Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Αποκλειστική συνέντευξη του γιατρού που μήνυσε τους βουλευτές για εσχάτη προδοσία

«οι βουλευτές που κατηγορούνται, σύμφωνα με το άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας είναι ύποπτοι τελέσεως «εσχάτης προδοσίας» -«Ζητώ να μπει μπροστά η Αριστερά αλλιώς...»

Γιώργος Αδαλής

Χιλιάδες ήταν οι αναγνώσεις του χτεσινού μας άρθρου σχετικά με την μήνυση του γιατρού κ.Δημήτρης Αντωνίου, προς τους βουλευτές με....
την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας! Όπως έγραψα κι εχτές, το γεγονός σήμερα, πάνω από 170 εν ενεργεία βουλευτές , να κατηγορούνται με το υπέρτατο αδίκημα της «εσχάτης προδοσίας» είναι πρωτόγνωρο και δεν έχει ξανασυμβεί στην σύγχρονη ιστορία.

Με το αδίκημα αυτό στη χώρα μας, είχαν κατηγορηθεί αρκετοί μετά την λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου και φυσικά οι πρωταίτιοι της Χούντας.

Επί της ουσίας, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, 170 βουλευτές μας κατηγορούνται και θεωρούνται ως «ύποπτοι τέλεσης εσχάτης προδοσίας».

Κι εδώ αρχίσουν τα Συνταγματικά παράξενα!

Για να προχωρήσει η διαδικασία, θα πρέπει να υπάρχει πλειοψηφία 151 βουλευτών που θα «δικάσουν» την υπόθεση. Με δεδομένο όμως ότι οι κατηγορούμενοι είναι 170, δεν σχηματίζεται τέτοια πλειοψηφία. Στο σημείο αυτό, υπάρχει ένα Συνταγματικό κενό, μιας και δεν υπάρχει πρόβλεψη για το αν η συγκεκριμένη βουλή, μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται με δεδομένο αυτό το «τέλμα» στο οποίο έχει περιέλθει μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την μήνυση του κ. Αντωνίου.

Το αδίκημα της «εσχάτης προδοσίας» ΔΕΝ παραγράφεται μιας και ο νομοθέτης ορίζει ότι συντελείται στο διηνεκές !

Συνεπώς, ακόμη και αν δεν εξεταστεί από αυτή τη βουλή, στην ουσία θα γίνει από την επόμενη. Ακόμη και στην περίπτωση που στην επόμενη βουλή επανεκλεγούν και πάλι όσοι κατηγορούνται και δεν βρεθούν 151 βουλευτές έτσι ώστε να υπάρχει πλειοψηφία στην εξέταση του θέματος, τότε το όλο ζήτημα θα μεταφερθεί στην μεθεπόμενη βουλή κ.ο.κ

Επί της ουσίας, μια τέτοια κατηγορία, θα σέρνεται μέσα στην βουλή, πολύ απλά διότι το ζήτημα αυτό νομικά και συνταγματικά μπορεί να λυθεί ΜΟΝΟ με δικαστήριο.

Δικαστήριο που θα αποφανθεί, εάν έχει τελεστεί το αδίκημα ή όχι!

Δηλαδή, αν οι «κατηγορούμενοι» είναι αθώοι ή ένοχοι!

Όπως ήταν φυσικό, μετά από την απίστευτη αυτή εξέλιξη, επικοινωνήσαμε με τον γιατρό κ. Δημήτρη Αντωνίου, με τον οποίο μιλήσαμε διεξοδικά για το ζήτημα:

«Αισθάνομαι δικαιωμένος» είπε στον διαχειριστή των AegeanTimes, Γιώργο Αδαλή, «γιατί παρά τα όσα διέσπειραν επί μήνες για την τύχη της μηνύσεώς μου, τελικά η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της και παρέπεμψε την υπόθεση, διότι υπάρχουν ενδείξεις που κάνουν το κατηγορητήριο να ευσταθεί».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Γιώργο Αδαλή, ο κ. Αντωνίου, «οι βουλευτές που κατηγορούνται, σύμφωνα με το άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας είναι ύποπτοι τελέσεως «εσχάτης προδοσίας».»

Σε ερώτησή μας αν γνωρίζουν τα κόμματα την εξέλιξη αυτή και πως αντέδρασαν τα κόμματα της Αριστεράς, ο γιατρός που κατάφερε να μετατρέψει 170 βουλευτές σε κατηγορούμενους, αναφέρει :

«Ειδικά για την … «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Τσίπρα, Παπαρρήγα, Κανέλλη, Ψαρριανό, κλπ.: ζητώ να μπουν μπροστά και να ζητήσουν την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των Προδοτών βουλευτών και υπουργών! Αλλιώς θα αναφωνήσουμε «τώρα έπεσαν οι μάσκες»).

«Για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον υπουργών και βουλευτών, απαιτείται άδεια από την Βουλή (άρθρα 61-62 και 86 Συντ., ν.3126/2003). Εάν η άδεια δεν δοθεί (η υπόθεση ΔΕΝ μπαίνει στο αρχείο, όπως λανθασμένα πιστεύεται), αλλά το δικαίωμα της παροχής άδειας για την ποινική δίωξη μεταβιβάζεται στην επόμενη (ες) Βουλή (ες), αρκεί βέβαια να μην έχει, εν τω μεταξύ, παραγραφεί το έγκλημα. Αυτός είναι ο λόγος που όλες (σχεδόν) οι υποθέσεις κατά πολιτικών έχουν αρχειοθετηθεί …λόγω παραγραφής. Και τούτο διότι –ιδιαίτερα για τους υπουργούς- ο χρόνος παραγραφής είναι μόνο 5 χρόνια από την διάπραξη του εγκλήματος. Καμία υπόθεση δεν αρχειοθετείται και τελεσίδικα επειδή διαδικαστικά δεν εδόθη άδεια για δίωξη από την Βουλή. Οι υποθέσεις αρχειοθετούνται τελεσίδικα, μόνο λόγω παραγραφής, ή έκδοσης αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου (κι όχι, επαναλαμβάνω, επειδή η Βουλή δεν χορηγεί άδεια δίωξης).

Όμως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ (άρθρο 120 Συντ.). Συνεπώς το δικαίωμα δίωξης και δίκης των νυν προδοτών μεταφέρεται στις επόμενες Βουλές (οι οποίες θα αποτελούνται από «εμάς») εσαεί!, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Οι επόμενες Βουλές μπορούν επίσης α) να καταργήσουν το επαίσχυντο άρθρο 86 Συντ. και β) (το σπουδαιότερο), να ψηφίσουν ειδική Συντακτική Πράξη (Ψήφισμα) με το οποίο να παραπέμπουν τους Προδότες σε δίκη για Εσχάτη Προδοσία, όπως έγινε με την αρ.1/15-11-1944 Συντακτική Πράξη της Κυβέρνησης Νικ. Πλαστήρα, με την οποία δικάστηκαν όλοι οι Δωσίλογοι Συνεργάτες των Γερμανών Κατακτητών.

Η τύχη των προδοτών είναι στο χέρια τα δικά μας πλέον, του ΛΑΟΥ! Εμείς είμαστε οι δικαστές των», κατέληξε ο κ. Αντωνίου.
Τον ρωτήσαμε αν το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας δικάζεται από Ειδικά ή Στρατιωτικά Δικαστήρια και μας απάντησε:
«Η Εσχάτη Προδοσία, είναι Πολιτικό Έγκλημα (σύμφωνα και με την πάγια ελληνική και διεθνή νομολογία), συνεπώς αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα Τακτικά Ορκωτά Κακουργιοδικεία (άρθρο 97 Συντ.). Κι εκεί θα διαβιβαστεί τελικά, λόγω αρμοδιότητας, η μήνυσή μου αυτή από την επόμενη, πραγματικά Ελληνική Βουλή, εντελώς καθαρή κι απαλλαγμένη από τους σημερινούς προδότες».

Τον ρωτήσαμε τέλος πως σχολιάζει το γεγονός ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Βουλή αφιέρωσε … 28 ολόκληρα δευτερόλεπτα και απάντησε:

«Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό που δώσατε στο χτεσινό σας άρθρο. Η βουλή «πέρασε» το θέμα λες και επρόκειτο για κάποια παράβαση του ΚΟΚ! Σωστά το γράψατε. Θα ήθελα όμως να ζητήσω να πάψουν οι διάφορες φωνές ότι «δεν θα γίνει τίποτα, κανείς δεν θα δικαστεί» κλπ. Γιατί δεν είναι μόνο ηττοπαθείς και μοιρολατρικές, αλλά και ΥΠΟΠΤΕΣ. Σε κάθε περίπτωση, με όσα προσπαθώ εδώ και καιρό απευθυνόμαστε σε ΜΑΧΗΤΕΣ κι όχι σε «κλαψομαρίες». Σαν τη δική μου μήνυση υπήρξαν άλλες 20 οι οποίες απερρίφθησαν. Η δική μου ήταν «δεμένη» καλά και είχε την ευτυχή αυτή κατάληξη.»

http://www.aegeantimes.gr

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΠΑΝΤΑ...
Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ DOCTOR !! ΚΑΝΤΟΥΣ ΚΛΙΣΜΑ
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ *******Α...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ...ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ,Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ,Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ.
ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΙΟ.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!!
Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Έλληνας έχει πράγματι *******. Οι υπόλοιποι όμως; Πότε θ' αποκτήσουν και θα σηκωθούν απο τους καναπέδες; Πότε θα πετάξουν τα τηλεκοντρόλ και θα πάρουν τα όπλα να πετάξουν έξω απ' την χώρα τους προδότες; Εδώ θέλω απάντηση...
Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.

ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ;;;

ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

ΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ
ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ? ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ!!
ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 100 ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙΝΗΜΑ...2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΜΑΖΑ.
Ανώνυμος είπε...

Είσαι λεβέντης Κύριε Αντωνίου.
Πολλά συγχαρητήρια και από μένα.
Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία και πραγματικά είναι μορφή ο Άνθρωπος.
Σας εύχομαι να νικήσετε για χάρη της Ελλάδος μας!
Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν και τα λαικα δικαστιρια.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια