Powered By Blogger

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Δεν ήμουν ρατσιστής. Έγινα.

Βαρέθηκα να ζω στο κέντρο της Αθήνας από τότε που γεννήθηκα και να ακούω από δημοσιογράφους και πολιτικούς να υποστηρίζουν τους μετανάστες ενώ αυτοί μένουν στα βόρεια -ή όποια- προάστια.

Βαρέθηκα να μου μιλάει ο Τριανταφυλλόπουλος και οι άλλοι, για ξενοφοβία και ρατσισμό,"έξω από το χορό", από την.....
ασφάλεια του πολυτελούς σπιτιού τους.

Βαρέθηκα να βλέπω στην πολυκατοικία μου μαύρους να έχουν ζωντανές κότες μέσα στο διαμέρισμά τους για να πάνε να τις πουλήσουν τη Κυριακή στο παζάρι. Αδιαφορώντας για στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και για το αν μένω ακριβώς από πάνω τους με το 35 ημερών παιδί μου.

Βαρέθηκα να τους βλέπω να κάνουν κακό στην πατρίδα μου πουλώντας παράνομα κινέζικα προϊόντα στους δρόμους. Χωρίς αποδείξεις αγοράς χωρίς κανέναν από τους κανόνες εμπορίου.

Βαρέθηκα να τους βλέπω να ξυπνάνε στις 12 και να βάζουν μουσικές "μάο-μάο" και να περιμένουν μόνο πότε έχει πανηγύρι ή λαϊκή για να δουλέψουν. Δε νομίζω η πατρίδα μου να είχε ανάγκη τέτοιους "εργαζομένους" και αναρωτιέμαι γιατί να τους περιθάλπει.

Βαρέθηκα να βλέπω έναν οκνηρό Πακιστανό επαγγελματία-ζητιάνο, 1 χρόνο τώρα, σε "χλιδάτο" φανάρι βορείων προαστίων να ζητάει λεφτά. Όταν δεν τον βλέπουν ανάβει και τσιγάρο το οποίο κρύβει όταν περάσει αυτοκίνητο για να μη του χαλάσει το image του κακομοίρη.
Δε νομίζω ότι η πατρίδα μου έχει ανάγκη τέτοιους "εργαζομένους".

Βαρέθηκα να μην ξέρω τι να πω στον μεγάλο μου γιο (3,5 ετών) όταν με ρωτάει τι είναι αυτές οι μαύρες (πουτάνες) που κάνουν πιάτσα στην Πατησίων.

Βαρέθηκα να περνάω από το γκέτο της Δροσοπούλου και να με κοιτάνε οι μαύροι, ως ...Αμερικάνοι μαύροι από το Μπρόνξ, που "έχουν τους φίλους τους και δεν σηκώνουν και πολλά γιατί είναι πολλοί και "bad". Δεν νομίζω ότι η πατρίδα μου έχει ανάγκη τέτοια υποβάθμιση στα ακίνητα της Κυψέλης και άλλων περιοχών επειδή απ' έξω ουρλιάζουν οι μαύροι.

Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να ακούω εγώ και η οικογένειά μου, στην πατρίδα μου, τον ιμάμη να ψέλνει από τη τηλεόραση γιατί ο μωαμεθανός γείτονάς μου νοστάλγησε την θρησκεία του.

Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να κάνουν κατάληψη οι Πολωνοί και οι Αλβανοί πίνοντας μπύρες έξω από το σπίτι μου όποια ώρα γουστάρουν.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν νοικιάζουν ένα διαμέρισμα παρουσιάζονται δύο και την άλλη μέρα κοιμούνται μέσα 12. Δεν έχω λεφτά κύριε δημοσιογράφε "δίκαιε και προστάτη μεταναστών" να πάω τη γυναίκα μου να γεννήσει όπως η δική σου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Γιατί η δική μου να περιμένει τη σειρά της πριν την μαύρη και μετά την άλλη μαύρη ενώ η δική σου γέννησε σε μονόκλινο με γαλάζιους και ροζ διαδρόμους; Δεν καταλαβαίνω εσύ γιατί να έχεις κοντά στην μονοκατοικία σου Γάλλο ή Βρετανό γείτονα, ενώ εγώ μια Αιγύπτια με μαντήλα στο κεφάλι.
Δεν νομίζω ότι ήμουν ρατσιστής. Έγινα. Kαι δεν το κρύβω πια...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

72 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο και αληθινό το άρθρο!!!!!

Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ είπε...

Εαν μπορεις αντιμετωπησε την παγκοσμιοποιηση που σου εφεραν και την προωθησαν στην ζωη σου. Εαν μπορεις συγκρατησε 1.000.000+ λαθρο απο Σομαλια, Αφγανισταν, Νηγηρια, Αιθιοπεια, Πακισταν. Εαν μπορεις κρατησε τους μην πηδηξουν Ελληνιδες και σου μπασταρδεψουν τη φυλη σου, Εαν μπορεις γεινε σκυλος σαν κι αυτους που ζουν με ενα παξιμαδι κι αυτο πετρα. Εαν μπορεις ζησε στη χωρα σου ως Ελληνας γιατι σαν Ελληνας δεν προκειται να ξανα ζησεις ποτε ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Οταν εβλεπες τον Τιτανικο να χανει την πλωρη του τι εκανες τοτε? επινες μπραντυ διπλα στην ορχηστρα του ναυαγιου! Εαν μπορεις τωρα σωσε το τομαρι σου γιατι η Ελλαδα δεν σωζετε πλεον...

Ανώνυμος είπε...

με τις κοτες που τις βαζουν μεσα στα δωματια ψιλογελαω,βεβαια οχι για να μενω διπλα.
εμενα αυτο που μ ενοχλει ειναι ο φανατισμος τους με το κορανι.Κατι τους χτυπαει κατακουτελα με το κορανι και τον αλλαχ και βγαινει καθε λογικη απο το κεφαλι τους.Μου κανει εντυπωση αυτος ο εκρηκτικος φανατισμος.Απο που λαμβανουν τα μηνυματα και φανατιζονται τοσο πολυ;

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκιο ο άνθρωπος. Που να το βρεί όμως; Υπάρχει κράτος και Υπηρεσίες για να απευθυνθεί; Που να πεί το πρόβλημά του από 1-1-2011 στον Καμίνη; ή στον πρόξενο του Πακιστάν;

Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ είπε...

Οπως υπαρχουν φανατικοι Χριστιανοι υπαρχουν και φανατικοι μουσουλμανοι, Βουδιστες, κλπ-κλπ. Ο φανατισμος δεν εχει ιδεολογια, ειναι συνδρομο καποιας στερητητας απο μικρη ηλικια που μεταφερθηκε απο αλλου. Φανατιζεσε οταν βλεπεις τον αλλον να μην εχει πολιτισμο, κι οταν συμβαινει το ιδιο και με εσενα δεν υπαρχει αποτελεσμα. Η εννοια του πολιτισμου δεν εχει να κανει με την μορφωση του ατομου αλλα με την μορφωση που κυβερναει αυτο το ατομο. Πως ρωτας "γιατι αυτομαστιγωνονται?" σου απαντουν "εσυ πως πας στην Τηνο με τα γονατα στην Παναγια?" καπως ετσι ειναι η κατασταση. Το γεγονος οτι ηρθαν στη χωρα μας και το βλεπουμε ας ρωτησουμε ο καθενας τον εαυτο του.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου μόνο όσοι ζουν τις ίδιες με σένα συνθήκες θα σε καταλάβουν. Οι χλιδάτοι μια ζωή ήταν στην θεωρία. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί και αν έγινες ρατσιστής από αγανάκτιση και μόνο έγινες. Βέβαια η λύοη είναι πολιτικό θέμα και αυτό είναι το ζητούμενο...στο καράβι που λεγεται Ελλάδα που εδώ και δυο δεκαετίες πηγαίνει, στο θέμα της μετανάστευσης αλλά και γενικότερα, κατευθεία στα βράχια...δυστυχώς έχουμε πτωχεύσει γενικώς.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ Τ Ι Π Ο Τ Α...ΜΟΝΟ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αληθινό και πονεμένο άρθρο!
Δυστυχώς αυτοί που μένουν μακρυά από το πρόβλημα, δεν αντιλαμβάνονται ΤΙΠΟΤΑ!!!
Είδατε τι έγινε με την συναυλία στον Αγιο Παντελεήμονα!
Ο Ιερωνυμος όμως δεν μένει στην γειτονιά εκεί και ούτε μετακινείτε μόνος του με τα πόδια ή μετρό! Γιατί να σκάσει για τους κατοικους;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΘΕΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ 11:58

Ανώνυμος είπε...

Απαπαπα το βαρεθηκα το Λ.ΑΟΣ. ολο εφε ειναι και ψεμματα
Εχει πει και ψηφισει πολυ αντιλαικα μετρα .Δεν διαφερει απο το μητσοτακαιικο
Θυμαστε μια φορα που κατεκρινε μια καθαριστρια για το αυτοκινητο της λιμουζινα που ηταν μοντελο 2000 pegeaut? εκεινη την μερα στη βουλη φανηκε ολος ο καπιταλας χαρακτηρας του.Η αφροκρεμα μονο να εχει αυτοκινητο

Ανώνυμος είπε...

11΄58 ασ φυγουν πισω τι καθονται εδω 11'49 αμα δε σωθουμε μονοι μας δε μας σωζει κανενας

Ανώνυμος είπε...

11.58 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

11:58 ΕΙΜΑΙ πρωτον δεν μπορω να τους παρω σπιτι μου γιατι το σπιτι μου ειναι πολλυ μικρο και φτωχο.αλλα κυριως αυτη ειναι η υποχρεωση της πολιτειας και καθε κρατους συμφωνα με νομους απο τον οηε εδω και 60 χρονια.το να γυρισουν πισω δεν ειναι λυση γιατι κυνδευουν εξαιτιας των πολιτικων θρησκευτικων πεποιθησεων η δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εξαιτειας των ιμπεριαλιστικων πολεμων στους οποιους συμμετειχε και συμμετεχει και η χωρα μας.Η χωρα μας καθημερινα διασυρετε στο ΟΗΕ και συνεχως η διεθνης αμνηστια κανει λογω για σοβαρες παραβιασεις των ανθρωπινων δικαιωματων μεταναστων στην ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

1158 ειμαι το κκε εχει μια ξεκαθαρη θεση για τους οικονομικους και πολιτικους μεταναστες ειναι το μονο κομμα που καταδικαζει τον ιμπεριαλισμο ο οποιος δημιουργει την μεταναστασευση

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΣΤΙΧΟ(ΛΑΟΣ) ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;;;;;;; ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;; ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΡΙΚΟΥΛΟ 11:49, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;;; Ε;;; ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΩΝ, ΑΠΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ(Η)11.58 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΙΣΩΣ Κ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ Κ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΜΟΥΝΙ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ.
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΤΥΠΑ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ. ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ.
ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΑΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΟΥ ΟΠΑΔΟΥ.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΛΟΞΙΓΚΑΣ.
ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΙ΄ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΝΝΟΡΑ.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο 11 58 Aγαπητε συνελληνα 12΄22 η κοσμοθεωρια μου εχει να κανει με το πως βλεπω τα πραγματα για το καλλυτερο μελλον του τοπου μας αναφερεσαι σε ενα παραδειγμα εγκληματικοτητας που ξερουμε πολλυ καλα ολοι μας οτι η εγκληματικοτητα αφενος μεν υπηρχε πριν τους μεταναστες αφαιτερου δε η εγκληματικοτητα δημιουργειται και θεριευει μεσα στις οικονομικες κρισεις μεσα στην βαρβαροτητα του καπιταλιστικου συστηματος μακαρι ο κοσμος που θα ζησει το παιδι μου η το δικο σας παιδι να μην εχει εγκληματικοτητα και να υπαρχει ενα συστημα το οποιο δεν θα επιβιωνει πανω στην εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο και δεν θα αναγκαζει ανθωπους θυματα ιμπεριαλιστικων πολεμων να αναζητουν αλλου την τυχη τους

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ...
ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ;
ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΝΗΠΙΟ, ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΝΗΠΙΑΚΙ, ΤΟ ΕΣΠΑΖΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Ή ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙ, ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ" ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ;...
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΟΥΒΙΑΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ...
ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΕΙ.

ΚΟΡΥΔΑΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΙΜΑΙΑ

Ανώνυμος είπε...

12.12 Κοψε το παραμυθακι οτι διασυρεται η χωρα μας. Τον ρολο του ΟΗΕ σε τετοια θεματα τον γνωριζουμε πολυ καλυτερα απο εσενα. Κοψε και το αλλο παραμυθι οτι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, και ποιος σου ειπε οτι οι ελληνες ειναι το ασυλο ολων των απανταχου δεινοπαθουντων? Εισαι μεγαλο καθαρμα γιατι παιζεις με την ψυχολογια των Ελληνων. Α! δεν μας ειπες που τα βρηκαν τα δικαιωματα μεσα στην δικη μου χωρα? Δικαιωματα θα ειχαν αν τους καλουσε η Ελλαδα, καμμια χωρα στο κοσμο δεν εχει τοσους μεταναστες οσο η μικρη Ελλαδα. Μην μας προκαλεις λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την επικύρωση της επικίνδυνης συμφωνίας για το ΦΡΟΝΤΕΞ και το νομοσχέδιο κατά των μεταναστών
16/12/10
Ταυτόχρονα με το αντεργατικό πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα, που μειώνει μισθούς και καταργεί βασικά εργασιακά δικαιώματα, η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή την επικύρωση μιας επικίνδυνης για το λαό συμφωνίας, που αφορά την εγκατάσταση στην Ελλάδα του επιχειρησιακού γραφείου του Frontex και το νομοσχέδιο για το Άσυλο.

Η συμφωνία εγκατάστασης στον Πειραιά του πρώτου περιφερειακού γραφείου του Frontex, που υπέγραψε η κυβέρνηση και την ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, είναι επικίνδυνη για τα λαϊκά και κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Η κυβέρνηση και τα κόμματα που την ψήφισαν είναι υπόλογα στον ελληνικό λαό, γιατί έφεραν το Frontex και τις Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασής του στην Ελλάδα και γιατί τώρα, με τη συμφωνία αυτή, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους να δρα το Frontex σε κρατικές εγκαταστάσεις απροσπέλαστες ακόμη και για τις ελληνικές αρχές, με καθεστώς ετεροδικίας για το προσωπικό του, με τα ελληνικά δικαστήρια αναρμόδια για τις πράξεις του. Αυτή η συμφωνία εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι αντίστοιχη των συμφωνιών εγκατάστασης των αμερικανικών και ΝΑΤΟϊκών βάσεων του θανάτου.

Με το νομοσχέδιο για το Άσυλο, που κατέθεσε στη Βουλή και εσκεμμένα το προβάλλει μόνο ως νομοσχέδιο για την αναμόρφωση ασύλου για τους πρόσφυγες, η κυβέρνηση επιχειρεί να κρύψει ότι προσαρμόζει την ελληνική νομοθεσία στη βάρβαρη και απάνθρωπη Οδηγία της ΕΕ, που ανοίγει το δρόμο για μαζικά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών που δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα, σε μαζικές πολύμηνες φυλακίσεις και απελάσεις ακόμη και ανήλικων παιδιών.

Το ΚΚΕ καλεί Έλληνες και αλλοδαπούς εργαζόμενους να καταδικάσουν την αντιμεταναστευτική επίθεση της κυβέρνησης, των κομμάτων του κεφαλαίου και της ΕΕ. Αποτελεί μέρος της συνολικής αντιλαϊκής - αντεργατικής επίθεσης. Το εργατικό - λαϊκό κίνημα πρέπει να κλιμακώσει την πάλη του για να φύγει το Frontex από την Ελλάδα, να καταργηθούν οι αντεργατικοί - αντιμεταναστευτικοί νόμοι και συμφωνίες όπως ο Κανονισμός του Δουβλίνου. Να επιτραπεί η έξοδος προς την Ευρώπη των χιλιάδων εγκλωβισμένων μεταναστών. Να νομιμοποιηθούν και να πάρουν άσυλο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που επιθυμούν να ζήσουν και να εργαστούν στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΒΙΒΛΙΟ.ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ.
ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

12:18 το μοναδικό κόμμα που μιλάει για ποσόστωση των μεταναστών είναι το ΛΑ.Ο.Σ.. Το κυνηγά η Χ.Α. τους λαθραίους δεν είναι λύση. Θα πάνε σε δίπλα γειτονιές….

Ανώνυμος είπε...

Η Εγκληματικοτητα ειναι καθαρα δημιουργημα των μεταναστων. Αυτη ειναι η μονη μεγαλη αληθεια! πριν ερθουν αυτοι γινοταν ενα εγκλημα καθε δεκα χρονια και μας εκανε εντυπωση. Οταν ηρθαν οι σκατοαλβανοι αρχισε το μακελειο σαυτην την χωρα και τωρα βεβαια εχουν μπει στο χορο και οι ελληνες. Δεν ξεχναμε οτι κοιμομαστε με τις πορτες ανοιχτες πριν ερθουν οι μεταναστες. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΤΟ 12:44, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΚΑΘΗΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ 750€ ΤΟ ΜΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σε τελική ανάλυση, μια φυλή ή ένα είδος δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται
ανώτερο μόνο από τα επιτεύγματα του αλλά και από την ικανότητα επιβίωσης
του.

Τα πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά συστήματα μπορεί να καταστραφούν και να ξαναδημιουργηθούν από τους ανθρώπους, αλλά η
εξαφάνιση μιας φυλής ή ενός είδους ,
είναι 0ΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.

Καμία ανθρώπινη φυλή, δεν μπορεί αόριστα να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς
καθορισμένα εδαφικά όρια μέσα στα οποία θα προστατευθεί και θα
πολλαπλασιαστεί.

Λαός χωρίς αποκλειστικά δικές του παραδόσεις, ήθη και έθιμα θα αλλοιωθεί
και θα αφανιστεί .

Ο συνασπισμός και οι χαζοχαρούμενοι των υπολοίπων κομμάτων , δεν θα χαίρονται πάντα ,
κάποτε έρχεται η Θεία Δίκη , όχι αφηρημένα αλλά πολύ αισθητά .

Να μη χαλάν την πατρίδα μου επειδή αυτοί είναι απάτριδες και ανεύθυνα σκουλήκια ,
υπάλληλοι του διεθνισμού και ελευθεροτέκτονες δήθεν πατριώτες .
Να αλλάξουν ρότα αλλιώς … θα φύγουν μαζί με τους προστετευόμενους τους λαθρομετανάστες .
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα χυθεί πολύ αίμα γιατί ο κόσμος υποφέρει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1911213

Ανώνυμος είπε...

Αντε και πη...ου ΚΚΕ. Το μεταναστευτικο και νεα ταξη πανε μαζι. Αλλα βλεπω οτι σε ενοχλει μονο η ΦΡΟΝΤΕΞ και μαλιστα εχεις και το θρασος να ζητας και την πακετοποιηση μεταναστων και Ελληνων. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ .

Ανώνυμος είπε...

εν μερη και σκεφτειται το εχει ενα δικαιο για ιμπεριαλισμο αυτος που λεει για τι σε καμια 2 ετια μας βλεπω και μας μεταναστες το θεμα ειναι οτι γιναμε παρκινγκ της ευρωπης και αυτοι αμα ηταν καλα στο αφγανησταν δε θατι καναν παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι οι λαθρομεταναστες πρεπει να παρουν μπουλο

Ανώνυμος είπε...

με την φροντεξ ειναι ασφαλη τα συνορα μας?

Ανώνυμος είπε...

12.50 Συμφωνω απολυτα μαζι σου. πολυ σωστος!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.
ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΟΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ;
ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ;ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ;...
ΕΡΩΤΗΜΑΑΑΑΑΑΑ.............

ΚΟΡΥΔΑΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΙΜΑΙΑ

Ανώνυμος είπε...

1.02 Ακριβως φιλε μου που βρηκαν τοσα χρηματα? και γιατι ερχονται ολοι στην Ελλαδα?

Ανώνυμος είπε...

Ολοι αυτοι που υπερασπιζονται τους λαθρομεταναστες σε ποιες περιοχες ζουνε ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝ ΕΤΗ 2010 ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΟΙΑ

Ανώνυμος είπε...

και δεν σε ενοχλει η τεραστια αυξηση της εγκληματικοτητας ; Εκτος αν πιστευεις οτι οι Ελληνες κανουν τους φονους και τις ληστειες.

Ανώνυμος είπε...

Στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν και στη Νιγηρία και σε κάθε χώρα προέλευσης των λαθρομεταναστών υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης επειδή η μια φυλή στρέφεται κατά της άλλης .
Αυτό το διαίρει και βασίλευε το εφαρμόζουν οι καπιταλιστικές δυνάμεις βλέπε Αγγλία - usa , τον ίδιο τρόπο και την ίδια τακτική με τα κόμματα εδώ πέρα και ιδιαίτερα το κουκουέ που σε κάθε συμφορά μας χαίρεται ελπίζοντας ότι θα πιάσει κότες ..
.. η αλεπού .

Αλλά το ερώτημα είναι ότι , αφού η μια φυλή στρέφεται κατά της άλλης σε μια χώρα , πως είστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί και εδώ στην Ελλάδα , ή μήπως το ξέρετε ήδη ?
Μια ζωή παραμύθια , υποπροϊόντα του σιωνισμού είστε παριστάνοντας ύπουλα το φίλο του Λαού .

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΕΙΣ 1:11 . ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΦΕΣΗ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να που εχουμε και καινουργιες μπουρδες. Στην χωρα μας μενουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ηρθαν λαθραια και μπηκαν κρυφα στην χωρα μας δεν τους καλεσαμε επομενως ειναι λαθρομεταναστες. Ξερετε αυτοι οι πασοκοσυριζα και το κακο συναπαντημα συνεχως μας εκπλησουν με τις μπουρδες τους. Καλο ειναι να επιστρεψουν στην πατριδα τους οι μεταναστες γιατι ποσο αλλο να κλεψουν δεν εχουν αφησει και τιποτα. Γρηγορα εξω απο την χωρα μας,εκτος και θελουν να τους παρουν στα σπιτια τους οι μπουρδολογοι.

Ανώνυμος είπε...

στη Γερμανια για να πας επρεπε να περασεις απο εξονυχιστικο ελεγχο και αν σε εκριναν καταλληλο σε παιρνανε. Εδω, περνανε παρανομα τα συνορα και εχεις την ψευτοπροοδευτικη αριστερα να τους υπερασπιζεται.

Ανώνυμος είπε...

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=3755512&publDate=

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ. ΤΟ ...ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ...ΔΕΞΙΟ.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΕΡΙ... ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΛΕΜΕΔΕΣ ! <
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ...
ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ... ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΪ... ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΔΟΞΑ Ο ΑΛΑΧ...
Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΑΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτη τη χωρα πλουτος υπαρχει και μπορουμε να ζησουμε καλα ολοι και ελληνες και μεταναστες.Είναι ο καθημερινός πλούτος που παράγεται απο έλληνες και μεταναστες εργαζομενους και αυτος ο πλουτος ανηκει και σε εμας και στους μεταναστες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ... ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....... ΑΛΛΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ λαθρΑΝΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΟΧΝΟΝΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΤΕ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΟΔΕΨΑΝΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

1:52 πως να ενωθουμε οταν υπαρχουν βασικες ιδεολογικες διαφορες και συμφεροντα ; Πχ παραδεχεται ο ΔΥ ποτέ οτι ειναι αχρηστος ; Η αριστερα προσδοκα ψηφους απο τους μεταναστες στο μελλον, δεν θα τους υποστηριξει ; Τα αφεντικα θελουν φτηνα εργατικα χερια, δεν θα χρησιμοποιησουν αλλοδαπους στις οικοδομες για παραδειγμα ; Σιγουρα κι αυτοι εχουν δικαιωματα αλλα σε μια χωρα με βαθια υφεση, τι αλλο απο να παρανομησουν μπορουν ;

Ανώνυμος είπε...

Σας βαρέθηκα ρε ψευτοελληναράδες...
Μου το παίζετε όλοι γνώστες της ιστορίας, ή της πολιτικοοικονομικής κατάστασης, έχετε όλοι άποψη και κράζετε.

Μάθετε πρώτα να γράφετε ΣΩΣΤΑ και ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ελληνικά και μετά παίχτε το φωτεινοί παντογνώστες.

Αντε πια... όλοι τα ίδια...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ξεκινήσουν οι απελάσεις...Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουμε...Θα μας καθαρίσουν όλους μας.Και το βλέπουμε καθημερινά αυτό..Δεν θα έχουμε στον ήλιο μοίρα,που μέσα στην πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Nομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και κατοχύρωση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων

Nομιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις των παιδιών μεταναστών που γεννιούνται ή μεγαλώνουν στην Ελλάδα.

Ισότιμη πρόσβαση των παιδιών όλων των μεταναστών στις δομές της ελληνικής δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης

Παύση των τρομοκρατικών επιχειρήσεων και απελάσεων των μεταναστών χωρίς χαρτιά και ταυτόχρονη δημιουργία δημοσίων υγιεινών κρατικών χώρων φιλοξενίας των άστεγων μεταναστών.

Χορήγηση ασύλου ή προσωρινού ανθρωπιστικού καθεστώτος στους πρόσφυγες και όσους προέρχονται από χώρες ιμπεριαλιστικής κατοχής και εμφυλίων

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

2:09 ασε μας ρε φιλε που βγηκες να μας μαλωσεις. Αποψη εχεις να μας την καταθεσεις ;

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτη τη χωρα πλουτος υπαρχει και μπορουμε να ζησουμε καλα ολοι και ελληνες και μεταναστες.Είναι ο καθημερινός πλούτος που παράγεται απο έλληνες και μεταναστες εργαζομενους και αυτος ο πλουτος ανηκει και σε εμας και στους μεταναστες.αυτο ειναι που θελω μια θσχυρη ελλαδα που θα ευδαιμωνει για ελληνες και μεταναστες και δεν θα ειναι δαακτυλωδεικτουμενη και δεν θα δυασυρεται στον ΟΗΕ για παραβιασεις ανθρωπινων δικαιωματων

Ανώνυμος είπε...

εδω εχουμε μαζεψει 3 εκατομμυρια λαθρομεταναστες και παραβιαζει η Ελλαδα τα ανθρωπινα δικαιωματα ?

Ανώνυμος είπε...

e mexri ta 10 exoume

Ανώνυμος είπε...

φυσικα δειτε στην διεθνη αμνηστια απο τις πρωτες χωρες ειμαστε στην παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2.21:
Θα πληρώσεις εσύ γι'όλα αυτά?
Εδώ δεν έχουμε να δώσουμε σύνταξη στην ανάπηρη γιαγιάκα, η παιδεία των αλλοδαπών μας μάρανε...

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε 2΄34 με τη διεθνη αμνηστια μας δουλευεις?οταν τους βουλιαζουν οι ιταλοι ειναι καλοι?

Ανώνυμος είπε...

eimai ο 2΄21 καλυτερες ημερες θα υπαρξουν με αλλαγη φυσικα και του καπιταλισμου γιατι οσο εχουμε καπιταλιστικο συστημα οι ιμπεριαλιστικοι πολεμοι και η φτωχεια διαρκως θα φερνει νεους μεταναστες δικαιη ανακατανομη του πλουτου που παραγεται απο ελληνες και μεταναστες ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο 2:21 H ιταλια μαστιζεται απο τον μπερλουσκονισμο που σε συνεργασια με την ιταλικη ακροδεξια εχουνε ρημαξει το δημοσιο χρημα και φερνουν αντικασταλτικα μετρα για τον λαο και αντιμεταναστευτικα μετρα για τους μεταναστες ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι επειδη στην ιταλια επικρατει ο μπερλυσκονισμος πρεπει να κλεισουμε τα ματια και να μη δουμε τι γινεται στην ελλαδα που σχεδον καθε 3 μερες η διεθνης αμνηστεια βγαζει εκθεσεις κολαφο για την ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Ρίτσος: Αν όλα τα παιδιά της γης....
Αν όλα τα παιδιά της γης
πιάναν γερά τα χέρια
κορίτσια αγόρια στη σειρά
και στήνανε χορό
ο κύκλος θα γινότανε
πολύ πολύ μεγάλος
κι ολόκληρη τη Γη μας
θ’ αγκάλιαζε θαρρώ.

Αν όλα τα παιδιά της γης
φωνάζαν τους μεγάλους
κι αφήναν τα γραφεία τους
και μπαίναν στο χορό
ο κύκλος θα γινότανε
ακόμα πιο μεγάλος
και δυο φορές τη Γη μας
θ’ αγκάλιαζε θαρρώ.

Θα ’ρχόνταν τότε τα πουλιά
θα ’ρχόνταν τα λουλούδια
θα ’ρχότανε κι η άνοιξη
να μπει μες στο χορό
κι ο κύκλος θα γινότανε
ακόμα πιο μεγάλος
και τρεις φορές τη Γη μας
θ’ αγκάλιαζε θαρρώ!

Ανώνυμος είπε...

προς 2΄21 και ο σαρκοζι τους διωχνει παρτε χαμπαρι κατι σα λαος αμα ειναι ηδη 3 μυρια χαθηκαμε δε γινεται να μαστε παρκινγκ απλα αμα τρελαθουν καμια μερα για τα καλα δε θα μεινει τιποτα ορθιο σπιτι τους πιο καλα θα ταν απο εδω τι καταλαβαινουν δηλαδη?οσο αριστερα και δεξια εγω δε νιωθω και τα 2 ειναι αποτυχημενα συστηματα ειτε κομμουνισμος ειτε καπιταλισμος

Ανώνυμος είπε...

γιατι ο σαρκοζυ είναι κατι διαφορετικο απο το μπερλουσκονι παντως και οι δυο εχουν ενα κοινο την λαικη δυσαρεσκεια προταση μομφης εγινε στο μπερλουσκονι το 70%των γαλλων δεν θελουν τον σαρκοζυ.

Ανώνυμος είπε...

ο κομμουνισμος δεν ειναι αποτυχημενο συστημα η συψη και η διαστρεβλωση εγινε οταν τα κρατη αυτα αρχισαν να γινονται καπιταλιστικα πχ περεστροικα.Για να επιστρεψουμε ομως στο θεμα μας πως μπορουμε να μιλαμε για λαθραιους ανθρωπους εν ετεη 2010 αυτη είναι η εε που λεει κατα τα αλλλα για ελευθερια ανθρωπων και προιοντων ειτε στην ελλαδα ειτε στην ιταλια ειτε στη γαλλια η εγκληματικοτητα προυπηρχε των μεταναστων οπως και η ανεργεια και η φτωχεια λυση η νομιμοποιηση ολων των μεταναστων οι οποιοι βρισκονται εγκλωβισμενοι και παρα τη θεληση τους στην ελλαδα εξαιτειας των συνθηκων που εχουμε υπογραψει με την εε.και φυσικα η ελλαδα εχει τεραστια ευθυνη γιατι συμετειχε με τις κυβερνησεις της στους ιμπεριαλιστικους πολεμους που γεννουν την μεταναστσευση

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε στα βόρεια και στα νότια προάστια. Εκεί θα είσαι ήσυχος προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αρθρογράφε, εγώ δεν καταλαβένω γιατί όλα αυτά τα είδες τώρα, όταν αυτά τα καρκινώματα αρωσταίνουν την χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια.

Δεν καταλαβένω γιατί ξυπνήσατε τώρα που το κακό κτύπησε τι δική σας πόρτα, όταν στα χωριά της μακεδονίας και της ηπείρου ο κόσμος ζει εδώ και χρόνια στον απόλυτο φόβο.

Δεν καταλαβένω γιατί όταν εδώ και αρκετά χρόνια τα φώναζαν όλοι αυτοί που ανυσηχούσαν για το τι έρχονταν, όλοι τους βρίζατε σαν φασίστες και εθνικιστές.

Αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω τώρα, είναι ότι εάν αγαπητέ μου δεν ζητήσεις απο αυτούς που σου στέρησαν την ελευθερία το λόγο και δεν περάσεις σε έργα, πολύ, πάρα πολύ σύντομα θα χρειαστεί να αλάξεις όχι μόνο σπίτι αλλά πολύ φοβάμε και πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια