Powered By Blogger

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Μια ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής (EGF) εγκαταστάθηκε στην Λάρισα

Να είμαστε έτοιμοι για ΟΛΑ!

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.

Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα ( κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και.....
εγκαταστάσθηκαν.
Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς ( π.χ ράδιο 9 στην σημερινή εκπομπή του Δ.Καζάκη) είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.
Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.
Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.
Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας , θάθελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας.
Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.
Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες , έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού.
Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη , τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας.
Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν.Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.
Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως :
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».
Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών".
Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη , του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας .
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.
Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά.
Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου , τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους , ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα.
Η Ελλάδα ανήκε , ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες οι οποίοι είχαν , έχουν και θα έχουν αφεντικό μονάχα τον Χριστό.

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

93 σχόλια:

ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ...ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ...ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ''ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ'' ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η Ε.Ε....ΙΔΩΜΕΝ...ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...
Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ? ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ
Ανώνυμος είπε...

Για να αισθάνονται ασφαλείς οι πουλημένοι Εφιάλτες που ψηφίζουν το θάνατο της Ελλάδας.
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΟΛΟΚΡΗΡΗ... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ....Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ... ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ....

ΧΑΙΡΕ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΕ, ΜΟΡΦΕΑ, ΑΟΡΑΤΕ ,ΑΝΝΑ!,ΣΕΡ, ΟΧΑΡΑ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΑΡΣΙΝΟΗ, ΠΕΤΡΕ Ε, ΑΤΡΑΚΤΩΝ....
ΥΠΟΜΟΝΗ ... ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ!!!

2012...
Αναφορικά με την τρομακτική υποψία ότι το τέλος του πολιτισμού μας θα έρθει το 2012, οι άνθρωποι συνήθως στρέφονται στους οπαδούς των μυστικών προφητειών των Μάγιας. Όχι στους επιστήμονες. Αλλά μια ομάδα ερευνητών της NASA σε αναφορά τους που δημοσιεύτηκε στις αρχές του χρόνου (2009) επισήμαναν τους κινδύνους που σχετίζονται με το καταστροφικό ενδεχόμενο των ηλιακών καταιγίδων.

Με τίτλο 'Σοβαρά διαστημικά καιρικά γεγονότα κατανοώντας τις κοινωνικές και οικονομικές επιδράσεις' (Severe Space Weather Events Understanding Societal and Economic Impacts) η αναφορά αυτή περιγράφει τις συνέπειες που θα έχει η εξαπόλυση ενέργειας από τις ηλιακές αναλαμπές, οι οποίες θα μπορούσαν να διασπάσουν το μαγνητικό πεδίο της Γης και να υπερφορτώσουν μετασχηματιστές υψηλής τάσεως με κολοσσιαία ηλεκτρικά ρεύματα και να δημιουργήσουν βραχυκυκλώματα σε ενεργειακά δίκτυα. Μια τέτοια καταστροφή θα κόστιζε στις Ηνωμένες Πολιτείες το ποσό του ενός έως δύο τρισεκατομμυρίων δολαρίων μόνο για τον πρώτο χρόνο, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της επιστη*******κής ομάδας, και η πλήρης ανάκαμψη πιθανώς θα χρειαζόταν τέσσερα με δέκα χρόνια. Αυτό βέβαια, θα ήταν μόνο ένα τμήμα των οικουμενικών καταστροφών.

Αντίο, Πολιτισμέ.

Ακόμα χειρότερα, η επόμενη περίοδος έντονης ηλιακής ακτινοβολίας αναμένεται για το 2012 και συμπίπτει με την παρουσία μιας ασυνήθιστα μεγάλης τρύπας στη γεωμαγνητική ασπίδα της Γης. Αλλά η σχετική αναφορά δεν έτυχε μεγάλης προσοχής, πιθανότατα εξαιτίας των παρόμοιων ειδήσεων που προέρχονται από τον χώρο του παραφυσικού και της συνωμοσιολογίας. Σύμφωνα με τις σχετικές θεωρίες, οι αστρονόμοι του πολιτισμού των Μάγιας είχαν προβλέψει πως το 2012 θα σήμανε την καταστροφική έναρξη μιας νέας εποχής.

Το εάν οι Μάγιας αναφερόντουσαν πράγματι σε κάτι, ή εάν όλο αυτό αποτελεί μια ανατριχιαστική σύμπτωση θα παραμείνει άγνωστο για μερικά ακόμα χρόνια. Αλλά σύμφωνα με τον Lawrence Joseph, συγγραφέα του βιβλίου 'Αποκάλυψη 2012: Μια επιστη*******κή έρευνα για το τέλος του Πολιτισμού' (Apocalypse 2012: A Scientific Investigation into Civilization's End), ο ίδιος παρακολουθούσε το θέμα για σχεδόν πέντε χρόνια, αλλά όταν έμαθε για την αναφορά των επιστημόνων της NASA τρόμαξε πραγματικά. ...

...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
......666......
Ανώνυμος είπε...

Ντροπή!!Τόση κατάντια από ελληνική κυβέρνηση δεν υπήρξε ποτέ.Δεν αρκεί που εξευτελίζεται η χώρα όταν πια κουμάντο κάνουν ξένα σώματα κι όχι οι εκλεγμένοι-τρομάρα τους-απ΄το λαό τώρα κουβαλούν και μισθοφορικό στρατό να πατάξει το φρόνημα ενός λαού!
Ανώνυμος είπε...

Ορέ Έλληνες μη μασάτε!
Λαπάδες είναι θα τους φάμε λάχανο!

Ελπίζω να έχουνε προβλέψει για τα φέρετρά τους!
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ
Η ΛΑΡΙΣΑ.
ΜΗΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ?
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ... ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΠΑΣ, ΚΛΑΝΙΑΡΙΚΟ ΜΟ ΥΝΑ ΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ 8:52

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ
Ανώνυμος είπε...

Μιλούσε για παγκόσμια κυβέρνηση(global government)και το εθνικό κράτος στα πλαίσια της Ευρώπης ως ενιαίας οντότητας δεν έχει θέση.Όλα χτίζονται σε αυτά τα πλαίσια,να απαλειφτούν όλα όσα θυμίζουν ενιαίο εθνικό κράτος.Μια ρώσικη σαλάτα λαών γαρνιρισμένη με λαμόγια,κερδοσκόπους,απατεώνες,αρπαχτικά,ναζιστές.
MacGyver είπε...

http://vimeo.com/30484761
ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ 55'....

Πότε θα κάνει ξαστεριά; Καζάκης Κακλαμάνος Ράδιο9 13-10-11
Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει Μακελειό και μάλιστα σύντομα
Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΣΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον αυτους μπορουμε να τους βαραμε με οτι μεσο. δεν θαχουμε ενδοιασμους.

καλως τα!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ; ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ!....ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ...

Γ.Κ.
Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΛΟΤ ΤΟ ΠΗΡΑ
Ανώνυμος είπε...

Μα καλά..εκείνοι υπακούν ό,τι τους υποδεικνύουν,οι βουλευτές με τί μούτρα θα εμφανιστούν στον ελληνικό λαό αν συμβαίνει κάτι τέτοιο?Θα το καταπιούν κι αυτό αμάσητο?Εδώ μιλάμε για ανθελληνική πράξη εναντίον του ελληνικού λαού άνευ προηγουμένου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ!
ΛΟΧΙΑΣ
Ανώνυμος είπε...

13 Οκτωβρίου 2011 9:16 μ.μ. ποιον Ελληνικο λαο ρε φιλε. ΠΑ$$ΟΚ εχουμε στην εξουσια, χε.στη.καν.
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ειναι το σωστο στην Ελληνικη την καθομιλουμενη και με ΕΙ στην δημοτικιά.
Ανώνυμος είπε...

ΑΣΚΗΣΗ? ΛΟΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΖ? ΕΙΣΑΙ ΕΠΟΠ?
ΡΑΓΙΑΣ είπε...

ΛΑΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΓΚΛΙΤΣΕΣ ΔΙΚΡΑΝΙΑ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!!!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΗΗΗΗ !!!!! Τ Ω Ρ ΑΑΑΑΑ

ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!
Ανώνυμος είπε...

Πόσοι ακριβώς είναι; Γιατί αν πρόκειται για καμιά 20ρια άτομα τότε τζάμπα το μελάνι...
ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ είπε...

ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ...

1) ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2) ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

3) ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ-"ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ

4) ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ "ΤΑΓΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

5) ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΘΥΜΟΥ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

6) ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΛΕΞΗ.

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ. (Από Ισχύς blogspot)
ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΖΩΑ είπε...

ΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ

ΦΩΟΤΓΡΑΦΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ
Ανώνυμος είπε...

Άψογα. Ξένο μισθοφόρο που μιάνει τα ελληνικά χώματα ευχαρίστως θα τον στείλουμε στην χώρα του με την ανάλογη συνοδεία. Και βέβαια θα τον ακολουθήσει και όποιος έλληνας μισθοφόρος θα μπεί μπροστά μας. Ο ελληνικός λαός ξύπνησε. Δοσίλογοι τρέ*******...
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΑ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cj-kAMJ7fCE

http://www.youtube.com/watch?v=_cMUesAMrlc&NR=1

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ''ΖΩΑ''....ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ''ΚΟΣΜΟ'' ΤΟΥ ΜΑΤRΙΧ....ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.....

AM I EVIL? YES I AM.....DIAMOND HEAD

...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
......666......
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Α ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Π[ΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΕΛ.

ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ "ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ" ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ.
ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ.

ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ.

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

ΝΑΙ ΡΕ ΖΩΑ!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,ΤΟ ΔΝΤ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ;

ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΖΩΑ!!!
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

''ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ'' ...MOLIS ΜΠΗΚΑ ΕΝΤΟΣ ''MAΤRΙΧ''

ΕΞΩΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΑΛΛΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛ (ΓΑΙΑ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ....ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΩΤ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΜΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΛΑΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Β΄!!!!ΑΛΛΟΜΟΡΦΟΙ ΠΝΕΕΤΑΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ!!!ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΓΑ..ΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ...
''ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ'' Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ( Πωπω τι λέει ο ποιήτης)ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ!!!
ο λογος ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΙΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΕΟΝ Ή, ΣΕΒΑΣΜΑ...
ΚΟΥΙΖ: ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ; ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.......13!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE: ΤΗΕ EXPLOITED, Don ' t forget the chaos

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ''MATRIX''...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΗ'Ι'ΝΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΡΦΕΑ!

...Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ''ΑΛΗΘΕΙΑΣ''...

......666......
Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΩΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΕ; ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝΕ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΖΩΑ;
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑΣ...
ΕΞΩΚΟΣΜΙΤΟΣ...
και οι άλλοι οι αβανταδόροι...

ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑ/ΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Μας τα είπατε, δε γουστάρουμε να ακούμε άλλο, δεν σας ρωτήσαμε, μπράβο που τα ξέρετε όλα, αλλά κόφτε λάσπη από εδω μέσα.

Αντε μαλακιασμένα... δεν μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση επιτέλους χωρίς να μπείτε σφήνα.
Ανώνυμος είπε...

Μία ΤΑΞΙΑΡΧΊΑ, δύο ημέρες κυκλοφορεί με διακριτικά από Ηγουμενίτσα μέχρι Λάρισα, πολλές νταλίκες ανοικτές μεταφέρουν ειδικά οχήματα και καμμία φωτό δεν βγήκε ! Της θειάς σας...
Ανώνυμος είπε...

Φίλε μη φοβάσαι, θα τους ντουφεκίσουμε...
εδω που ήρθαν θα πεθάνουν στα σίγουρα.
Γράφτο αυτό!
Ανώνυμος είπε...

13 Οκτωβρίου 2011 10:25 μ.μ.
ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ Π Ο Υ Σ Τ Η .........ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ......ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666, ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!)

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
Ανώνυμος είπε...

13 Οκτωβρίου 2011 10:28 μ.μ.
Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ!!!!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666, ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!)

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

Ρε! καλώς τα παιδιά ,καλώς τα 3-0.

Ολοι Σύνταγμα,όλοι μπροστά,αναστολές τέλος.
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

10.25
ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΖΩΟ;
ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ,ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΣΠΙΟΥΝΕ! ΠΡΟΔΟΤΗ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

ΒΓΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ!
Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα απο ενδιαφέρον μπήκα να διαβάσω το αρθο και να διαβάσω και τη γνωμη-σχόλιά σας αλλα ειναι δυνατον για τοσο σοβαρά θέματα που απασχολουν τον τόπο μας το επιπεδο να είναι μοκέτα??? -για να γίνω και κατανοητη-Αν ειναι δυνατον ελεος!!!! Ολοι Ελληνες ειμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι της προδωσίας βράζουμε και εσεις στην κοσμάρα σας??? η βολεμένοι ή τελικά ζώα σα λαος είμαστε θα συμφωνήσω απόλυτα με τη παραπάνω εγγραφή ξυπνηστε!!! καλη συνέχεια και καλά μυαλά με κάποιο δείγμα εθνικής ανάτασης!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? Ο ΓΝΩΣΤΟΣ Α!!! Ή ΠΙΘΗΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ..Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ...ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΔΙ SORRY, AΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑ/ΛΑ/ΚΑ...ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ...

ΦΙΛΑΚΙΑ
ΑΝΝΑ
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ.
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΝΑΥΤΗ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΦΙΛΟΙ ..ΑΟΡΑΤΟΣ.. ΑΝΝΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ..Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD..

ΑΚΟΥΩ LIVE ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΝΟΑΣ είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΞ"ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ 5ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΕΔΩ.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΛΙΑΚΟ Η ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ;
ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΣΕ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΝΟΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

Φιλάκια σε όλη την ελ-ληνική παρέα!!!
Άννα

υγ. Εξωκοσμικέ τι λες θα βρεθούμε πριν την καταστροφή;
Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
Ανώνυμος είπε...

ANNA AN ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.
ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ.
ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ.
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΝΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!
ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΧΑΜΟΣ! ΣΑΣ ΛΕΩ!

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ!

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30.000 ΚΛΩΝΟΙ ΝΑΣΧΡΑΜΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ ΤΩΝ ΝΑΣΧΡΑΜΟΝ ΝΤΑΣΦΙΝΤΑΝΙΑ!

....Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!....

....ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΕΚ ΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ....
....ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!....
Αριστοτέλης είπε...

Ηταν εξαρχης ξεκαθαρο το τι ηθελαν απο την Ελλαδα, εγινε στην συνεχεια ακομη πιο ξεκαθαρο με "δηλωσεις" περιεργες, αν ισχυει και αυτη η ειδηση πρεπει πιστευω επιτελους κατι να κανουμε...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.....ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΑΚΕΡΟ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΤΟ ΜΑΤRIX ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!

X - FILES

ΝΕΦΕΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΗ'Ι'ΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ....ΠΑΡΤΕ ΝΑ ' ΧΕΤΕ!!!

BEVATRON ΜΚ ΙΙ
http://www.youtube.com/watch?v=Dd-6UviRXhM&feature=player_embedded

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ(;) ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛ-ΛΗΝΑ , ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!

ΧΑΙΡΕ ΜΟΡΦΕΑ, ΑΟΡΑΤΕ, ΑΝΝΑ!!!,ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ,ΣΕΡ, ΑΡΣΙΝΟΗ,ΑΤΡΑΚΤΩΝ, ΠΕΤΡΕ Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΕΛ...

ΜΑΛΒΙΝΑ, ΒΛΑΣΣΗΣ, ΛΑΣΚΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ,ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ,ΚΛΠ. ''ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ'' από ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ....
Η ''ΑΛΙΚΗ'' ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΗ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE: WHITE RABBIT cover by Emilliana Torrini.....
...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....
.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...
...Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ 666...

...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ Μ - ΛΑΓΩΟΥ) SPACE TIMELORD...
......666......

υγ. ακριβώς ΑΟΡΑΤΕ,....Άννα ίσως στο μέλλον....δεν αποκλείω τίποτε....
Ανώνυμος είπε...

Εξωκοσμικέ είσαι τρομερός. Τέτοιο χιούμορ δύσκολα συναντάς αυτές τις δύσκολες μέρες. Συνέχισε έτσι!
Ανώνυμος είπε...

μπείτε στο utube και χτυπήστε-ορκωμοσία προεδρου δημοκρατίας(παπούλια) του απευθύνεται η καριόλα η μπενάκη...εκεί θα βρείτε τις απαντήσεις......
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΘΩ ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΩ Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ IDIOT, ROUFIANOUS PRODOTES!
ENA ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΊ΄ΝΟΥΣ ΕΛ!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666)
ANARXOEΘNIKISTHS είπε...

Ο Troy Southgate για τις αυτοργανωμένες φυλετικές κοινότητες.

Μετάφραση: Ίσις
Πολύ πέρα από τη μοντέρνα ρητορική πολιτικολογία και τις παραδοσιακές και τετριμμένες διενέξεις ανάμεσα σε "αριστερούς" και "δεξιούς", ο Troy Southgate εκφράζει κάποιες ριζοσπαστικές απόψεις γύρω από τις αυτοργανωμένες φυλετικές κοινότητες και την οικολογία, που σίγουρα αξίζει να συλλογιστούμε!




1. Ποια η αναγκαιότητα φυλετικών / εθνικοαναρχικών κοινοτήτων μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα;

Στα χρόνια που έρχονται το καπιταλιστικό σύστημα θα αρχίσει να αποσυντίθεται με τον ίδιο τρόπο που η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία έριξε τους σπόρους της δικής της καταστροφής. Αρχίζοντας την πολιτική της σταδιακής εξάπλωσης και του ελέγχου της περιφέρειας.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει αναγκαιότητα ενός νέου μοντέλου κοινωνικής οργάνωσης που να στηρίζεται σε μικρές κοινότητες ή χωριά, οικονομικά αυτουποστηριζόμενα, πολιτισμικά αυθεντικά που θα δουλεύουν αρ*******κά και όχι "ανταγωνιστικά" με τη φύση.

2. Κάποιοι λένε ότι αυτό το μοντέλο αφήνει ακάλυπτο το θέμα της άμυνας και της ασφάλειας των κοινοτήτων.

Η άμυνα θα διακανονίζεται μέσα από συνεργατικές ρυθμίσεις μεταξύ των διαφόρων χωριών και κοινοτήτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις σε μια τέτοια οργάνωση δεν είναι ούτε αναγκαίες ούτε επιθυμητές ...

3. Ποιος είναι ο οικολογικός προσδιορισμός των αυτοργανωμένων κοινοτήτων;

Μελετώντας τις σκέψεις του Penti Linkola ή όποιου άλλου μοντέρνου οικολόγου είναι ξεκάθαρη η επερχόμενη ολοσχερής καταστροφή του περιβάλλοντος καθώς και το τέλος του λεγόμενου μοντέρνου τρόπου ζωής.

Ένας από τους τρόπους που μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτές τις αλλαγές είναι ασφαλώς η επιμόρφωση των παιδιών μας στο σπίτι από εμάς τους ίδιους, αλλά και η δική μας αυτομόρφωση.

Τέλος χρειαζόμαστε μια Επανάσταση ... Στις μέρες μας ο κόσμος φοβάται τη λέξη όμως να θυμίσω ότι οι Επαναστάσεις μπορούν να είναι θετικές όπως στην περίπτωση της εξέγερσης των Luddites στα 1812 ...

Οι Luddites κατέστρεψαν τις μηχανές κόντρα στη βιομηχανοποίηση που τους άφηνε χωρίς δουλειά και άλλαζε άρδην τον τρόπο ζωής τους. Πρόταξαν το ανθρώπινο "κόστος" της τεχνολογίας απέναντι στους νέους κυρίαρχους.


link: Αποκλειστικό: ο Troy Southgate για τα γεγονότα στο Λονδίνο.

link: Troy Southgate - ο κύριος θεωρητικός του Εθνικoαναρχικού κινήματος.

link: Μια εισαγωγή στον Εθνικοαναρχισμό.

ΥΓ. ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ 666 ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ, Κ.Τ.Λ.

" ΚΑΝΟΝΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ"
ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ:
ΑΚΤΙΝΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ, ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΝΕΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ!

"Puise Energy Projectiles"
ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

"ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΑΡΑΛΥΣΙΣ"
ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΓΩΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

"ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ"
ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΩΝ.

"ΟΠΛΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΛΕΙΖΕΡ"
ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥΣ ΜΥΕΣ, ΕΝΩ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΟΠΛΑ.

Acoustic Buiiets"
ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΠΙΑΤΟ.
ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ "ΑΜΒΛΥ ΤΡΟΠΟ"
ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΥ,ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΟΠΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;
ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

"Infrasound"
ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΙΟΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ, ΝΑΥΤΙΑ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΕΜΕΤΟ, ΔΥΝΗΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.
ΤΟ 1972
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΦΑΛΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΥΜΑΤΑ 7 Hertz. ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.
.....................................
..................
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;
Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝΝΟΩ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΛΩΝΟΣ,
ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ!

....ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΑΣ!....

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ../..ΤΕΛΟΣ!....

........Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!........
Ανώνυμος είπε...

Είμαι 25 χρονών,ζώ σε μία κοινωνία που από μικρό παιδί καταλάβαινα πως είναι σκάρτη. Αλλά η ελπίδα ενός παιδιού, η ελπίδα ενός νέου πεθαίνει τελευταία. Όλοι εσείς που είστε μεγάλοι,που είστε μυαλωμένοι και κάποτε ήσασταν στην ηλικία μου δεν φροντίσατε να αλλάξει καμιά κατάσταση.
Είστε όλοι προδότες και φαρφαρολόγοι των παιδιών σας! Στην απελπιστική θέση που βρίσκεται η γενιά μου δεν φταίει ο Χ Παπανδρέου και ο Χ Καραμανλής...Αλλά όλοι εσείς που κάποτε τους ψηφίσατε για να σας "φτιάξουν" λαϊκά βολεψάκηδες Ελληνάρες όλοι! Η εκάστοτε εταιρεία EGF σας ενοχλεί ... Που εάν ισχύουν τα συμφραζόμενα της είδησης με δικά σας χρήματα είναι εδώ!Τραγικό...Ένα κράτος έχει ότι του αξίζει.Θα πρέπει να ντρέπεστε που μπαίνετε συνεχώς σε μια λούπα πως φταίνε αυτοί και εμείς είμαστε ανήμποροι... Ποιόν κοροϊδεύετε ; Μονάχα τον ίδιο σας τον εαυτό!έχουμε ότι μας αξίζει...Και δεν ντρέπεστε για αυτό!Δεν σέβεστε την ιστορία σας και τον πολιτισμό σας και πιάνετε στο στόμα σας όλοι ανθρώπους που κάποτε προσπάθησαν για κάτι καλύτερο με τη ζωή τους για μια καλύτερη Ελλάδα!Για ένα καλύτερο κόσμο!Αν ο Έλληνας δεν αγαπήσει τον τόπο του, τότε κανείς δεν θα μπορέσει να το κάνει! Ξέρω πως όσα λέω είναι ψιλά γράμματα...Αλλά θα είμαι ικανοποιημένη έστω και έναν να προβληματίσω με τα λεγόμενα μου.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Ανώνυμος είπε...

MOΡΦΕΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΘΑ ΜΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.
ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΚΟΙΛΗ ΓΗ'' ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ....ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΗΛΙΘΙΑ ΒΡΙΛ....ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο ΕΝΑΣ, Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ 666, Ο ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.....Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 666...!!!

...JESUS SAVES...

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....
.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...
...Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ 666...

...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ Μ - ΛΑΓΩΟΥ) SPACE TIMELORD...
......666...... (ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ) ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΕΙ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

ΤΕΛΟΣ
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

12.07
ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ.
ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!
ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!
ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,
;;;
ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ??? ΤΙ ΕΝΝΟΩ;
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΑΥΔΟΥΣ!!!

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ!
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ!
ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ
"Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ!",

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!

....ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!....

..ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ
........"ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!"........

ΣΤΟΝ........ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ "MATRIX"........

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

1. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

2.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ
3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ
4. Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΛΗ
5. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ
6. ΤΟ ΔΝΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
7. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
8. Ο ΟΗΕ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ
9. ΟΙ ΕΛ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
10. ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
..............................................
........................
ΜΑΤΡΙΧ... 010010001 Γλώσσα BULL (Matrix)

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ......

........ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ........

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ......

........MATRIX........

........MORFEAS........
Ανώνυμος είπε...

symfonw me tin 25xroni liga posts pio panw... ta xalia monoi mas ta ta ferame me tin kaloperasi kai aneu8ynotita mas. Den ftaiei oute i kybernisi oute i Europi. Brikan ta xalia kai ta ekmetaleuontai gia diko tous kalo.
Ανώνυμος είπε...

12:29 ΛΥΠΆΜΑΙ.
..Σέβομαι το λόγω μου και η άποψη μου δεν αλλάζει. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12¨07

ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ
ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΒΩ ΜΟΥ! κυριε ΜΟΡΦΕΑ.

Πολύ λίγοι είναι φτιαγμένοι για ανεξαρτησία – είναι ένα προνόμιο των δυνατών (ανθρώπων) . Νίτσε

Δεν ελπίζω τίποτα,
δεν φοβούμαι τίποτα,
λυτρώθηκα από το νου κι από την καρδιά,
ανέβηκα πιο πάνω, είμαι λεύτερος.
Καζαντζακης.

Εναντίον της ανίας,
ακόμα και οι θεοί αγωνίζονται
μάταια..
Πίστη σημαίνει να μη θέλεις να μάθεις την αλήθεια. Νίτσε

ήθελα να πω ΤΕΛΟΣ ΠΩ Σ... η πληροφόρηση για την λεγόμενη ..EGF είναι ψευδής!
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΏΝΥΜΕ 1¨24
ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΆ !
ΚΑΛΗΜΈΡΑ!
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

1.49

«γνωσεσθαι την αληθεια και η αληθεια ελευθερωσει ημας».


«Σε οποιον εαυτο γνωριζεις σε αυτον και προσχωρεις».Ερμης ο τρισμεγιστος.

"Γνωθι σ΄αυτον"

να προσκολεισαι στον θνητο κοσμο του εαυτου σου, τοτε επομενο ειναι να ζησεις για παντα στο σκοταδι.
Ερμης ο τρισμεγιστος.

Ενω οταν προσχωρεις τον εαυτο σου στην κατανοηση του σε ποιο κοσμο ζεις τωρα, και σε ποιον κοσμο ανηκεις πραγματικα,απο τον οποιο προερχεσαι,τοτε θα μαθεις πως αυτος αποτελειται απο ζωη και φως και πως απ τα ιδια συστατικα τυχαινει ν αποτελεισαι κι εσυ, τοτε θα προσχωρησεις παλι στη ζωη.
Ερμης ο τρισμεγιστος. (Απο τους λογους του Ποιμανδρη).

ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Squawk Box.
ΟΠΛΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΛΗΘΟΥΣ.
ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΔΥΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΙΛΛΙΓΓΟ, ΝΑΥΤΙΑ Η ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ.

Psycho-Correction.
ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΟΠΤΙΚΑ Η ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ!

Foam-Stiky.
ΚΟΛΛΩΔΕΙΣ ΑΦΡΟΣ.ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΥΠΕΡΚΟΛΛΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.Ο ΑΦΡΟΣ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΚΕ ΤΟ 1995 ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΟΓΚΑΝΤΙΣΟΥ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

«ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ»
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ «ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ»
Π.Χ. ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.

Prophet.Προφητης.
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΓΚΩΔΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Dazzle.
ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΝΟ ΦΩΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΥΦΛΩΣΗ.

Stroboscopic Device.
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΜΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ. ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΒΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ. ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 hertz, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!
ΕΦΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!


«γνωσεσθαι την αληθεια και η αληθεια ελευθερωσει ημας».


"Γνωθι σ΄αυτον"

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
giannos είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ...
ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΠΑΤΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ..
Ανώνυμος είπε...

Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (φωτό δίπλα) αποκαλύπτει με τον πιο εκπληκτικό τρόπο τις υπόγειες συμφωνίες του Παπανδρέου με τους Αμερικάνους, για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας.
Λίγο πριν αναλάβει Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου το 2009, είχε δεσμευτεί ότι θα καταργούσε όλες τις συμφωνίες που είχε επιτύχει η προηγούμενη Κυβέρνηση Καραμανλή με....
την Ρωσία! Συμφωνίες για τους αγωγούς φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream οι οποίες θα καθιστούσαν την Ελλάδα ενεργειακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Αμερική είχε εκφράσει τους έντονους φόβους της για την αυτονομία και ανεξαρτησία που θα αποκτούσε η χώρα μας και γι΄αυτό διά του Παπανδρέου επέτυχε την παύση αυτών των πρωτοβουλιών Καραμανλή!!!
Ο Παπανδρέου δηλαδή ενήργησε ως δωσίλογος, ως πράκτορας των συμφερόντων της Αμερικής και της δολιοφθοράς της χώρας μας.
Όπως αποκαλύπτουν επίσης τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αποκαλύψεις που προέρχονται από τις... προγραμματικές εκτιμήσεις του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο Παπανδρέου είχε προσυμφωνήσει και για το όνομα των Σκοπίων: Είχε δώσει την πλήρη συγκατάθεσή του στο όνομα "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", για όλες τις χρήσεις, χωρίς να απαιτεί από τα Σκόπια να αλλάξουν το Σύνταγμά τους!!!
Ο Παπανδρέου επίσης δεν θα έκανε καθόλου διαπραγματεύσεις για την ταυτότητα και τη γλώσσα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να εγείρουν θέμα σλαβομακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, καθώς και να ζητήσουν αναγνώριση της "γλώσσας" και "ταυτότητάς" τους!!!
Η στάση αυτή του Παπανδρέου κονιορτοποίησε αμέσως τα όποια ωφέλη είχε αποκτήσει η χώρα μας με το βέτο που είχε βάλει ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι, για την μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!!!

Η ενέργεια Παπανδρέου να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, άναβε το πράσινο φως στο γειτονικό κρατίδιο και στον φανατισμένο Γκρουέφσκι, να εγείρουν θέμα... αλύτρωτης... Νότιας Μακεδονίας, ανοίγοντας έτσι τους ασκούς του αιόλου, για την συρρίκνωση των συνόρων της Πατρίδας μας!!!
Ο Παπανδρέου ενήργησε ως εθνοπροδότης για την Ελλάδα, καταργώντας μέσα σε λίγες ημέρες όλες τις επιτυχίες του προκατόχου του Κ. Καρααμανλή, σε διπλωματικό επίπεδο.
Γι' αυτό τον λόγο, ο Παπανδρέου έβγαινε και μίλαγε για "μειωμένη εθνική κυριαρχία"! Επειδή είχε προσυμφωνήσει για την μειωμένη εθνική κυριαρχία με τους Αμερικάνους και είχε τηρήσει κατά γράμμα όλες τις στοχεύσεις της Αμερικής, που καταδυνάστευαν τη χώρα μας για τα επόμενα 50-100 χρόνια, ξεπουλώντας τα εθνικά μας συμφέροντα και τα προαιώνια εθνικά δίκαια!
Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κανείς Εισαγγελέας να παρέμβει σε όλα αυτά τα πρωτοφανή για τη χώρα μας, όπου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος σκάβει τον λάκκο της Πατρίδας και του λαού της, σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους, πριν ακόμη αναλάβει τα ηνία της χώρας;
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστω αυτή την ύστατη ώρα, θα εγερθεί από την πολυθρόνα του ή θα απολαμβάνει την μακαριότητα της αδράνειας και σιωπής του;
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ,ΑΟΡΑΤΟΙ,ΑΟΜΑΤΟΙ,ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΛΟΡΔΟΙ ΚΤΛΠ ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΦΟΥΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,'Η ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΝΕΣ?

-ΤΡΙΣΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΗΗΗΗΣ.......
Ανώνυμος είπε...

6.42
EISAI PAPARAS!
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ *******ΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 19 ΚΑΙ 20 . ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ
Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=W6n_UexpXZQ&NR=1
Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.
WELCOME TO GREECE AND HAVE A NICE DAY
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ
NAUPLIOS είπε...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=fVo38LV6ZTA

H ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ
ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ & ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΘΕΣ 2011-10-14 10-00-00 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΛΛΟΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ - Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ EUROGENDFOR ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ & ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

http://anti-kentauron.blogspot.com/2011/10/2011-10-14-10-00-00-eurogendfor.html
Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=l9w77-eV3jQ
Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
Ανώνυμος είπε...

Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ.
ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ Μ Ο Υ Ν Ι ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΟΠΟΛΙΣΜΑΝΟΥΣ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
Ανώνυμος είπε...

ολοι οι ελληνες στους δρομους παμε
ειμαστε 10.000.000 μονο που ακουω λεξη πασοκ
μου ερχεται εμετος.
Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγός των μονάδων της EUROGENDFOR στην ΕΛΛΑΔΑ !!!

Φωτογραφία
Ανώνυμος είπε...

Στην οδο Σταδιου κοντα στην βουλή ειναι τα γνωστα μπλε πουλμάν των ΜΑΤ σε ενα απο αυτα ειναι γεματο απο ξένους
που εχουν γυρω γυρω απο τα παραθυρα του πουλμαν μπλε σακιδια που γραφουν ENGARDE τους εβγαλα φωτογραφια απο
το κηνιτο μου αλλα δεν ξερω πως να την στειλω ,αλλα και τωρα προλαβενετε να πατε και να βγαλετε εσεις φωτογραφια
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ; Η ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΝΑΧΣΡΑΜΟΝ;
Ανώνυμος είπε...

EINAI ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕ.Τ.Ε.ΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ(S/S=SATAN SERVICE)
ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ "ΓΟΝΕΙΣ" ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΛΟΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ*******ΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΟΜΟΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ
--ΠΙΝΟΚΙΟ--- είπε...

14 Οκτωβρίου 2011 12:07 π.μ. ΕΓΡΑΨΕΣ...
''Αλλά όλοι εσείς που κάποτε τους ψηφίσατε για να σας "φτιάξουν" λαϊκά βολεψάκηδες Ελληνάρες όλοι!''
ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ..ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ''ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ''

''Δεν σέβεστε την ιστορία σας και τον πολιτισμό σας ''Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΝΝΙΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ...ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ?

''Αν ο Έλληνας δεν αγαπήσει τον τόπο του, τότε κανείς δεν θα μπορέσει να το κάνει!''
ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΒΑΨΕΙ ΓΚΛΟΜΠ ΜΑΤΑΤΖΗ...ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...ΧΩΡΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΗΡΩΕΣ.
ΠΟΥ ΠΟΛΕ******* ΒΡΙΛ..ΝΕΦΕΛΙΜ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ''ΕΓΩ''ΤΟΥΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ 25..ΟΠΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΟΜΠΑΤΣΟΙ...ΜΑΤΩΝΟΥΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΕΙΝΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ..ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια