Powered By Blogger

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ξηλώστε και τον Σαμαρά και παλέψτε για την πατρίδα

Ξηλώστε και τον Σαμαρά και παλέψτε για την πατρίδα
Κανείς δεν πιστεύει ότι η βάση της ΝΔ και ο νεοδημοκράτης γείτονας είναι προδότης. Καλοπροαίρετος είναι και τον άφησαν να πιστεύει ότι αν διώξει τοn ΓΑΠ θα φύγουν οι Γερμανοί.
Τον οδήγησαν αυτοί που μοναδικό τους στόχος είναι να αρπάξουν την εξουσία ακόμη και αυτή την κουτσουρεμένη και επιτηρούμενη στενά από Γερμανούς. Ιδιοτέλεια και μόνο ιδιοτέλεια θα οδηγούσε κάποιον Έλληνα να ταχθεί υπό των εντολών της Ευρωπαϊκής Γερμανικής διοίκησης και τα παραδείγματα στην Ιστορία είναι ευτυχώς ελάχιστα αλλά τρανταχτά.
Τον Νέοδημοκράτη φίλο μας τον τραβούν με δικαιολογίες από την μύτη και τον καλούν στην κάλπη να ψηφίσει τι;

Μια ομάδα η οποία ξεπούλησε αυτά που η ίδια έλεγε πριν καν γίνει κυβέρνηση;
Τα ψέματα τέλειωσαν πατριώτες. Παπανδρέου Σαμαράς Καρατζαφέρης στηρίζουν την κυβέρνηση των τραπεζιτών και έστειλαν επιστολή στην Τρόικα με την οποία αποδέχονται ως νόμιμα τα όσα έκανε ο ΓΑΠ και η τρόικα στις οικογένειες μας στα μαγαζιά στις δουλειές μας.
Ετοιμάζονται τώρα να αφαιρέσουν από την Ελλάδα κάθε δυνατότητα μελλοντικής αντίδρασης -εμάς και των παιδιών μας- μέσω της αποδοχής του αγγλικού δικαίου. Να μας κόψουν κυριολεκτικά τον σπόρο. Τα ψέματα τέλειωσαν.
Η ψήφος στην ΝΔ στις εκλογές είναι ψήφος που κάνει νόμιμο το μνημόνιο.
Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές είναι ψήφος που κάνει νόμιμο το μνημόνιο.
Η ψήφος στο Λαός στις εκλογές είναι ψήφος που κάνει νόμιμο το μνημόνιο.
Όπως και στο θέμα του ευρώ αυτές οι ψήφοι θα αθροιστούν και θα παρουσιαστούν στην Ελληνική κοινή γνώμη και διεθνώς ως πλειοψηφία υπέρ του μνημονίου.

Τα τελευταία δυο χρονιά είδαμε τους πασόκους αντικυβερνητικούς αντιμνηνονιακούς που έβαλαν μπροστά την κυβέρνηση ΓΑΠ και την ξήλωσαν. Οι Πασόκοι διέλυσαν τις κομματικές οργανώσεις, απαξίωσαν τον κομματικό μηχανισμό, αγνόησαν της Νομαρχιακές επιτροπές και τις οδηγίες, αγανάκτησαν, κυνήγησαν βουλευτές, παραιτήθηκαν, ανεξαρτητοποιηθήκαν πήγαν αλλού. Επώνυμοι και ανώνυμοι στο διαδίκτυο, στα καφενεία, στους χώρους δουλειάς και τις πλατείες, έσπασαν την απίστευτη προπαγάνδα και την ενοχή τους, αγνόησαν την χλεύη των υπολοίπων και στάθηκαν όρθιοι επικοινώνησαν αντέδρασαν όσο μπορούσαν και τα κατάφεραν.
Η Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι παραχώρηση του ΓΑΠ όπως αυτάρεσκα προβάλλεται από ένα στενό επιτελείο μαϊντανών και μέσα από ένα δίκτυο ψιττακών, αλλά ένα φτύσιμο της κομματικής και εκλογικής βάση του ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση που ψήφισε πριν δυο χρόνια. Σήμερα -το λένε όλοι και το ακούμε παντού- «οι εκλογές είναι καταστροφικές». Η λεπτομέρεια είναι ότι το λένε μόνο υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και κυρίως ηγετικά στελέχη μιας προγενέστερης εποχής – κατάστασης. Σαφώς και «οι εκλογές είναι καταστροφικές» διότι σε αυτές θα γίνει ο «χαλασμός των υπουργών και βουλευτών του μνημονίου».
Όλο αυτό δεν είναι πεποίθηση του papaioannou αλλά φαίνεται στις Δημοσκοπήσεις όπου τρεις στους τέσσερεις Πασοκτζήδες έφυγαν και αθωώθηκαν. Και η μεγαλύτερη αθώωση για τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ θα έρθει στις εκλογές στο συνέδριο και όπου αλλού κληθούν.
Ελάχιστοι πασοκτζήδες παρέμειναν να στηρίζουν την κυβέρνηση του μνημονίου στο διαδίκτυο είναι σχεδόν όλοι ανώνυμοι. Δεν συζητώ για καφενεία, χώρους δουλειάς ή πλατείες όπου δεν υπάρχει ούτε ένας υποστηρικτής έστω για δείγμα.
Περιμένουμε βάσιμα τους ΝΔκρατες γείτονες και φίλους, αλλά και τους φίλους τους ΛΑΟΣ να πράξουν τα αντίστοιχα και να βγουν στο δρόμο. Να συναντηθούν με τους υπόλοιπους πατριώτες τις αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ και να σταθούν στο ύψος που τους καλεί η πατρίδα. Ο Αγώνας δεν είναι εναντίων του βαθέως ΠΑΣΟΚ που αντέδρασε ή κατά των κουμουνιστών που πιάνουν συνήθως το αντεθνικό στοιχείο πρώτοι.
Ο αγώνας είναι δημοκρατικός και είναι υπέρ πατρίδος.
«Μνημονιακός μη μείνει στην Βουλή, μηδέ στον κόσμο όλο»
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια