Powered By Blogger

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Στην Παγκόσμια μυστική ελιτίστικη κυβερνηση ο Λουκάς Παπαδήμος!

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Ζούμε μέρες απόλυτης παράνοιας, με μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα, ετοιμάζεται να φέρει ως πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της.."κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" χέρι - χέρι με τον Αντώνη Σαμαρά.

Μιλάμε για την απόλυτη ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Τα στοιχεία που πριν λάβαμε πριν λίγο από ανώνυμο αναγνώστη μας, τον οποίον και ευχαριστούμε δημόσια κι ας μην τον γνωρίζουμε, είναι συγκλόνιστικά. Δείτε τα ονόματα και.....
βγάλτε τα δικά σας νοήματα.

Υ.Γ. Τώρα γίνεται αντιληπτό, γιατί ο τηλεοπτικός σταθμός SKY, προέβαλε με τόσο σθένος τον Λουκά Παπαδήμο...

Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (TRILATERAL COMMISION) ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ


Η ύπαρξη της ελιτίστικης αυτής οργάνωσης, της οποίας ηγούνται οι David και Laurance Rockefeller, είναι αναμφισβήτητη και δεν είναι αποκύημα κάποιας συνωμοσιολογικής θεωρίας. Πρωτοεμφανίστηκε το 1973 και από τότε μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο, τα μέλη της, μια δράκα από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους χρηματιστές, βιομηχάνους, βαρόνους των media και πολιτικούς από τη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία, συνέρχονται σ' ένα μυστικό κονκλάβιο και αποφασίζουν για τις τύχες του κόσμου. Ορισμένοι τους αποκαλούν "η μυστική κυβέρνηση", "το κατεστημένο", "η παγκόσμια ελίτ" .

Η ιδέα του Ροκφέλερ για τη δημιουργία της ...
επιτροπής, του προέκυψε αφότου διάβασε ένα βιβλίο του Μπρεζίνσκι (Zbignew Brzezinski) με τον τίτλο Βetween Two Ages (Ανάμεσα σε δύο εποχές), όπου πρότεινε μια πολύ μεγάλου εύρους συμμαχία μεταξύ της Βόρειας Αμερικής, της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας - εξ ου και ο όρος "Τριμερής"..

Στην κυβέρνηση Κάρτερ συμμετείχε ο Zbignew Brzezinski ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, ο άνθρωπος που θεωρείται πνευματικός πατέρας της Τριμερούς. Και επίσης οι «Walter Mondale, Cyrus Vance, Harold Brown W.Michael Blumenthal, Andrew Young κ.ά.
Σύμφωνα με τις φήμες οι τραπεζίτες και το ΙΜF (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) ενθαρρύνουν την καλλιέργεια και τη διάδοση των ναρκωτικών. Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που η κουλτούρα των ναρκωτικών διαδόθηκε ευρύτατα μετά την απόκτηση του ελέγχου της αμερικανικής κυβέρνησης από την Τριμερή, επί Τζιμι Κάρτερ.

Πολλοί συνωμοσιολόγοι επίσης πιστεύουν πως τα μέλη της Τριμερούς, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του CFR αποτελούν ένα και μοναδικό δίκτυο της ελίτ που προωθεί την παγκοσμιοποίηση και αυτό είναι αλήθεια αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την ομιλία του David Rockefeller στην συνάντηση της τριμερούς Επιτροπής τον Ιούνιο του 1991:
"Ευχαριστούμε το “Washington Post” το “New York Time”το “Time Magazine”και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές είχαν παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για σχεδόν 40 χρόνια. Αλλά τώρα, το έργο έχει γίνει πιο εξεζητημένο και είναι έτοιμο να προχωρήσει προς μία παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική ηγεμονία μιάς διανοητικής ελίτ σε συνεργασία με τους διεθνείς τραπεζίτες είναι, σίγουρα, προτιμότερη από την αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε στους περασμένους αιώνες. "

http://www.ase.gr

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... ... ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΗΊ΄ΝΑ ΖΩΑ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ! ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ....Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ....ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΖΟΜΠΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ!....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ....ΗΛΙΘΙΟΙ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.... ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΟΝΑΧΙΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ''ΑΝΑΔΥΣΙΝ ΤΟΥ ΑΒΑΔΔΩΝ'' ΚΑΙ ΤΩΝ 72 ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ TERRA ΚΟΛΑΣΕΩΣ! ΜΟΝΟ ΟΥΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΠΕΤΥΧΑΝ, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΠΑΛ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΜΕΝΑ FREAKS! TO ΠΕΝΘΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 660 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ Κ0Λ0ΒΟΥ!!!! ...Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ... Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΣ ' ΤΗ ΝΥΧΤΑ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠ' ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΟΥΝ! ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7ος και ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ... ...ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ... ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ... ...JESUS SAVES... .....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ..... .....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON..... ...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ... ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD... ......666...... (Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου) είπε...

Η ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!!AGENDA 21
Ανώνυμος είπε...

Υπό τις εντολές των δανειστών και των τοκογλύφων, γίνεται Πραξικόπημα εις βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Αυτήν τη στιγμή συντελείται ένα Πραξικόπημα εις βάρος της Δημοκρατίας και της ίδιας της πατρίδας μας. Η σύμπραξη του Παπανδρέου με τον Σαμαρά είναι καθαρά πραξικοπηματική πράξη, εφόσον δεν μπορεί να υπάρξει νόμιμη Κυβέρνηση χωρίς τη λαϊκή νομιμοποίηση ...Δεν μπορεί να υπάρξει Κυβέρνηση με μόνο "εφόδιο" τη σύμπραξη δύο κομματαρχών ...Δεν μπορεί να υπάρξει Πρωθυπουργός της Ελλάδας με τις δύο "ψήφους" των δύο κομματαρχών. Δεν μπορεί να υπάρξει Κυβέρνηση, η οποία δεν πήρε "εντολή" σχηματισμού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον τρόπο που προβλέπεται από το Σύνταγμα.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/11/polites-sta-opla.html

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ;;;
ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ
ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ;;;
Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
ΒΑΡΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΑΡΣΙΝΟΗ είπε...

ΕΝΩΣΗ ΕΝ ΤΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΦΟΒΑΤΕ ΑΥΤΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΦΟΒΑΤΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΧΩΡ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ! Η ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗ ΑΡΣΙΝΟΗ ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ(ΕΛΛΑΣ) ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΓΗΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 666,,,,,Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ
(Από την ομάδα του ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666)
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟ ΄΄ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΣΤΕ'' ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΠΙΑ?!?
ΑΤΡΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΓΑ είπε...

8 Νοεμβρίου 2011 12:31 π.μ.
ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ........ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ...........ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΟΛΟΙ ΣΑΣ.....ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ!

''ΟΛΥΜΠΟΣ'' ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΓΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666
Ανώνυμος είπε...

12 48 ΚΑΤΑΡΧΑς ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ
Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ
Ανώνυμος είπε...

με τετοια μ α λ α κ ι α αναρτηση τι περιμενες βγηκαν τα ζομπι
ΝΟΑΣ είπε...

ΤΟ ΙΧΩΡ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΡΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.
...ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ.
...ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ.
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ (ΑΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ)ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...
Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Ποπη που ξερεις τοσα πολα
ο θειος
Ανώνυμος είπε...

Προσοχή απομακρυνθείτε από το βρώμικο 666 είναι το σημάδι του αντίχριστου,
έρχεται ο Κύριος των Δυνάμεων ο Ιησούς Χριστός!
ΠΑΡΘΕΝΩΠΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΑ είπε...

heil! Loukas......
Ανώνυμος είπε...

ΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ!!
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

ΑΠΟ .ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ

Ο ΛΟΥΚΑΣ κολλητός του Σημίτη !!!

ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ
ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

για αυτές τις υπηρεσίες από το 2002-2010 διορίστηκε αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Τ.

Τώρα μπορεί να παραδώσει την Ελλάδα στην Ε.Κ.Τ.!

ΖΗΤΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;;

Βλέπω πολλούς εδω μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια