Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Η ατιμωρησία των πολιτικών κατέστρεψε την χώρα

Η εδώ και 30-τόσα χρόνια πλήρης ατιμωρησία των δημόσιων αρχόντων για σοβαρά πολιτικά και ποινικά εγκλήματα οδήγησε στο σημερινό τέλειο ξεσάλωμα
Οι επαγγελματίες πολιτικοί της ολιγαρχίας που μας κυβερνάει από τότε που έχουμε κοινοβουλευτισμό, δηλαδή από την επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου 1843 που ανάγκασε τον τότε βασιλιά Οθωνα να...
δεχθεί συνταγματική κοινοβουλευτική μοναρχία, έχουν διαπράξει και συνεχίζουν μέχρι και τώρα να διαπράττουν μύρια όσα εγκλήματα, τα οποία μένουν ατιμώρητα.
Προσφιλής τους μέθοδος είναι να μαγειρεύουν το Σύνταγμα και τους νόμους και να νομοθετούν την ασυλία τους. Ενα άλλο άθλημα στο οποίο έχουν πάρει πρωτάθλημα εδώ και δυο αιώνες είναι η ερμηνεία του Συντάγματος. Με τη βοήθεια βέβαια πολλών επιφανών και σοφών, κολλητών τους συνταγματολόγων.
Ετσι στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν μας, όπως και ειδικά στον μεσοπόλεμο, έχουμε δει τα πιο απίστευτα πράγματα. Και μετά, σερί οι αλληλο-αμνηστεύσεις. Και ουδείς τιμωρημένος. Ακόμα και για στάσεις ή πραξικοπήματα.
Μας οδήγησαν σε πτωχεύσεις, σε ήττες, σε καταστροφές, ξεχαρβάλωσαν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, υπέγραψαν συνθήκες ξεπουλήματος και υπερχρέωσης, χάρισαν τεράστιες οφειλές ξένων χωρών, έκαναν χίλιες δυο κομπίνες με το νόμισμα (μέχρι κι ο Ελευθέριος Βενιζέλος τους κατηγόρησε ανοιχτά πως τουλάχιστον μία τράπεζα “αποτελεί ανωμαλία εν τη χώρα”) αλλά δικαιοσύνη δεν αποδόθηκε ποτέ. Ούτε ένοχοι υπήρξαν. Και φυσικά δεν υπήρξε καμμιά τιμωρία.
Είναι πράγματα που δεν εξιστορούνται συχνά, αλλά είναι γραμμένα και σε “αριστερές” και σε “δεξιές” ιστορίες”.
Μα και τι ανάγκη τις έχουμε και τις ιστορίες και τα γραφόμενά τους, όταν και τα καμάρια μας, οι τωρινοί επαγγελματίες πολιτικοί της ολιγαρχίας που μας κυβερνάει, εγκληματούν μπροστά στα μάτια μας, λόγω και έργω;
Εχουμε έναν ολόκληρο λαό που ΦΩΝΑΖΕΙ απελπισμένος πως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ και βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες, που αυτοκτονεί από την απελπισία, και από την άλλη εμφανίζονται διάφοροι δημοσίως και εκφράζουν λόγο υπέρ αυτής της παράνομης και ανόσιας ψευδο-”κυβέρνησης” και συνιστούν στις ηγεσίες των κομμάτων, που υποτίθεται πως αντιπροσωπεύουν τον λαό (λέμε τώρα), να μην ζητάνε εκλογές. Να μη ζητούν οι κομματικές ηγεσίες εκλογές.
Καμαρώστε εδώ έναν τέτοιον κύριο που μας τον φορέσανε και ως πρόεδρο της “δημοκρατίας”.
Με μια δήλωση έχει κατεδαφίσει το μισό Σύνταγμα και τον Ποινικό Κώδικα μαζί, και ήταν και πρόεδρος της “δημοκρατίας” ο πολίτης αυτός.
Δυο τρία χτυπητά.
Οι επαγγελματίες πολιτικοί μαγείρεψαν το Σύνταγμα και ειδικό νόμο περί ευθύνης για την ποινική τους ασυλία.
Οι ηγεσίες τριών κομμάτων συγκρότησαν παράνομη κυβέρνηση και ο τωρινός πρόεδρος της “δημοκρατίας” την όρκισε κιόλας (και μαζί του και κάποιοι ιερωμένοι, μα καλά δικηγόρους δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι να τους συμβουλέψουν σε τι κίνδυνο μπαίνουν;)
Η ηγεσία του ΠαΣοΚ ως κυβέρνηση έδωσε εντολή και η ελληνική αστυνομία την εφάρμοσε κιόλας και για ένα 48-ωρο είχαμε εφαρμογή παράνομου στρατιωτικού νόμου σε ελληνική πόλη, στη Θεσσαλονίκη στην ΔΕΘ, από μια μεραρχία 5.000 οπλισμένων αστυνομικών, που έστησαν παντού σημεία ελέγχου των πολιτών (μέχρι και γυναικείων τσαντών).
Η ηγεσία ειδικά του ΠαΣοΚ ως κυβέρνηση έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία με παράνομες διεθνείς συμβάσεις και έχει επιτρέψει σε έναν μη εκλεγμένο να υπογράφει οποιαδήποτε σύμβαση με ξένες δυνάμεις, ως “υπουργός” οικονομικών. Τουλάχιστον δυο άλλα κόμματα συμφωνούν με το περιεχόμενο των δανειακών συμβάσεων, που υπέγραψε ο υπουργός αυτός αλλά και οι επόμενοι, και στο μόνο που διαφωνούν είναι σε επιμέρους μέτρα και την εφαρμογή τους.
Ρίξτε μια ματιά στον Ποινικό μας Κώδικα . Δείτε τουλάχιστον τα άρθρα 134, 138, 146, 157, 158, 159, 162… Μόνο με το 162 πάει σούμπιτη στη φυλακή όλη η ηγεσία του ΠαΣοΚ που από το περίφημο τότε “Συμβόλαιο με το Λαό” , πριν 30 χρόνια δηλαδή, υποσχέθηκε για να πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ (Β. 62). (Συμβόλαιο λέει κύριε εισαγγελέα, συμβόλαιο λέει… άντε, μάτι βγάζει).
Μα και ΜΟΝΟ με το περίφημο “λεφτά υπάρχουν” αυτός ο κύριος που παρίστανε τον πρωθυπουργό μας δυο χρόνια, πάλι μέσα έπρεπε να είναι, με βάση το άρθρο 162 του ΠΚ.
Δείτε τα πρόσφατα γεγονότα των τελευταίων ετών, δείτε και τον Ποινικό Κώδικα, δείτε και το Σύνταγμα (άρθρα 36, 37 και 38 μόνο) και πείτε μου:
Εχουμε εγκλήματα και ενόχους;
Εχουμε τιμωρίες;
Εχουμε δικαιοσύνη;
Κι αφού ΔΕΝ έχουμε δικαιοσύνη, ΔΕΝ έχουμε τίποτε.

Θραξ ο Αναρμόδιος

http://kostasxan.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μααλιστα...και ποιος ψηφιζε τους πολιτικους αυτους επι 40 ολοκληρα χρονια;Μονοι τους βγαινανε,ουρανοκατεβατοι;
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ελληνικος λαος δε τους ψηφιζε;Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ελληνικος λαος δεν τους εβγαζε;Αυτος δεν τους κουνουσε τα σημαιακια στα μπαλκονια;Ε,ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΕΙΣ,ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?...ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ?
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΕ 6.59 ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΑΣ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΣΜΕΘΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ , ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ,ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ
Ανώνυμος είπε...

6:59...Μέσα στους ΜΑΛΑΚΕΣ βάλε και τον εαυτό σου. Όσο για τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ο λαός δεν τους ψήφιζε για να κάνουν το "πετσί" τους βάρδουλο. Σταματήστε αυτή την μαλακία πια να την αναμασάτε κάθε τόσο.Δοκιμάζουν τις αντοχές μας μέχρι να μας βγάλουν στους δρόμους με όπλα, για να κάνει επέμβαση ο "Μεγάλος αδελφός" και να αρχίσει από εμάς η Παγκοσμιοποίηση που ευαγγελίζεται ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια