Powered By Blogger

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΜΠΗΣ Π.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Το ρεπορτάζ του Βήματος αναφέρει επίσης ότι κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει ότι....
"ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα" και ότι "από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ μήνες πριν τις εκλογές, γνωρίζαμε ότι ή Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευμένη".

ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ -ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΟΚ
Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που μας το ειπε ο Ψυχαρης
Ανώνυμος είπε...

Μακελειό στη "συμμορία των 4", με φόντο έναν ξοφλημένο πρωθυπουργό. Βγήκαν μπροστά οι Ραγκούσης, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου. -----Περιμένουμε την αντίδραση του Χρυσοχοίδη...
Κι ενώ ο πρωθυπουργός είναι ήδη παραιτημένος-το δηλώνει και μέσα από τη συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα"-τρεις κορυφαίοι υπουργοί, οι Ραγκούσης, Λοβέρδος και Διαμαντοπούλου-βγαίνουν μπροστά με κοινό άρθρο που αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες τους.Με το άρθρο τους παρότι στηρίζουν τον φερόμενο ως πρωθυπουργό στην ουσία καταγράφουν την ανικανότητα της κυβέρνησής να κυβερνήσει καθώς βρίσκεται αιχμάλωτη των ξιπασμένων συντεχνιών που βαφτίζονται "κοινωνίες".Οι Ραγκούσης, Λοβέρδος και Διαμαντοπούλου πολύ...
Η συνέχεια εδώ...
16-10-2011 1:22 μμ
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΑΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ
"ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΛΟΓΙΑΣΜΑ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΕΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ"
Ανώνυμος είπε...

Πηγές της Εθνοφρουράς αναφέρουν μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων της Τουρκίας στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου: Οι πληροφορίες, οι οποίες μεταδόθηκαν και από το κανάλι Sigma, αναφέρονται σε δύο φρεγάτες, δύο πυραυλακάτους κλάσης Kilic και ένα υποβρύχιο κλάσης 209/1400.
Πάντως οι δυνάμεις αυτές είναι πολύ μικρές για να θεωρήσουμε ότι "κάτι ετοιμάζουν" στην Κύπρο. Βέβαια έχουν πυκνώσει εσχάτως οι πτήσεις των τουρκικών μαχητικών F-16 και F-4 Terminator, αλλά και αναγνωριστικών RF-4 επάνω από το νησί.


Το "Πίρι Ρέις", συνοδευόμενο από μία φρεγάτα, κάνει άσκοπες βόλτες νοτίως της Κύπρου, περίπου 55 ναυτικά μίλια από την πλατφόρμα της Noble Εnergy. Εξακολουθεί να κινείται με χαμηλή ταχύτητα και δεν φαίνεται ότι τα προβλήματα που είχε επιδιορθώθηκαν 100%
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ
Ανώνυμος είπε...

Οι σκατοεβραίοι, πρώτα ο Στρος Καν και τώρα η σειρά του Παπανδρέου‼ Όμως όλα αυτά με τρομάζουν γιατί δεν ξέρουμε που το πάνε‼!
Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ
ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ
ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?
ΨΕΥΤΟΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΑΦΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΟΔΟΥ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙΑ ΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ

http://www.youtube.com/watch?v=2tmc8rJgxUI
Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά λένε παραμύθια όλοι στο ΠΑΣΟΚ τα ήξεραν απλά μας δουλεύουν τους έχει συχαθη όλος ο Λαος
Ανώνυμος είπε...

Φεύγουν όλοι απο αυτό το μαγαζί έχουν πτώχευση. Θα λέμε στα εγγόνια μας μια φορά και έναν ένα κομα που το έλεγαν ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα.
Ανώνυμος είπε...

Πρώτα έφαγαν οι εβραίοι τον Στρος Καν. Τώρα τρώνε τον Παπανδρέου, έτσι ώστε να πάρουν σάρκα και οστά τα βρόμικα σχέδια τους που έχουν για την Ελλάδα‼‼‼! Έχουν να κλάψουν μανούλες‼‼
Ανώνυμος είπε...

Κακομοίρη έλληνα, τι έχεις να τραβήξεις από δω και πέρα‼‼
Ανώνυμος είπε...

Και τι θα γίνει μετά αν ρίξουμε την κυβέρνηση; Θα είμαστε καλύτερα η, τρισχειρότερα; Αυτό που πρέπει να γίνει στα δύσκολα χρόνια που περνάμε, να ενισχυθεί το κίνημα αλληλεγγύης μέχρι τις εκλογές. Όλα τα άλλα, μας πάνε κατευθείαν προς την καταστροφή…
Ανώνυμος είπε...

Ἄς γνωρίζουμε ὅτι ὁ τελικός στόχος τῆς Νέας Τάξης εἶναι ἡ ἐμφύτευση τοῦ μικροτσίπ στό χέρι ἤ τό χάραγμα μέ εἰδικό τατουάζ στό μέτωπο σύμφωνα μέ τήν προφητεία τῆς Ἀποκαλύψεως τοῦ ἁγίου Ἰωάννου, ὅπως ἤδη μεθοδεύεται στίς ΗΠΑ γιά τή χορήγηση ὑγειονομικῆς περίθαλψης
Με απλά λόγια , θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Επειδή γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ευγνωμονούμε για αυτό τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας , δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν "ραγιάδες" και να πεθάνουμε σαν καταρρακωμένοι προδότες και αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης μας
ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΛΑEI ΔΑΙΜΟΝΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=LgxMOizBqUw&feature=related
diaforos είπε...

Αυτό δε μου λέει τίποτα. Και Κύβερνηση να αλλάξουμε το πρόβλημα είναι ο ορυκτός πλούτος.
Κανένα κόμμα δεν έχει μιλήσει για αυτό.

Είναι η μόνη λύση για την πατρίδας μας.
Αξίζουν 5 λεπτά για να το καταλάβετε.

Η Σύμβαση Cooper που δέσμευε τον ορυκτό πλούτο της πατρίδα μας για 70 χρόνια έληγε το 2010.
Μάλλον οι όροι της δεν ήταν αρκετά ευνοϊκή για τους πετρελαιάδες αφού αν δείτε το ΦΕΚ της χούντας όριζε μεταξύ των ανταλλαγμάτων και τη φορολόγηση του με 50% ναι καλά είδατε με 50%.
Το επόμενο και τελευταίο ΦΕΚ επί Σημίτη κατέβασε τη φορολόγηση στο 40% που επίσης ήταν αρκετά υψηλό.
Η πατρίδα μας θα μπορούσε να γίνει το επόμενο DUBAI δηλαδή μηδενική φορολόγηση για τους πολίτες της και να έχει πολύ υψηλές παροχές για παιδεία - υγεία και πολιτισμό.
Δείτε τα παραπάνω αναλυτικά και με video εντός του Κοινοβουλίου στο http://diaforos.blogspot.com/2011/10/cooper.html
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ.ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΟΦΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦΕΥΓΕΙ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .
Ανώνυμος είπε...

Τι εξελιξεις και μαλακιες θα προκαλεσουν βρε Λαμπη;Εδω εχουνε εξαθλιωσει ολο τον κοσμο,εχουνε διαλυσει και ξεπουλησει τα παντα κι εμεις καθομαστε και τους κοιταμε σα μαλακες!Ο ελληνας παντοτε ητανε ζωο και ραγιας,αλλα τοση απαθεια πια...Τι σκατα περιμενουμε ρε,να ερθει ο μεσσιας να μας σωσει; Ποσο μαλακας λαος ειμαστε πια,ρε;Ποσο; Καταστρεφουνε την πατριδα μας,μας κοβουν τους μισθους και τις συνταξεις,μας απολυουν,μας βαζουν χαρατσια με το ετσι θελω,ξεπουλανε και διαλυουν τα παντα κι εμεις κοιμομαστε σα τους μαλακες!
Α,ρε ζωο νεοελληνα...πιο ηλιθιος και μαλακας λαος απο σενα,αποκλειεται να υπαρχει στον κοσμο! Πεινα τωρα ζωο μπας και ξυπνησεις! Πανηλιθιε νεοελληνα!
ΣΕΡ είπε...

ΗΡΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΩ,ΠΩ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΑΑΑΕΕΕΕΡΡΡΡΑΑΑΑΑ.
Ανώνυμος είπε...

Λάμπη, το "Βήμα" περίμενες εσύ για να μας μεταφέρεις ότι ο ΓΑΠ είναι προδότης και απατεώνας;
Ανώνυμος είπε...

από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί
Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ Ο ΓΑΠ ΣΕ ΞΕΦΤΕΡΙ
=======
Π. Μπεγλίτης: Συγκυβέρνηση μόνο μετά από εκλογές
NAFTEMPORIKI.GR Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 13:18
«Η συγκυβέρνηση δεν μπορεί να είναι μια κατασκευή που επιβάλλεται εκ των άνω, με συμφωνίες κορυφής, ερήμην της λαϊκής βούλησης. Μπορεί να προκύψει μόνο έπειτα από εκλογές, όπου ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας».
Τα παραπάνω δήλωσε στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα συμφωνούσε σε μια κυβέρνηση με επικεφαλής κάποιον εξωκοινοβουλευτικό, που θα είχε διακομματική υποστήριξη.
«Δεν μπορεί επίσης να αποτελέσει αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση στις συνθήκες κρίσης που βιώνουμε η δημιουργία κυβέρνησης τεχνοκρατών. Σε καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν υφίσταται ανάλογο κυβερνητικό σχήμα. Πιστεύω ότι μια τέτοια λύση θα συνιστούσε αλλοίωση της δημοκρατικής λειτουργίας.
Ανώνυμος είπε...

Αν μας αφήσουν ήσυχους τα έξω κτήνη, και προσπαθήσουν οι Έλληνες, θα γίνουμε ο ποιό πλούσιος λαός του κόσμου!
Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη γυφτογκόμενα ποιός τη γα μάει ρε σεις, και είναι από 24(!) ετών νομάρχης Πιερρίας και έκτοτε συνέχεια μεσ' στα πράγματα;

Μας χορτάσατε αέρα !!!!
Να πάτε παραπέρα ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ..

Αν αυτή ειναι δημοκρατία τότε η κω λοτρυπίδα της αννούλας είναι αεροδρόμιο.-

Όταν το σκάφος βουλιάζεται, πρώτα φεύγουν τα ποντίκια!
Ανώνυμος είπε...

ERXETE EKINOS POU PREPI
APOSTOLI TOU EINAI
1)
NA SILABI KAI NA FILAKISI - KREMASI TOUS PRODOTES TOU EDNOUS ...
2)
H METAFISIKI...!!!!
3)
TO PODOUMENO .....OPOU EXEI IDI DROMOLOGIDI..

DELETE JI ALLA??????
OTAN XIPNISETE APO TON BADI YPNO SAS TOTE DA SAS TA ANAFERO OLA ......
Ανώνυμος είπε...

Είναι βράδυ κι όπως βλέπω απ το παράθυρο το απέναντι σπίτι, καθώς σκοτεινιάζει αρχινά να σκουραίνει η κόκκινη του στέγη και από κόκκινη παίρνει αργά το χρώμα το μαύρο σαν η νύκτα να παίζει κάποιο κακό παιχνίδι να εξαφανίζει τα χρώματα της μέρας.

Το ίδιο παιχνίδι που παίζεται σήμερα εις βάρος της χώρα μας από κακούς σκοτεινούς ανθρώπους, που θέλουν να μαυρίσουν τα χρώματά της, να τα κάνουν σκούρα κατάμαυρα σαν να το κάνουν επίτηδες με την μαύρη ψυχή που έχουν, να μην βλέπει ο έλληνας τα χρώματα να γίνει η ψυχή του όπως την δική τους!

Όμως ο έλληνας από την στιγμή που γεννιέται, το φως που έχει πάρει μέσα του είναι τόσο πολύ, που όσο και προσπαθούν να εξαφανίσουν τα χρώματα από γύρω του, αυτό έρχεται κι όπως βγαίνει από την ολόλαμπρη ψυχή του λαμποκοπάει, έτσι ξαναγεμίζει φως και χρώματα ξανά όλοι την οικουμένη!

Γι αυτό όση μαυρίλα κι αν έχουν σκορπήσει οι εχθροί μας γύρο μας, αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί το ελληνικό φώς όπως πάντα γίνεται , νικά και το πιο βαθύ σκοτάδι!
Ανώνυμος είπε...

σημερα το εγραψε το βημα; οποιος παρακολουθει τα ιστολογια το γνωριζει τουλαχιστον απο περισυ

ΣΩΤΗΡΗΣ
Ανώνυμος είπε...

Οι εβρεοι με την θυγατρικη τους εις την Ελλαδα τους αθλιους χριστιανους προσπαθουν να δολοφονησουν την Ελλδα.
ΚΑΙ ΠΕΜΨΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ....

λενε οι σκατο εβρεοχριστιανοι
Ανώνυμος είπε...

γαπ=εβρεος=χριστιανος=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΟΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΙΦΗΖΟΥΜΕ!ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΤΟΥ ΑΕΠ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 110% ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ 200% ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ 110% ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 200% ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΞΗΜΑΔΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια