Powered By Blogger

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ!

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΩΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

Σκορπούσε πανικό χθες ο Καρατζαφέρης στην εκπομπή του στο Τηλεάστυ. Αν επιστρέψουμε στην δραχμή τότε τα πράματα θα είναι εντελώς διαφορετικά έλεγε συνεχώς. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να πει πως ρεύμα στο σπίτι μας θα έχουμε κάποιες ώρες και όχι συνεχεία...

Εκπομπή για γέλια και για τηλεθεατές ΛΑΟΣ. Αυτό είναι προπαγάνδα υπέρ της τρόικας.

http://dimotikosafari.blogspot.com/

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΒΛΑΚΑ

ΑΝΕΠΑΡΘΟΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ Η ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΠΙΘΙΚΙΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΛΑγΟΥ.
Ανώνυμος είπε...

Ποιός ευθύνεται γι΄αυτό,Αριανοί?Yπάρxyυν συγκεκριμένα πρόσωπα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και σφυράνε αδιάφορα.Ο ΓΑΠ με την επιλογή του να μιλήσει για δημοψήφισμα και με το μνημόνιο της ντροπής.Ναι,ας έχουμε ρεύμα με δόσεις,και τώρα πώς ζούμε,πώς πορευόμαστε?Θα είναι καλύτερα με την υπογραφή μας να σκλαβωθούμε,να μας αρπάξουν το πλούτο μας,να μας ταπεινώνουν οι ελεεινοί ναζί?Πού πήγε η αξιοπρέπεια του έλληνα,πού πήγε η περηφάνια του,πού πήγε το φιλότιμο ενός ολόκληρου λαού που οι κατάπτυστοι ηγέτες του-ηγέτες της συμφοράς-δε στέκουν αγέρωχοι,αλλά υποκύπτουν και μας υποδουλώνουν εν γνώση τους
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ "ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ" ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΑΓΑΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ...!!!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΑΘΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ και ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ...!!!

Αυτοί τρέ******* σύγκορμοι...
Τα βρακιά τους πρέπει να είναι λερωμένα (από τον φόβο της μη υπογραφής Σαμαρά) και να μη προλαβαίνουν να τα αλλάξουν...!!!
Αυτοί πρέπει να είναι στά πρόθυρα εγκεφαλικού...
Έχουν φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιούν έναν αγράμματο πολιτικό, χαρακτηριστικό δείγμα τού σάπιου και παρηκμασμένου πολιτικού μας συστήματος (ποιός σοβαρός θα έπαιζε τον ρόλο της πολιτικής λινάτσας) ως Εκπρόσωπο τύπου της Τρόϊκας, οι ντόπιοι "νταβατζήδες" των Μ.Μ.Ε.
Πρωϊ--μεσημέρι--Βράδυ ο Καρατζαφέρης σε τηλεοράσεις ραδιόφωνα και εφημερίδες να κάνει έκκληση στον Σαμαρά να βάλει την... υπογραφή του στην Τρόϊκα..!!!
Μόνο απελπισμένοι μπορούν να έχουν αυτή την κατάντια...
Να, η άλλοτε έγκυρη και σοβαρή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Ελένης Βλάχου σήμερα φολοξενεί τις απόψεις και παροτρύνσεις του...Καρατζαφέρη...!!!
Ο απόφοιτος του LONDON SCHOOL OF... TRIXES, όπως έμεινε άγρυπνος μόνο μία ημέρα πρίν ψηφίσει το Εθνοσωτήριο Μνημόνιο, τώρα παραμένει άγρυπνος μία εβδομάδα μπάς και δεν υπογράψει ο Σαμαράς, και χαθεί η ευκαιρία ώστε και η Ελλάδα να ξεπουληθεί αλλά και οι Διεθνείς Τοκογλύφοι να οικονομήσουν...!!!
"Λαγός τη φτέρη έτρωγε κακό του κεφαλιού του"...
Αναρτήθηκε από POLITIKOSAFAR
MacGyver είπε...

ΝΑΙ ΑΜΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΣΒΗΔΤΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ COMPUTERS ΜΑΛΑΚΑ..
http://www.youtube.com/watch?v=P-elOawuDh8
Ανώνυμος είπε...

oxi re paidia min kovete to reuma... kserete posa stremata kaliergeiwn 8a xa8oune sto farmville ? i den to kserete?
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρη Πρωθυπουργάρα μας, αδελφέ του Τσολά*******υ, μαιμού των δανειστών και σαλτιμπάγκος των τραπεζιτών. πόσο πιο χαμηλά θα φτάσεις για μια σταγόνα εξουσίας???
Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΖΑΦΕΡΗ
ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Ανώνυμος είπε...

Πάλι χτύπησε ο..κινδυνολάγνος.

Εμείς θα τον ρωτήσουμε πριν συνεχίσουμε ένα πράγμα. Δεν υπήρχαν άλλος ποιο κατάλληλος αγωνιστής από τον σύζυγο της αιώνιας «υπαλλήλου» σου κυρίας ΒΑΛΑΡΗ που σου κρατά το ευαίσθητο αρχείο σου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ για να τοποθετηθούν ως διευθυντής στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Γ. Γεωργίου ; Μια ζωή το ανακυκλωμένο κονκλάβιο θα συμμετέχει σε όλες τις θέσεις; Εσύ δεν κοβόσουν για την οικογενειοκρατία; Όλο το κολόσογο των αιώνιων κολογλύφτων σου διόρισες, και από αυτούς θα την βρεις στο τέλος.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει τις δεσμεύσεις που ζητούν οι Ευρωπαίοι. Ο ίδιος δήλωσε στον Real FM πως εάν δεν υπάρξουν οι υπογραφές που ζητούν οι ξένοι, τότε δεν θα υπάρχουν τα χρήματα για να πληρωθούν την 1η και 15η του μηνός οι μισθοί και οι συντάξεις. "Θα με κυνηγά εμένα όλη Ελλάδα; H πρώτη δηλαδή μεγάλη μου πατριωτική πράξη θα είναι να στερήσω μισθούς και συντάξεις από τον ελληνικό λαό;", αναρωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης.

O κ.Καρατζαφέρης προτίθεται να δημοσιεύσει στο κομματικό έντυπο επιστολή προς τον ελληνικό λαό με την οποία θα εξηγεί τις θέσεις του, υπέρ της λήψης της 6ης δόσης, η οποία προϋποθέτει τις δεσμεύσεις που ζητούν οι ξένοι.

Στη συνέχεια θα κοινοποιήσει αυτή την επιστολή στους πιστωτές της χώρας, ώστε να εκληφθεί ως δέσμευση από την πλευρά του ΛΑΟΣ. Όπως είπε, θα ζητήσει και την δέσμευση των πιστωτών μας, προκειμένου να μην "υπάρχει αθέτηση των συμφωνηθέντων".

Υποστήριξε ότι η τρόικα με τις πιέσεις που ασκεί στη χώρα μας, "θα φέρει σε 4 μήνες την αριστερά στην κυβέρνηση" και είπε ότι στην συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας την Κυριακή τους ανέφερε ότι "θα γίνουμε η Κούβα της Μεσογείου", ζητώντας τους "να είναι πιο συγκρατημένοι".

Όπως δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση και "ή κάνουμε ότι έχουμε συμφωνήσει, ή πτωχεύουμε και οδηγούμαστε σε διεθνή απομόνωση". Προειδοποίησε ότι εάν δεν πληρωθεί το ομόλογο ύψους 2 δισ. ευρώ που λήγει στις 16 Δεκεμβρίου "τότε πτωχεύουμε και μετά έρχεται το χάος".

Τέλος εκτίμησε ότι η ημερομηνία των εκλογών "πηγαίνει λίγο πιο πίσω" γιατί, όπως είπε, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Ανώνυμος είπε...

Μην Υπογραψετε ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ , ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΑΣ
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ Δ.Ι.Α.Ο.Λ.Ο.
Ανώνυμος είπε...

Tι κολοτούμπας είν αυτός!!Πατριώτης απ τους λίγους,δημαγωγός άριστος!Αυτός έπρεπε να ήταν στη Γρμανική κατοχή του 1940 και θα συνεργαζόταν άψογα γιατί δε θα ήθελε με τίποτα να βλέπει χωριά να πυρπολούνται από τους ναζί.
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ. ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ.
Ανώνυμος είπε...

"Θέλουν υπογραφή Σαμαρά,ως εγγύηση αγοράς όπλων";
---------------------------------
Δημοσίευμα της ιστοσελίδας neweurope.online συνδέει άμεσα τα “δανεικά” που μας δίνουν Γερμανοί και Γάλλοι,αλλά και την επιμονή να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς, με πωλήσεις όπλων!
---------------------------------
Σύμφωνα με το δημοσίευμα “όταν,
στα τέλη Οκτωβρίου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησε με τον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να....
χορηγήσει στην Ελλάδα
€ 110 000 000 000 , έθεσαν ως αντάλλαγμα για το δάνειο, την αγορά οπλικών συστημάτων από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας € 10.5 δις”!

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος επικαλείται πηγές από το κόμμα της ΝΔ, που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά και οι οποίες του ανέφεραν ότι οι πωλήσεις που ενδιέφεραν Γερμανούς και Γάλλους είχαν να κάνουν με άρματα μάχης Leopard, μαχητικά αεροσκάφη Rafale και γαλλικές φρεγάτες.

Θέμα αγοράς αρμάτων μάχης μπορεί να μην έχει τεθεί,ωστόσο αυτά που έχουμε ήδη αγοράσει, έχουν παρουσιάσει προβλήματα στη θωράκισή τους και ακόμη δεν έχουν επιλυθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γ.Παπανδρέου έχοντας τότε προοπτική παραμονής άλλων δύο ετών στην εξουσία του έδινε τη δυνατότητα να συμφωνήσει.
--------------------------------
Ο συντάκτης υπενθυμίζει και την ξαφνική απόφαση Μπεγλίτη για αποστρατεία όλων των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων,αλλά και τις…θεωρίες πραξικοπήματος.

Τώρα ,υποστηρίζει το δημοσίευμα η συμφωνία που είχε γίνει με τον Γ.Παπανδρέου ,είναι στον αέρα και οι δανειστές Γάλλοι και Γερμανοί δεν έχουν πειστεί ότι μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά,θα την τηρούσε.
---------------------------------
Γι΄ αυτό και το σενάριο που παρουσιάζει η ιστοσελίδα θέλουν την υπογραφή του Σαμαρά για να διασφαλίσουν τις πωλήσεις των όπλων.

http://www.onalert.gr/



"Deal για αγορά γαλλογερμανικών όπλων μέσα στο πακέτο της Δανειακής;"

Διάχυτη είναι η εντύπωση στο χώρο των αμυντικών βιομηχανιών και όντως έχουν διαρρεύσει κάποια «ψίγματα» πληροφοριών που μαρτυρούν ότι μέσα σε όλη την διαπραγμάτευση με τους γαλλογερμανούς, υπάρχει ισχυρό το στοιχείο της πώλησης αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης των ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο οπωσδήποτε, συναρτάται άμεσα από την έναρξη ενός τουλάχιστον μικρομεσαίου εξοπλιστικού προγράμματος…

Σχετικές πληροφορίες δημοσιεύει η ευρωπαϊκής διαδικτυακής πύλης «New Europe» (neweurope.eu) που αναφέρει πως όταν Μέρκελ και Σαρκοζί «κλείδωσαν» με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το δάνειο των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε δεχθεί ως αντιστάθμισμα να προχωρήσει σε εξοπλισμούς για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ύψους 10,5 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Οι Γαλλογερμανοί υποτίθεται ότι είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους ώστε οι χώρες τους, δηλαδή οι αμυντικές τους βιομηχανίες, να λάβουν το 50% του ποσού! Ο Γάλλοι φέρονται να είχαν εξασφαλίσει την πώληση του μαχητικού τέταρτης γενιάς … Rafale και οι Γερμανοί… άρματα μάχης Leopard (!).

Προφανώς ο συντάκτης αγνοεί ότι η Ελλάδα έχει ήδη αρκετά Leopard-2 (και σίγουρα δεν πρόκειται να προμηθευτεί νέας κατασκευής) και η Γαλλία έχει συμφωνήσει για FREMM και όχι για Rafale μια απόφαση που πλέον δεν αλλάζει.

Και εν πάση περιπτώσει, αν πίεζε για κάτι η Γερμανία, αυτό θα ήταν το Eurofighter το οποίο δεν ξέρουν τι να το κάνουν οι Γερμανοί (σε ότι αφορά τα νεοπαραληφθέντα) και έχει μεγάλη «τρύπα» στην χρηματοδότηση του Tranch 3 προσπαθώντας να σπρώξει αγωνιωδώς 37 μονάδες από αυτά που είχε υποσχεθεί να αγοράσει η γερμανική Αεροπορία, αλλά λόγω περικοπών ψάχνουν τώρα για αγοραστή.

Πάντως είναι γεγονός ότι παρά την φαινομενική απαξίωση του χώρου, υπογείως καταγράφονται κινήσεις και ανακατατάξεις ισορροπιών και σε σχέση με τις αλλαγές σε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Ανώνυμος είπε...

Καρέκλες θέλει να εξασφαλίσει ο Καρατζαφέρης στην όποια κυβέρνηση και στην κρατική μηχανή.
Κατά άλλα ο ΛΑ.Ο.Σ θέλει να τα βάλει με το κατεστημένο και να «σπάσει» το δικομματισμό. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ πράγματι δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.
Ανώνυμος είπε...

ΚΟΦΤΕ ΟΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ PAN-SIC KAI

Όλες οι κωλοτούμπες του Καρατζαφέρη έγιναν για να μπει στο παιχνίδι της εξουσίας, ως πρόβα για *******κλογικές συνεργασίες, με στόχο να βγάλει από πάνω του το στίγμα του ακροδεξιού κόμματος. Θα το καταφέρει, αν ο κόσμος τελικά έχει κοντή μνήμη.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ TV? ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.. ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΕ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ TV ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΠΤΩΜΑΙΝΗ!!ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΣΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ...ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ¨¨http://www.greece.org/blogs/wwii/
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.
Ανώνυμος είπε...

Μητσοτάκης-Καρατζαφέρης: Το αυθεντικό «εξάμβλωμα» και η καρικατούρα του



Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποτελεί μια έξοχη Λυδία λίθο, γιατί αποκαλύπτει αλάθευτα το «εξάμβλωμα αυθάδειας» του υπηρέτη του κεφαλαίου, της υποτέλειας στα ξένα κέντρα και του διώκτη των λαϊκών συμφερόντων.

Είναι ιστορικό «εξάμβλωμα αυθάδειας», ακριβώς γιατί συνδυάζει, στην πιο μοχθηρή μορφή, την υστερική υποτέλεια στους «νταβάδες» του κόσμου, με το υστερικό μίσος κατά των θυμάτων της εκμετάλλευσης και των λαϊκών κατακτήσεων.

Δεν αποτελεί, συνεπώς, καμία έκπληξη ότι αυτός ο υστερικός της υποτέλειας και του χρήματος βγήκε ανοικτά και ωμά για να στηρίξει το κυβερνητικό εξάρτημα (ΠΑΣΟΚ) των διεθνών μηχανισμών του χρήματος.

Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε αυτή την κυνικότητα της υποτέλειάς του και της δουλείας του στα μεγάλα αφεντικά. Αυτό, άλλωστε τον κατέστησε και «εξάμβλωμα αυθάδειας» και τον εκπαίδευσε στην «τέχνη» να εμφανίζει το μαύρο σαν άσπρο.

Είναι μια δύσκολη «τέχνη», η οποία απαιτεί ικανότητες και πολύχρονη εκπαίδευση υποκριτικής, στοιχεία τα οποία απουσιάζουν από τους σημερινούς ακατάρτιστους και ατάλαντους πολιτικούς και ιδιαίτερα από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος διαβάζει, με «κόμπους», τα γραφτά των υποβολέων του, ακόμα και το «συγκινησιακό βίωμά» του: Αυτό του «ανθρώπου του μόχθου» που θυσίαζε το μισθό του για την «πατρίδα»!!! Αν είναι δυνατόν να μην μπορείς να μιλήσεις χωρίς χειρόγραφο για συγκινησιακές εμπειρίες…

Βεβαίως, ο Κ. Μητσοτάκης έχει την καρικατούρα του, τον κλόουν του: Τον Καρατζαφέρη.



Και τα ιστορικά «εξαμβλώματα αυθάδειας» εμφανίζονται ως φάρσες, ως καρικατούρες «εξαμβλωμάτων αυθάδειας», ως γελοιογραφικές απομιμήσεις του πρωτότυπου.

Ένα τέτοιο κακέκτυπο του Μητσοτάκη είναι ο «υπέρ-πατριώτης» Καρατζαφέρης: Η ηχώ του μητσοτακικού εξαμβλώματος, το εξάρτημα του εξαρτήματος. Ακολουθεί κατά πόδας το Μητσοτάκη, εκτελεί τις «εντολές» του σε όλα τα επίπεδα, «δοκιμάζει» τις «συνταγές» του, και γενικά είναι το «γρανάζι» της πολύπλοκης μηχανής του κράτους και του παρακράτους.

Το μόνο κακό με τον Καρατζαφέρη είναι ότι αυτός αποτελεί γελοιογραφική απομίμηση, δεν είναι αυθεντικός Μητσοτάκης. Έτσι δεν μπορεί να υψωθεί στα «καλλιτεχνικά» επίπεδα του Μητσοτάκη, δεν έχει τα προσόντα της δεξιοτεχνίας του αυθεντικού «εξαμβλώματος», ούτε μπορεί να τα «καλλιεργήσει». Έτσι τα κάνει μαντάρα: Πετάει κοτρόνες και «αρλούμπες», ακατέργαστες σοφιστείες και αποκαλύπτεται αμέσως ο προβοκατόρικος και θλιβερός πολιτικός του ρόλος.

Με αυτές, λοιπόν, τις «ικανότητες» του κακέκτυ*******ίζει και αυτός υστερικά την κυβέρνηση και τους «νταβάδες» της, με τον ίδιο υστερικό τρόπο στάζει το μίσος του εναντίον του Έλληνα εργαζόμενου και των λαϊκών μαζών.

Τα ίδια πράγματα με το Μητσοτάκη στηρίζει φανατικά και ο Καρατζαφέρης. Απλώς ο Μητσοτάκης τα δίνει με την αυθεντικότητα του «εξαμβλώματος της αυθάδειας», ενώ ο άμοιρος κλόουν, τα σερβίρει ακατέργαστα και χοντροκομμένα, σαν αγοραίος έμπορας ή «μπράβος» της νύχτας…

Ο Μητσοτάκης, λοιπόν, και ο «μπράβος» του αποτελούν έξοχη Λυδία λίθο. Αποκαλύπτουν, σε αυθεντική, αλλά και γελοιογραφική μορφή, την «εξαμβλωματική αυθάδεια» των μέτρων της κυβέρνησης και το υστερικό τους μένος (εξαμβλωματικό και αυτό) κατά της κοινωνίας, του έθνους και του ελληνικού λαού.

Στηρίζουν την πιο δολοφονική κυβέρνηση εναντίον του ελληνικού λαού και εναντίον της εθνικής υπόστασης της ελληνικής κοινωνίας.

Στηρίζουν απροκάλυπτα τους διεθνείς λήσταρχους, δήμιους και αποδομητές της Ελλάδας: Αυτούς που όχι μόνο δεν έχουν πατρίδα, ούτε πιστεύουν σε αξίες και έθνη, αλλά με μανία και συστηματικά τα καταλύουν
Ανώνυμος είπε...

Εξω οι δημοσιογραφοι απο τη βουλη!
Οι υπαλληλοι των νταβατζηδων και οταν γινονται βουλευτες τον ιδιο γκεμπελικο ρολο παιζουν εκτελωντας εργολαβιες για τα αφεντικα τους!
Αυτη ειναι η περιπτωση Καρατζαφερη!
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΔΩ!!
Μ Ο Ν Ο ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ Α Π Ο Δ Ε Κ Ν Υ Ο Υ Ν ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!!
ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΑΠΕΧΘΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ,ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΗΛ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΧΜΗ!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΤΕΣ
Δ Ο Σ Ι Λ Ο Γ Ο Υ Σ
Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ
κ Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦ.ΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΞΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΥΛΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ? ΟΟΥΥΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ , ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΣΕΝΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ
Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΔΟΣΙΛΟΓΕ, ΕΦΙΑΛΤΗ, ΣΠΙΟΥΝΕ, ΣΤΑΡΕΝΙΕ, ΖΗΤΟΥΛΑ, ΓΟΥΣΗ, ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗ, ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ, ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΗ.
Ανώνυμος είπε...

«Ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει να υπογράψει
- «Χάρτινη απειλή» η μη καταβολή της 6ης δόσης»
(βίντεο)

Η συμβιβαστική λύση που αναζητά ο πρόεδρος της ΝΔ στο ζήτημα των έγγραφων δεσμεύσεων, προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση, δεν φαίνεται να είναι αποδεκτή από όλους μέσα στη ΝΔ, με αποτέλεσμα οι πιέσεις προς τον κ. Σαμαρά να εντείνονται και εκ των έσω. Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ Φαήλου Κρανιδιώτη στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης, ο οποίος χαρακτήρισε «χάρτινη απειλή» τα περί μη εκταμίευσης των 8 δισ. ευρώ και τάχθηκε υπέρ του να μην βάλει την υπογραφή του ο Αντώνης Σαμαράς. «Να μην υπογράψει» είπε και ο Γιάννης Μανώλης στη ΝΕΤ.

«Ζητούν υπογραφή σε λευκό χαρτί» δήλωσε ο υπεύθυνος συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης και τόνισε πως το κόμμα έχει δεσμευθεί για αυτά που πιστεύει.

Σημείωσε, ακόμη ότι η ΝΔ δεν δίνει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ για όσα έχει κάνει, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου για να φέρει εις πέρας αυτά που έχει αναλάβει.

«Εάν δεν πατήσεις εδώ φρένο, τότε θα έρθουν και άλλα» δήλωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να επιμείνει στη στάση του να μην υπογράψει, καθώς έχει δεσμευθεί με 5 διαφορετικούς τρόπους.

Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το θέμα της υπογραφής του κ. Σαμαρά ως προαπαιτούμενο για την 6η δόση ενισχύεται κυρίως από «ελληνικά κέντρα», με σκοπό να ταπεινωθεί ο πρόεδρος της ΝΔ και να έχει απώλειες.

Ο κ. Κρανιδιώτης παρατήρησε ότι η στάση του κ. Σαμαρά είναι πολιτική αυτοθυσίας και όχι υποταγής και επανέλαβε ότι η ΝΔ δε συγκυβερνά και δεν πρόκειται να «γίνει πλυντήριο» των όσων έκανε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε ερώτηση για το εάν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στις εκλογές, ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει εάν του το ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.



ΣΧΟΛΙΟ...

Ωραία τα είπε ο Φαιλος μέσα στην σφηκοφωλιά.
Είναι το κανάλι που τη γραμμή του την ΞΕΡΟΥΜΕ πια καλά.

Πρώτα μας άλλαξε την ιστορία του 1821, μετά μας είπε πως καλό θα ήτανε να πάρουν...Τούρκοι επιχειρηματίες το Μακεδονία Παλλάς και τώρα πάει να βγάλει το Σαμαρά ανεύθυνο γιατί δεν υπογράφει.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ !
Δεν είναι η χώρα είναι το σύμβολο του ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, είναι η σημαία της αληθινής Ευρώπης των ανθρώπων.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.______________________________________
ΝΕΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΗΣ είπε...

ΒΡΕ ΠΑΠΑΤΖΉ ΑΝ ΣΤΗΝ ΈΒΔΟΜΗ ΔΌΣΗ ΣΑΣ ΕΚΒΙΆΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΆΡΕΤΕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΏΣΕΤΕ ΤΡΊΑ ΝΗΣΙΆ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ?
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΡΠΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΟ ΤΗ ΓΗ
ΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥ
Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι η «ελεύθερη αγορά» είναι σαν το πειρατικό πλοίο: Όσο πιο ελεύθερη είναι τόσο πιο σκλάβοι είναι οι άνθρωποι…

Η «ελεύθερη αγορά», σήμερα, κυριαρχείται από τους πειρατές του χρηματιστηριακού και τοκογλυφικού κεφαλαίου: Οι πλέον άπληστοι, μοχθηροί και αιμοχαρείς πειρατές…


Η «ελεύθερη αγορά», σήμερα, είναι η φρενοβλαβής ΑΣΥΔΟΣΙΑ των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, η ΩΜΗ και αποκρουστική τους ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: Οικονομική και πολιτική…

Το κυβερνητικό εποικοδόμημα και τα καθεστωτικά κόμματα κάθε χώρας, βρίσκονται κάτω από την ΑΠΟΛΥΤΗ, σχεδόν, κυριαρχία και κηδεμονία των πειρατών της «ελεύθερης αγοράς»…

Αποτελούν τα «ανδρείκελα» αυτών των πειρατών…

Στην Ελλάδα αυτό γίνεται ορατό και δια γυμνού οφθαλμού. Το βιώνουμε δραματικά…

Εδώ τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα κόμματα-ανδρείκελα έχουν ανυψώσει σε «εθνικό συμφέρον», σε «πατριωτικό αίσθημα» και σε «σωτηρία» της χώρας ΟΧΙ μόνο τη ψυχρή δολοφονία της Ελλάδας και του λαού της, αλλά και την μετατροπή της χώρας μας σε ΑΠΟΙΚΙΑ των πειρατών-τραπεζιτών, την ΠΤΩΣΗ του ελληνικού λαού σε αλυσοδεμένους σκλάβους των πειρατών τής διεθνούς μαφίας του χρήματος.

Ο φρενοβλαβής δωσίλογος ΓΑΠ, το αντιπολιτευτικό ισοδύναμό του (Σαμαράς), ο κλόουν της γαλέρας των τραπεζιτών (Καρατζαφέρης) και οι λοιποί δορυφόροι, από κοινού με τους «νταβάδες» της «ενημέρωσης και τις πόρνες τους, ΜΟΧΘΟΥΝ, υστερικά, τρομοκρατικά και εκβιαστικά, κουρελιάζοντας και τη δική τους καθεστωτική «νομιμότητα» και τους δικούς τους κανόνες της τυπικής τους κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, να μας εμφανίσουν, σαν «σωτηρία» της Ελλάδας και «πατριωτικό» μας καθήκον, την «ενότητα» των ανδρεικέλων: Των ανδρεικέλων της πειρατικής γαλέρας των διεθνών τοκογλύφων και της Νέας Τάξης…

Τέτοια πολιτική παράκρουση δωσιλογισμού και τέτοια αχαλίνωτη και αποτρόπαια δολοφονία των εννοιών, των λέξεων, ακόμα και αυτής της τυπικής λογικής, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Καταλύουν ΟΛΟΙ, από κοινού, την εθνική υπόσταση της χώρας, επικυρώνουν την προτεκτορατοποίησή της (Δανειακή Σύμβαση) και κρώζουν με μελοδραματικούς τόνους, αλλά θριαμβευτικά περί «πατριωτισμού» και «εθνικής σωτηρίας»!!!!

Υπογράφουν την τελευταία πράξη της μετατροπής μας σε ΑΠΟΙΚΙΑ των διεθνών ληστών και δημίων, πράξη που ρίχνει τον ελληνικό λαό στα τάρταρα της ολοκληρωτικής καταστροφής και στη μετατροπή του σε υποζύγιο ΚΑΙ αυτή τη φρίκη τη βαπτίζουν «εθνική σωτηρία» και «πατριωτικό αίσθημα»…

Πάντα, βεβαίως, ο «πατριωτισμός» του κεφαλαίου και των πολιτικών του υπηρετών ήταν τα δικά τους συντεχνιακά συμφέροντα. Το «εθνικό συμφέρον», για όλους αυτούς είναι ταυτισμένο με ό,τι κατοχυρώνει, διασφαλίζει, διαιωνίζει και αυξάνει τα κέρδη τους…

Σήμερα το «εθνικό συμφέρον» ταυτίζεται με τη σωτηρία και τη διαιώνιση της κερδοσκοπικής απληστίας των διεθνών (αλλά και εγχώριων) μαφιόζων του χρήματος…

ΣΗΜΕΡΑ το «εθνικό συμφέρον», για όλων των ειδών τα αρπακτικά του κεφαλαίου είναι η ΚΑΤΑΛΥΣΗ των εθνικών υποστάσεων των λαών, η κτηνώδης λεηλασία τους και η μετατροπή των χωρών, ιδιαίτερα των ασθενέστερων κλαδιών, σε αποικίες των διεθνών κερδοσκόπων πειρατών…

Στην Ελλάδα όλα αυτά τα εφιαλτικά τα βιώνουμε άμεσα και σε μορφές παράνοιας.

Εδώ ΕΥΘΕΩΣ πλέον αναλαμβάνουν την κυβερνητική εξουσία οι πειρατές της «ελεύθερης αγοράς»: Οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι…

Τα ανδρείκελα, απλώς στηρίζουν αυτόν τον εφιάλτη και επιχειρούν, με τα τελετουργικά τους πολιτικά σώου και παιχνίδια να εμφανίσουν τον ΕΦΙΑΛΤΗ σαν «εθνική σωτηρία» και «πατριωτική ευθύνη»!!!!

Το χορό τον σέρνουν τα δύο κυβερνητικά ανδρείκελα, ΓΑΠ και Σαμαράς, ο «λαγός» του καθεστώτος (Καρατζαφέρης) και οι προπαγανδιστικές τους ύαινες, ΜΜΕ…

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…
Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε σπίτι σου.
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ;
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ;

ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ;

ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ;

EINAI ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2.000.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ 1.100.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛ. 1.200.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ
ΚΑΙ 1.000.000 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 2.500.000 ΛΑΘΡΟΜΕ*******ΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΛΑΦΡΟΝΟΥΝ ΑΠΟ 18 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;(10 ΔΙΣ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ, 4 ΔΙΣ Φ.Π.Α, 2 ΔΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, 1/2 ΔΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ);

AYTOI ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ 40 ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ;
ΜΕ ΤΙ ΕΣΟΔΑ;
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

ΕΙΣΑΙ Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α.Σ.
Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ.
Ανώνυμος είπε...

Ο Λαος εχει παρη χαμπαρι τον ακατανομαστο
και τον ρολο που παιζη στη εξαθλιωση του λαου
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ Ο ΧΕΣΤΗΣ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΡΧΙΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ!!!ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ!!!ΡΕ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

12:21 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΕ ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΟΥ
Ο ΔΟΣΙΙΛΟΓΟΣ
ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ Ο ΤΖΑΦΕΡΗΣ
Ανώνυμος είπε...

11.03 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Ανώνυμος είπε...

===================================

Φ. Κουβέλης: Να μην υπογράψει
ο Αντώνης Σαμαράς.


Την άποψη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δεν θα πρέπει να υπογράψει τις δεσμεύσεις που ζητά το Eurogroup προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση εξέφρασε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε την υπογραφή που ζητείται «καθ' υπέρβαση απαίτηση» των Βρυξελλών, εξηγώντας ότι δεν αντιλαμβάνεται περαιτέρω απαιτήσεις από την ψήφο εμπιστοσύνης που έχουν δώσει τα τρία κόμματα στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

==================================
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.____________________________________
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΤΕ ΧΕΣΤΕΤΟΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
ΘΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ
Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ 12/35 !!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε;;;
Σάς πονάει ρέ ******* ό καρατζαφέρης!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

δωστα ολα γιωργαρα!!!!!!!!!!!
Ο ΕΠΩΜΕΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΟΥ είπε...

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ _ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΩς ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ 57 ΑΚΙΝΗΤΑ-ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΥΡΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΑΠΕΙΛΕΙΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ. ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΡΕ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙ Η ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ, ΜΑ/ΛΑΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧ/ΙΔΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΜΙΣΟΥ ΨΩΛΕ

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε επειγόντως ένα αξιόπιστο δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μου για βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: g.marius95@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια