Powered By Blogger

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Επικοινωνία: Η τεχνική της εξουσίας και η τέχνη της εξαπάτησης

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009

Περιμένοντας τις καλύτερες μέρες ,μέσα στην επικοινωνιακή καταιγίδα

«Θράσος γεννά τους τυράννους Θράσος, που αν φουσκώσει μάταια με ό,τι άκαιρο είναι κι ανώφελο, κι ανέβει στην πιο αψηλή κορφή, θα πέσει σε γκρεμό βαθύ»
Σοφοκλής

Του Σπύρου Χατζάρα

Το 1967, ο στρατιωτικός χειρουργός, μας έβαλε στον γύψο. Ήμασταν ένα βήμα πριν το γκρεμό και κάναμε ένα βήμα μπροστά . Μετά μας είπαν ότι η δικτατορία, έφαγε το ψωμί «της αύριον», και ότι έπρεπε να περιμένουμε να μεγαλώσουν τα στάχια, για κατι καλύτερο . Περιμένοντας , μπήκαμε στο τούνελ, στην άκρη του οποίου, μας περίμεναν, καλύτερες μέρες, αλλά πριν φτάσουμε εκεί, μας είπαν «ΠΑΜΕ», στην Έντατική, μαζί με το κοριτσάκι με την εισαγόμενη φυματίωση και την εισαγόμενη Γρίπη, όπως μας υποσχέθηκαν.
Και ενώ μας έχουν δεμένους και διασωληνομένους, (οι Τραπεζίτες), μας χτυπάει η επικοινωνιακή καταιγίδα.
« Η διατήρηση των χαμηλών επιτοκίων για μεγάλο χρονικό διάστημα ευνοεί τον πληθωρισμό και τη δημιουργία νέων φαινομένων «φούσκας».Το συμβούλιο της ΕΚΤ οφείλει στους κατοίκους της ζώνης του ευρώ τη σταθερότητα των τιμών. Είναι η εντολή που μας έδωσαν οι δημοκρατίες μας»!!!.
Επειδή , «το ευρώ δεν φτιάχτηκε για να αντιμάχεται το δολάριο», η Ευρώπη ανεβάζει τα επιτόκια δανεισμού , όχι όμως και η Αμερική, και το ελληνικό Δημόσιο, θα δανείζεται από τις Μorgan Stanley, JΡ Μorgan , Citigroup, και Goldman Sachs, με 5,8-7%, ενώ οι τραπεζίτες του Θεού, θα δανείζονται όσα θέλουν με 0,25% από την Τράπεζα του Θεού τους, την FED. Αυτή είναι, «η εντολή της Δημοκρατίας» , «προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος αύξησης του πληθωρισμού στις χώρες της Ένωσης» , που τώρα όμως είναι αρνητικός, στο -0,2%.
«Προκειμένου να ανακόψει τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό» και να «αποφύγει η χώρα τη σκληρή τιμωρία των αγορών», που απειλούν με δυσβάστακτη άνοδο των επιτοκίων δανεισμού, η κυβέρνηση βάζει στον πάγο μισθούς, συντάξεις και προσλήψεις .Επομένως. «διατροφική αβεβαιότητα» για το «καλό μας», από τις «αγορές», που έχουν «Κοινωνική εταιρική ευθύνη»

Να και (Θεο)Ντόρα.(τους). «Η αμερικανική νομοθεσία που θέλει όποιο παιδί γεννιέται στις ΗΠΑ να παίρνει αυτοδικαίως την αμερικανική υπηκοότητα δεν μπορεί να ισχύσει στη χώρα μας. Στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και έχουν πολυετή παρουσία στη χώρα μας, ναι, πρέπει να δίνεται ελληνική ιθαγένεια».
Τι μας λέει;
- Να μην εφαρμοστεί το αμερικανικό δίκαιο,( για να χαρούν όσοι είναι αντίθετοι), αλλά να εφαρμοστεί, (για να χαρούν οι περιούσιοι φίλοι) ,(της).Η αμερικανική νομοθεσία στηρίζεται στην αρχή του «εδάφους». Η παραχώρηση της ιθαγένειας θα γίνει με την εφαρμογή της αρχής του «εδάφους». Που δεν μπορεί να εφαρμοστεί, αλλά θα εφαρμοστεί , όχι για όλα , αλλά για «τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο».
Έλα όμως που όλα ,τα "λαθρομεταναστόπουλα" , πηγαίνουν στο, τζάμπα ελληνικό σχολείο! (σε βάρος του φορολογούμενου Έλληνα). «Πρέπει να δίνεται ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά που έχουν πολυετή παρουσία στη χώρα μας».Όλα όμως έχουν "πολυετή" παρουσία. Το πόσο πολυετή παρουσία θέλει η Ντόρα δεν μας το διευκρίνισε ;
Και πάλι η (Θεο)Ντόρα (στο ΒΗΜΑ): "Ένα σύστημα στα μέσα ενημέρωσης, το οποίο ενώνει ένα περίεργο νήμα, με έχει στοχοποιήσει εδώ και καιρό και με πολεμάει με χυδαίο τρόπο".
Το «σύστημα», που την «σπρώχνει» χρόνια τώρα με τα χίλια, οργανώνει την αρνητική προβολή της, (βλέπε Μάκης),ώστε να μπορεί να εμφανίζεται ως καταδιωκόμενη.Απλούστατη τεχνική της επικοινωνίας.
Το «σύστημα», δεν της κάνει κριτική για τη βαθειά διαπλοκή με την Ελίτ και τους διαπλεκόμενους Ολιγαρχικούς, ούτε για τη βαθειά σχέση της, με τον «διεθνή παράγοντα». Αλλά μιλάει για «περίεργο νήμα», που την «στοχοποιεί». Τα «ανομολόγητα» και ανώνυμα «συμφέροντα».
Η άλλη, η πράσινη (Θεο)Ντόρκα, (με τα ψηλά τακούνια», ανακοίνωσε ότι θα δώσουν ιθαγένεια, στα «ορφανά ή ασυνόδευτα τέκνα» ,των «νόμιμων μεταναστών», που γεννιούνται στην Ελλάδα!!!!!!
Πώς γεννήθηκαν ορφανά τα «ορφανά», και κυρίως πώς γεννήθηκαν στην Ελλάδα, τα «ασυνόδευτα»;
-Θα μας το εξηγήσει ο γιατρός επικοινωνίολόγος, της «Έντατικής».
Για την πράσινη Ντόρα με τις ψηλές γόβες , η υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας ,είναι « επικίνδυνος εθνοκεντρισμος».
Η γαλάζια Ντόρα ,η ψηλή και αυθεντική, θέλει να συγκρουστεί,με «Συμφέροντα πανίσχυρα, αδίστακτα», με τα οποία όμως συνεργάστηκε και σαν υπουργός, και σαν διευθύντρια του γραφείου του πατρός της. Διότι ο πατήρ, μοίρασε τις άδειες των καναλιών στους εργολάβους.
Στο Γραφείο Τύπου του Πασοκ παραμένουν σοσιαλιστές και «χτυπούνε την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ» , των υψηλών μισθών,( πάνω από 2000 ευρώ), «που είναι
πιο προνομιακοί ,από την μεγάλη πλειοψηφία των μισθών του ελληνικού Δημοσίου», αφήνουν όμως έξω, τις αμοιβές των 250.000, που είναι συνδεδεμένες, με την «ανταγωνιστικότητα», και την «εταιρική κοινωνική ευθύνη».
-Από ποτέ ρε παλικάρια ο μισθός είναι προνόμιο;
Ο Στίγκλιτς σας το είπε;
Τα χτυπήματα της επικοινωνιακής καταιγίδας είναι αλλεπάλληλα

-Τους έδωσε 1 δισ. ευρώ η «κοινωνική εταιρική ευθύνη» και μετά λένε ότι της το κατέσχεσαν.
-«Προτιμώ να καταδικασθώ παρά να κλείσω το indymedia», λέει ο «αγωνιστής» πρύτανης του Ε.Μ.Π . Ελεύθερη διακίνηση των παραισθησιογόνων ιδεών του ΣΟΡΟΣ. Υπέρτατη αρχή της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, η φασιστική μηχανή παραπληροφόρησης το Ιndymedia.Το άσπρο έγινε επιτέλους μαύρο.
-Η Goldman Sachs , ως ένδειξη συγνώμης, και στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Ευθύνης», θα επενδύσει 500 εκ. δολάρια σε προγράμματα εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης.
-Ο ιος Η1Ν1 μεταλλάσσεται. Η μετάλλαξη εντοπίστηκε στη Νορβηγία, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Ουκρανία και τις ΗΠΑ.Η ΠΟΥ επιμένει ότι «παρά τη μετάλλαξη, τα παλιά αντιικά φάρμακα» είναι χρήσιμα ,(αγοράστε ΤΑΜΙΦΛΟΥ) καθώς και ότι , τα παλιά « εμβόλια που είναι διαθέσιμα προσφέρουν προστασία».
Δεκάδες χιλιάδες επικοινωνιολόγοι προσπαθούν κάθε μέρα να κάνουν κιμα το μυαλό μας. Πριν να βγούμε από την εντατική θα μας κλείσουν στο τρελλοκομείο!

ΥΓ. Άντε γεια, στα παιδιά του Global LEADERSHIP-GOVERNANCE και του Tavistock Institute
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια