Powered By Blogger

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Το Χέρι...

Το Χέρι της "Σωτηρίας" μας επισκέφθηκε.
Μπήκε σπίτι μας...
Χαϊδεύει τη δουλειά μας..
Τα κεραμίδια μας...
Τα παιδιά μας...
Τις Ζωές μας...
πρέπει να το κόψουμε πριν μας πνίξει...

...Τους μποϊκοτάρουμε τους σαμποτάρουμε σε ότι κάνουν σε όλη την χώρα όλοι οι πολίτες μπορούμε!
Στα σχολεία με καταλήψεις και συνεχείς πορείες σε όλες τις πόλεις, στα πανεπιστήμια, στις δημόσιες υπηρεσίες με καταλήψεις και λευκή επ αόριστον απεργία, στην ύπαιθρο με τους αγρότες και....
τα τρακτέρ τους , με άρνηση πληρωμής όλων των έκτακτων φόρων.

Η Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς, εάν εμείς αντισταθούμε όπως μπορεί και φαντάζετε ο κάθε ένας αυτοί οι εσχατοπροδοτες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Αντιστεκόμαστε παντού τους διώχνουμε τους δικάζουμε και τους καταδικάζουμε παραδειγματικά.
Παίρνουμε την Ελλάδα πίσω δεν σκύβουμε το κεφάλι δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη μας!

http://lalipouli.blogspot.com/

6 σχόλια:

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ Μ.Α.Τ.Σ.
ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑ-ΒΟ-ΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΕΣ ΒΔΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟ 1:6
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ-ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ
Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ....

Πριν ένα χρόνο σας είχα γράψει για τους αβάσταχτους φόρους που θα μας έβαζαν, για τα σπίτια μας και θα μας ανάγκαζαν με την πάροδο του χρόνου να αρχίσουμε να τα πουλάμε όσο-΄οσο.

Ήδη από ότι έμαθα έρχονται και οι εταιρίες που θα σπρώχνουν τα κατασχεθέντα και πωληθέντα σπίτια σε ξένους αγοραστές.

Τώρα θα σας γράψω μια νέα είδηση,που πιστεύω ότι οι υποψιασμένοι την ξέρουν,η, την έχουν πληροφορηθεί.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μίλησα χθες με ΠΑΣΟΚΟ φανατικό αλλά με τα μυαλό του κολλημένο στον Ανδρέα.
Μου είπε επί λέξει
"ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 800 ΕΥΡΩ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ 800 ΕΥΡΩ ΕΝΝΟΩ ΑΝΩΤΑΤΟ."

- Του είπα ότι εντάξει μωρέ τα παραλές.
" ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "
μου ανταπάντησε.

Επειδή και με τα σπίτια είδα ότι είχαν δίκιο οι ΠΑΣΟΚΟΙ, τελικά κατάλαβα ότι ορισμένοι ξέρουν και πολύ καλά για το τι θα επακολουθήσει.

Άντε και να το ξέρουν ορισμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ.
Αλλά πολύ φοβάμαι ότι το ξέρουν και οι ΑΠΟ ΕΔΩ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/10/sygkatoikisi-papandreou-venizelou.html

Ο πρώτος "Μπάτλερ", που έτρεξε να τους εξυπηρετήσει, ήταν ο Μητσοτάκης. Αυτός πρώτος άνοιξε τις "πόρτες" και τα "παράθυρα", για να ακυρωθούν όλες οι άμυνες του ελληνικού "οίκου". Αν όμως ο Μητσοτάκης ήταν αυτός, ο οποίος πρώτος άνοιξε τις "πόρτες", τότε ο πιο αποτελεσματικός "Μπάτλερ", με τον οποίο συνεργάστηκαν οι εισβολείς, ήταν ο Σημίτης. Ο Σημίτης ήταν αυτός, ο οποίος έδωσε στην κυριολεξία "γη και ύδωρ" στους κατακτητές. Τους παρέδωσε ακόμα και τον έλεγχο των οικονομικών υπηρεσιών, για να μην "χρονοτριβούν" με τους διεφθαρμένους υπαλλήλους. Γιατί να καθυστερούν με χρονοβόρες συνεννοήσεις, όταν θα μπορούσαν να τα κάνουν όλα μόνοι τους;
Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Ούτε οι Ινδιάνοι των ΗΠΑ δεν είχαν παραδοθεί σε τέτοιο απόλυτο βαθμό ...ακόμα και μετά την ήττα τους. Ακόμα και οι Ινδιάνοι μόνοι τους αποφάσισαν πόσες κάσες Ουίσκι θα αγόραζαν με δανεικά. Στην Ελλάδα του Σημίτη ούτε καν αυτό συνέβαινε. Ακόμα και για τις αγορές μας αποφάσιζαν οι ίδιοι οι δανειστές μας. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι αποφάσιζαν για τις δανειακές μας ανάγκες, ήταν αυτοί που μας δάνειζαν. Η ίδια Goldman Sachs, η οποία μάς δάνειζε, ήταν αυτή που αποφάσιζε τι δάνεια "χρειαζόμασταν". Η ίδια Goldman Sachs, η οποία έλεγχε τα τραπεζικά μας στοιχεία, ήταν η ίδια που τα "μαγείρευε". Αυτό ήταν το έργο του Σημίτη ...Το μέγα "ερπετό", που έδωσε νέα διάσταση στην έννοια του "Εφιάλτη". Το ίδιο συνεργάσιμος —και χρησιμοποιώντας τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους— ήταν και ο γνωστός "Τυρόπιτας" ...Ο τουρίστας της Ραφήνας. Αυτός, που μάλλον "βαριόταν" να κλείσει τις "πόρτες", αλλά και ν' αντισταθεί στους εισβολείς.
Αυτών των "Μπάτλερ" η προδοσία είναι η αιτία της σημερινής αθλιότητας που ζούμε. Αυτών η προδοσία έβαλε όλους τους εχθρούς στο "σπίτι" μας την ώρα που εμείς "κοιμόμασταν", νομίζοντας ότι έχουμε κυβερνήσεις και πατριώτες Πρωθυπουργούς. Ο καθένας από αυτούς στη "βάρδια" του όχι μόνον δεν έλεγξε το "προσωπικό", όταν υποτίθεται έκανε το καθήκον του για την άμυνα της χώρας, αλλά το ενθάρρυνε να βοηθάει τους εισβολείς στη νυχτερινή τους "αποστολή" ...Οι εισβολείς, οι οποίοι σήμερα —ως "Τροϊκανοί"— ήρθαν για να μας "βοηθήσουν".
Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yUyt3oTNI90
michael είπε...

Γιατί αναφέρεις τους αγρότες; Τι τους έχει βλάψει αυτούς 2 χρόνια τώρα; Θα σου μιλήσω όμως σίγουρα για τους Μανάβηδες της Λαϊκής.Έχεις πάει στην Λαϊκή να δεις τις Μπουτίκ τους; Λες και πας να αγοράσεις χρυσαφικά,βραχιόλι, δαχτυλίδι και άλλα.Κόβει μισθούς και συντάξεις ο χοντρός ο αγράμματος, και αυτοί λες και συμβάλλουν στην αφαίμαξη των Ελλήνων ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ κατά τρόπο σαδιστικό. Οι μόνοι που το πασοκικό πείραμα δεν έχει βάλει στο μικροσκόπιο. πριν λίγο καιρό, το ξυπνήστε ρε.. είχε κάνει γνωστό στο Πανελλήνιο τα καμώματα αυτής της κάστας στην Λάρισα. Όχι δεν το δέχομαι, οι περιουσίες τους δεν είναι φυσιολογικές σύμφωνα με το τι προσέφεραν στη κοινωνία. Η συμπεριφορά τους είναι ληστρική και είναι γνώρισμα των πασόκων, αυτοί στηρίζουν ακόμα τον τύραννο γιατί αυτός τους εκτρέφει. Δείτε σπίτια αυτοκίνητα 3-4 και φορτηγά. Αν τους ψάξει αυτό το μαλακισμένο κράτος θα βγάλει τα μισά χρέη μόνο από τις περιουσίες που διαθέτουν.
Εμένα που δούλεψα 41 ολόκληρα χρόνια σε βαριά και ανθυγιεινή εργασία 11.100 ένσημα όλα βαρέα και ανθυγιεινά, μου κλέβουν τον ιδρώτα μου με το έτσι θέλω. Αυτούς είμαι σίγουρος ότι δηλώνουν εισόδημα 5-6.500 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια