Powered By Blogger

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ...!!!

Για να μπορεί το υπάρχον σύστημα του δικοματισμού να διατηρείται, ώστε την χώρα να την κυβερνούν συνεχώς οι ίδιοι, είναι απαραίτητη η συμμετοχή κάποιον μεμονωμένων πολιτικών που τους συντηρούν διαχρονικά για να το στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές...!!!
Για να είναι ποιο αξιόπιστη η στήριξη, δημιουργούν μικρά κόμματα που στόχο έχουν απλά να μπουν στη βουλή.
Σε περίπτωση που διακινδυνεύει η είσοδος τους στη.......
βουλή «βοηθούνται» από τα δύο μεγάλα κόμματα με κάποιον τρόπο και μπαίνουν.
Αυτά τα μικρά κόμματα με την ύπαρξη δυο – τριών βουλευτών, πολλές φορές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας και μάλιστα χωρίς να έχουν φαινομενικά την ευθύνη των Εθνικών Αποφάσεων.

Χρησιμοποιούνται για να αποροφούν τους κραδασμούς στις κρίσεις δημιουργώντας μια περιοδική άνοδο και μετά ξαναπέφτουν στα μαλακά επειδή ο λαός στηρίζει πάντα τα κόμματα της εξουσίας.

Αυτό το ρόλο του «ισορροπιστή» τον παίζουν με μεγάλη επιτυχία από την μεταπολίτευση και εντεύθεν τα μικρά κόμματα της αριστεράς και κυρίως αυτά που εκφράζονταν ποιό παλιά από τον Λ. ΚΥΡΚΟ, ΜΠΑΝΙΑ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ, και σήμερα από τον ΚΟΥΒΕΛΗ και τους δικούς του.
Τι συνέβη όμως σήμερα που δεν τους βγαίνει και θέλουν να το καταπνίξουν επωμίζοντας του τις ευθύνες για τα όσα «δεινά» συμβαίνουν στον τόπο;
Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Α ΤΣΙΠΡΑ απ ότι δείχνει, αναπτύσσει μια δυναμική σε όλα τα επίπεδα και ίσως για πρώτη φορά απειλεί σοβαρά τον δικομματισμό.
Σε πρώτη φάση για να υπάρξει μια σοβαρή ανακοπή της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ, έφυγε ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ, « πιστός» στο σύστημα με πολλά ανταλλάγματα..
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
Είναι τυχαία που στην συγκυβέρνηση του 1989 ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ είχε αναλάβει ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;
Είναι τυχαία που σήμερα όλα τα ΜΜΕ και ειδικά το MEGA σε κάθε σημαντικό γεγονός τον προβάλλει περισσότερο από τον πρωθυπουργό της χώρας;
Είναι τυχαίο που στην παρούσα οικονομική κρίση αν γινόταν οικουμενική κυβέρνηση τον είχαν προτείνει και για πρωθυπουργό;
Μην ξεχνάμε οτι ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ με το κόμμα του ελέγχει και τον ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..
Κάποια στιγμή πρέπει να γράφονται και αυτά για να προσδιορίζεται ο ρόλος του καθενός.
Και νομίζω ότι με τα παραπάνω προσδιορίζεται καθαρά ο ρόλος του κυρίου Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ
Μην ξεχνάμε την κατα καιρούς είσοδο πολλών στελεχών απο την αριστερά ,πλήν ΚΚΕ, στις τάξεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ-ΜΠΙΣΤΗΣ-κλπ).


thoureios.blogspot.com

1 σχόλια:

michael είπε...

Και ύστερα λένε ότι έχουμε άδικο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, όχι στο ίδιο τσουβάλι...στον ίδιο βόθρο πέταμα θέλουνε οι κηφήνες ανεπάγγελτοι κομπιναδόροι κλεφτοραπανάδες. Με μια θητεία στην μπουρδελοβουλή τους θα πλουτίσουν αυτοί και τα εγγόνια τους-να μη σώσουν να δον τέτοιες χαρές- οι παλιοπροδότες δοσίλογοι, μαυραγορίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια