Powered By Blogger

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Η εκδίκηση των ΗΠΑ σε Καραμανλή

Στις 4/11/2004, λίγες μέρες μετά την επανεκλογή Μπους, έσκασε η "βόμβα". Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Ρίτσαρντ Μπάουτσερ, ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τα Σκόπια με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Ο Καραμανλής άρχισε να πληρώνει τα "ΟΧΙ" του προς την υπερδύναμη! Και αυτή θα ήταν μόνο η αρχή...

Μετά την απόφαση για την ονομασία, έπεσε παγωμάρα στην Αθήνα. Ο Π.Μολυβιάτης είπε: "Δεν τους κάναμε τα ..............
χατίρια! Δε στείλαμε στρατό στο Ιράκ, δεν κάναμε παρέμβαση στην Κύπρο... Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα αλλάξουμε και πολιτική, ούτε και ότι θα τα χαλάσουμε μαζί τους. Θα συνυπάρξουμε. Είμαστε σύμμαχοι. Η Ελλάς, άλλωστε, ποτέ δεν είχε εύκολη ζωή! Ευτυχώς, έχουμε το λιμάνι της Ε.Ε. και αντέχουμε..."

Υπενθυμίζουμε πως την ίδια περίοδο, τόσο ο Κ.Καραμανλής, όσο και πολλοί υπουργοί, επιχειρηματίες και πρόσωπα του δημόσιου βίου, πέφτουν θύματα υποκλοπών, που συντονίζει η ίδια Αμερικανική Πρεσβεία..!

(Πληροφορίες από το βιβλίο του Μ.Κοττάκη, "Καραμανλής-Off the record")

armageddon-news.blogspot.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

EΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ .ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ . ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Ανώνυμος είπε...

Καλο παιδι ειναι σιγουρα και ωραιος για παρεα.Τωρα βαριες κουβεντες περι πατριωτισμου να μην λεμε ευκολα γιατι ειναι και αυτος συνυπευθυνος για το σημερινο καταντημα της χωρας με τις επιλογες του
Ανώνυμος είπε...

και ο καρατζαφερης πατριωτης λεει οτι ειναι
Ανώνυμος είπε...

καλα οσο για τον παπανδρεου αστο καλυτερα....ολοι πατριωτες ειναι στο μυαλο τους
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

Κιωτής,όλα τα υπόλοιπα φληναφήματα.
Ανώνυμος είπε...

ετσι...
Ανώνυμος είπε...

Πολιτικός και καλός δεν πάει.... όσο για πατριώτης και ...ήρωας δεν γίνεται , ακόμα ένα μασωνάκι του κερατά είναι.
Πάμε παρακάτω να λύσουμε τα προβλήματα μας σαν λαός όλοι μαζί ακομμάτιστοι.!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

8.58 ΑΝΙΨΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ. ΓΙΕΚΕ.
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Κε 8.58 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ . ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΑΝ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ , ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΕΠΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΒΛ. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΕΚΟΥ, DVD κ. λπ.). ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΙ ΣΑ ΛΑΟΣ??? Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ο ΓΚΥΝΤΟ ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΔΗΛΑΔΗ??? ΑΛΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...
Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ
ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ

ΠΑΛΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΙΣΗ
ΕΠΙΛΗΨΙΑ
ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΣ

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΖΩΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΤΑ.

ΤΡΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ..
ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΤΗ ΚΟΠΡΙΑ
ΖΩΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ.
Ανώνυμος είπε...

NICE POEM... AΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ' ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ... ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Η ΕΥΠ...
Ανώνυμος είπε...

Πάνε και ζαλίζουν κάθε Σαββατοκύριακο τον Καραμανλή στη Ραφήνα λέγοντας του πόσο… μεγάλος ηγέτης είναι και πόσο… πολύ τον θέλει ο κόσμος να επιστρέψει γρήγορα.

Στην ουσία εκείνο που επιδιώκουν, είναι να μην εξαφανιστούν οι ίδιοι από την κεντρική πολιτική σκηνή κάτι που….φαίνεται ότι θα συμβεί ξεκάθαρα στις προσεχείς εκλογές.

Ο λόγος για τον Φαυλόπουλο, τον Σιούφα , τον Αγγέλου, τον Αντώναρο, τον Ρουσόπουλο, τον Στυλιανίδη και μερικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, που έκαναν καριέρα επί διακυβέρνησης Καραμανλή, που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και πιστεύουν ότι με το να βάζουν λόγια στον Καραμανλή ή να προσπαθούν να τον «φουσκώνουν» σαν παγόνι, θα καταφέρουν κάτι παραπάνω από το τίποτα που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα.

Πάντως η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι κλακαδόροι και οι κόλακες το μόνο στο οποίο αποσκοπούσαν ήταν πάντα μια προνομιακή θέση δίπλα στο βάζο με το γλυκό….

Ο πρώην πρωθυπουργός λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχηλαμόγια της αγοράς με αποτέλεσμα την ηθική και οικονομική διάλυση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια