Powered By Blogger

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ώμη γίνεται τελικά αληθές.

Η πιο μεγάλη ώρα πλησιάζει

Όλοι γνωρίζουμε πια πως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ψεύτες. Σε ό,τι είχαν πει για φόρους, ΦΠΑ, μισθούς, συντάξεις κλπ έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχει, όμως, κάτι το οποίο έχει ειπωθεί και δεν έχει αποδειχτεί ψέμα. Ακόμα.

Στις 27 Απριλίου 2010, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε στο Mega πως «οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι εγγυημένες».

Όταν βλέπετε την Εκκλησία να καταγγέλλει το πολιτικό σύστημα, την Αστυνομία να επιτίθεται στους διαδηλωτές χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα και καθεστωτικούς τηλεδημοσιογράφους να κάνουν ξαφνικά κωλοτούμπα και να υποστηρίζουν τα δίκια των εργαζομένων, πού πάει το μυαλό σας;

Στις 27 Απριλίου του 2010 -την ίδια μέρα της δήλωσης του κ. Παπακωνσταντίνου- είχα γράψει αυτό.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε στο Mega πως “οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι εγγυημένες”. Πράγματι, οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι εγγυημένες. Αρκεί, βέβαια, να τις έχουν σε τράπεζες του εξωτερικού.

http://pitsirikos.net/2010/12/%ce%b7-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια