Powered By Blogger

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζουν πανευρωπαϊκό πραξικόπημα !!!

Γιατί να έχουμε αυτό το βαρβαρικό κατάλοιπο που ονομάζεται «δημοκρατία» όταν ο παλιός καλός φασισμός φτάνει και περισσεύει? O Bruno Waterfield της αγγλικής Telegraph μόλις έμαθε ότι ο Βαν Ρομπάι σε εμπιστευτική του επιστολή αναφέρει: «Η ΕΕ πρέπει να αποφύγει κάθε είδους ψηφοφορία για την αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών, τόσο στα κοινοβούλια, όσο και σε δημοψηφίσματα. Μπορούμε να επικαλεστούμε εκείνο το δυσνόητο μεταβατικό άρθρο της Συνθήκης της Λισαβόνας, υπ’ αριθ. Art. 126 (14) μέσω του πρωτοκόλλου 12. Αν κινηθούμε έτσι, τότε δε θα χρειαστούμε επικυρώσεις σε εθνικό επίπεδο. Με αυτή τη μέθοδο μπορούμε να πετύχουμε γρήγορα τις αλλαγές που επιθυμούμε. Έτσι, μόνο στη Βρετανία θα χρειαστεί να γίνει κοινοβουλευτική επικύρωση λόγω του πρόσφατου νόμου που πέρασαν οι Τόρις για την Εθνική Κυριαρχία, ενώ το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι αλλαγές θα αφορούν μόνο στην ευρωζώνη στην οποία δε συμμετέχει η Βρετανία.»

Έτσι λοιπόν ένα μάτσο από διεφθαρμένους, κλεπτοκράτες και ανίκανους ευρωκράτες θα αρπάξει κάθε δημοκρατική εξουσία από μια Ευρώπη που ήδη ελέγχεται πλήρως από την Goldman Sachs. Όσοι αμφιβάλλουν δεν έχουν παρά να δουν την παρακάτω εικόνα.

Εκτός και αν η Βρετανία καταφέρει να σταματήσει αυτή την πραξικοπηματική ανάληψη της εξουσίας από τις αναξιόπιστες σουπιές που κυβερνούν την ήπειρο.

Στη φωτογραφία προσθέστε και τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Γερμανία, Philip Murphy, που εργαζόταν 23 χρόνια στη Goldman Sachs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια