Powered By Blogger

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.

Αθήνα, 1/8/2010
Ποιος είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
- Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.
Καταγωγή


Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον











Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.

Το όνομα του



Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :
-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου"




-Σημείωση
Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..
Πολύς κόσμος αμφισβητει ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος του παππους, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδη διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετικη ιστοριούλα περι βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλα και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικο Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδη ποτε άλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κάτι για το γεγονος της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτην.
-Σημείωση 2
Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...




Σπουδές


Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της.
Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή
Βουλευτικές θητείες
  • Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
  • Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
  • Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
  • Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
  • Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)
Υπουργικές θητείες
  • Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
  • Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
  • Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
  • Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
  • Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
  • Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 - σήμερα)


Το χρονικό του ψέμματος και της προδοσίας
Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει παρα πολλές φορές στην ζωη του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανα τον κόσμο.
Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός οπου εκεί πήρε το χρήσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.
Σημείωση
Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:
-Αφελληνισμός
-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)
-Επιβολή ΔΝΤ
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
-Διχωτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)
Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974:
“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”

Σημείωση
Το ΔΝΤ ήξεραν οτι αν μπει στην Ελλάδα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλεον, ειναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράτει χωρίς να πει τίποτα.
Όσοι ασχολούνται με την Νεα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ηταν η σειρά μας το 2010.

Προεκλογικές θέσεις:
Σε μια περιοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν... Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ωστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..
1)Τον Οκτώβριο του 2009 αναμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας “Λεφτα υπάρχουν”

2)Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς





Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:

1) Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε.....αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά....(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους... κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).



2) Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ(με την βοήθεια του Προβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές).

3) Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει και αυτός και ο Γιώργος Παπακωσταντινου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.(περισσότερα στις παραπομπές)

4) Τον Απρίλιο του 2010 απο το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στηριξης... ΔΝΤ κλπ

5) Συνεχίζει να κανει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω απο το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).

6) Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και απο άλλα Υπουργεία.

7) Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

8) Συνομιλεί με τα σκόπια με βάση το όνομα “Μακεδονία” και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.

9) Ο ελληνικός λαός εχει αρχισει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: “Κάντε διακοπές άφοβα”.

10) Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.

11) Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος “Έλληνας” πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).

12) Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά απο πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.

13) Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν)(περισσότερα στις παραπομπές).

14) Τον Ιούλιο του 2010 κανει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών(ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατι αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.






Σημείωση

Ο συνταγματολόγος Βενιζέλος(τρομάρα του) το 2007 λέει πως μια πολιτική επιστράτευση και επίταξη λόγο απεργίας αδιανόητη, λέγοντας:
Είναι επίσης αδιανόητο, μετά από όσα έχουν συμβεί, να μην υπάρχει ρητή μνεία της τροπολογίας αυτής στο φαινόμενο της απεργίας. Και στη δική μας πρόταση, όπως και στην πρόταση του Συνασπισμού, προβλεπόταν ρητά ότι η απεργιακή κινητοποίηση από μόνη της δεν συνιστά λόγο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, πολιτικής κινητοποίησης και άρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική επιστράτευση, παρά μόνο εάν συντρέχουν οι αυστηρά οριοθετημένες προϋποθέσεις του άρθρου 22 παράγραφος 4.Είτε σε περίπτωση πολέμου ή γενικής επιστράτευσης είτε όταν υπάρχουν αμυντικές ανάγκες είτε όταν υπάρχουν αμιγώς πολιτικές ανάγκες, δηλαδή ανάγκες αστικής κινητοποίησης, σε περίπτωση θεομηνίας ή ισοδύναμης ανθρωπογενούς καταστροφής και σε περίπτωση προβλήματος δημόσιας υγείας που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα συνήθη μέτρα.






Συμπέρασμα...
Μετά τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιος προδότης στον Ελλαδικό χώρο....
Μας κυβερνάει ένας άχρηστος (όπως έλεγε ο Πάγκαλος) προδότης πολιτικός, που ανέβηκε στα στρώματα της πολιτικής με την βοήθεια της μασωνίας, των εβραίων και της bilderberg, ώστε να στεφθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας και να την πουλήσει σε αυτά τα κέντρα διακυβέρνησης του πλανήτη. Είναι δημόσιος κίνδυνος, διέπραξε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την υπογραφή του μνημονίου ξεκινώντας το έργο της καταστροφής της πολύπαθης Ελλάδας, ξέροντας απο την πρώτη στιγμή που πήγε στο Καβούρι το 2009 οτι ήταν σειρά του στην πολιτική. Ενας άχρηστος, τελιωμενος, ξεφτιλισμένος, πολιτικός που μπορεί να έχει Ελληνική καταγωγή, αλλά δεν νιώθει Έλληνας(όπως λεει και ο αδερφός του Νίκος), αδιαφορόντας φυσικα για ότι συμβαίνει που ξέρει πολυ καλα τι συμβαίνει και προσπαθει με λόγια και πράξεις με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΩΝ να κοροϊδέψει τους Έλληνες κατι που θα αρχισει σιγα σιγα να βλέπει οτι δεν καταφέρει..

Επομένως αν συμφωνείτε μαζί μου










Ο JEFFREY GIORGOS MINEIKO PAPANDREOU CHANT
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ, ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Και αυτός και όσοι υπέργαψαν το μνημόνιο...





Το πρώην "ΠΑ.ΣΟ.Κ" πλέον αποτελείται από:
A)Yπουργούς και γενικούς γραμματείς χωρίς πτυχία
Β)Εβραίους
Γ)Μέλη της Λέσχης Bilderberg
Δ)Μασώνους
Τα ονόματα τους;
Δημήτρης Δρούτσας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Θάλεια Δραγώνα, Μαρία Δαμανάκη, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος (πραγματικό όνομα Τούρκογλου), Μιχάλης Χρυσοχοίδης(πραγματικό όνομα Κοεμζόγλου), Αλεβιζάτος, Άλεξ Ρόντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Τρεπεκλής,Ανδρέας Luerdi (κατά κόσμον Λοβέρδος), η Παρασκευή Κέλλερ (κατά κόσμον Χριστοφιλοπούλου)

(περισσότερα στις παραπομπές)




Παραπομπές


Βίντεο






Κείμενο





37 Response to "Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού."

  1. yotaras says:

    Afou leei oti o pappous itan iaxovas pws ginete o pateras na einai evreos?
    kai episis ti einai afto to kokkino p foraei sti fotografia o gap?

    agonistis says:

    KATI IEXΩΒΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ δεν ξέρω!!!

    agonistis says:

    ρε γιοταρα ο πατέρας της μανας του ήταν ιεχωβάς και ο πατέρας του πατερα του ήταν Εβραίος στην καταγωγή ο γέρος της δημοκρατίας είχε η μανα εβραία

    yotaras says:

    o douglas iexwvas kai i korh margaret evraia ligo kapws m fenete re man!

    agonistis says:

    ο πατέρας της ιεχωβάς και η μανα της Εβραία βρε!!!!!

    Ishkandar says:

    Πρέπει να'σαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα! Είναι γνωστό!

    kitsoklis says:

    Κατα 99% να ειναι ψεματα η βαπτιση του στην Ελλαδα. Γιατι ως γνωστον ο Ανδρεας Παπανδρεου ελατρευε το φωτογραφικο φακο. Σε ενα τετοιο γεγονος εστω και ακρως οικογενειακον θα ειχε τραβηξει καποιες φωτο.

    Η μασονια καλα κρατει ακομα. ΝΕΜΕΣΙΣ προ πυλων του παρθενων. επι τελους ισως ηρθε ο καιρος να ανασανει ξανα τουτος ο τοπος.

    κυριοι λοξα με την αριθμολογια ειχαν και οι Σουμεριοι(βαβυλωνιοι μετεπειτα κτλ φυλα των γυρω περιοχων)
    Ημων προγονοι επισης, αστερι της Βεργινας πχ. Απλα ετουτοι χρησιμοποιουν οποια τεχολογια-τεχνογνωσια απεκτησαν με τις πλατες των προυπαρχοντων τεχνολογιων που εβρισκαν και συγκεντρωναν με τη παροδο του χρονου.

    chradmin says:

    Πλάκα κάνεις. Δηλαδή να βγάλει στην φόρα τις φωτό
    από την βάπτιση? Τι θες μετά να τον πιάσουν οι σιωνιστές φίλοι του
    και οι εβραίοι και να τον μαστιγώσουν?

    Μπράβο παιδιά είναι φοβερό το αρθρο αυτό. Για προβληματισμό και συμόρφωση, γιατι να μη ξεχνάμε ότι εμείς τον έχουμε βγάλει!!!

    Bob says:

    Στην αριθμολογια το ονομα τσαντ μινεικο παπανδρεου βγαζει(μεταξυ αλλων)βγαζει υιοι του διαβολου.Τυχαιο?Δε νομιζω

    Χίλια...Εύγε για το κείμενο....Μπράβο ΜΑΓΚΕΣ...Ετσί σας θέλουμε...

    Λαϊκίστικο ύφος, ψέματα, ασάφειες, γενικότητες, αποπροσανατολισμός, είναι τα χαρακτηριστικά του παραπάνω κειμένου... Απλά απαράδεκτο... Αυτήν την στιγμή ο άνθρωπος τον οποίο κατηγορείται ως προδότη κ.λ.π. κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί το μπουρδέλο η χώρα μας. Όταν αυτός ματώνει για να σώσει την Ελλάδα, κάποιοι άλλοι, μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή τους παίζουν τα παιχνιδάκια τους και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

    agonistis says:

    χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα megapress είσαι θεος!!!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    αν πραγματικά τα εννοείς... που δεν νομίζω... ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΑ!!!Και επίσης... ναι φυσικά και ματώνει...έχουν κοπεί τα χέρια του από το κουπί στο κανό.. και από το κολύμπι....χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    1ον: Χαίρομαι για τα "ατράνταχτα" επιχειρήματά στο σχόλιό σου...
    2ον: Δεν θα σχολίαζα, δεν θα έμπαινα στον κόπο να σε διαβάσω καν, αν ήξερα το επίπεδο σου και το επίπεδο του λόγου σου...
    3ον: Αν νομίζεις ότι οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εσένα χρειάζεται γιατρό, τότε μάλλον πρέπει να μάθεις τις βασικές αρχές της δημοκρατίας...
    4ον: Συνέχισε με αντίστοιχα άρθρα να λαϊκίζεις και να αποπροσανατολίζεις.Κάνεις καλά την δουλειά σου...

    Δεν ξέρω ποιος σου είπε ότι αντιπροσωπεύεις το 60% των Ελλήνων... Αν θες επιχειρήματα ότι αυτό που έγραψες είναι μούφα, θα τα έχεις σύντομα...

    agonistis says:

    ΟΠΑ ΟΠΑ... ζητω συγνώμη για το γέλιο...μιας και εδώ βλέπω πλήρη έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα...

    Να σου πω... τις παραπομπές τις είδες-διάβασες????

    δεν είναι το θέμα ότι έχεις αντίθετη άποψη από εμενα... αλλα έχεις αντίθετη άποψη και κυρίως λανδασμένη από το 60% τον Ελλήνων...

    δώσε μου αποδείξεις και επιχειρήματα ότι όλο αυτό που έγραψα είναι μουρδα....

    Αν μου τα δώσεις σε παραδέχομαι

    Αν δεν μου τα δώσεις τότε σόρρυ άλλα ο άνθρωπος Neanderthal σε κερδίζει σε τεστ IQ

    Σου ξαναλέω: Δεν ξέρω ποιος σου είπε ότι αντιπροσωπεύεις το 60% των Ελλήνων. Αλλά σε κορόιδευε. Αν θες επιχειρήματα ότι είναι μούφα θα τα έχεις σύντομα....

    agonistis says:

    άντε να σε δω.....να δω τι θα μαγειρέψεις..... εγώ δεν είπα αντιπροσωπεύω κανένα... δες εδώ τα σχόλια.. και δες Τα γκάλοπ των ΜΜΕ.. γιατί μάλλον αυτά παρακολουθείς.. και ανυπομονείς για την Χούκλη να βγει στο γυαλι από Σεπτέμβριο....

    Το blog μου, είναι ενημερωτικό. Τουλάχιστον δεν προπαγανδίζω...
    Το πρόβλημά σου είναι στο ότι έχεις συνηθίσει να σε διαβάζουν άτομα που συμφωνούν με εσένα οπότε ο αντίλογος σου έρχεται κάπως βαρύς. Δεν θα μαγειρέψω τίποτα, είναι δική σου τέχνη αυτή. Απόδειξη οι αναρτήσεις σου. Τέλος, να σε ενημερώσω ότι έγραψα ένα σχετικά μεγάλο κείμενο για τα βίντεο που παραθέτεις, αλλά δεν δημοσιεύτηκε καθώς μου εμφανίστηκε το μύνημα: "Σφάλμα"... Υπάρχει θέμα στον server αν τα σχόλια είναι μεγάλα; Αν ναι μπορώ να σου απαντήσω με τα επιχειρήματά μου με mail...

    agonistis says:

    κοφτο το κείμενο σε 2-3 σχόλια.. :) αν ήμουνα κλειστομυαλος ρε συ πρώτα από όλα δεν θα σε άφηνα να μιλήσεις και να πεις τον αντίλογο και 2ον... κάθε μερα κάνω συζητήσεις αυτού του είδους... πάντα ΚΑΝΟΝΤΑΣ Υγιή συζήτηση...

    Αν έκλεινες τον σχολιασμό σε άτομα που διαφωνούν μαζί σου δεν θα ήσουν κλειστόμυαλος αλλά κάτι άλλο. Είναι σημαντικό που μέσα από τα σχόλια επιτρέπεις τον διάλογο, τον αντίλογο, την διαφωνία, την συμφωνία. Αυτό που προσωπικά δεν μου άρεσε, ήταν ότι από το πρώτο μου κιόλας σχόλιο, μου απευθυνόσουν απαξιωτικά και με λίγο άσχημο τρόπο. Αν δεις τα σχόλια που κάναμε προηγουμένως, η συζήτησή μας δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα υγιής.

    agonistis says:

    ναι ζητω συγνώμη για αυτό... αλλα μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι υπάρχουν ανθρωποι που στηρίζουν ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ακόμα, μετά από τόσα χρονια ΛΗΣΤΕΙΑΣ εις βαρος δικό μας και τον πατεράδων μας.....και ειδικά σήμερα που όλοι είναι συνυπεύθυνοι για το ΔΝΤ και το μνημόνιο.....οσοι υπέγραψαν και όσοι αφησαν τους άλλους να υπογράψουν...

    @megapress10:

    Η ιστορία με το T+10 αρκεί για να στοιχειοθετηθεί για προδοσία και ηθελημένη παράδοση στο ΔΝΤ. Έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; Είδες την ανάλυση από τον Techie chan που έχει εδώ στα λινκ, που τα γράφει απλά και είναι καρατσεκαρισμένη. Στο ποινικό δίκαιο η βαρεία αμέλεια εξομοιούται με δόλο. Και αν αυτό δεν είναι βαρεία αμέλεια, τότε τι είναι;

    Πρόσθεσε τώρα, ενδεικτικά:
    1. Αλλαγή κώδικα ιθαγένειας.
    2. Καλλικράτη.
    3. Τα λεφτά που υπήρχαν πριν τις εκλογές αλλά τώρα δεν υπάρχουν.

    Και μη μου πεις ότι δεν ήξεραν, γιατί θα σε παραπάμψω στον Αλέκο Παπαδόπουλο, τι έλεγε στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, τον Δεκέμβριο του 2008, το έχει ακόμα στο σάιτ του, στο όγδοο λεπτό κοίτα.

    Το απατεώνας, λοιπόν, στοιχειωθετείται για τον GAP και μόνο από το ότι έλεγε εν γνώσει του ψέματα πριν τις εκλογές.

    Και για να μην ψάχνεις τον ορισμό της απάτης, από το λεξικό Τριανταφυλλίδη:

    απάτη η [apáti] O30 : 1.ενσυνείδητη παραποίηση της αλήθειας, που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στην ευπιστία των άλλων και αποβλέπει σε οικονομικά κυρίως οφέλη

    Δεν είναι κακό να έχεις πειστεί από έναν απατεώνα, σε όλους μπορεί να συμβεί... κακό είναι να μη θες να το παραδεχθείς και να το διορθώσεις.

    agonistis says:

    Oρίστε το βίντεο από τον παπαδόπουλο που ανέφερες Λίνδιε...
    http://www.apapadopoulos.gr/main/rec/sp_gr/sp132/proypologismos_2009.wmv

    Να'σαι καλά... είχα δει πρόσφαρα σε κείμενο το απόσπασμα αυτό κοιτώντας παλιά κείμενα στην Μπαρμπουτιέρα, όπου το ανέλυε ο Μάρκο ντε Σαντ με το δικό του στυλ, και δεν πίστευα στα μάτια μου.

    Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν τον πρότεινε πριν ή μετά ο Μητσοτάκης για υπουργό σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων.

    Τεσπα... ομολογούν την αποτυχία τους και αντί να πάνε σπίτι τους (σε άλλες κουλτούρες θα είχαν κάνει προ πολλού χαρακίρι), και ν'ανοίξουν το δρόμο σε υγιείς δυνάμεις, πρότειναν την εθελοντική δουλεία στο ΔΝΤ.

    Και τελικά την υλοποιούν κιόλας, με τα κανάλια να σιγοντάρουν (τ'αφεντικά βλέπεις περιμένουν να πάρουν μερίδιο από τη λεία, όπως είδαμε και στην υπόθεση Σάλλα-ΑΤΕ-ΤΤ) καλλιεργώντας κλίμα πανικού και ηττοπάθειας.

    Τώρα να δεις με τη ΔΕΗ τι ετοιμάζουν... για να μας δώσουν λέει επιλογές, αφ ενός θα αναγκάσουν τη ΔΕΗ να πουλήσει μονάδες, ενώ θ’αυξήσουν την τιμή του ρεύματος, για να μπορούν να επενδύσουν κερδοφόρα οι ιδιώτες.

    Ρε παιδιά, δε θέλω επιλογές... φθηνό ρεύμα θέλω. Τι να τις κάνω τις επιλογές, άμα θα μου στοιχίζει περισσότερο;

    (Και στους όψιμους νεοφιλελεύθερους πασόκους, να ψάχουν να βρουν σε χώρες αγορές έγινε απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και μειώθηκε η τιμή του ρεύματος σε βάθος χρόνου... κάτι μου λέει ότι θα ζοριστούν!)

    None says:

    Αγαπητέ μου φίλε,

    στον κατάλογο με τα λαμόγια-υπουργούς-συμβούλους-παρατρεχάμενους κτλ. ξέχασες να προσθέσεις την ανερμάτιστη-ατυχήσασα πρώην ηθοποιό-χορεύτρια και νυν απόφοιτο summer school ελληνοποιημένη Άφρα αλ Σαλέχ, όπως και τον υφιστάμενό της Σπυράκο Αλ Σαχλέ... Επίσης ο Ανδρέας Luerdi (κατά κόσμον Λοβέρδος), η Παρασκευή Κέλλερ (κατά κόσμον Χριστοφιλοπούλου), ο εγγονός του Δικτάτορα, ο γνωστός γελωτοποιός Πάγκαλος, η οδοντίατρος-Μάρθα Βούρτση Αθηνά Δρέττα, η δίπατη όψιμη νεο-non-σοσιαλίστρια Τίνα Μπιρμπίλη, ο easy-rider ΜΚΟ Σπύρος Κουβέλης, ο πρώην υπάλληλος της ΟΑ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο νυν υπάλληλος του Σάλλα και πρώην υπάλληλος του μακαρίτη του Καρατζά, διοικητής της ΑΤΕ Πανταλάκης, ο πρώην λαλιωτικός-εκσυγχρονιστής- νυν παπανδρεϊκός Δημήτρης (Κ)Ρέππας, ο υφιστάμενος του πρώην Θεολόγος και νυν σωτήρας των μεταφορών Χάρης Τσιόκας, η εύγλωττη ρήτωρ Υφυπουργός Ντόρκα Τζάκρη... και στην κορυφή όλων: ο ένας και μοναδικός, ο προσγειωμένος με αλεξίπτωτο στη Χαριλάου Τρικούπη, κατευθείαν από την "ακριτική" Πάρο, ο γνωστός εξάδελφος της (Χ)Άννας, ο Γιάννης (;) (Σα)Ραγκούσης!

    agonistis says:

    ωχ ναι ρε γαμώτο....... ευχαριστώ αδερφέ... ειδικά την κελλερ την ξέχασα...

    Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη, εγώ απλά σου εξήγησα τι ήταν αυτό που με πείραξε. Δεν είναι θέμα στήριξης στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή στη Ν.Δ. Αλλά σε όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται τον Παπανδρέου, έχετε να αντιπροτείνεται κάτι ρεαλιστικό, πρακτικό, κάτι το οποίο θα μας βγάλει από αυτήν την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα; Αν ναι, αν υπάρχει εναλλακτική λύση και την έχετε τότε πάω πάσο, και θα παραδεχθώ ότι έχετε δίκιο.

    Και επίσης φίλε Λίνδιε,
    Συμφωνώ ότι είπε ψέματα προεκλογικά, συμφωνώ ότι έκανε λάθη και μπαρούφες,αλλά κάνει και μια προσπάθεια τώρα, δεν κάθεται...αλλά θέλω να ακούσω την εναλλακτική αξιόπιστη λύση...

    agonistis says:

    τι προσπάθεια κάνει ρε megapress??? ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΜΑ??? ΠΟΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ????? ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.. ΕΓΩ ΕΣΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ.....!!! ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΣ!!! θα χρωστάμε εμείς για τις κομπίνες τις δικές τους...
    Τι προσπάθεια κάνει από τα μπανια και τα κανό στα νησια και ο άλλος δουλεύει σαν σκυλί για να βγάλει 500 ευρω???
    Τι προσπάθεια κάνει που κάνει ταξίδια από εδώ και από εκεί???
    Τι προσπάθεια κάνει που κάνει τα στραβά ματια για Θράκη ΑΙΓΑΙΟ ΚΛΠ,ΣΚΟΠΙΑ, ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΚΛΠ???? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?? ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΣ.... ΔΙΑΒΑΣΕ κάνα blog και άσε τα καναλια

    ΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ??? ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.... ΔΕΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE... 1 ΩΡA KAI 45 LEPTA EINAI...ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!!!
    Και μετά όλα θα έρθουν με την σειρά τους....υπαρχουν άλλοι πιο ειδικευόμενοι από εμάς στο τι θα γινει μετά...

    ΔΛΔ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ BILDERBERG-ΔΝΤ Δεν σου θυμίζουν κάτι με την πραγματικότητα???

    Το ότι άλλαξε την εικόνα της χώρας διεθνώς δεν σου λέει κάτι; Από εκεί που μας είχαν για πέταμα, έχουμε ανέβει στα μάτια τους. Το ότι κάνει μια τεράστια πρωτοφανή προσπάθεια κατά της φοροδιαφυγής δεν σου λέει κάτι; Το ότι προσπαθεί να βάλει μια τάξη στον δημόσιο τομέα με τον τεράστιο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων δεν σου λέει κάτι; Το ότι φορολογεί κλάδους "παραχαϊδεμένους" όπως οι ταξιτζήδες και οι ΠΑΕ δεν σου λέει κάτι; Το ότι το έλλειμμα μειώθηκε πάνω από 46% και μειώθηκαν δραστικά τα έξοδα του κράτους δεν σου λέει κάτι; Το ότι συνεχώς προσπαθεί να υπάρξει διαφάνεια όσων αφορά τα σκάνδαλα δεν σου λέει κάτι; Το ότι όλες οι προσλήψεις πλέον γίνονται μέσω ΑΣΕΠ εξασφαλίζοντας διαφάνεια και ελαχιστοποιώντας της προσλήψεις από το παράθυρο δεν σου λέει κάτι; Και ακόμα δεν ακούσει εναλλακτική...

    j says:

    φιλε megapress τα ίδια χαζα ελεγα και εγώ πριν λίγους μήνες... δες το "Οικονομική κατάρευση της αργεντινής το 2001" και το η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου... και οτι πιστευεις ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ....οπως πλακωσε και εμενα


    οικονομική κατάρρευση αργεντινής
    http://www.youtube.com/watch?v=9loPiyKm-z8

    εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου
    http://www.youtube.com/watch?v=R34XejJ6ISo

    Θα φας τρελή κεραμίδα....
    Δες τα και θα με θυμηθείς...

    @megapress10
    Τα λες, τα πιστεύεις κιόλας; ΕΛΕΟΣ... πρέπει να ζεις σε ένα άλλο σύμπαν ή να κάνεις τρελή πλάκα και να έχουμε τσιμπήσει.

    Τι να πρωτοσχολιάσω απ’ό,τι λες; Ότι τριγυρνά ο GAP από εδώ και από εκεί επαιτώντας, έχει φάει το φτύσιμο της αρκούδας και εσύ λες ότι μας ανεβάζει κιόλας. Σοβαρολογείς;

    Ότι πάνε να δώσουν είτε σε ξένουν είτε σε κολλητούς από τα παλιά ό,τι έχει απομείνει από κρατική περιουσία; Ή πιστεύεις στα περί διαφάνειας, όταν αποδεδειγμένα έχουν κάνει εγκλήματα στα μουλωχτά (το Τ+10 από μόνο του φτάνει). Σταματώ λοιπόν εδώ, για να απαντήσω και το περί εναλλακτικής.

    Πιστεύω ότι κάθε εχέφρων θα συμφωνούσε ότι είναι αδιανόητο να ανεχόμαστε αποδεδειγμένα απατεώνες στην κυβέρνηση. Παράλληλα, είναι χαζό να περιμένουμε και από τους γαλάζιους ή τους ροζ προκοπή, καθώς δεν υποστηρίζουν κάτι το ουσιωδώς διαφορετικό, το ΛαΟΣ συντάχθηκε με το Πασοκ και την Ντόρα (σου λέει κάτι αυτό?) για το ΔΝΤ, ενώ το ΚΚΕ είναι 50 χρόνια πίσω, και λίγα λέω.

    Η λύση λοιπόν είναι απαλλαγή από το υπάρχον «πολιτικό προσωπικό», δεν αποκλείω και μερικές κρεμάλες για παραδειγματισμό, στάση πληρωμών με δική μας πρωτοβουλία και επανεξάταση χρέους, έξοδος από ΕΕ και πραγματικά ανεξάρτητη πορεία, με φιλεύθερο καθεστώς που θέτει ως προτεραιότητα την αυτάρκεια και την ισχυρή μεσαία τάξη (αυτή είναι που είναι ο στόχος τώρα), καθώς χωρίς αυτά δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία δεν υπάρχει (για τη μεσαία τάξη Αριστοτέλης speaking).

    Στα πρώτα 2 με 3 χρόνια θα είναι πολύ επώδυνα, αλλά και η απεξάρτηση από την πρέζα έχει τα ζόρια της, η εξάρτηση όμως σημαίνει σταδιακή εξαθλίωση και βέβαιο αργό θάνατο (ναι, ο δανεισμός είναι ακριβώς σαν την πρέζα, και πληροφοριακά επί ΑΓΠ ξεκίνησε η υπερχρέωση).

    Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.

    Και στην ερώτηση: μα ποιος θα μας οδηγήσει, την απάντηση την έχει πει ο Αννίβας : Αν δεν υπάρχει δρόμος, εμείς θ’ ανοίξουμε το δρόμο... αν δεν υπάρχει ηγεσία, θα την δημιουργήσουμε.

    Πάντως, το να πιστεύεις τα παπαγαλάκια που σου λένε κατάμουτρα ψέματα για να σε φοβίζουν για το τι μπορεί να πάθουμε αν ανατρέψουμε την τρέχουσα κατάσταση που ελάχιστους πραγματικά εξυπηρετεί, εν έτει 2010 είναι αδιανόητο... το 1990 (προ internet δλδ) θα το καταλάβαινα. Δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον!.

    Συνέχισε λοιπόν να βλέπεις τηλεόραση, άφθονη τηλεόραση... προστατεύει από τον κίνδυνο ανάπτυξης υψηλού IQ.

    j says:

    περιμένουμε σχόλιο σου μετά την παρακολούθηση του ντοκιμαντέρ....πιστευω όλοι έχουμε πέρασει την φάση σου... και εγώ ειδικά χαίρομαι να βλέπω να ξυπνάνε από το βούρκο της βλακείας των ΜΜΕ.... γιατί και γω ήμουνα σε αυτό το βούρκο... και στον ακόμα χειρότερο βούρκο του ΚΚΕ...

    @Λίνδιο
    "Στα πρώτα 2 με 3 χρόνια θα είναι πολύ επώδυνα, αλλά και η απεξάρτηση από την πρέζα έχει τα ζόρια της". Από αυτήν την πρέζα προσπαθεί να μας απεξαρτήσει ο "ΓΑΠ"¨Δεν είναι ο Παπανδρέου η πρέζα. Όπως και να έχει δεν θέλω ούτε να τον υπερασπιστώ ούτε τίποτα, δεν ξεκίνησα με αυτήν την πρόθεση, εδώ όμως με οδηγήσατε. Σταματάω εδώ, αφού δεν λέτε να δείτε την πραγματικότητα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τα υποστηρίζεστε αυτά. Για να το παίξετε αντισυστημικοί; Επαναστάτες; Ξύπνιοι; Οτιδήποτε και αν συμβαίνει, είναι απολύτως σεβαστή η άποψή σας.

    @ j
    Θα το δω αλλά αργότερα και θα σου πω εντυπώσεις...

    @ megapress10:

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    Εκτός του ότι τα νούμερα δε βγαίνουν ούτε γι’αστείο, υπάρχει και το λογικό ζήτημα: Πως θ’απεξαρτήσει από την πρέζα, όταν μας παραδίδει στο σύλλογο των πρεζεμπόρων (ΔΝΤ); Αντιφατικό, δε νομίζεις;

    Είμαι πλέον βέβαιος.... ή μας κάνεις πλάκα ή είσαι στέλεχος της ΠΑΣΠ (δεν μου μοιάζεις για πιο μεγάλος σε ηλικία)... ατομικά σου εύχομαι να σε βολέψουν κάπου στο τέλος, αλλιώς θα είναι κρίμα τόσος κόπος να πηγαίνει χαμένος. Αν κάνω λάθος και τίποτε από τα δύο δεν ισχύει, τότε βάλε στην google έξυπνος τίμιος και ΠαΣοΚ και δες το ανέκδοτο.

    Επίσης, σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε υπήρξα ή φιλοδόξησα να γίνω επαναστάτης, το αντίθετο, πιστεύω στη Δημοκρατία και τις ειρηνικές λύσεις και με απασχολεί το πως θα λειτουργήσει επιτέλους σωστά. Μελετώ όσο μπορώ ιστορία (κυρίως Ελληνική αλλά όχι μόνο, αρχαία και νεότερη), αρχαία ελληνική γραμματεία και φυσικά την Ορθόδοξη παράδοση, και, έχοντας επίσης οικονομικής κατεύθυνσης σπουδές και πάνω από 10 χρόνια ένσημα, αντιλαμβάνομαι ότι η μόνη λύση είναι η ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού στην Πατρίδα, κατά προτίμηση ειρηνικά, αλλά δεν αποκλείω τη βίαιη σύγκρουση αν χρειαστεί. Οι λαοί που είναι διατεθημένοι να συγκρουστούν, είναι οι μόνοι λαοί που έχουν ρεαλιστική ελπίδα να καθορίσουν το μέλλον τους.

    Κάτσε λοιπόν και μελέτησε. Όταν το κάνεις, θα καταλάβεις ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει, και το «πολιτικό προσωπικό» είναι μέρος του. Και το σάπιο καθαρίζεται με κόψιμο και μόνο και όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο. Έχουμε καθυστερήσει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

    agonistis says:

    Φίλε megapress δες τα ντοκιμαντέρ αυτά... έχουν κάνει πολύ "καλή ζημιά" σε πολύ κόσμο....
    2ον...ρε συ πως μπαίνεις σε μια συζήτηση χωρίς να ξέρεις τι έχει κάνει το ΔΝΤ στο παρελθόν του??
    Κάνε μια αναζήτηση στο νετ σχετικά με ΔΝΤ:
    ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ(οι μισθοί στο δημόσιο έφτασαν τα 200 ευρω),ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΝΙΓΗΡΙΑ(παρήγαγε και παράγει το 20% του πετρελαίου παγκόσμιος και από δημόσιες εταιρίες τα πετρέλαια πήγαν σε ιδιωτικές..)ΙΣΛΑΝΔΙΑ (ευτυχώς πρόλαβαν και τους έδιωξαν στα 2 χρόνια), ΕΚΟΥΑΔΟΡ

    Ένα βιντεακι έτσι για πρόγευμα για το τι μας λέει Ισλανδή πολιτικός.. μετά από όσα τράβηξε η χωρα της από το ΔΝΤ
    http://www.youtube.com/watch?v=TEKLlePTVDs

    Και μετά θα καταλάβεις τι θα κάνει εδώ μιας και είμαστε η μονη χώρα στην Νεότερη ιστορία που πήρε τέτοιο δάνειο από το ΔΝΤ. όλες οι χώρες επερναν 20-30 δις... εμείς Μπορεί να πήραμε 120 δις... αλλα το ΔΝΤ κάνει κουμάντο....

    Δες τα ντοκιμαντέρ... ότι λογια σου λέω είναι περιττά...δες τα αυτά που σου λέω από αυτούς που τα έζησαν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια