Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

ΞΥΝΗΣΤΕ ΡΕ Ε Ε E . . . . ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ !

Χάρρυ Κλυνν

Μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν να πλησιάζουν τα CDS, τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, τον Γεωγίου (καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ) τις καταγγελίες Κουσελά για ύπαρξη λίστα φοροφυγάδων, , τον Σπινέλη (ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που επιβλήθηκαν, μέσω του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αλλά και οι καταγγελίες για τις παράνομες «εκπτώσεις» (4-4-2) που εφαρμόζουν εφοριακοί για τις πληρωμές οφειλών στο.....
Δημόσιο) τον Καπελέρη κλπ… κλπ… ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ… Το είπα και το ξαναλέω, ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, αν δεν καθαρίσει πλήρως η χώρα από τα πασοκικά ζόμπι, πολλά ακόμα έχουν να δούνε τα μάτια μας και ακόμα πιο πολλά θα φορτωθούν στις πλάτες του Ελληνικοί λαού… Όσο αφορά δε στην κυβέρνηση οπερέτα του Αμέριμνου τραπεζίτη που θα μας έσωζε και αυτή με τη σειρά του… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν… Κόβουν, ράβουν, συνεχίζουν να αρπάζουν κι ο μ@&@%@# ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει με τα αίμα του… ΞΥΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΜΕ ΞΥΛΑ , ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ… ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ και να στηρίζουν ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΑΡΑ…

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα χέρια των παραιτηθέντων εισαγγελέων οι «κόκκινοι» φάκελοι για Νίκο και Αντρίκο.
________________________________
Στα χέρια των παραιτηθέντων οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη, βρίσκονται δεκάδες «καυτοί» φάκελοι που αφορούν όλα τα θέματα της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας, που εμπεριέχουν έστω και οσμή σκανδάλου.

Φάκελοι με φοροφυγάδες, με την χρηματοδότηση των πολιτικών κόμματων, με καταγγελίες για ανείσπρακτα πρόστιμα σχετικά με λαθρεμπόριο καυσίμων, με τις καταγγελίες για παραποίηση στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, με τα CDS του ελληνικού Δημοσίου.

Μιας και ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί ην υπόθεση (ή οι υποθέσεις) για τις οποίες οι εισαγγελείς κατήγγειλαν ότι τους ήθελαν «κατ’ απαγόρευση και καθ’ υπαγόρευση», το σύνολο του πολιτικού προσωπικού ερευνά και πλέκει σενάρια.

Προεξέχουσα θέση σε αυτά (τα σενάρια) έχει η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και των CDS.
Ο λόγος είναι απλός: Πρόκειται για ιδιαιτέρως σημαντικές υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με την κορυφή της πυραμίδας του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη με τον τέως υπουργό οικονομικών
(και εξ απορρήτων του τέως Πρωθυπουργού)
Γιώργο Παπακωνσταντίνου και η δεύτερη με το οικογενειακό περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου. Αμφότερες οι υποθέσεις έχουν ειδικό πολιτικό βάρος.

Η ΕΛΣΤΑΤ γιατί πιστοποιεί ότι η προσπάθεια πλήρους απαξίωσης της κυβέρνησης Καραμανλή, οδήγησε την Ελλάδα στα «νύχια» του ΔΝΤ και του ελεγκτικού μηχανισμού στήριξης.

Τα CDS γιατί έχουν δημιουργήσει την εντύπωση (σωστά ή λανθασμένα θα αποδειχτεί) σε μερίδα της κοινής γνώμης ότι ο αδελφός του τέως Πρωθυπουργού Αντρίκος Παπανδρέου μπορεί και να συνεργαζόταν με την εταιρεία «Unigestion» σε παιχνίδια… χρεοκοπίας εις βάρος της χώρας.

Η «Unigestion», εταιρεία που αυτοσυστήνεται ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις δραστηριότητες των Hedge Funds και του Private Equity, σε ενημερωτικό της δελτίο που περιγράφει τις αποδόσεις των CDS (συμβόλαια ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεοκοπίας των χωρών-μελών της ευρωζώνης με υψηλό χρέος ή έλλειμμα ή και τα δύο) κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα και ελληνικά CDS που δίνουν υψηλές αποδόσεις.

Λίγους μήνες νωρίτερα η εταιρεία παρουσίαζε τον Αντρίκο Παπανδρέου και τον κ. Bertrand Piccard, ως Strategic Committee του τομέα Περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Ο ίδιος ο Αντρίκος Παπανδρέου διευκρίνισε ότι η σχέση του με την περί ου ο λόγος εταιρεία περιοριζόταν αυστηρά σε θέματα περιβαλλοντικού περιεχομένου και δεν έχουμε λόγο και στοιχεία να τον αμφισβητήσουμε.
Ωστόσο τα CDS ερευνώνται. Ή τουλάχιστον τα ερευνούσαν οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης.

Ταυτοχρόνως λέγεται ότι στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων έχει φτάσει και ο περίφημος φάκελος που έκανε (σε αντίγραφα) από χέρι σε χέρι τον… γύρο του επιχειρηματικού και εκδοτικού απαράτ, με αναφορές και καταγγελίες για δραστηριότητες του έτερου αδελφού, Νίκου Παπανδρέου.
Αντίγραφα, έχουν φτάσει και σε υπουργικά γραφεία και λέγεται ότι το περιεχόμενο προκαλεί ερωτήματα και για τη σκοπιμότητα κάποιων αποφάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν, το newpost.gr είχε αποκαλύψει ότι στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός, ένας τέτοιος φάκελος είχε φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, προκαλώντας ανησυχία προβληματισμό και συσκέψεις.

Γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος φάκελος έχει διακινηθεί από επιχειρηματίες οι οποίοι ένοιωσαν να απειλούνται από ορισμένες επιλογές του Γ. Παπανδρέου. Και θυμίζουμε ότι ήδη έχουν γίνει αναφορές για «συμφέροντα» που κινήθηκαν για την «ανατροπή» του.
Ανώνυμος είπε...

να ήταν μόνο πράσινη η κατάρα μας καλά θα ήταν..είναι και κόκκινη, είναι και μπλε, είναι και σκατί καφέ (λαθραίοι)
Ανώνυμος είπε...

SIGA MH KSIPNISOYN OI MALAKES OI ELLHNES!

KAI ME TON LOSTO STON ******* PALI KOIMOYNTAI!

FILE MOY ASTA NA PANE !

O PIO MALAKAS EYRWPAIOS EINAI O ELLHNAS.
Ανώνυμος είπε...

Καίει ο «φάκελος Λούα- Λούα» που βρισκόταν στο γραφείο του εισαγγελέα Πεπόνη..
..............Δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Στα χέρια των κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, βρίσκονταν πολλοί καυτοί φάκελοι.

Μεταξύ αυτών και ο φάκελος «Λούα- Λούα» όπως αναφέρεται συνθηματικά πλέον η περίπτωση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, από τα αρχικά του ονόματός του. Πρόκειται για φάκελο που όπως λέγεται περιέχει εντυπωσιακά ευρήματα σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις της Proton Bank. Ο φάκελος βρισκόταν στα χέρια του εισαγγελέα Πεπόνη και αφορούσε στα δάνεια που ενέκρινε η τράπεζα και θεωρούνται επισφαλή.
Από τα 700 εκατ. ευρώ που εκταμιεύτηκαν, πολλά κατέληξαν σε εταιρείες συμφερόντων Λαυρεντιάδη. Από αυτά ο Λαυρεντιάδης έσπευσε να επιστρέψει στην Proton Bank 51 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον νέο νόμο ο οποίος εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο των «λευκών κολάρων».

Η συγκεκριμένη υπόθεση, έχει και ένα άλλο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι φήμες λένε ότι ο Λ. Λαυρεντιάδης έχει κατά καιρούς χρηματοδοτήσει πολλά πολιτικά πρόσωπα- δεν σταματούν όμως εκεί. Οι φήμες θέλουν πολλά πολιτικά πρόσωπα να έχουν δεχθεί παραινέσεις ή και πιέσεις προκειμένου να μεσολαβήσουν ώστε η υπόθεση να καθυστερήσει για ένα 6μηνο.

Ο Λαυρεντιάδης, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ι. Δραγάτση αμέσως μετά τα Θεοφάνεια για να δώσει εξηγήσεις.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση Λαυρεντιάδη, έχουν γραφτεί πολλά, ενώ έχει ασκηθεί κριτική και σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα για τους χειρισμούς που έγιναν.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν και κατά πόσο οι φήμες αυτές, που κυκλοφορούν και στα εισαγγελικά και στα πολιτικά και στα δημοσιογραφικά γραφεία, αληθεύουν.

Ουδείς ταυτοχρόνως μπορεί να αγνοήσει ότι ο φάκελος «Λούα- Λούα» είναι μια πραγματικά καυτή περίπτωση που καταβαράθρωσε μια τράπεζα, πολλές εταιρείες και έδωσε καίριο πλήγμα στον τομέα του φαρμάκου.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…
Θέμης Δαγκλής
Ανώνυμος είπε...

***********************************************************
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ:

ΠΡΟΣ Σ Τ Ρ Α Τ Ο - Κ Α Ι - Σ Ω Μ Α Τ Α - Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ,

ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΕΚΤΕΛΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΛΟΙΟΙ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΛΟΙ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 'Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ._

***********************************************************
ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ είπε...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ !

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΑΡΥ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ!


ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ Α Φ Ο Ρ Ο Λ Ο Γ Η Τ Α που τα κρύβεις;

Σε ποια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ τράπεζα τα έχεις ρε ψευτοσκοσμοκαλόγερε;

Απάντησε κρυφοβρωμοσουπια;

Να πολεμήσουμε εμείς για να έλθεις ΜΕΤΑ να βγείς στη...φωτογραφία;

Ψευτοαντράκι των "καναλιών" της ακολασίας εις βάρος του Προϋπολογισμού των Ελλήλων;
Ανώνυμος είπε...

ΧΩΣΤΑ ΡΕ ΧΑΡΗ ΧΩΣΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ.
ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΟΣ είπε...

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ;
Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα 2:42, τα εκαρομμύρια του ο Χάρης (αν έχει ο άνθρωπος), δεν τα έκλεψε!!!Μιά ζωή ιδρώνει για να κάνει κάτι κομματόσκυλα σαν και σένα να γελούν πού και πού και να ξεχνούν τόν φθόνο πού τρέφουν κατά πετυχημένων και καταξιωμένων συμπατριωτών τους!!!Αντε να χαθής κατακάθι σκατόμαζας!!!
Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε ! Μάζεψε λίγο ιδρώτα του ΧΑΡΥ και βάλε ένα μπουκαλάκι στο....μαξιλάρι σου.
Ανώνυμος είπε...

Έχει την τιμή του ο ιδρώτας της βωμολοχίας. Ο Χάρης με το θράσος καιτου που έθρεψε η βλακεία των νεωτεριστών της σάτιρας.
Με την περιουσία του ο άνθρωπος-κάτις για τα γεραματά του.
Τώρα που ξόφλησε και δίνει τη μάχη του. Αύριο που θα τον θυμούνται για τις ατάκες του.
Τέλος, κύριε, πάρ' το απόφαση,εξαφανίσου και ό,τι κονίμησες δικό σου και αφορολόγητο.
Ανώνυμος είπε...

είναι πρόστυχο να ρίχνουν σε τέτοια παγίδα ενα λαό και μετά να τον λένε και μαλάκα.
Ανώνυμος είπε...

Η ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ Ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ
Ανώνυμος είπε...

Ο Χάρρυ έφταιξε ρε φίλε για την χρεωκοπία μας ή πρώτη φορά τον ακούς να διακωμωδεί πολιτικούς και καταστάσεις;
Για την περιουσία του, αν έχει, δεν έκλεψε και δεν υποχρέωσε κανένα Έλληνα να τον δει και να τον ακούσει.
Οταν έχεις να κάνεις με συμμορίες, πουλημένα τομάρια, λαμόγια, κλέφτες, συμφεροντολόγους, κοπρίτες όπως οι πολιτικοί, οι βωμολοχίες και οι προτροπές του Χάρρυ είναι χάδια.
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ??/ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ???/ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ???
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΛΥΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΥΜ.ΟΥΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΥΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ 1-2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΣΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΥΣΗ ΑΝΑΜΥΞΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΣΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΜΕ ( ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ Κ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ/??/////
Ανώνυμος είπε...

Ας έλθει ο Ιησούς μέρες που 'ναι να σηκώσει τον Παπαδόπουλο απ΄τον τάφο!
Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑ @@ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ
Ανώνυμος είπε...

4:06 ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΟΠΤΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ
Ανώνυμος είπε...

Ποιος λαος θα ξυπνησει ρε Χαρρυ;Ο αρ.χ.ιμα.λα.κα.ς ο νεοελληνας ειναι τοσο ΗΛΙΘΙΟΣ και ΖΩΟ,που δε παιρνει χαμπαρι..Ο ελληνικος λαος ειναι εντελως ζωο ρε Χαρρυ,αν μπορουσε να σηκωθει ο Κολοκοτρωνης απ'τον ταφο να δει για ποιο λαο εδωσε τη ζωη του,κι αυτος και τα αλλα παλικαρια του 21,θα μας εφτυνε πατοκορφα!
Συνεχισε τον υπνο και την απαθεια,μα.λα.κα ελληνα!Αποδεικνυεις καθε μερα στη συμμορια καθαρματων που σε κυβερνα,οτι εχουνε απολυτο δικιο να σε θεωρουν ΗΛΙΘΙΟ,ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΑ.ΛΑ.ΚΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια