Powered By Blogger

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η μασονία στον κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία.Ενα αόρατο δύχτι πάνω απο την Ελλάδα.

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η....
λήψη αποφάσεων.
Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.
Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη. Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες,.

Μυστήριο στην Ελλάδα παραμένει η λειτουργία του πολυώροφου κτιρίου της οδού Αχαρνών στην Αθήνα.
Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός». Στην Ελλάδα η μασονία ήλθε το 1740. Αλλά επίσημα, με τη μορφή ιδρύματος, λειτουργεί στη χώρα μας από το 1927. Έχει στοές σε πολλές πόλεις με χιλιάδες μέλη. Πίσω της κρύβονται πολλά και περίεργα.

Η μασονία είναι ένα «πρακτορείο» διοχέτευσης στο εσωτερικό κάθε χώρας ιδεών και απόψεων, που υπαγορεύονται απ’ έξω.
Πιο σημαντική δραστηριότητα έχει σήμερα ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος (L.U.F.) που οργανώνει διεθνή συνέδρια για την προώθηση των σκοπών της μασονίας. Πέρα από τη LUF που εδρεύει στην Ελβετία και την έδρα της Διεθνούς της μασονίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ακόμη ξένο μασονικό κέντρο. Αυτό που διοχετεύει τη γραμμή κατευθείαν στην κορυφή της μασονίας της κάθε χώρας: Στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πρόκειται για μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που συγκροτείται από σαράντα μασόνους, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια από κάθε χώρα. Όλοι τους ανήκουν στο Ύπατο Συμβούλιο της χώρας τους και είναι οι άνθρωποι που διοχετεύουν αποφάσεις παρμένες στα άδυτα της στοάς του Λονδίνου, ρυθμιστικές συχνά της τύχης ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με μέσο εκτέλεσης τους κορυφαίους της μασονίας που είναι προωθημένοι σε θέσεις-κλειδιά…

ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ: Η ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ.
Είναι η στοά των στοών, αφού έχοντας ως εκπροσώπους διαλεχτά στελέχη της μέσα σχεδόν σε κάθε στοά των μασόνων και στη Μεγάλη στοά, ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες και τα πάντα, δίνει κατευθύνσεις, παίρνοντας η ίδια κατεύθυνση και γραμμή για τα ελληνικά ζητήματα κατευθείαν από την Ουάσιγκτον! Η «Μπενέ-Μπερίτ» δεν είναι μόνο μια οργάνωση με δομή μασονική. Είναι κάτι περισσότερο: Υπέρ-οργάνωση με διαλεχτούς εκπροσώπους που ελέγχουν και τις Στοές των μασόνων!

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ελληνικός τεκτονισμός διαθέτει δυο κεντρικά όργανα: Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας και το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδας του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος που εδρεύουν στην Αθήνα (Αχαρνών 19) και τις 141 Στοές στην Αθήνα, τα επαρχιακά κέντρα, από τις οποίες πολλές ευρίσκονται «εν ύπνω»…

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές. Η μασονία κρατά μυστική τη μορφή της οργάνωσης, τη διδασκαλία και τη δράση της. Το μυστηριώδες Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού στην Ελλάδα, εκτελεί τις αποφάσεις της Διεθνούς της μασονίας. Αποφάσεις που εκπορεύονται από ξένα «κέντρα» και ρυθμίζουν θέματα καίριας σημασίας για τον τόπο μας. Με 300 περίπου ενεργά μέλη σήμερα η στοά «Μπενέ-Μπερίτ» στην Αθήνα, έχει σαν γνωρίσματά ότι τα μέλη της είναι μόνο Ισραηλίτες και συγχρόνως Έλληνες υπήκοοι. Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας». Πληροφορίες που έχουν κατάληξη το Κέντρο, την Ουάσιγκτον.

Με έδρα της ένα κτίριο στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, η Στοά «Μπενέ-Μπερίτ» παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο της: α) Την εξυπηρέτηση «των ευγενών ηθικών καθηκόντων του Ισραηλιτικού Λαού..». β) Τη συνεργασία με άλλα ομοειδή σωματεία. γ) Την «εξύψωσιν και ανάπτυξιν των διανοητικών και ηθικών προτερημάτων της ισραηλιτικής φυλής… δ) Να κάνει διαλέξεις με αντικείμενο «την γνώσιν του Εβραϊσμού..» και ε) Να καταστρώνει «σχέδια υπέρ της διανοητικής εξυψώσεως των Ισραηλιτών εν γένει» !

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ.
Η μασονία είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του σιωνισμού. Ο σιωνισμός έχοντας σκοπό του την ίδρυση μιας παγκόσμιας εξουσίας του Ισραήλ, με έδρα τα Ιεροσόλυμα, επιδιώκει την αποδιοργάνωση όλων των επιμέρους εξουσιών των άλλων λαών και την εξάλειψη όλων των εμποδίων… Πράγματι, η Ιερουσαλήμ κατέχεται και πάλι ύστερα από 20 αιώνες από τους Εβραίους. Το χρήμα του κόσμου και ο υλικός πλούτος βρίσκονται σε εβραϊκά χέρια, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ηγεσίες άμεσα ή έμμεσα δικές τους. Ολόκληρος ο ΟΗΕ καθώς και το Συμβούλιο Ασφαλείας αδυνατούν να επιβληθούν και οι αποφάσεις τους βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων του Τελ Αβίβ! Στην επίτευξη όλων αυτών μεγάλη ήταν και είναι η συμβολή της μασονίας. Το μάτι του Ισραήλ σε κάθε χώρα!

Ιδιαίτερα πολύτιμη για τον σιωνισμό είναι η διδασκαλία της μασονίας σχετικά με το πρόσωπο του Χριστού, τον οποίο θεωρεί Μύστη, δηλαδή άνθρωπο προσοντούχο. Μα όχι Θεό. Η διδασκαλία αυτή εξυπηρετεί την άποψη του σιωνισμού ότι ο Μεσσίας δεν ήρθε ακόμα, αλλά αναμένεται και θα΄ ρθει για να εγκατασταθεί κοσμοκράτορας με έδρα την Ιερουσαλήμ όπως έχουν πει οι προφήτες. Σε αυτό πάνω κινούνται και οι χιλιαστές, όργανα και αυτοί του σιωνισμού, έστω και αν πολλοί το αγνοούν.

Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης. Πίσω από «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα», «Ύπατα Συμβούλια», από «Ξιφοφόρους», «Άρχοντες», «Κραταιούς», «Ροδόσταυρους» και άλλους «αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η αμερικάνικη CIA και η ισραηλινή «Μοσάντ».

Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ». Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ. Είναι γνωστός ο ρόλος των «Τυπικών» στη μασονία. Τα πάντα στη στοά γίνονται σύμφωνα με κάποιο Τυπικό. Τριάντα τρείς βαθμοί, καθένας με το Τυπικό του. Τυπικά για το «τεκτονικό συμπόσιο», Τυπικό της «υιοθεσίας λυκιδέως» της «συζυγικής αναγνωρίσεως», του «μνημοσύνου», των «εγκαινίων τεκτονικού ναού», της «εγκαταστάσεως νέου εργαστηρίου», της «εγκαταστάσεως προέδρου και αξιωματικών εργαστηρίων». 40 Τυπικά!

ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ» ΤΕΚΤΟΝΑ. Η μασονία ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μέλη της εφόσον βρίσκονται εν ζωή. Όταν όμως ο μασόνος πεθάνει τον παρουσιάζουν σαν μέλος της. Η μυστικότητα και ο θάνατος τους επιτρέπει να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε εκ του ασφαλούς σαν μασόνο, χωρίς ο συκοφαντούμενος ή κάποιος άλλος να μπορεί να αποδείξει την αναλήθεια του ισχυρισμού! Έτσι παρουσιάζουν οι μασόνοι σαν μέλη στοών τους, προσωπικότητες της πολιτικής και εθνικής ζωής, με δημοκρατικές περγαμηνές και τεράστια προσφορά, χωρίς να είναι δυνατός ο έλεγχος των ισχυρισμών τους.

Εν τέλει, η μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα. Αυτό αποδεικνύεται από πολλά: α) Κατά τη μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι. β) Η Καμβάλα, η Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται η βασίλισσα της μασονικής στοάς. γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές. δ) Πρέπει να γνωρίζει ο μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο. ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι, οι Ιουδαίοι μάγοι κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά μαγαζιά. Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς. Ήδη στον αιώνα μας είναι κράτος εν κράτει, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσεις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROYND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.

Χρηματοδοτούν και πατρονάρουν προσκόπους και αιρέσεις για να πλήξουν την Ορθοδοξία. Ελέγχουν λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους, την οικονομική ζωή διεθνώς, το εμπόριο, τις πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους. Δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν «αντίπραξη» σε κάθε εμπόδιο! Χρηματοδοτούν και οργανώνουν ό,τι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους, ιερόδουλες, κινήματα δήθεν οικολογίας, δήθεν ειρήνης, εργατικά κινήματα, ελέγχοντας τα συμβούλια. Έτσι, κατά την έκφραση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ενώ λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι, Ιουδαίοι δεν είναι, αλλά συναγωγή του σατανά.

http://ellinonea.blogspot.com/

53 σχόλια:

Πληρωμενη διαφήμιση είπε...

βαρεθηκα...
Ανώνυμος είπε...

Διαβάζετε πολλά παραμύθια. Μακάρι να ήταν όπως τα γράφετε. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Αν οι μασόνοι κυβερνούσαν δεν θα έπαιρναν αξιώματα όλα τα σκύβαλα που παριστάνουν τους πολιτικούς. Ούτε θα κυβερνούσε από τα παρασκήνια το ΚΚΕ. Το κράτος θα ήταν οργανωμένο καί όχι χρεωκοπημένο. Αλλά, οι μαθητευόμενοι μάγοι το έρριξαν στον γκρεμό.
Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ?
Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΚΑΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ
Κ Ω Λ Ο Υ;
Ανώνυμος είπε...

Είναι χεσμένοι όλοι τους,σε λίγο καιρό θα βάζουν τις ποδίτσες πίσω να μη φαίνεται το λερωμένο βρακί...
Ανώνυμος είπε...

8:23 μ.μ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
Η ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΡΑΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΚΟΒΩ.
Ανώνυμος είπε...

8:23 μ.μ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ;;;;;;;;
ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ είπε...

Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ....ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΣΤΕ...Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ!!ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ....Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 30ο και πανω, που αμφιβάλλω αν κάποιος απο εσάς που γράφετε εδώ στο μπλογκ, τον φτάσετε καν!!! ******* ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.....ΞΕΦΤΙΛΕΣ.....

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
Ανώνυμος είπε...

με απλά λόγια
ΜΑΣΟΝΙΑ είναι
ολα τα σκατά μαζεμένα σε υπόγεια στοά
Ανώνυμος είπε...

http://www.nglgreece.org/
Τι είναι η Μασωνία; δες την σελίδα τους
Ανώνυμος είπε...

Αμα ανοίξεις ένα βόθρο

και κοιτάξεις μέσα

αυτό που βλέπεις είναι ΜΑΣΟΝΙΑ

και ΜΑΣΟΝΟΙ

είναι οι κατσαρίδες που τρέχουν μόλις βγουν στο φώς
Ανώνυμος είπε...

אלוהים איתנו
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΩΝΟΙ = Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον φυλετιστή.
Έτσι είναι.
Π.Μ.
Ανώνυμος είπε...

בימים הקרובים הכל ישתנה
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΡΕ ΖΩΑ ΑΜΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΙΣ ΣΟΥΦΡΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛ.ΑΚΙΕΣ; Ε; *******ΕΣ ΓΥΦΤΟΙ ΖΩΑ ΜΠΙΝΕΔΕΣ.
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

ΟΤΑΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ...ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ...ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ;
Ο ''ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ'' ΚΗΠΟΣ ...ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ....ΟΤΑΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ...
O EΞΩKOSMIKOS SAS ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ...

X Files | Open Your Mind

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΙΖΕΙ...

ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ELENIN...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΗΣ ΜΑΚΡΑΣ,ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ...ΗΣΑΙΑΣ....(VIDEO)
Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ELENIN ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ....ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΟΚΤΩ ΣΩΜΑΤΑ,ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ,ΠΟΥ Α*******ΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ... ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ....ΟΙ ΟΚΤΩ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΠΟΥ Α*******ΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ... Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ Leonid Elenin,ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ,Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ-ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ,ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ.... ΚΑΙ ΟΥΚ ΙΣΧΥΣΕΝ,ΟΥΔΕ ΤΟΠΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΑΥΤΩ ΕΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ. ΚΑΙ ΕΒΛΗΘΗ Ο ΔΡΑΚΩΝ-Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ....Ο ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ,ΕΒΛΗΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤ'ΑΥΤΟΥ ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ....ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ! ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ,ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ...
(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΕΚΕΙ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ.)

...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
Ανώνυμος είπε...

9,07 ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΕ ΜΟΚΟ ΚΟΠΡΙΤΗ!!!!ΘΙΧΤΗΚΕΣ!!!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΑΣΩΝΑΚΟ!!!!
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ "ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗΣ ΤΆΞΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΊΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΤΗΣ ΓΗΣ".

Δεδομένων των προσφάτων (πριν μερικούς μήνες) περιπτώσεων θανάτων πτηνών αλλά και ψαριών που –πολλές από αυτές εξα*******υθούν να συμβαίνουν- πολλές θεωρίες έχουν αναπτυχθεί από δηλητηριάσεις μέχρι καρδιακές προσβολές λόγω πυροτεχνημάτων μέχρι ακόμη και τη μετατόπιση των μαγνητικών πόλων της Γης.
Μια ακόμη θεωρία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες και προέρχεται από την Colleen Thomas –γνωστή τηλεοπτική φυσιογνωμία στις ΗΠΑ- η οποία κινείται στο ευρύτερο πλαίσιο των θεωριών ακραίας λογικής εξηγεί πως «Ψεκαζόμαστε καθημερινά από αυτά τα μεγάλα αεροσκάφη».
Σύμφωνα με την ίδια το κύριο χημικό που περιλαμβάνεται στους ψεκασμούς είναι το φωσγένιο το οποίο έχει κλαπεί από το Ιράκ και τώρα χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις της CIA μισθώνοντας αεροσκάφη της εταιρείας Evergreen International Aviation Company.
«Όταν ο John Walter βρέθηκε νεκρός καθώς είχε εναντιωθεί στην αμερικανική κυβέρνηση για το φωσγένιο που είχαμε κλέψει από το Ιράκ και τώρα το χρησιμοποιούν παντού τον δολοφόνησαν γιατί απαιτούσε είτε να σταματήσουν τις επιχειρήσεις αυτές είτε θα πήγαινε στον πρωθυπουργό της Ρωσίας Putin να του πει πως δεν καταστρέψαμε τελικά τα αποθέματα των χημικών που είχαμε υποσχεθεί ότι θα κάναμε» εξήγησε η Thomas σε συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosty.
Η ίδια εξήγησε πως αυτή τη στιγμή είμαστε κάτω από μια παγκόσμια επίθεση αλλά τώρα ξέρουμε ποιος μας επιτίθεται. Τέλος η Colleen Thomas προειδοποίησε ότι η επίθεση αυτή έχει ως τελικό στόχο τον ίδιο τον άνθρωπο σε μια προσπάθεια της νέας τάξης να περιορίσει τον πληθυσμό της Γης, και τον εναπομείνοντα να τον σφραγίσει!! Α , ρε σκατονεφελίμ.....

...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
Ανώνυμος είπε...

9"23 אני חולם איתך
ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ...
20 Σεπτεμβρίου 2011 9:28 μ.μ.

******* ΤΟΝ ΒΙΖΕΝΤΑΛ , ******* ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΚ...ΓΑ******* ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΑΥΡΟΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ...ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΣΤΟ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ)ΑΟΥΣΒΙΤΣ!!!ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΥΟUTUBE - POGROM.
Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΕΚΛΗΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ.
ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

Προς 8:23α
Δεν κυβερνούν οι Μασόνοι, όπως δεν κυβερνά την Ελλάδα (τυπικά) το ΔΝΤ.
Οι Μασόνοι κινούν τα νήματα από κάτω ή από πάνω, αν θες.

Προς 8:23β
Αγόρι μου Μασόνε, δε γνωρίζεις την οργάνωσή σου ή είσαι εγκεφαλικά Αλβανός;
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

25 - 27 - 9......ΕΠΟΝΤΑΙ...

^>*<^
-. . ..-. . .-.. .. -- .... .... --. . ... .. .- - .-- -. . .-.. -.- .- - .- ..-. -.-. .- -. . .. ... - .... -. - . .-. .-. .- .-.-.- .-.-.- .-.-.-

The Ponys - Let's Kill Ourselves...(on youtube)

ΑΟΡΑΤΕ ΧΑΙΡΕ

ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ...
ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ , ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ (στο ΜΕΞΙΚΟ λειτουργεί κρυφίως και υπογείως εργοστάσιο παραγωγής CO2 που τροφοδοτεί την γηίνη ατμόσφαιρα συνεχώς), ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΗΠΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ...ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ, ΤΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!! ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
ΚΩΟΣ είπε...

Η πλειοψηφια των ιατρων στον ΓΝ Κω και συμπεριλαμβανωμενων αρκετων Διευθυνταδων ειναι μασονοι και αρχομασονοι του κερατα!!!!!!!!Παιδια ξυπνηστε!!!!!!!!
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΟτΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !!!!
Ανώνυμος είπε...

1000 φορες ΧΑΧΑΣ
ο θειος
Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ
ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ


Πλὴν διὰ νὰ μὴν ἤθελαν συναρπαχθῇ κοντὰ εἰς τοὺς ὑπευθύνους καὶ πολλοὶ ἀνεύθυνοι, ἐκρίναμεν εὐλογώτερον νὰ προασφαλίσωμεν τοὺς ἀνευθύνους αὐτοὺς μὲ τò παρόν μας προτρεπτικόν, τοὺς δὲ ὑπευθύνους νὰ παραδώσωμεν τῷ σατανᾷ (Πρβλ. Α’ Κορ. 5,6), ἵνα καὶ αὐτοὶ παιδευθῶσι μὴ βλασφημεῖν.


Διò καὶ λέγομεν ἐν ἐπιτραχηλίῳ καὶ ὠμοφορίῳ:
«Εἴ τις εὐαγγελίζηται ὑμῖν, ἵνα κατὰ τòν ἀπόστολον ἄρξωμεν, εἴ τις εὐαγγελίζεται ὑμῖν, παρ’ ὅ ἡμεῖς εὐηγγελισάμεθα, κᾄν ἄγγελος ἦ ἀπ’ οὐρανοῦ, ἀνάθεμα ἔστω». (Πρβλ. Γαλ. 1,89) Ὅσοι εἶναι ἐκεῖνοι ὁποῦ μετέρχονται τò τοιοῦτον διαβολικòν καὶ παράνομον ἔργον τῆς φαρμασονίας καὶ ὅσοι ἀ*******υθοῦσι τῇ φρενοβλαβείᾳ καὶ τῇ πλάνῃ αὐτῶν νὰ εἶναι ἀφωρισμένοι καὶ κατηραμένοι παρὰ τοῦ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος. Εἴησαν μετὰ θάνατον ἀσυγχώρητοι, ἀδιάλυτοι καὶ τυμπανιαῖοι. Στένοντες καὶ τρέμοντες εἴησαν ὡς ὁ Κάϊν ἐπὶ τῆς γῆς (Πρβλ. Γεν.4,14). Σχισθείη ἡ γῆ καὶ καταπίοι αὐτοὺς ὡς τòν Δαθὰν καὶ τòν Ἀβειρὼν (Πρβλ. Ἀριθ.16, 3233). Ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ εἴη ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτῶν καὶ ἡ μερὶς αὐτῶν μετὰ τοῦ προδότου Ἰούδα. Ἄγγελος Κυρίου καταδιώξαι αὐτοὺς ἐν φλογίνῃ ῥομφαίᾳ (Πρβλ. Γεν. 3, 24) καὶ προκοπὴν οὐ μηδέποτε ἴδοιεν ἐφ’ ὅρου ζωῆς αὐτῶν. Τὰ ἔργα αὐτῶν καὶ οἱ πόνοι ἀνευλόγητοι ἔστωσαν καὶ γεννηθείσαν κονιορτός, ὡς ἀπò ἅλωνος θερινῆς. (Πρβλ. Δαν. 2, 35) Ἔλθοι ἐπὶ τὰ σώματα αὐτῶν ἡ λέπτρα τοῦ Γιεζῆ (Πρβλ. Δ’ Βασιλ. 5, 27), καὶ τέλος τῆς ζωῆς αὐτῶν ἔστω ἡ ἀγχόνη τοῦ προδότου Ἰούδα.(Πρβλ. Ματθ. 27,5) Ῥύακες σκωλήκων ἐξερχέσθωσαν ἐκ τοῦ βρωμεροῦ στόματος αὐτῶν, ἀνθ’ ὧν οὐκ ἐπαύσαντο λαλοῦντες κατὰ τῆς Μητρòς ἡμῶν Ἐκκλησίας καὶ κατὰ τῆς Ὀρθοδόξου καὶ ἀμωμήτου πίστεως ἡμῶν. Καὶ ὅσοι μὲν ἐπιμείνωσι τῇ κακίᾳ αὐτῶν, τοιαύτην ἐχέτωσαν τὴν ἀνταμοιβήν. Ὅσοι δὲ ἐξέλθωσιν ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορισθῶσι, καὶ ἀποπτύσαντες τὴν μιαρὰν αἵρεσιν αὐτῶν ἀπομακρυνθῶσι τῆς κατηραμένης φρενοβλαβείας των, οἱ τοιοῦτοι ἀπολαυέτωσαν τòν μισθòν τοῦ ζηλωτοῦ Φινεές (Πρβλ. Ἀριθ. 25, 1013), ἤτοι ἔστωσαν εὐλογημένοι καὶ συγκεχωρημένοι παρὰ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος τῆς μόνης ἀσυγχύτου καὶ ἀδιαιρέτου Τριάδος, τοῦ ἑνòς τῇ φύσει Θεοῦ καὶ παρ’ ἡμῶν τῶν δούλων Του.
Σὲ δὲ τòν ἐν ἁγίῳ Πνεύματι ἀγαπητòν ἀδελφòν καὶ συλλειτουργòν ἡμῶν, καὶ κανονικòν ἀρχιερέα τῆς Κιτίων Ἐκκλησίας προτρέπομεν ἀδελφικῶς ὁποῦ εἰς τὴν ὑπόθεσιν ταύτην, ἥτις εἶναι ἐναντία οὐ μόνον εἰς τὴν ἁγιωτάτην καὶ ἀμώμητον πίστιν ἡμῶν ἀλλὰ καὶ εἰς τὰς τοῦ πολυχρονίου βασιλέως ἡμῶν βουλάς τε καὶ διαταταγάς νὰ γένῃς πολυόμματος Ἄργος (Πρβλ. Λουκιανός, Θεῶν, Δ.3,1), καὶ νὰ ἐπαγρυπνῇ ὅλοις ἀνεωγόσι σου ὀφθαλμοῖς, καὶ ὅποιον ἤθελες γνωρίσῃ μετὰ τὴν εἰς τὰς ἐκκλησίας ἀνάγνωσιν τοῦ παρόντος μας ἀφορισμοῦ ὅτι ἔτι ἐπιμένει καὶ μετέρχεται τò τοιοῦτον δυσσεβέστατον ἔργον τῆς φαρμασονίας συλλαμβάνων μεθ’ ἑαυτοῦ καὶ ἑτέρας, καὶ παρακινῶν εἰς τὴν παρανομίαν ταύτην, ἀμέσως νά μᾶς δώσης τὴν εἴδησιν, καὶ τότε ἡμεῖς τòν τοιοῦτον λαοπλάνον ἀναλαβόντες τὴν πνευματικὴν πανοπλίαν τοῦ Πνεύματος (Πρβλ. Ἐφεσ. 6,11) καὶ σύμμαχον τὴν ἐξωτερικὴν ἐξουσίαν, θέλομεν κατέβει κάτω, καὶ χωρὶς νὰ μετρήσωμεν κἀνένα ἐναντίον ἑπόμενον, ζήλου θείου ἐμπλησθέντες, θέλομεν λιθάσει αὐτόν, καὶ θέλομεν κατακαύσει τòν οἶκόν του, οἵας τάξεως, οἵας ἡλικίας, καὶ οἵου βαθμοῦ ἤθελεν εἶναι ὁ τοιοῦτος, καθότι εἰς τὰ περὶ θρησκείας καὶ περὶ πίστεως, τοιούτους ζηλωτὰς μᾶς θέλει ὁ Ἰησοῦς προτρέπων ἡμᾶς καὶ λέγων: «Μὴ φοβηθῆτε ἀπò τῶν ἀποκτεινόντων τò σῶμα, τὴν δὲ ψυχὴν μὴ δυναμένων ἀποκτεῖναι». (Ματθ. 10, 28), φοβήθητε δὲ μᾶλλον, τòν μετὰ τò ἀποκτεῖναι ἐξουσίαν ἔχοντα ἐμβαλεῖν εἰς τὴν γέενναν. Ναὶ λέγω ὑμῖν, τοῦτον φοβήθητε. Οὗ ἡ χάρις καὶ τò ἄπειρον ἔλεος, καὶ ἡ εὐχὴ καὶ ἡ εὐλογία τῆς ἡμῶν Μετριότητος εἴη μετὰ πάντων ὑμῶν.
1815 Φευρουαρίου 2
Ὁ Κύπρου Κυπριανòς ἀποφαίνεται
Ανώνυμος είπε...

ΕΡ. Πως εν γενικούς γραμμαίς είναι οργανωμένες αι δυνάμεις τού σκότους; Και πως δρουν;

ΑΠ. Ομολογώ, ότι η απάντησίς μου, ίσως θα φανή σε πολλούς κάπως παράλογος. Είναι όμως, τα όσα θα εκθέσω, γεγονός αναμφισβήτητον. Λοιπόν:

1. Το Παγκόσμιον Εωσφορικόν Επιτελεϊον ΓΚΑΧΧΑΛΑ αποτελείται από 300 ζωντανά και νεκρά ...μέλη. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν όλοι οι οπαδοί.

2. Το αόρατον αυτό Κοινοβούλιον επιδιώκει μέσω 112 οργανώσεων να επιτύχη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΝ με ταυτόχρονον εξαφάνισιν του Χριστιανισμού, ως και πάσης άλλης θρησκείας. Τούτο υποτίθεται θα επιτευχθή κατ αρχάς δια συνενώσεως όλων των Εκκλησιών και κατόπιν δια της συνενώσεως όλων των δογμάτων και θρησκειών εις μίαν ενιαίαν Παγκόσμιον θρησκείαν MRA.

3. Τελικά η MRA θα παραχώρηση την θέσιν της εις τον ... πραγματικόν Θεόν όπως λέγουν, τον Εωσφόρον δηλαδή!

4. Οι 300 κατευθύνουν τας 112 οργανώσεις μέσω 13 αδελφάτων εκ των οποίων το ισχυρότερον είναι το Λευκόν.

5. Η κάθε ομάδα έχει δια στόχον και μίαν ώρισμένην κοινωνικήν τάξιν.

α) Οι Θεοσοφισταί - Πνευματισταί ενδιαφέρονται δια τους: Καθηγητάς Πανεπιστημίων, Συγγραφείς, Ποιητάς και γυναίκας της αριστοκρατίας.

β) Οι Τέκτονες, δείχνουν προτίμησιν δια τους: Δικαστικούς, ιατρούς, δικηγόρους, εκπαιδευτικούς, τελωνειακούς, τραπεζικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες και δημοσιογράφους.

Έτσι απομένει η πλέον δυναμική μερίς του Λαού προς διάβρωσιν από τους Ψευδομάρτυράς του σατανά Ιεχωβάδες. Να γιατί παρ' όλον, ότι τέκνων σημαίνει οικοδόμος, κτίστης, εν τούτοις κανένας πραγματικός εργάτης δεν πρόκειται να γίνη δεκτός στην Μασωνική Στοά... Αυτός είναι ό λόγος επίσης διατί οι αγρότες, εργάτες, μικροεπαγγελματίας υπάλληλοι, συνταξιούχοι και οικοκυρές αποτελούν τον μόνιμον στόχον των Ψευδομαρτύρων του σατανά Χιλιαστών...

Και όμως ακριβώς αυτή η τελευταία τάξις ανθρώπων είναι εκείνη, η οποία προορίζεται να καταστρέψη τα δεσμά και τα οχυρά των Εωσφοριστών...
Ανώνυμος είπε...

ΕΡ. Πόσα είδη Μασωνίας έχομεν;

ΑΠ. Κυρίως Τρία. Την λεγομένην Φραμασωνίαν (Ελευθεροτεκτονισμός), την Μαύρην Μασωνίαν, η οποία καμουφλάρεται από την ταμπέλαν των Ροδοσταυρίων και τους θεοσοφιστάς.

ΕΡ. Υπάρχουν και άλλοι Μασώνοι;

ΑΠ. Μάλιστα. Υπάρχουν πολλές μικρές ομάδες διαφόρων Μασωνιών, αι οποίαι διαφέρουν εις τους Βαθμούς και τυπικά, δηλαδή άλλοι έχουν 33ο , άλλοι ολιγωτέρους και άλλοι περισσοτέρους. Βασικά όμως όλοι έχουν τον αυτόν σκοπόν: Κατάργησιν όλων των θρησκειών και επιβολήν ενιαίας θρησκείας: του Εωσφορισμού.

ΕΡ. Υπάρχουν προστριβαί μεταξύ αυτών των ομάδων των Μασώνων;

ΑΠ. Όχι, δεν υπάρχουν. Όλοι θεωρούν τους συναδέλφους των, ως εν Εωσφόρω... αδελφούς.

ΕΡ. Ποίοι είναι περισσότερον δυναμικοί και άρα πλέον επικίνδυνοι;

ΑΠ. Ασφαλώς οι Μαύροι και οι θεοσοφισταί, διότι είναι περισσότερον προκεχωρημένοι εις τον Εωσφορισμόν και εις την Μαύρην Μαγείαν. Στην Ελλάδα παρουσιάζουν πολύ σοβαράν δράσιν οι τελευταίοι εξ αυτών, κατευθυνόμενοι εξ Ινδιών.

ΕΡ. Εκτός από τους θρησκευτικούς σκοπούς, έχουν οι Μασώνοι και άλλους σκοπούς;

ΑΠ. Μάλιστα. Την επιβολήν παγκοσμίου πολιτικής και οικονομικής ηγεμονίας. Τούτο κατ' άρχάς θα επιτευχθή δια των οργανισμών, ως Κ.Τ.Ε και O.Η.E. Την στιγμήν, που τα κράτη θα συμφωνήσουν εκεί δια τον σχηματισμόν της Παγκοσμίου Υπερκυβερνήσεως και τα Έθνη θα αφοπλιστούν και θα παραμείνη ένα διεθνές στρατιωτικόν σώμα αστυνομεύσεως, όλοι οι Λαοί θα ευρεθούν εις το έλεος της Μασωνίας. Ήδη τα 99% των αντιπροσώπων διαφόρων Εθνών είναι Μασώνοι Εωσφορισταί. Το αυτό επιδιώκεται και εις το οικονομικόν επίπεδον, δια διαφόρων διεθνών Κοινών Αγορών αι οποίαι θα υποδουλώσουν οικονομικά εν πρώτοις τα μικρά Έθνη. Γι' αυτό μακριά από κάθε τι, το οποίον φέρει την σφραγίδα Διεθνές, Παγκόσμιον, Παν... κ.λ.π., κ.λ.π.. Και ως παράδειγμα αναφέρω Παγκόσμιον Συμβούλιον Εκκλησιών, την Πανθρησκείαν κλπ..

ΕΡ. Τι παρατηρείται εις τα έθνη, τα οποία περιέπεσαν, υπό απόλυτον έλεγχον της Μασωνίας;

ΑΠ. Τρομακτική αύξησις εκφυλισμού, αναγνώρισις ομοφυλοφιλίας, η άνευ προηγουμένου χρήσις ναρκωτικών, αύξησις εγκληματικότητος, διάλυσις οικογενείας, απόλυτος διάλυσις Εκκλησίας και φανερή λατρεία τού Σατανά.

ΕΡ. Είναι αληθές, ότι οι οπαδοί του Εωσφορισμού κάνουν ανθρωποθυσίας;

ΑΠ. Βεβαιότατα. Ειδικά εις τας Αγγλοσαξωνικάς χώρας, αλλά εις την Ασίαν, Αφρικήν λαμβάνουν χώραν κρυφίως ανθρωποθυσίες, προς δόξαν τού Εωσφόρου. Στην Ελλάδα ευτυχώς δεν παρετηρήθησαν έως τώρα τέτοια φαινόμενα. Έτσι όμως που πάμε δεν θα αργήση το κακό. Ήδη γίνεται η σχετική προεργασία.

ΕΡ. Τι εννοείτε προεργασία;

ΑΠ. Η διαφθορά και η χρήσις των ναρκωτικών πρέπει να προχωρήσουν ακόμη περισσότερον, πριν φθάσουμε και στας θυσίας βρεφών. Είναι τρομερόν να γνωρίζη κανείς, ότι σε μικρή σχετικώς απόστασιν από τον Ιερόν βράχον της Πνυκός, μέσα σε κέντρα πολυτελείας η αφρόκρεμα της Κοινωνίας μας παρα*******υθεί συν γυναιξί και τέκνοις το αργό ξεντύσιμο πορνών, το οποίον μας ήλθε απ' έξω με την ταμπέλαν του Στρήπ τήζ. Η οφθαλμοπορνεία εφαρμόζεται, υπό τα όμματα της Αστυνομίας και των επισήμων Αρχών, οι οποίοι παραμένουν αδιάφοροι μπροστά στην καταστροφήν της Νεολαίας μας και του μέλλοντος της Ελληνικής Φυλής. Ήλθε όμως ο καιρός η Εκκλησία μας να θέση τέρμα εις την απαράδεκτον αυτήν κατάστασιν.
Ανώνυμος είπε...

ΕΡ. Και ποιες είναι οι προοπτικές εις τον αγώνα κατά των δυνάμεων τού σκότους;

ΑΠ. Παρατηρείται μία πρωτοφανής αφύπνισις των Ελληνικών λαϊκών μαζών, αι οποίαι αναζητούν την αλήθειαν και αντιλαμβάνονται ήδη τα αίτια της δυστυχίας των. Ας μην ξεχνάμε, πως ό Ελληνικός Λαός είναι ο εκλεκτός Λαός τού Χριστού, τον οποίον έκαμε Στυλοβάτην της Αγίας του Εκκλησίας. Η δάδα της πίστεως φουντώνει τώρα στα στήθη των Ελλήνων και η ιερή φλόγα γρήγορα θα μεταδοθή και στους άλλους Λαούς. Μπροστά μας είναι ακόμη τιτάνιοι αγώνες και θυσίες μεγάλες και αίμα πολύ. Μα κανείς ας μην αμφιβάλη πως η νίκη είναι δική μας, γιατί μας οδηγεί ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ο Οποίος εξήλθε νικών και ίνα νικήση (Αποκ.. ΣΤ 2).

ΕΡ. Είναι αληθές ότι οι Μασώνοι θεωρούν τους μη Μασώνους ως βέβηλους;

ΑΠ. Βεβαιότατα! Δια τους Μασώνους και ο Αρχιεπίσκοπος των Αθηνών και οι Άγιοι Πατέρες τού Αγίου Όρους ακόμη είναι βέβηλοι. Ενώ αντιθέτως ένας Ραβίνος ή Τούρκος γνωστός δια τα μισελληνικά του αισθήματα, εφόσον είναι μασώνος κι αυτός είναι αγαπητός αδελφός άξιος πάσης βοηθείας και προστασίας κι αν ακόμη διώκεται δια κατασκοπείαν ή άλλην παράβασιν εις βάρος της Πατρίδος μας. Δια να γίνω όμως περισσότερον νοητός παραθέτω απόσπασμα από το επίσημον όργανον της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Τεκτονικόν Δελτίον...
Ανώνυμος είπε...

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ! (ΑΡΧΙΜ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ)
Ανώνυμος είπε...

EΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΑΛΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ.
ΤΙ ΔΗΛ. ΧΑΠΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΠΙΑ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

ΑΟΡΑΤΕ....ΟΙ ''ΣΑΥΡΕΣ'' ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΟΝΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΚΗ ΟΡΓΑΝΟΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΛΙΓΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΝΑΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΊ΄ΝΟΥΣ ΕΛ!!

Subhumans - Μickey Mouse is dead (YOUTUBE)

...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ.
ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΑΣΕ;ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ;
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

ΑΚΟΙΜΗΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΩ ΓΟΝΟΤΥΠΩ ΕΛ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ


Nuclear Assault - Radiation Sicness (youtube)

--- / .... / .-.. / .. / --- / ... / -.-. / .- / . / .--. / .. / - / . / -.-. / . / .. / ... / - / .... / -. / --. / .... / - / --- / ..--- / ----- / .---- / ..--- /


...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

ΚΑΤ ' ΑΡΧΗΝ, ΕΦ ' ΟΣΟΝ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ... ΣΤΟ ΣΩΜΑ (ΔΟΧΕΙΟ)... ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ) ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΟΤΑΝ ''ΠΕΘΑΝΕ''... ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟς ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΊΌΥ ΝΙΚΟΥ ΡΙΖΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ...ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2,50 ΜΕΤΡΑ!!!!!!...ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΨΗ!!...ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 2 - 2,5 ΜΕΤΡΑ!!!ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!!!

...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
Ανώνυμος είπε...

******* ΤΗΝ ΠΑ..ΓΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΜΑ.ΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΖΑΣΕΙ... ΡΕ ΠΟΥ..ΝΑΣ ΓΙΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΥΖΑΞΕΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑ.ΛΑΚΙΕΣ; Ε; ΑΛΗΤΗ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ, ΒΛΑΜΜΕΝΕ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ, ΠΡΕΖΑΚΙ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

ΡΕ ΑΟΡΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ... ΠΑΨΕ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ

...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑ ΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η' ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;
ΑΟΡΑΤΟΣ,ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ...
Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ NUCLEAR
ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ.
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙ.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ.
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ;
ΕΝΩ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ....
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

ΠΡΟΣ ΙΔΙΟ ΚΟΠΡΙΤΗ
20 Σεπτεμβρίου 2011 11:58 μ.μ.
ΚΑΙ
20 Σεπτεμβρίου 2011 11:58 μ.μ.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι ΕΥ******* ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ....ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!.....ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΕ ΠΙΘΗΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ!!

ΕΙΔΕΣ ΑΟΡΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ......


...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑΛΙ.
ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΛΑ.
Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ....




ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΗΛ. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
Ανώνυμος είπε...

21 Σεπτεμβρίου 2011 12:04 π.μ.

ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΜΑ'Ι'ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; P O Y T A N A...OYST...POIOS SE KALESE MA'I'MOY...POIOS...OY RE KARAGKIOZAKO...PHGAINE STHN GVNIA NA DEIS AN ERXOMAI MASONAKI..


MPRABO EKSOKOSMIKE KALA TA LES!!!
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ....
Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΤΙ ΛΕΣ;
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

AORATE SE XAIRETΩ H ''BOLIΔA'' MOY FEYGEI GIA TON A - L ΣΕ ΛΙΓΑ ΓΗ'Ι'ΝΑ ΛΕΠΤΑ...ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!! ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗ'Ι'ΝΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΊ΄ΝΑ......ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ....ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ''ΨΩΜΙ'' Η ΙΣΤΟΡΙΑ....ΠΑΝΤΩΣ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ...ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ...ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ....ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ........ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.....ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.....ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ!


ΕΙΔΕΣ ΑΟΡΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ......


...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΤΗΝ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΕΝΝΕΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΥΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.
ΚΟΙΝΩΣ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΤΥΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ.
....ΑΟΡΑΤΟΣ....


ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Μ.
ΔΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΕΙ....... ΣΚΑΤΟΜΑΣ....ΩΝΕ
....ΑΟΡΑΤΟΣ....
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑ..ΚΑ 12:45 ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠ..ΡΙΕΣ ΣΟΥ; ΠΑΛΙΑ..ΔΕΡΦΑΡΑ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗ
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... ......666...... είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΟΡΑΤΕ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜ..ΗΣΕΙ Η ΣΑΥΡΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ

...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......
(Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;! *******
ΝΕΦΕΛΙΜ είπε...

ΕΝNΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝΕ. ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια