Powered By Blogger

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Σιγα μην πιάσουνε πολιτικό με λογαριασμο στην Ελβετία. Ολα είναι σε ονόμαατα εταιρειών.

Τελικά, ακόμη και σήμερα, στη δύση του 2011, οι πολιτικοί μας άρχοντες μας συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς. Πιστεύουν ότι μπορούν να μας κοροϊδέψουν με καθρεφτάκια και χάντρες.
Η όλη συζήτηση που γίνεται –όπως γίνεται…- για την αποκάλυψη των...
καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία δεν είναι απλά αστεία. Είναι τουλάχιστον προσβλητική για τη νοημοσύνη του Ελληνα πολίτη.

Ισως πιάσουν κάποιον που η αλαζονεία του θα τον εκθέσει.

OXI ALLO KAPBOYNO

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν λένε την αλήθεια. Η Ελβετία δεν θα δώσει ποτέ κανένα όνομα Έλληνα η οποιουδήποτε άλλου καταθέτη. Στην καλλύτερη περίπτωση θα πει ότι οι Έλληνες (χωρίς να αναφέρει ποιοί) έχουν τόσα λεφτά άρα τους φορολογώ για την Ελλάδα και σας στέλνω τόσα λεφτά. Την επόμενη μέρα όλοι οι λογαριασμοί στην Ελβετία από ΄'Ελληνες θα κλείσουν και θα μεταφερθούν τα χρήματα σε λογαριασμούς Offshore εταιρειών στην ίδια τράπεζα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ο Βενιζέλος θα ψάχνεται πάλι για άλλες φαεινές ιδέες.
Μόνο ο σωστός έλεγχος των οικονομικών του κράτους μπορεί να φέρει οικονομία όλα τα άλλα είναι σαχλαμάρες και απλώς σκόνη στα μάτια του ταλέπορου λαού, και οι πολιτικοί (πο...νες) με τους νταβατζήδες τους να περνούν καλά και εμείς χειρότερα.
Οι μαθητές που λυποθυμούν από την πείνα στην κρήτη για αυτούς είναι παράπλευρες απώλειες.
Καθάρματααααααααααααααααααααα
Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΧΡΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 800ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ ΙΔΡΥΣΣΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Ανώνυμος είπε...

εδω πρωην υπουργος μεγαλο στελεχος του ΠΑΣΟΚ που λενε οτι εχει 180 ακινιτα στο γκαζι και αλλου και τωρα κανει τον ψοφιο κοριο και τον ζωγραφο και με τοσες επιχειρεισεις και λοιπα πλουτη *******μα ανεργος και κανεις δεν τον ρωτησε που τα βρηκε τοσα πλουτη???????????
Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΝΟΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια