Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Έλεγχο του πόθεν έσχες των εφοριακών υπαλλήλων διέταξε ο Βενιζέλος

Εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να γίνει φορολογικός επανέλεγχος, καθώς και έλεγχος των δηλώσεων «πόθεν έσχες» όλου του προσωπικού που υπηρετεί στο υπουργείο Οικονομικών, έδωσε ο Ευ. Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εφοριακών Χ. Νικολακόπουλο και τον πρόεδρο των εργαζομένων του Κέντρου Πληροφορικής του ΥΠΟΙΚ (ΚΕΠΥΟ) Ν. Ρουμελιώτη.


Ο κ. Βενιζέλος προχώρησε στις παραπάνω αποφάσεις μετά τη συνάντηση που ........
είχε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εφοριακών κ. Χ. Νικολακόπουλο και τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ) κ. Ν. Ρουμελιώτη, οι οποίοι είχαν ισχυριστεί –μιλώντας χθες στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αντ1 - ο μεν πρώτος, ότι οι εφοριακοί δέχονται διαχρονικά παρεμβάσεις από την πολιτική ηγεσία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ο δε δεύτερος ότι δεν υπάρχει ουσιαστική πολιτική βούληση για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να του παρουσιαστούν συγκεκριμένα στοιχεία ενώ, προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος του προσωπικού και των στελεχών των υπουργείου και να μη γενικεύονται κατηγορίες, αλλά και να εντοπιστούν τυχόν παραβατικές συμπεριφορές.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «Επειδή ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ προέβαλε τηλεοπτικά τον ισχυρισμό ότι εάν δοθεί σχετική εντολή της πολιτικής ηγεσίας, μπορεί –μέσω των συστημάτων της ΓΓΠΣ- να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την πάταξη της φοροδιαφυγής, ο κ. Βενιζέλος έδωσε προς τον Γ. Γραμματέα της Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χάρη Θεοχάρη, την εντολή να εντάξει στο επιχειρησιακό σχέδιο άμεσων δράσεων της ΓΓΠΣ τις προτάσεις των εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ για ελέγχους και διασταυρώσεις».


dailynews24.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ,ΑΣΧΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΥΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ
Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ Κ(Ω)ΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ ΤΟΥ Πο(Υ)ΤΣΟΥ ΤΑ 40
Ανώνυμος είπε...

Τους υπαλλήλους που δεν έχει για να εισπράξει τα οφειλόμενα από τως ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ μεγαλοκαρχαρίες θα τους απσχολήσει με τον έλεγχο του πόθεν έσχες για να αποδείξει ότι δεν είναι κλέφτες οι κλέφτες,όπως με τις ακριβοπληρωμένες ψευτοεξεταστικές της βουλής αθώωσαν ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,για να ξεκοκαλίζουν ανενόχλητα τα κλεμμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια