Powered By Blogger

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Ωδινεν όρος και έτεκε μυν οι Οικονομικοί εισαγγελείς

Ούτε όνομα ούτε τίποτα δεν είπαν οι Οικονομικοί εισαγγελείς. Ούτε ποιοί τους πίεσαν, ούτε ποιοί τους απαγόρευσαν να κάνουν τη δουλειά τους. Κουκούλωμα παντού. Παραμένουν στη θέση τους και το Υπουργείο απλά παίρνει πίσω την τροπολογία......Και όλα μέλι γάλα

Τι να πούμε εμείς τώρα . Θέλουμε να γίνουμε σκληροί και.....
χρονιάρες μέρες ας μην το κάνουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας

http://kafeneio-gr.blogspot.com/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

***********************************************************
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ:

ΠΡΟΣ Σ Τ Ρ Α Τ Ο - Κ Α Ι - Σ Ω Μ Α Τ Α - Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ,

ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΕΚΤΕΛΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΛΟΙΟΙ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΛΟΙ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 'Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ._

***********************************************************
Ανώνυμος είπε...

Καίει ο «φάκελος Λούα- Λούα» που βρισκόταν στο γραφείο του εισαγγελέα Πεπόνη..
..............Δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Στα χέρια των κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, βρίσκονταν πολλοί καυτοί φάκελοι.

Μεταξύ αυτών και ο φάκελος «Λούα- Λούα» όπως αναφέρεται συνθηματικά πλέον η περίπτωση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, από τα αρχικά του ονόματός του. Πρόκειται για φάκελο που όπως λέγεται περιέχει εντυπωσιακά ευρήματα σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις της Proton Bank. Ο φάκελος βρισκόταν στα χέρια του εισαγγελέα Πεπόνη και αφορούσε στα δάνεια που ενέκρινε η τράπεζα και θεωρούνται επισφαλή.
Από τα 700 εκατ. ευρώ που εκταμιεύτηκαν, πολλά κατέληξαν σε εταιρείες συμφερόντων Λαυρεντιάδη. Από αυτά ο Λαυρεντιάδης έσπευσε να επιστρέψει στην Proton Bank 51 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον νέο νόμο ο οποίος εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο των «λευκών κολάρων».

Η συγκεκριμένη υπόθεση, έχει και ένα άλλο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι φήμες λένε ότι ο Λ. Λαυρεντιάδης έχει κατά καιρούς χρηματοδοτήσει πολλά πολιτικά πρόσωπα- δεν σταματούν όμως εκεί. Οι φήμες θέλουν πολλά πολιτικά πρόσωπα να έχουν δεχθεί παραινέσεις ή και πιέσεις προκειμένου να μεσολαβήσουν ώστε η υπόθεση να καθυστερήσει για ένα 6μηνο.

Ο Λαυρεντιάδης, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ι. Δραγάτση αμέσως μετά τα Θεοφάνεια για να δώσει εξηγήσεις.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση Λαυρεντιάδη, έχουν γραφτεί πολλά, ενώ έχει ασκηθεί κριτική και σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα για τους χειρισμούς που έγιναν.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν και κατά πόσο οι φήμες αυτές, που κυκλοφορούν και στα εισαγγελικά και στα πολιτικά και στα δημοσιογραφικά γραφεία, αληθεύουν.

Ουδείς ταυτοχρόνως μπορεί να αγνοήσει ότι ο φάκελος «Λούα- Λούα» είναι μια πραγματικά καυτή περίπτωση που καταβαράθρωσε μια τράπεζα, πολλές εταιρείες και έδωσε καίριο πλήγμα στον τομέα του φαρμάκου.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…
Θέμης Δαγκλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια