Powered By Blogger

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

Guardian με άρθρο επιβεβαιών​ει Καρατζαφέρ​η που προειδοποί​ησε και πρότεινε για τις καταθέσεις

«Οι Έλληνες βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό»

Ο Guardian αναφέρεται στις εκροές καταθέσεων

Οι εκροές των ελληνικών κεφαλαίων προς το εξωτερικό είναι ένα από τα θέματα που φέρνει στο προσκήνιο η εφημερίδα Guardian. Mάλιστα κρίνει ότι βασικό λόγος για την αστάθεια που....
επικρατεί ήταν το δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. «Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας αποκαλύπτουν ότι οι επενδυτές στην Ελλάδα σήκωσαν το ποσό των 12,3 δισ. ευρώ από τοπικές τράπεζες, λόγω της πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα, από τότε που ο Παπανδρέου ανακοίνωσε το δημοψήφισμα», γράφει.

«Μία άνευ προηγουμένου φυγή κεφαλαίων τους τελευταίους μήνες», σημειώνει η εφημερίδα. «Οι Έλληνες ωθούμενοι από τους φόβους της πολιτικής κατάρρευσης, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο έπιασαν νούμερα ρεκόρ στις εκροές κεφαλαίων».

«Και δεν είναι μόνο οι πλούσιοι πίσω από την φυγή των κεφαλαίων…», εξηγεί. «Έχει ξεκινήσει από παλαιότερα όταν οι Έλληνες μετέφεραν λεφτά σε βαλίτσες στην Κύπρο, το Λονδίνο και την Ελβετία».

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό:
Για τις καταθέσεις στο εξωτερικό

Η «αστυνόμευση» δεν θα αποδώσει. Το προσπαθεί ο κ. Βενιζέλος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν βγαίνει έτσι. Ούτε με παρακάλια βγαίνει. Θα τους δώσετε ένα κίνητρο. Να τα φέρουν στην Ελλάδα, αρκεί το 25% να τα επενδύσουν σε υπερδεκαετή ελληνικά ομόλογα. Εάν φέρουμε μέσα στη χώρα 150 δισεκατομμύρια, αυτομάτως έχετε 40 δις στα ταμεία των τραπεζών, αντί για 14 δις που έφυγαν μέσα σ΄ ένα 2μηνο. Εξασφαλίστε τους ότι τα λεφτά τους θα είναι σίγουρα για να έρθουν εδώ, ούτε φορολογίες ούτε τίποτα! Γιατί αν γεμίσουν οι τράπεζες με ρευστό, λύνουμε το πρόβλημα. Το ρευστό θα πάει στις επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις θα κάνουν επενδύσεις και θα προχωρήσουν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο καρατζατουμπας για ΟΛΑ εχει αποψη σε χρόνο dt.
Δίκιο παντού και αδικο πουθενά. Ουτε ψέμματα είπε ποτέ, ούτε αλλά έλεγε πριν και άλλα λέει τώρα.

Βράχος ! το ντουβάρι...
Ανώνυμος είπε...

ΓΛΟΙΩΔΗΣ,ΓΛΥΦΤΗΣ,ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ!!ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Γιατί αν γεμίσουν οι τράπεζες με ρευστό, λύνουμε το πρόβλημα. Το ρευστό θα πάει στις επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις θα βουτήξουν το ζεστό χρήμα και αφού το βάλουν στις τσέπες τους τα οικονομικά λαμόγια με τις πλάτες των πολιτικών απατεώνων, θα τα ξαναβγάλουν έξω.

ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ Χ.Α, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΝΕ;

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ - ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ;
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ;
ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ; ΚΑΝΕΙΣ
ΚΟΡΠΣΚΥΛΑ
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ biogspot.com

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ...ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ!
Ανοικτή επιστολή μιας Ελληνίδας μάνας προς κάθε ανώμαλο που βρίσκεται εντός ή εκτός του Ευρωκοινοβουλίου της Βουλής των...Ελλήνων, αλλά και πρός κάθε έναν που προσπαθεί να καλλιεργήσει στον Έλληνα πνεύμα και φρόνημα ηττοπάθειας και εκπόρνευσης ως "αναγκαίο κακό":

Προς κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,
Με αφορμή την συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 στις 13/12/11, όπου ανέφερε ότι είμαστε στη θέση των μανάδων που πρέπει να εκπορνεύσουν τα παιδιά τους, προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα (!), καλώ, προσκαλώ και προκαλώ ΟΛΕΣ τις Ελληνίδες μητέρες, γιαγιάδες και μέλλουσες μανούλες να ορθώσουν τη φωνή τους -με όποιον τρόπο μπορούν- και να κάνουν σαφές σε κάθε επίδοξο διεστραμμένο Δυτικο-Ευρωπαίο ή ημεδαπό που θεωρεί ότι η φτώχεια θα μάς οδηγήσει στο να εκπορνεύσουμε τα παιδιά αυτής της χώρας, πως οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ από την αρχαία ήδη εποχή προτιμούν να πεθάνουν τα παιδιά τους και οι ίδιες παρά να λυγίσουν στη δύναμη οποιουδήποτε εισβολέα!!

Οι Σπαρτιάτισσες δέχονταν μόνο τη Δόξα ή το θάνατο από τα παιδιά τους στα πεδία των μαχών, οι Σουλιώτισσες τα έπαιρναν μαζί τους στο γκρεμό προκειμένου να μην παραδοθούν, οι Αντάρτισσες πήραν τα όπλα για τη Λευτεριά!

Εγώ προσωπικά δηλώνω:

1) Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό ούτε καν να διαννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να πλησιάσει τα παιδιά μου!!!

2) Οι οικονομικές δυσκολίες όχι μόνο δεν θα με οδηγήσουν στην εκπόρνευση των παιδιών μου αλλά με έχουν ήδη βγάλει στο δρόμο, στον υπέρτατο αγώνα για την ανατροπή της συγκεκαλυμμένης δουλείας στην οποία μάς έχουν οδηγήσει οι πολιτικοί μας από τη δολοφονία του Καποδίστρια και μετά, αλλά και για την αποτίναξη κάθε πλαστού χρέους απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια!

3) Προειδοποιώ κάθε επίδοξο διεστραμμένο εισβολέα αλλά και όποιον από τους πολιτικούς νομίζουν ότι έχουμε τα πάντα για πούλημα, ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η οικογένειά μου και εγώ όχι μόνο δεν είμαστε προς πώληση αλλά είμαι διατεθειμένη και ικανή -αν χρειαστεί- να κόψω οποιοδήποτε κεφάλι, οποιουδήποτε έχει αρρωστημένες βλέψεις για τα παιδιά μου!

4) ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ κανένα νομικίστικο τερτίπι μπορεί να σκαρφιστεί οποιοσδήποτε αήθης διαννοηθεί να με διώξει ποινικά για το κείμενο αυτό!

Είμαι σίγουρη, ότι θα βρεθούν δεκάδες γυναίκες και άντρες δικηγόροι, οι οποίοι οικοιοθελώς θα υπερασπιστούν το αναφαίρετο δικαίωμά μου να προστατεύω την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μου!

Όχι μόνο σας επιτρέπω αλλά και σας παρακαλώ να διαδώσετε με κάθε τρόπο τις δηλώσεις μου αυτές (σε blogs, ιστότοπους, εφημερίδες, κ.α.), ώστε να διαβαστούν από όσους περισσότερους γίνεται εντός και εκτός συνόρων! Θα χαρώ ακόμα περισσότερο εάν, όσοι συμφωνείτε, το προσυπογράψετε!

Μετά τιμής,
Βασιλική Ιακ. Μαύρου
μητέρα τριών παιδιών (3-10-13 χρόνων).
Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, υπάρχουν ακόμη βλάκες πού πιθανώς θα εμπιστευθούν υποσχέσεις τού Ελληνικού Κράτους και τών Πολιτικών λαμόγιων πού το διαχειρίζονται;;;;Υπάρχουν ακόμη μαλάκες πού αφήνουν χρήματα στίς πτωχευμένες Ελληνικές τράπεζες με την εγγύηση τού ακόμη πιό πτωχευμένου Ελληνικού Κράτους;;; Τι γκαρίζει λοιπόν ο μαυρος γάϊδαρος (Καρατζαφέρης)!! Όταν ψήφιζε μνημόνιο, ή όταν έγλυφε το κατεστημένο για να πάρει Υπουργείο δεν τα σκεφτότανε αυτά;;; Έξ άλλου ποιός θα φέρει χρήματα σε έναν τόπο πού τον Κυβερνούν λαμόγια και γκάνκστερς;;;
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ
ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕΩΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ
Ανώνυμος είπε...

ειπαμε...
τα καναλια ειναι πολλα, πολλοι κι οι δημοσιογραφοι και οι γλαστρες.
Η χωρα σηκωνει τρεις σταθμους εθνικής εμβελειας.
δυο για ειδησεις και ψυχαγωγια ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

ΤΟ τηλεαστυ


Το υπαριθμόν ένα κανάλι αλαλούμ που δεν πληρώνει και οι συνεργάτες του είναι ψώνια, είναι το ΤΗΛΕΑΣΤΥ του Καρατζαφέρ.

Το κανάλι τηλεάστυ του ΛΑΟΣ το πλήρωσε ο Μητσοτάκης το εκμεταλεύτηκε ο Καρατζαφέρης και τη "πλήρωσε" η κόρη του Μητσοτάκη... χα.χα.χου.χα.....

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ
από τον πεντακάθαρο αρχηγό μας που τι απόχτησε ο άγιος άνθρωπος, ένα κανάλι, μιά φάρμα και 38 κτίσματα-διαμερίσματα μη ξεχάσω και τριάντα κιλά παραπάνω....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια