Powered By Blogger

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

«Αληθινή κόλαση η ζωή αν επιστρέψουμε στη δραχμή»

Δηλώσεις που προκαλούν σοκ από τον Γ.Προβόπουλο

Σκηνές οικονομικού ολέθρου περιμένει ο διοικητής της Τράπεζς της Ελλάδας, αν η χώρα μας επιστρέψει στη δραχμή.
Ο Γιώργος Προβόπουλος υποστηρίζει ότι τυχόν επιστροφή της χώρας στο παλιό νόμισμα θα μετατρέψει τη ζωή των Ελλήνων σε ........
«αληθινή κόλαση».
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Προβόπουλος επισημαίνει ότι θα παρουσιαστούν ελλείψεις σε πρώτες ύλες και αγροτικά προϊόντα. «Τα σχολεία, τα νοσοκομεία και οι δημόσιες υπηρεσίες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στη λειτουργία τους, ενώ ελλείψει καύσιμων ο στρατός και η αστυνομία δεν θα μπορούν να κινούν τα οχήματά τους», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ο διοικητής της ΤτΕ τονίζει ότι θα «κάνει βουτιά», καθώς το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί σημαντικά έως και 70%.

Ακόμα, ο Γ. Προβόπουλος κάνει λόγο για εικόνες που οδηγούν σε επάνοδο της δεκαετίας του ’50 και εκτιμά ότι οι Έλληνες δε θα ήθελαν να ζήσουν ένα τέτοιο «εφιαλτικό» - όπως το αποκαλεί – σενάριο, «που θα εγκυμονούσε επιπλέον τεράστιους κινδύνους για την εξωτερική ασφάλεια και τη θέση της χώρας».

www.newsbeast.gr

74 σχόλια:

MacGyver © είπε...

Tι θα πάθεις αν φύγεις απ'το ευρώ;
1. Φόβο μετάδοσης φυγής από το ευρώ και άλλων χωρών. Ανησυχία για διάλυση της Ευρωζώνης (!! Στ'@ρχιδια μας)
2. Οι φόβοι αυτοί θα πιέσουν την ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου προκαλώντας πληθωρισμό (επίσης!!)
3. Στην Ελλάδα θα προκληθεί ύφεση 7,6%, η ανεργία θα φτάσει στο 18,5% και ο πληθωρισμός στο 20,2% (γιατί τώρα που είναι;)
4. Η μείωση των εισοδημάτων και της περιουσίας θα αντιστοιχεί σε ένα μέσο κατά κεφαλήν κόστος περίπου 10.000 ευρώ που υπολογίζεται σήμερα σε περίπου 90-100 δισ. για το σύνολο της οικονομίας (δεν πειράζει...θ'αντέξουμε άλλα δυο χρόνια. Μετά θα τα πούμε απ'την αρχή!)
5. Τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων στην Ελλάδα θα είναι διψήφια (ούτε δάνεια ούτε καταθέσεις θα μ'ενδιαφέρουν σε τέτοια περίπτωση)
6. Η απόδοση των 10ετών ελληνικών ομολόγων θα κυμαίνεται γύρω στο 14-15% (Τι μου λες ρε παιδί μου!)
7. Οι τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα θα υποχωρήσουν 10%, σε ετήσια βάση, και των εμπορικών ακινήτων κατά 25%. (Τώρα που μιλάμε , οι πραγματικές τιμές των παραπάνω έχουν πέσει πολύ περισσότερο , μέσα σε ένα χρόνο σωτήρων...)
8. Οι επιπτώσεις το δεύτερο έτος θα είναι ηπιότερες, ενώ από το τρίτο έτος αναμένεται ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας (Αν το'χαμε κάνει πριν ενάμισυ χρόνο , τώρα θα σηκώναμε κεφάλι σιγά σιγά)
9. Η Ελλάδα θα μείνει εκτός αγορών για περίπου 10 χρόνια (Ενώ τώρα εεε;;;)
10. Oποιος εχει περασει από το προαυλιο οικ/κης σχολης τοξερει αυτό.
Οι ανατιμησεις ή ο πληθωρισμος δεν εχουν να κανουν με την ισοτιμια του νομισματος, αλλα με τη δομη της αγορας, αν αυτή είναι μονοπωλημενη (trust), ελεγχεται δλδ από λιγες επιχ/σεις και κυριως πολυεθνικες, θα είναι ενεξελεγκτες οι τιμες.
Ανώνυμος είπε...

το ******* της μανας σου παλιοκαθικι!
Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 'ΚΑΘΑΡΑ' ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ..........
ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 'ΚΑΘΑΡΑ' ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ..........
ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 'ΚΑΘΑΡΑ' ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ..........
Ανώνυμος είπε...

@προβοπουλος
Ανώνυμος είπε...

re salta kai g a m i s o u
Ανώνυμος είπε...

προβατόπουλο έπρεπε να τον λένε ,μας θέλει πρόβατα ο τύπος!
Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ;ΕΔΩ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΜΟΖ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΖΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙ*******ΤΑΙ ΕΞΩ ΑΝΕΡΓΙΑ 22 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ;ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ Η ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΌ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΒΑΣΤΑΙ;
Ανώνυμος είπε...

Φοβούνται μήπως χάσουν τους μισθούς τους και τους στήλουμε στον διαολο, αυτή θα είναι η κόλαση και όχι για μας που την ζούμε ήδη. Και φυσικά αυτή την φορά θα υπάρξουν και κρεμάλες στο Γουδί.
Ανώνυμος είπε...

αστα ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΕ, ΣΑΣΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΚΑΘΚΙΑ ΕΙΣΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΦΤΥΝΕΤΕ...
Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια.
η ζωη του προβοπουλου και των αλλων των παιδιων θα παει στην κολαση.
λογικο να φοβαται τα σκοταδια..
fnous fnous είπε...

Σε ένα κράτος, το οποίο βυθίζεται από χρέη 300 δισεκατομμυρίων ευρώ, κατόρθωσαν και βρήκαν εκατό δισεκατομμύρια, για να τα δώσουν στις τράπεζες.

Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι σ' αυτό το έγκλημα είναι, είτε κολεγιόπαιδες είτε υπάλληλοι των κολεγιόπαιδων, δεν υπάρχει μυστήριο.

Όταν ο Παπακωνσταντίνου είναι συμμαθητής και κολλητός με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεν είναι περίεργο που παίρνει χρήματα από τις τσέπες των Ελλήνων, για να σώσει τις τράπεζες των συμμαθητών του.
Ποιος θα τον ελέγξει γι' αυτό το έγκλημα;
Ο πολιτικός του προϊστάμενος και επίσης συμμαθητής του Γιώργος Παπανδρέου;

Θα τον ελέγξει ο αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας του ελληνικού κράτους, που είναι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας;

Ο Προβόπουλος; …

Ο πρώην υπάλληλος των Βαρδινογιάννηδων στην Τράπεζα Πειραιώς;

Τώρα καταλαβαίνει ο αναγνώστης τον λόγο που όλοι αυτοί έβαζαν το κράτος να "δανείζεται" ασυστόλως.

Γνώριζαν ότι στο τέλος όλα αυτά θα πληρωθούν εις βάρος του λαού.
Γνώριζαν την αξία της Ελλάδας και είχαν αρχίσει να τη "ροκανίζουν" προκαταβολικά.

Γι' αυτό μπήκαμε στο ΔΝΤ.

Για να πληρωθούν τα ομόλογα των τοκογλύφων και των εθνικών μας προμηθευτών και εργολάβων …

Τα ομόλογα του Κολεγίου.

Τώρα αυτά τα "δάνεια" θα πρέπει να ξεπληρωθούν, για να "κλειδώσει" ο πλούτος των διαπλεκομένων κολεγιόπαιδων. Θα πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα, τα οποία έχουν φορτωθεί οι τράπεζες των διαπλεκομένων και οι κατασκευαστικές των συναδέλφων τους.
Θα πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα, για να γεμίσουν χρήμα οι τράπεζες των διαπλεκομένων και άρα και οι τράπεζες του Κολεγίου.

-----------------------
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Βενιζελική Ανώνυμη Εταιρεία β
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Ανώνυμος είπε...

Ψέμα!Κόλαση είστε εσείς που χρόνια μας ταλαιπωρείτε και μας βασανίζετε.Και τώρα τί κερδίζουμε,αργό θάνατο,ληστείες από όλους εσάς,κλοπές με το γάντι.
Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ?
ΔΕΝ Θ Ε Λ Ε Ι ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Α Ν Α Λ Ω Σ Η Μ Ο Σ !!!!!!
Ανώνυμος είπε...

δεν μασσαμε απο τα ψέμματά τους.-


και αυτος βασικος υπευθυνος για την κατασταση που περιηλθε η χωρα. στην λιστα και με συνοπτικες διαδικασιες.

καποτε θα αποκτησουμε δημοκρατια, και δεν ειναι μακριά.
Ανώνυμος είπε...

Όλα τα λαμόγια που βγάζουν εκατομμύρια χωρίς να έχουν βγάλει ποτέ ρόζους στα χέρια,ακούραστοι,μαλθακοί και τρυφεροί στο δέρμα αποφασίζουν και λένε του κόσμου τα ψέματα μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να τρώνε αμέριμνα
Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ
Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ
Η ΔΡΑΧΜΗ (ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ = ΑΠΚΕΤΑ ΠΗΡΑΝ) ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ 300 ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ) ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΗ.
Ανώνυμος είπε...

αυτός το μαγαζί που είναι υπεύθυνος υποστηρίζει.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Η ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΤΡΩΝΕΙ,ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ,ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ,ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΧΛΙΔΕΣ .ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ???ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΣ ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΞΑΝΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Η ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΣΛΟΓΚΑΝ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΙΑΛΛΕΣ Μ.ΑΛ.Α.Κ.ΙΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !
Ανώνυμος είπε...

Δραχμή βεβαίως,επιστροφή αμέσως.Αλλά όπως είπε και ο παραπάνω στάση πληρωμών σε τοκογλύφους.Τα χρήματα θα μείνουν στην Ελλάδα,και να δούμε πόσα πιάνει ο *******ς της Μέρκελ και του κάθε αρπαχτικού.Αλλά χρειάζοντια κότσια,γιατί τα λαμόγια θα βάλουν τους Τούρκους να μας χτυπήσουν θα χρησιμοποιήσουν μεθόδους πισώπλατες,και θα πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι
Ανώνυμος είπε...

-ΜΕΓΙΣΤΟ ΝΕΦΕΛΙΜ -ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ!!!!

-ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ
ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΟΜΟ ,μέ τόν οποίο ευκολα κερδοσκοπούν
έκτοτε εις βάρος τής ελλην οικονομίας,
όλα τά κεροσκοπικά λαμόγια!!!

-ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
αυτό έγκλημα ,πού τό κατήγγειλε
ως καί η Β . ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!
'
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΕΦΑ ΞΥΝΟΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

Γιατί να θέλει δραχμή αυτή η προβιά;
Μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο τσεπώνει.
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΕ
Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουμε να σωθούμε η μόνη διέξοδος είναι η δραχμή και να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους τοκογλύφους.Έχουμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο,να τα δώσουμε άμεσα προς άντληση σε Αμερικανούς και Ρώσους ώστε να προφυλάξουμε τυχόν επιβουλή της Τουρκίας.
Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ....
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ.
ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ.
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....ΚΛΠ
ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012.
Ανώνυμος είπε...

Μέχρι το 2009 η ΔΕΗ ήταν ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ...
Από τότε που ανέλαβαν οι "Πράσινοι" τα κέρδη της ΔΕΗ βρισκόταν συνεχώς σε υποχώρηση αφού με την ... ΠΡΑΣΙΝΗ(ΛΑΙΛΑΠΑ) ΑΝΑΠΤΥΞΗ που επέβαλαν η εταιρεία το 2011 θα εμφανίσει χρέος το οποίο θα είναι στο τέλος του...
χρόνου 4,5 δισ. ευρώ !!! Πώς λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου μετά που "Εσωσε" την οικονομία της Ελλάδας σαν υπ. Οικονομικών να μήν "Σώσει" και την ΔΕΗ ;;;
ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ λοιπόν κάτι που δεν είχε ποτέ "φανταστεί" άλλος υπουργός !!!
ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΉ ΑΎΞΗΣΗ 9,2% ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ...
Πρωτότυπο ;;; Βεβαίως... ΥΠΟΥΡΓΑΑΑΑΡΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
Και ο ΜΕΓΑΣ οικονομολόγος δεν σταμάτησε εκεί ...
Το τιμολόγιο θα ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ (θα ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ δηλαδή.) αυτόματα ανα ΕΞΑΜΗΝΟ!! Κ. Παπακωνστντίνου οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ....
fnous fnous είπε...

…Τα γνωστά "σκουπίδια" της Goldman Sachs και της εβραϊκής τοκογλυφίας.

Παπαδήμος, Γκαργκάνας και Προβόπουλος.


Μαζί μ' αυτούς να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε δίκη και οι ηγέτες της Δικαιοσύνης για την ίδια περίοδο.

Όλοι εκείνοι οι "φύλακες", οι οποίοι δεν έκαναν το καθήκον τους και τους επέτρεψαν να γίνουν καθεστώς …και μάλιστα διεφθαρμένο καθεστώς.

Να τιμωρηθούν οι Σανιδάδες, οι οποίοι αυθαίρετα, εξωδικαστικά και πάντα προκαταβολικά αποφάσιζαν πότε οι πολιτικοί ήταν ένοχοι και πότε αθώοι.

Να τιμωρηθούν οι διάφοροι υπάλληλοι Κεδί*******υ με τους μυστηριωδώς εκατομμυριούχους πλην όμως άεργους γιους.

Πρέπει οι Έλληνες να σηκώσουν επιτέλους την "πέτρα" της Μεταπολίτευσης, για ν' αποκαλυφθούν όλα τα "σκουλήκια", που "σάπισαν" την Ελληνική Δημοκρατία.

Πρέπει τα δικαστήρια να τους αντιμετωπίσουν όπως αντιμετωπίζονται τα μέλη μιας συμμορίας. Τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

Να τους αντιμετωπίσουν ως μια οργανωμένη και κατευθυνόμενη εκ των ιμπεριαλιστών πολιτική "συμμορία", η οποία συνειδητά πρόδωσε την πατρίδα μας.

Τα δικαστήρια να δουν τον "ρόλο" της κάθε ομάδας ξεχωριστά και στο τέλος να συνθέσουν ολόκληρο το "παζλ", για να δούμε τι ακριβώς έκαναν εις βάρος του λαού κατόπιν παραγγελίας των "αφεντικών" τους.


…Βούληση να υπάρχει και τα πάντα είναι εύκολα.

Μπορεί η Δικαιοσύνη να ξεκινήσει από την αναζήτηση των περιουσιακών τους στοιχείων και αφού εξασφαλίσει εύκολα και γρήγορα τη σίγουρη καταδίκη τους, να την "παζαρέψει" με τις ομολογίες τους.

Από τη στιγμή που μπορεί μόνον με τα περιουσιακά τους στοιχεία να τους καταδικάσει με τεράστιες ποινές, μπορεί να το διαπραγματευτεί με αντάλλαγμα τις γνώσεις τους.

Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορεί να συντεθεί το "παζλ" της σημερινής αθλιότητας.

--------------------------------
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
Το μανιφέστο της Πλατείας

Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-

«Εργολαβική Κυβέρνηση» λαϊκής εντολής και ευθύνης.
... Η μόνη λύση για έξοδο από την κρίση.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΧΘΡΕ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
http://www.youtube.com/watch?v=3gnhkgIZP0g&list=PL88EAB288B7BD1EE1&index=16&feature=plpp_video
fnous fnous είπε...

Είδαμε ένα Mega να αγωνιά πραγματικά, για να "πείσει" τον λαό για την αναγκαιότητα της "παράδοσής" μας στο ΔΝΤ.

Γιατί όμως τόση μεγάλη η αγωνία του Μπόμπολα και της Διαπλοκής για το ΔΝΤ;

Γιατί τόση μεγάλη η αγωνία του μεγαλοδημοσιογράφου του ΔΟΛ για το ΔΝΤ;

Για έναν πολύ απλό, αλλά επίσης πολύ σημαντικό, λόγο.

Μόνον με την παράδοσή του ελληνικού λαού στο ΔΝΤ όλοι οι κλέφτες της "διαπλοκής" διασφαλίζουν τα κλοπιμαία τους.


Στην αντίθετη περίπτωση τα πάντα είναι πιθανά γι' αυτούς.

Οι σημερινοί δισεκατομμυριούχοι και ψευδομεγιστάνες της μίας δεκαετίας δεν γνωρίζουν τι ακολουθεί.

Οι μέχρι πρόσφατα βρομοπόδαροι νεομεγιστάνες τύπου Κογκό, Γουατεμάλας ή Αζερμπαϊτζάν, δεν γνωρίζουν αν το μέλλον τούς επιφυλάσσει κρεμάλες ή απλές νυχτερινές δραπετεύσεις από τη χώρα.

Τι σημαίνει αυτό;
Ότι, μόνον αν συμφωνήσει ο λαός να δεχθεί το ΔΝΤ, μπορούν όλοι οι κλέφτες Μπομπολαίοι να κοιμούνται ήσυχοι και χωρίς τα διαβατήρια κάτω από τα μαξιλάρια τους.

Γιατί;

Γιατί τα δισεκατομμύρια, τα οποία τα εμφανίζουν σαν προσωπικές τους περιουσίες, οφείλονται στη λεηλασία του κράτους.


-----------------------------------------
Η Megaλη παράσταση του τρόμου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
fnous fnous είπε...

Από αυτό το σημείο και μετά μόνον το ΔΝΤ τους διασφαλίζει ότι δεν θα πειραχθούν οι περιουσίες τους.

Για όσο διάστημα λοιπόν ο κόσμος αρνείται να συμβιβαστεί με το ΔΝΤ, αρνείται ταυτόχρονα ν' αποδεχθεί σαν αληθινό και το δημόσιο χρέος και άρα όλες οι περιουσίες, οι οποίες δημιουργήθηκαν σαν "λείες" της διαπλοκής, κινδυνεύουν.

Οι περιουσίες του Μπόμπολα, του Κόκκαλη ή του Λάτση παραμένουν υπ’ ατμόν.


Το Mega, δηλαδή, με την "παράστασή" του δεν λειτουργεί μόνον υπέρ του Μπόμπολα.

Ενεργεί υπέρ όλων των ομοίων του.

Ενεργεί υπέρ του Μπόμπολα, ο οποίος θέλει να "κρατήσει" σαν "λεία" την Αττική Οδό, αλλά ενεργεί και υπέρ του Λάτση, ο οποίος θέλει να κρατήσει σαν "λεία" τα ΕΛΠΕ.

Ενεργεί υπέρ του Κόκκαλη, ο οποίος θέλει να κρατήσει τη "λεία" του, αλλά ενεργεί και υπέρ της Deutsche Telekom, που θέλει να κρατήσει τη "λεία" του ΟΤΕ ή της Hoch-Τief, που θέλει να κρατήσει τη "λεία" του Αεροδρομίου Αθηνών.


Γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι χαίρονται, που η δημόσια περιουσία του ελληνικού κράτους καταγράφηκε και βρέθηκε να είναι περίπου ίση με το δημόσιο χρέος.

Αν αυτή η περιουσία —και άρα η περιουσία του ελληνικού λαού— "ξεπληρώσει" το χρέος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι περιουσίες της διαπλοκής, τότε αυτοί όλοι σώθηκαν.


Σε μια τέτοια περίπτωση ο λαός θα καταστραφεί, αλλά όλοι οι κλέφτες θα σωθούν.

Ο λαός θα χάσει τη συλλογική του ιδιοκτησία, αλλά οι διαπλεκόμενοι θα γίνουν πραγματικοί ιδιοκτήτες των περιουσιών τους, εφόσον ούτε χρέος θα υπάρχει που να τους απειλεί ούτε λαός που να αρνείται να το πληρώσει και άρα να το μετακινεί προς τις περιουσίες τους.

Σε μια τέτοια περίπτωση τα πάντα θα "πληρωθούν" από το κορόιδο.

Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι κλέφτες και οι διαπλεκόμενοι "λατρεύουν" το ΔΝΤ και προσπαθούν να το εμφανίσουν σαν μονόδρομο.

Τα πράγματα γι' αυτούς γίνονται επικίνδυνα μόνον αν ο λαός αρνηθεί το ΔΝT.----

--------------------------------------
Η Megaλη παράσταση του τρόμου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
Ανώνυμος είπε...

Αϊντε αδελφάρες και αδελφές, το 2011 τελείωσε
τώρα ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ την Δευτέρα το 2012
θα βγούμε περίφανα στις ΑΓΟΡΕΣ... !!!

οι Εθνοσωτήρες σας
ΓΑΠ-Παπακώσ & Βενιζέλας
μετά Δοσίλογων συνεταίρων
ΚαρατζαΦυρέρηδων-Κόρης & χαφιέ Κουβέλη.

Οι ουρανοί αναγουλιάζονται..
Μοσχαροειδή, αιγοπρόβατα και βοοειδή ΠΑΣΟΚ
καθώς και λοιπά ζωύφια, παράσιτα και ερπετα..
___________________________________________
Ζήτω το ΛΑΟΣ - ΠΑ$$ΟΚ στης ΔΥ.ΣΗΣ το ΔηΑρι.
Ανώνυμος είπε...

βρε ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΣΧΕΤΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΦΩΝΤΑΣ είπε...

ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΙΣΩ ΑΣΧΕΤΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ
Γ. Προβόπουλος: Όχι στην αναδιάρθρωση, ναι στις μεταρρυθμίσεις
Γ. Προβόπουλος: Όχι στην αναδιάρθρωση, ναι στις μεταρρυθμίσεις

Επτά εστίες κινδύνου διαβλέπει στην εκτέλεση του οικονομικού προγράμματος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος. Η δυσμενής δυναμική του χρέους , η λειτουργία του δημοσίου τομέα, η μεγάλη ύφεση , η αύξηση της ανεργίας , η κόπωση στις διαρθρωτικές αλλαγές , η περιορισμένη ανταγωνιστικότητα και τέλος το γεγονός ότι δεν έχει αποσαφηνισθεί στους πολίτες η πραγματική εικόνα της οικονομίας αποτελούν σύμφωνα με τον διοικητή παράγοντες που δημιουργούν αβεβαιότητες και τροφοδοτούν την επιφυλακτικότητα των αγορών.
fnous fnous είπε...

Αυτό, δηλαδή, που πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι το ΔΝΤ δεν σε σώζει από καμία χρεοκοπία.
Όσοι λένε ότι το ΔΝΤ θα μας σώσει από τη χρεοκοπία, λένε ψέματα.

Το ΔΝΤ διαχειρίζεται την αναπόφευκτη χρεοκοπία σου με βάση τα δικά του συμφέροντα και όχι τα δικά σου.

Δίνει ψευδοχρήματα της τελευταίας στιγμής, για να μπορεί στη συνέχεια να έχει λόγο στη λεηλασία του "νεκρού".

Δίνει χρήματα, για να συντηρηθεί ο "άρρωστος" μερικούς μήνες επιπλέον, για να μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στην "κληρονομιά" του.


Αυτός είναι ο ρόλος του.

Σε έναν σύγχρονο ιμπεριαλισμό, ο οποίος λειτουργεί με "δηλητηριάσεις" των θυμάτων και όχι με "σκοτωμούς", το ΔΝΤ είναι ο "παπάς" που σε "κοινωνεί", για να μάθει πού κρύβεις τις "λίρες".

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Η Megaλη παράσταση του τρόμου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.
fnous fnous είπε...

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και καθ' οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, οπτικοακουστικό, ηχογράφησης ή άλλο) η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, η μετάφραση, η αναμετάδοση, η απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων και ο εν γένει διασκορπισμός τους

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΘΑΡΘΟΥΝ.
ΘΕΣ ΜΑΡΤΗ, ΘΕΣ ΑΠΡΙΛΗ,ΘΕΣ ΜΑΗ,
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ.
Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!
Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΩΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!! ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!!! ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΝΟΥΣ-ΦΝΟΥΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ!! ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ) ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!
Ανώνυμος είπε...

Μια ΧΑΡΑ τσεπώνεις τα ωραία χιλιάρικα του Ελληνικού κράτους και κάνεις και υποδείξεις σε εμάς που σε πληρώνουμε. ,όλοι με το ίδιο καράβι θα φύγεται άσχετοι ,όπου νανε θαρρείς η ώρα σας!!!
ΘΗΣΕΥΣ είπε...

-ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΑ Α Θ Η Ν Α Ϊ Κ Η
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θά υπήρχαν
κ ρ ε μ ά λ ε ς ,
πού θά γέμιζαν ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΗΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!

-ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ, δέν ήταν
κονουπίδια γιά νά τούς εμπαίζει,
μέχρι ηλιθιότητος,τό κάθε
ΤΖΕΦΡΥ!!!!!!1
Ανώνυμος είπε...

******* το παιχνίδι σας ενάντια στους έλληνες σύντομα θα λάβει τέλος και ΕΣΥ και η συμορια σας που αυτή τη στιγμή διοικητέ τη χώρα προδότες θα πάρετε αυτό που σας αξίζει
Μια θηλιά στο λαιμό σας
fnous fnous είπε...

οταν θα γίνουν εκλογές και βγει καποιο κόμμα ...με 20-30 % τι θα σου πουν εσείς μας ψηφίσατε !!!

όπως είπε ο φασίστας ο Πάγκαλος ...!!!

και ρωτάω Εγω και η χούντα με πόσα ποσοστά έβγαινε...???

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ...ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ..

ΘΑ ΦΑΜΕ ( ΝΟΜΙΜΑ ) ΜΙΑ 4 ετια Νονιμης ΧΟΥΝΤΑΣ

οπως και τώρα ...... ΑΛΛΑ με μια ΤΡΟΜΕΡΉ διαφορά ...θα ειναι οπως δεν μπορεί κανείς να την φαναστει ...γιατι θα εχει ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΉ .
fnous fnous είπε...

ΛΑΘΟΣ ΘΥΣΕΑ

Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος και το σφάλμα όλων αυτών, οι οποίοι ζητούνε μια λανθασμένη άμεση Δημοκρατία της φλυαρίας και της ανοησίας.

Απαιτεί μεγάλο θράσος και μόνον να σκεφτείς ότι μπορείς —έτσι στο πρόχειρο— να "διορθώσεις" τους αρχαίους Έλληνες.

Άμεση δημοκρατία είχαν οι βάρβαροι.

Οι Έλληνες είχαν Δημοκρατία με Θεσμούς …Οργανωμένη Δημοκρατία με αρχή, μέση και τέλος.

Με άμεση δημοκρατία λειτουργούν οι όχλοι.

Με άμεση δημοκρατία έκαιγαν τις μάγισσες και τους αιρετικούς στον Μεσαίωνα.

Ο θεσμός των δημοψηφισμάτων είναι κάτι διαφορετικό, το οποίο έχει ένα συγκεκριμένο νόημα μέσα στη δημοκρατική λειτουργία.


Με δημοψηφίσματα ο λαός παίρνει τις μεγάλες ευθύνες, όταν πρέπει να προστατεύσει "κόκκινες γραμμές" …

Όταν πρόκειται να υπερασπιστεί το δίκιο του και το μέλλον του …Όταν με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ φυλάσσονται ή εγκαταλείπονται εθνικές, πολιτικές ή κοινωνικές "Θερμοπύλες".

Με δημοψηφίσματα δεν μπορείς να κυβερνάς ένα κράτος στην καθημερινότητά του.

Για την εξουσία της καθημερινότητας αρκεί το Σύνταγμα και οι θεσμοθετημένες κυρίαρχες εξουσίες.

Ο λαός με δημοψηφίσματα προστατεύει τα συμφέροντά του από εξωτερικές απειλές και απειλεί τις άχρηστες κυβερνήσεις, οι οποίες τον απειλούν εκ των έσω.

------------------------------------------
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
Το μανιφέστο της Πλατείας
Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥ.ΝΟ.ΠΑ.ΝΟ
fnous fnous είπε...

ΤΩΡΑ και καθε μέρα μπορούμε να δράσουμε ...κάθε μέρα όπως και ΤΟΤΕ .... ΤΟ 1940 το δοξασμένο που μας έκανε περήφανους σαν ΕΛΛΗΝΕΣ...Αλλα και να ντρεπόμαστε απο την προδοσία του ΚΚΕ!!!

ΑΝ μπορείτε διαβάστε το άρθρο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΛΗΝΟΥ
ΤΟ ΙΔΕΟΛΙΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΕΑΜ
γραμμένο τον Σεπτέμβριο του 1942

''καλλίτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή''

θα νομίσετε πως το έγραψε εχτες..!!!
Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζη κ προβατοπουλε η νεα ισοτημια 1 δραχμη =1000 ευρο να μιδενισουμε το χρεος μας και μετα να κανουμε την κατα 70% υποτιμιση το κυριοτερο ομως αντι να μας φοβιζης οτι θα υπαρχει ελιψη βασικων αγαθων να μας εξιγησεις γιατι καταστραφηκε η αγροτικη μας παραγωγη με τησ εντολες της ΕΕ αν δεν κανω λαθος ....το μονο θετικο απο την ολοι δισκολοι κατασταση που ολοι μας περναμε να σταματισουμε να ακουμε καποιους κινδυνολογους σαν και του λογου σου
Ανώνυμος είπε...

σαν αέκδοτο τολμώ να πώ ότι καλύτερο από το ανέκδοτο με τον Τοτό,αλλά σαν πρωτοχρονιάτικο μήνυμα είναι ανεπιτυ χέστετο.....
Ανώνυμος είπε...

Ο Κόσμος ειναι σε βαθειά απόγνωση και αυτό είναι γεγονός που βαίνει επιδεινούμενο ανά ημέρα.
Χθες βγήκα στο μαγαζί που πηγαίνω συνηθως[καφενείο],αλλά είχα να πάω μερικές μέρες.Ε λοιπόν οι ίδιοι άνθρωποι ήταν διαφορετικοί,ακόμη πιό θλιμένοικαι αγριεμένοι μαζί [να που γίνεται], στα χαμένα...Αν δει κάποιος το μέγεθος της προπαγάνδας τρομάζει και θυμώνει.Βγαίνει πχ ο Προβόπουλος,γραβατωμένος σοβαρός,με την εικόνα της αυθεντίας και κάνει μια τέτοια δήλωση.
Αρχίζει ο τσακισμένος στην αυτοπεποίθησή του πολίτης, τα "ωχ και αχ" και λουφάζει, γιατί του έχουν υποβάλει την ιδέα της κατωτερότητας,[βλ Πάγκαλο],και του αδαούς[βλ την ακατάσχετη ορολογία περίτεχνων όρων και ακαταλαβίστικων συντομεύσεων ξένων GPW PSI SPRENTS κτλ], τι να κάνει ο άλλος λοιπόν ακούει τους "ειδικούς"...
οι οποίοι είναι η αιτία της συμφοράς,που δείχνει το δρόμο για την έξοδο απ΄αυτήν.
Το σύστημα όμως έχει πολλούς ορόφους.
Δες ασ'πούμε τον "αθώο" ρόλο της εθνικής χαζομπάρμπη Μενεγάκη,με τους καλεσμένους της.Αυτή θα δημιουργήσει άλλα αισθήματα κατωτερώτητας, αναξιοτητας και ενοχών,[που δεν είμαι σαν κιάυτούς τους άνετους κοσμικούς,ή που δεν έχω τα χρήματα για να κάνω την συνταγή του Χριστουγεννιάτικου φαγητού], που ήδη δοκιμάζει η βουλιμική μπάρμπυ..
Όλοι τους "κορυφαίοι" στο είδος τους και ίδιοι στα χαρακτηριστικά τους.Κενοί περιεχομένου,αμόρφωτο κηφηναριό με το περιτύλιγμα και την βιτρίνα του κάποιου.Ας πάψουμε να τους ακούμε.Ας σταθούμε στα πόδια μας και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, στις ρίζες μας στα δικά μας, σ'αυτά που μας κάνουν κοινωνία και οχι αγέλη.Αγέλη γερόλυκων είναι αυτοί, Πάγκαλοι, Προβόπουλοι,Παπανδρεοσαμαράδες γαλατάδες,συνομωσιολογοβιβλιοπωλάδες,αριστεριστάδες κλπ.Κενό στη φύση δεν υπάρχει, η ίδια η Χώρα θα γεννήσει το καινούργιο.Ως τότε υπομονή εν εγρηγόρσει κί'αντίσταση στην προπαγάνδα.
fnous fnous είπε...

αυτοι θα '' βγουν '' με ποσοστα ΧΟΥΝΤΑΣ και για 4 χρονάκια θα έχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.-

Διαβάζοντας το άρθρο προσεκτικά θα καταλάβετε πως το ΕΑΜ μεσα σε δυο χρονια έφτασε να εχει 3.000.000 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΤΗς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ αντίστασης και διάδοσης ( αν αναλογιστείτε πως τοτε ουτε ραδιόφωνα επιτρεπόταν και για TV ..τι να λέμε ανέκδοτα !! )
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥ.ΝΟ.ΠΑ.ΝΟ
fnous fnous είπε...

διαβάστε τι ηταν το ΕΑΜ απο το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΜ Β , και ΜΟΝΟΝ απο το ΕΑΜ Β.

οτιδήποτε αλλα ειναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ κ@@μ@@ν@στικη γιαυτό ειναι και σιδερόφραχτος ο Περισσός.

( Θα τους χρειαστεί την δύσκολη στιγμή ..που κάποια στιγμη θα έρθει οπωσδήποτε )
fnous fnous είπε...

μονοί μας ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ μπορούμε να φέρουμε τον " ΟΔΥΣΣΕΑ '' ''ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ'' εμείς οι ''ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ''


Υ.Γ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ οπως τα προείπε ο Κύριος τίποτε δεν θα αλλάξει απο τις ''ΓΡΑΦΕΣ'' ΟΥΤΕ ΕΝΑ ''Ι''
αρκει να εχουμε ΠΙΣΤΗ και ΘΕΛΗΣΗ.-
Ανώνυμος είπε...

Ουρέ μάστουρι δεν έρχεσι ουρέ προς τα δο να σι βατεψου μι τουν Παντελί του τραίμ ;

για δε θες ουρέ ;

να μι σι χάσουμι απου ράτσα ουρε
να σι γλύβουν κι τα γρούνια ουρέ πα'τσι σβουνιές που'χις αλειφτί

μπρρρρρρ παλιουκατσίβελε


ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΙΣ
MacGyver © είπε...

«Αληθινή κόλαση η ζωή αν επιστρέψουμε στη δραχμή»
ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, 'Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ-ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ...ΝΑΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ανώνυμος είπε...

Αισχος προβοπουλε πουλημενε
Ανώνυμος είπε...

κ.Προβόπουλε,κ.Παπαδήμο αν κάνατε μια εκπομπή
καθημερινής βάσεως με τον Αυτιά δεν θα'τανε
καλύτερα;
Ανώνυμος είπε...

Γιατί τί άλλο θα έλεγες ρε Προβόπουλε; Ο κοσμάκης ξύπνησε,πάρτε το χαμπάρι,δεν σηκώνει άλλες λαμογιές
Ανώνυμος είπε...

pios ellinas pistey to gios tis eyreas *******s...
Ανώνυμος είπε...

ο "θεσμικός" Προβόπουλος της ιδιωτικής ΤτΕ έχει δίκιο φανταστείτε να μην προλάβει να την "κοπανησει" μαζί με τα υπόλοιπα λαμόγια, μετα την κρατικοποίηση της ΤτΕ και να οδηγηθεί σε λαικο δικαστήριο στο Σύνταγμα, όπου θα αναγκαστεί να αποκαλήψει πόσα και με ποιόν τρόπο, εχουν καταχραστεί απο τον λαό συμπεριλαμβανομένου και του χρυσού της Ελλάδας!!!οιπρώτες τους ώρες θα ΕΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ,μετά δεν θα καταλαβαίνουν τίποτε....
Ανώνυμος είπε...

νεοταξίτικο λαμόγιο προβόπουλε
θα έχεις μαρτυρικό θάνατο
εσύ και οι νεοταξίτικοι σπόροι σου
maria είπε...

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ.ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΜΑΥΡΑΓΟΡΕΙΤΕΣ,ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!ΤΟΤΕ ΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Ανώνυμος είπε...

ρε προβομαλακα αει κοφτο το λαιμο σου τοματρι του συστηματος στην κρεμελα θα πασ και συ σκουλικι
Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Ανώνυμος είπε...

Η κόλαση θα είναι για εσάς και όχι για τον απλό κόσμο.
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΗ, ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ.
Ανώνυμος είπε...

Ναί ρε Λαμόγιο Προβόπουλε το Τ+10, πού τώρα θα έπρεπε να είσαι στήν φυλακή γιαυτή την απάτη πού δεν πιστευω ότι υπηρξε μεγαλύτερη ποτέ στόν κόσμο κου/φα/λα!!!! Εσύ και τα αλλοδαπά Εβραιοαφεντικά της Τραπέζης της Ελλάδος μαζί με τα πολιτικά κλεφτρόνια και τόν αρχιπροδότη Σημίτη και τόν διάδοχό του ΓΑΠΑ-ΜΑΛΑΚΑ, μας καταντήσατε σ'αυτό το χάλι!!! Θα πληρώσεις ρε ΠΟΥ//ΣΤΗ και εσύ και όλοι οι ρου/φι/ανοι κρατικοδίαιτοι τού κατεστημένου!!!
Ανώνυμος είπε...

Η κολαση μας ειστε εσεις,τρομολαγνε Προβοπουλε.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑΧΕΙΣ ΕΚΓΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥΛΟ ΣΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΚΕΤΤΟ....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ....ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ...Η ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΕΣ......
ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ.....ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ......
Ανώνυμος είπε...

Το Βιογραφικό του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη
Wednesday October 07, 2009 02:23 AM
Βουλευτής Λάρισας και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου


Εκπαίδευση
1989-1994 Ph.D in Economics and Econometrics, University of Manchester, Ην. Βασίλειο.

1987-1989 Μ.A. in Economics, Queens College, CUNY, Ν. Υόρκη, Η.Π.Α.

Επαγγελματική Εμπειρία

2000-2004 Ειδικός Σύμβουλος, Οικονομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Σημίτη.

2004-2007 Ειδικός Συνεργάτης, Ε.Τ.Ε. στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Οικονομικής Ανάλυσης.
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ
michael είπε...

Κύριε πράσινε-μαύρε-γαλάζιεοκόκκινε παπαγάλε, όσα και να μας αραδιάσεις σε έχουμε χεσμένο πατόκορφα. Μα πιστεύεις ότι θα βρεθεί κανένας φτωχούλης να πιστέψει τις μαλακίες που του ξεφορτώνεις; πότε λες αλήθει παπαγάλε εμπριμέ; και για τί να σ' ακούσουμε; έχουμε τα ίδια συμφέροντα; Ψοφοδεή τραπεζήτη, στα χτη και μπούρμπερι να γίνεται όλοι σας, εμείς κάνουμε προπόνηση στην λιτή διατροφική διαβίωση, αλίμονο από σας βουτυροταισμένοι κρυόκωλοι, αρκεί να ξεκουμπιστείτε εσύ και η μαλακόφαρά σας. Κι επειδή μου άρεσε η ονοματοδοσία του Χάρρυ...σε χρίζω Τραπεζικό ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια