Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Στη Βουλή η μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των βουλευτών που ψήφισαν το Μνημόνιο !!!

Ναι, δεν είναι ψέμα!
Όντως έχουν μηνυθεί οι ψηφίσαντες το Μνημόνιο με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας και μάλιστα η μήνυση αυτή ήταν τόσο σωστά διατυπωμένη που όσο κι αν προσπάθησαν οι εξουσιαστές να τη θάψουν, αυτή κατάφερε σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την κατάθεσή της και έφτασε στη Βουλή!!!

Ισως αρκετοί από εσάς........
γνωρίζετε την υπόθεση, αφού τότε είχε γίνει ένας σχετικός ντόρος στο Διαδίκτυο και μόνον, ενώ η Τηλεόραση με τα Χουντοκάναλά της έθαψε το θέμα σχεδόν εξ ολοκλήρου (με εξαίρεση το ανεκδιήγητο ΚΟΝΤRA channel που για τους δικούς του λόγους το προωθούσε τότε, ώσπου το αποσιώπησε στη συνέχεια καθώς ο Σαμαράς πλησίαζε στην συναίνεση (και άρα στη συνενοχή).
Ως προς το παρόν ιστολόγιο, στο αρχείο του Ιανουαρίου του 2011 υπάρχουν μερικές δημοσιεύσεις επί του θέματος.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο γιατρός από τη Χαλκίδα Δημήτρης Αντωνίου κατέθεσε μήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά των Βουλευτών που ψήφισαν το Μνημόνιο, λίγο μετά την ψήφισή του από τη Βουλή το 2010.
Στις 11/1/2011 εκλήθη να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, όπου ξεκίνησε και η προανάκριση.

Σημειωτέον ότι η εσχάτη προδοσία αποτελεί συνεχές έγκλημα που χαρακτηρίζεται ως "αυτόφωρο κακούργημα" και διώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής. (Συντ. 62)
Τονίζεται επίσης ότι
"το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ (άρθρο 120 Συντ.). Συνεπώς το δικαίωμα δίωξης και δίκης των νυν προδοτών μεταφέρεται στις επόμενες Βουλές εσαεί!, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Οι επόμενες Βουλές μπορούν επίσης α) να καταργήσουν το επαίσχυντο άρθρο 86 Συντ. και β) (το σπουδαιότερο), να ψηφίσουν ειδική Συντακτική Πράξη (Ψήφισμα) με το οποίο να παραπέμπουν τους Προδότες σε δίκη για Εσχάτη Προδοσία, όπως έγινε με την αρ.1/15-11-1944 Συντακτική Πράξη της Κυβέρνησης Νικ. Πλαστήρα, με την οποία δικάστηκαν όλοι οι Δωσίλογοι Συνεργάτες των Γερμανών Κατακητών."

"Η μήνυση αυτή διαβιβάστηκε στην Βουλή αφού πέρασε από τρία αυστηρά εισαγγελικά φίλτρα, τα οποίο μάλιστα απέρριψαν την αρχική πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Χριστίνας Καπαμά για την αρχειοθέτηση της!
Από τις 20 μηνύσεις για εσχάτη προδοσία που έφθασαν στον Άρειο Πάγο, μόνο η συγκεκριμένη διαβιβάστηκε στην Βουλή, ενώ όλες οι άλλες τέθηκαν στο αρχείο.
Είναι συνεπώς προφανής η βασιμότητά της και η πίστη των αρμοδίων εισαγγελέων για την διάπραξη του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας."

Τα στοιχεία προέρχονται από το blog του μηνυτή: http://zoidosia.blogspot.com/2011/12/blog-post_23.html
και από παλαιότερες αναφορές που είχα κάνει στο θέμα και από εδώ.

Τι σημαίνουν τα παραπάνω;
Ότι το σύστημα είναι πολύ δυνατό, αλλά όχι παντοδύναμο!
Ότι βρέθηκε η "Δικαιοσύνη" μπροστά σε μια μήνυση τόσο καλά στοιχειοθετημένη και εκπεφρασμένη, ώστε αδυνατούσε να την παραβλέψει ή να την αρχειοθετήσει.
Ενδεχομένως βρέθηκαν και κάποιοι εισαγγελείς με πίστη στο Νόμο και όχι στην υποταγή στην εξουσία και είχαν τα άντερα (μην πω τίποτα άλλο) για να προωθήσουν τη μήνυση αυτή, ενώ μια εισαγγελέας επιθυμούσε την αρχειοθέτησή της.
Αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι οι Έλληνες βρώμικοι.
Έχουν απομείνει και καθαροί, που στην καρδιά τους το καθήκον βαραίνει περισσότερο από το κέρδος.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι στην παρούσα Βουλή σχετικά με το θέμα.
Το σύστημα (πολιτική-οικονομική ελίτ) δε νικιέται με τα όπλα του ("Δικαιοσύνη").
Ούτε θεωρώ πως η τιμωρία των υπευθύνων είναι το μείζον.
Το μείζον είναι η επιβίωση του λαού μας.
Μπορεί όμως η υπόθεση της μήνυσης αυτής να αποδειχτεί ένα ισχυρό χτύπημα πρςο την εξουσία και να χειραφετήσει εν μέρει το λαό.
Ο επίσημος και νομικός χαρακτηρισμός και μόνο "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" στους υπογράψαντες το Μνημόνιο ίσως αρκεί για να ξυπνήσει ο βαθιά νυχτωμένος από την προπαγάνδα λαός της χώρας μας και να ανατρέψει την Τραπεζική Χούντα που του επέβαλαν.
Λογικά θα του διαλύσει τις θολές βεβαιότητες που τον ποτίζουν ιδιαιτέρως τα τελευταία δύο χρόνια και θα 'ναι πιο κοντά η αλλαγή.
Και μακάρι να ξυπνήσουν από αυτόν το λήθαργο και οι υπόλοιποι δοκιμαζόμενοι λαοί της Ευρώπης. Στην Ιταλία πάντως, ήδη εδώ και μερικές μέρες κατατέθηκε αντίστοιχη μήνυση...

Προσωπικά, αδιαφορώ για το ποιόν και το σύνολο των πεποιθήσεων του μηνυτή Δημήτρη Αντωνίου. Είμαστε εξαρχής σε διαφορετικές ιδεολογικές ζώνες.
Αλλά μακάρι το ζήλο του, τη μεθοδικότητά του, την εξυπνάδα του να την είχαν και πολλοί της δικής μου πλευράς και τι καλά που θα 'μασταν!

Προσέξτε πάντως στο βίντεο της ανακοίνωσης της μήνυσης από τον προεδρεύοντα της Βουλής, Βαίτση Αποστολάτο (του ΛαΟΣ), ότι "μασάει" τις λέξεις, ούτως ώστε να μην γίνει αντιληπτή αυτή η ανακοίνωση που υποχρεώθηκε να κάνει.
Η αντιμετώπιση αυτή φανερώνει φόβο εκ μέρους των κατηγορουμένων.
Ο φόβος τους φανερώνει τη δυναμική αυτής της υπόθεσης.

Ακολουθει βίντεο που παρουσιάζει εκτενώς την υπόθεση και τα νομικά-συνταγματικά επιχειρήματα της μήνυσης.

Ένα είναι το σίγουρο:
Έχει πολύ δρόμο ακόμη αυτή η υπόθεση και πολύ ενδιαφέρον!

toixo-toixo.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΝ(;) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΣΥΛΙΑ;

Ο κ. Καραµανλής, ο οποίος άρχισε και τέλειωσε το «ραντεβού µε την Ιστορία» µε δύο συµβολικές αναφορές στο ίδιο πεδίο της ανθρώπινης δραστηριότητας (υπενθυµίζεται η αναφορά στους «νταβατζήδες» στις 6 Οκτωβρίου 2004), είχε πολλούς λόγους να ανήκει στους «αγανακτισµένους».

Ο άλλοτε εκλεκτός των δηµοσκοπήσεων έβλεπε σε αυτές το τέλος της πολιτικής του κυριαρχίας. Το ΠΑΣΟΚ κλιµάκωνε µια οµοβροντία επιθέσεων για όλα τα σκάνδαλα που σφράγισαν την εποχή των «σεµνών και ταπεινών».

Επειτα από πέντε χρόνια Νέας Δηµοκρατίας η οικονοµία επιτάχυνε χωρίς φρένο στον κατήφορο, η λαϊκή δυσαρέσκεια αυξανόταν σταθερά και η Ελλάδα τελούσε υπό την πίεση των υπόλοιπων Ευρωπαίων για την άµεση λήψη περιοριστικών µέτρων.

|||||||| Πώς έκλεισαν τη Βουλή


Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα(!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων, τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε, ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.

Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αν*******κλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων.

Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό» Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».

Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα, ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας, αγνοήθηκαν.

Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε» τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής και εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007.

Και γίνανε "ΑΘΩΕΣ" !!!!...περιστερές ¨οσοι ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ...
Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον μηνυτή και απ'ότι φαίνεται πραγματικό Έλληνα κ. Αντωνίου, αλλά και σε όλους εκείνους που αντιμετώπισαν θετικά από κάθε θέση και εάν βρίσκονται, την υπόθεση αυτή.
Ανώνυμος είπε...

Η...ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ" ;

Δυσπιστε, εχεις δικιο, να επανελθει ο Καραμανλης αφου πρωτα διωξει αυτον που:
1- Μο.νι.μο.ποιησε 70.000 εποχιακους και τους εβαλε στο δημοσιο οταν ηταν 100% πασοκοι και ηξερε οτι δεν ειχε λεφτα το κρατος να τους προσλαβει δηλαδη θα υπερχρεωνοταν επιπλεον σε ενα κρατος που ηδη απο την εποχη του Α.Παπανδρεου ουσιαστικα ηταν με χρεος 60δις οσο ειχε δηλ και η Αργεντινη .
2- αυτον που πουλησε τον ΟΤΕ ,την μοναδικη κερδοφορα εταιρεια στην D.T. και φορτωσε επιπλεον ολους τους πρασινους κηφήνες στα ηδη ,απο τον Σημιτη χρεωκοπημενα ταμεια .
3- αυτον που εκανε την ιδια δουλεια με την Ολυμπιακη.

4- οταν εκλεισε τις βιομηχανιες λιπασματων και τωρα οι αγροτες αρχισαν να νοιθουν στην καμπουρα τους τις αγαθες προθεσεις των εισαγωγεων.

5- -αυτον που αφησ ε το καλοκαιρι την ελλαδα να καιγεται και δεν κουνησε το δαχτυλακι του.

6- αυτον που αφησε την ελλαδα στο ελεος των συριζαιων και των λαθροορκ τον δεκεμβριο του 2008 και

7- αφου τιμωρησει παραδειγματικα αυτον που πρόδωσε οχι μια παραταξη ,οπως ο μπαρμπας του το 64 ,αλλα μια ολοκληρη χωρα στα χερια του υποχειριου των κερδοσκοπων.

Οταν τιμωρησει ολους αυτους μπορει να παρει και μια πετρα στο λαιμο του και να παει να πνιγει στα ………… ωφελη που μας αποκομησε η (((((ολοκληρωμενη ))))))!!!!! του πολιτικη της ΑΟΖ με την Αλβανια και του Burgas-Aλεξανδρουπολη .

Τοτε ισως αποκτησει και τις δυναμεις και κανει και μια επανιδρυση του κρατους και τιμωρησει και τα λαμογια των σουαπς,του χρηματηστηριου ,των ολυμπιακων αγωνων ,της ζημενς .

ΡΕ αν ειχατε μυαλο θα καταλαβαινατε οτι ο Καραμανλης επρεπε να ειχε φυγει απο την εε απο τοτε που ανελαβε με ταυτοχρονη κυρηξη χρεοκωπειας γιατι 212 δις που παρελαβε δεν ξεχρεωνονται ουτε τον θεο μπαρμπα να εχεις και αυτος το ηξερε πολυ καλα.

Τι καθεστε και τον λιβανιζεται τωρα ,
Ενας καιροσκοπος της κακιας ωρας ηταν και αυτος, ενας ανθρωπος του συστηματος δηλαδη Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ
Η ηγεσία της ΝΔ είναι η ρεζέρβα των τοκογλύφων (και ο λαός το γνωρίζει) και των ξένων επικυρίαρχων της χώρας μας
Ανώνυμος είπε...

7.48 εγώ λέω να κάνουμε εικόνισμα στο προδότη σου, εσύ τι λες;
Ανώνυμος είπε...

7.48
ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!! (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΑ..ΤΑ ΒΕΒΑΙΑ)
ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΒΡΟΜΕΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!
ΖΩΟ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΟΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ!!! ΠΡΟΔΟΤΗ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!!
Ανώνυμος είπε...

Μας "βομβαρδίζετε" κάθε μέρα με την μήνυση αυτού του ανθρώπου χωρίς να μας λέτε παρά μόνο την μισή αλήθεια.
Θα ρώταγα αν ντρέπεστε έστω και λίγο, αλλά......
Ας περιμένουμε να δούμε πόσο μεγάλη θα είναι η τρύπα στο νερό, και αν θα μάθουν κάποιοι να μην πιστεύουν τον κάθε έναν με τέτοια ευκολία.............
Ανώνυμος είπε...

Μήνυση για εσχάτη προδοσία και αμέλεια καθήκοντος έπρεπε να γίνει για τους ανώτερους δικαστές και εδώ και σε όλα τα δικαστήρια. Αυτό θα απέδιδε περισσότερο γιατί θα καταλάβαιναν και οι άλλοι λαοί την αλήθεια. Όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα κράτη γίνονται γιατί εφαρμόζονται νόμοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ. Ακόμα και πολιτικοί το φωνάζουν αυτό αλλά δεν κάνουν τίποτα.
Επίσης δεν έδειξαν υπερβάλλον ζήλο για τις καταγγελίες για φούσκωμα του ελλείμματος, το αντισυνταγματικό μνημόνιο, τον Προβόπουλο για το Τ3 σε Τ10 επίσημη καταγγελία Παπανδρέου Βάσως και πολλά πολλά άλλα.
Αυτό που έκανε ο κύριος Αντωνίου καλό είναι αλλά δεν θα φέρει αποτέλεσμα. Η μη τιμωρία των πολιτικών έχει περαστεί στο σύνταγμα από τον συνταγματολόγο και μελλοντικό πρωθυπουργό ( ονειρεύεται ) Μπενύτο.
Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι οι διαπλεκόμενη λαϊκή ελίτ της Ελλάδας,το κάθε παρασιτικό κομματόσκυλο χάνοντας την μεταπολεμική ισορροπία που του εναρμόνιζε τα συμφέροντά του πάντοτε σε βάρος του λαού, έβγαζε τα λεφτά χωρίς ιδρώτα.( Η μαζί τα φάγανε.) Διάλεξαν να στραφούν τώρα κατά τον πολιτικών τους αυτών που προγενέστερα τους βόλεψαν Ξεβρακώθηκαν κάνοντας το πολιτικό τους στριπτίζ Κατάφεραν με της φωνές τους να επιδείξουν την ελεεινή τους ταυτότητα και την εξάρτηση τους σε διάφορους και διαφορετικούς τους δικούς τους πολιτικούς
Την επανάσταση... την κάνουν τα δικά τους παιδιά καθώς τα κεκτημένα τους κόβονται οργανώθηκαν είναι εκπαιδευμένη σε αυτό καλά Και με την πρωτοφανή τους επίθεσης ντυμένη με εθνικιστική περιβολή προφασίζονται την δήθεν επανάσταση του λαού ενάντια της κακής ευρωπαϊκής ενοποίησης και της κακίας παγκόσμιας διακυβέρνησης . Πρώτα βεβαίως φάγανε ότι τους προσφέρθηκε και καθώς όταν τρώμε δεν μιλάμε συνεργάστηκαν σε πολιτικό επίπεδο δομής,και πολιτικών σχέσεων με τους πολιτικούς τους μέντορες. Να σκεφτείτε μόνο πώς μέχρι πριν δυο χρόνια γέμιζαν την πλατιές (kantafiki δημοκρατία!) Αυτοί που συντήρησαν σαράντα χρόνια τον δικομματισμό την πολιτική ασυλία ανταλλάξανε με ψήφο = θεσούλα στην συμμετοχική... δημοκρατία + κουτάλα στην διαφθορά την ατιμωρησία και το άφθονο πολιτικό χρήμα Αυτή σήμερα θέλουν να μας σώσουν, τώρα μόνο που το χρήμα τελείωσε αυτοί θέλουν να μας σώσουν τους κακούς πολιτικούς που καταστρέφουν την μεταπολιτευτική μας διάσταση δηλαδή της (ρεμούλας) Η πολιτικοί είναι υποχρεωμένη να κλαδέψουν το μεγάλο κράτος που αυτή φτιάξανε όχι γιατί τους φώτισε ξαφνικά το άγιο πνεύμα αλλά στριμωγμένη από τους ξένους αναγκαστικά και για πρώτη φορά πρέπει να βάλουν το εθνικό συμφέρον πάνω από τα σπλάχνα. Πρόδωσαν λεν τους οπαδούς τους."Είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά η κυβέρνηση μας πρόδωσε και μας ξεγέλασε" λέει
Επαναστάτησε το μεγάλο κράτος τον βολεμένων 30%
και έγινε φύλακας της Εθνικής μας κυριαρχίας
Τη θυμάστε τη φράση «έχουν γνώση οι φύλακες» στην οποία, απαντώντας σκωπτικά, ετίθετο το ερώτημα
«ποιος θα μας γλιτώσει από τους φύλακες»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια