Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.....​..

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ???

ΜΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ...
6η ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΥΜΑΓΜΟΣ!!!!
ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΝ Ο Λ Α
ΣΕ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ 1 ΣΕΝΤ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ!!!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο Χ Ι ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
ΠΟΥ ΛΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!

Η ΤΑΣΗ ΕΜΕΤΟΥ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΕΝΤΟΝΩΤΕΡΗ!!!
ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ.....................
.......................................................................................
........................................................................................


ΑΝΑΓΝΩΣTΡΙΑ

7 σχόλια:

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

καιρός να μαζευτούμε,γιορτές στο Σύνταγμα.
Ανώνυμος είπε...

Αθλιότητες Βενιζέλου με την εισφορά αλληλεγγύης.

Απίστευτες αθλιότητες διαπράττει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων που επιβαρύνονται άδικα από τα ληστρικά χαράτσια της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης».

Με μια πρωτοφανή παρέμβαση που εκδηλώθηκε μέσω μιας απλής… εγκυκλίου προς τις εφορίες, ο φορομπήχτης υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος επιδιώκει να αφαιρέσει από εκατοντάδες χιλιάδες φορολογουμένους στοιχειώδη νόμιμα δικαιώματα άμυνας απέναντι στις αυθαιρεσίες της νομοθετικής εξουσίας και των φορολογικών αρχών και να τους εκβιάσει για να πληρώσουν την αμφιβόλου νομιμότητας επιβάρυνση της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης».

Οι προσφυγές

Συγκεκριμένα, με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζεται ότι η μόνη νόμιμη «διέξοδος» αμφισβήτησης της εισφοράς είναι η προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο ή η υποβολή αίτησης στον έφορο για διοικητική επίλυση της διαφοράς. Ταυτόχρονα, τονίζεται ότι αυτές οι προβλεπόμενες διαδικασίες αμφισβήτησης δεν αναστέλλουν την υποχρέωση των θιγομένων να πληρώσουν τα χαράτσια στις προθεσμίες που αναγράφουν τα σχετικά «πολυεκκαθαριστικά» σημειώματα! Ζητείται δηλαδή από όσους φορολογούμενους προσφεύγουν σε διαδικασίες δικαστικής ή διοικητικής επίλυσης να πληρώσουν πρώτα τα αμφισβητούμενα χαράτσια και εκ των υστέρων -αν δικαιωθούν- να διεκδικήσουν την επιστροφή τους από τις ΔΟΥ!

Αμετανόητη…

Επιπλέον, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει το θράσος -μέσω της εγκυκλίου που εξέδωσε και απέστειλε στις εφορίες- να υπερασπίζεται τη «συνταγματικότητα» των διατάξεων για την επιβολή της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης», με μια επιχειρηματολογία η οποία παρακάμπτει σκόπιμα τις πρωτοφανείς ληστρικές μεθοδεύσεις οι οποίες εφαρμόστηκαν κατά τον υπολογισμό της εισφοράς. Αρνείται, δηλαδή, σκόπιμα η ηγεσία του υπουργείου να απολογηθεί για το γεγονός ότι η ειδική εισφορά επιβάλλεται και επί των φόρων εισοδήματος που έχουν ήδη πληρωθεί (!) και επί κοινωνικών επιδομάτων που φοροαπαλλάσσονται, όπως το ΕΚΑΣ, τα επιδόματα τριτέκνων, πολυτέκνων κ.λπ., με αποτέλεσμα να πληρώνουν άδικα το χαράτσι αυτό εκατοντάδες χιλιάδες φτωχοί πολίτες!

Οι μεθοδεύσεις

Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά τις άθλιες μεθοδεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών που έχουν ως στόχο να εισπραχθεί με κάθε μέσο η «ειδική εισφορά αλληλεγγύης» ακόμη κι από εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες:

1 Σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που απεστάλη πρόσφατα σε όλες τις εφορίες, επισημαίνεται ότι:
Ανώνυμος είπε...

α) Σε περίπτωση αμφισβήτησης του εκκαθαριστικού σημειώματος της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης», ο φορολογούμενος μπορεί να ασκήσει κατά του σημειώματος αυτού μόνο προσφυγή ενώπιον του αρμόδιου Διοικητικού Πρωτοδικείου, χωρίς όμως να αναστέλλεται η καταβολή του βεβαιωθέντος ποσού.
β) Η προθεσμία άσκησης της προσφυγής ή υποβολής αίτησης για διοικητική επίλυση της διαφοράς, καθώς και η άσκηση της προσφυγής ενώπιον του αρμόδιου Διοικητικού Πρωτοδικείου, δεν αναστέλλει τη βεβαίωση και την είσπραξη της οφειλής που προκύπτει.
γ) Οποιοδήποτε άλλο αίτημα που τυχόν κατατίθεται από υπόχρεο στη ΔΥΟ, όπως ένσταση, δήλωση επιφύλαξης, ακύρωση, διαγραφή, δεν επιφέρει κανένα έννομο αποτέλεσμα.

2 Κατά τη διαδικασία εκκαθάρισης της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης», οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προσθέτουν στο συνολικό ετήσιο ατομικό εισόδημα, επί του οποίου υπολογίζεται η «ειδική εισφορά», όλα τα απαλλασσόμενα από το φόρο εισοδήματος ποσά επιδομάτων που τυχόν έλαβε ο φορολογούμενος το 2010 (και δήλωσε στη φετινή φορολογική δήλωση), όπως για παράδειγμα το φοιτητικό επίδομα, το ΕΚΑΣ, το επίδομα τριτέκνου ή πολυτέκνου, τη σύνταξη πολύτεκνης μητέρας κ.λπ., καθώς και τα φοροαπαλλασσόμενα τεκμαρτά μισθώματα από δωρεάν παραχώρηση κατοικίας έως 200 τ.μ. στα παιδιά ή τους γονείς! Προσθέτουν επίσης και όλα τα αυτοτελώς φορολογηθέντα ποσά εισοδημάτων που τυχόν δήλωσε ο φορολογούμενος (τόκους καταθέσεων κ.λπ.). Ετσι, με το συνυπολογισμό όλων των απαλλαχθέντων και αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων, τα συνολικά ποσά ετησίου εισοδήματος ανεβαίνουν, σε πολλές περιπτώσεις χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, πάνω από το όριο των 12.000 ευρώ που σύμφωνα με το νόμο είναι το ελάχιστο όριο εισοδήματος επί του οποίου επιτρέπεται να επιβληθεί η ειδική εισφορά! Η άνοδος του συνολικού επιπέδου των εισοδημάτων πάνω από τις 12.000 ευρώ για πολλούς φορολογούμενους που νόμιζαν ότι απαλλάσσονται από την ειδική εισφορά οφείλεται και στο γεγονός ότι στο συνολικό ποσό εισοδήματος που λαμβάνεται υπόψη για την επιβολή της εισφοράς συμπεριλαμβάνονται και οι φόροι εισοδήματος που πληρώθηκαν, είτε με τη μορφή παρακράτησης εντός του 2010 είτε με βάση την εκκαθάριση της δήλωσης εισοδήματος που υποβλήθηκε φέτος! Η εισφορά υπολογίζεται με συντελεστές κλιμακούμενους από 1% έως 4%.

3 Όσοι φορολογούμενοι έχουν εισπράξει το 2010 αποζημιώσεις λόγω απολύσεων ή εφάπαξ παροχές λόγω συνταξιοδότησης έχουν κληθεί να πληρώσουν υπέρογκα ποσά ειδικής εισφοράς, επειδή στα συνολικά εισοδήματά τους τα οποία ελήφθησαν υπόψη για την επιβολή της «ειδικής εισφοράς» συνυπολογίστηκαν και οι συγκεκριμένες αποζημιώσεις και παροχές, οι οποίες ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ! Ομως, σύμφωνα με το νόμο, οι αποζημιώσεις και οι παροχές αυτές απαλλάσσονται από την εισφορά, οι δε φορολογούμενοι έχουν υποβάλει αιτήσεις στις εφορίες, ζητώντας να επανυπολογιστεί η εισφορά χωρίς να ληφθούν υπόψη οι συγκεκριμένες αποζημιώσεις και παροχές. Ομως οι ελάχιστοι εφοριακοί που έχουν απομείνει σε πολλές εφορίες, λόγω των μέτρων Βενιζέλου για τη μείωση του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών, έχουν επιφορτιστεί με τόσο τεράστιο όγκο πολλών άλλων τρεχουσών καθημερινών υποθέσεων, ώστε δεν έχουν χρόνο να κινήσουν τις διαδικασίες επανυπολογισμού της εισφοράς και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους απελπισμένους αυτούς φορολογούμενους! Εν τω μεταξύ, όμως, οι προθεσμίες καταβολής των υπέρογκων χαρατσιών έχουν εκπνεύσει και ήδη οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι λαμβάνουν νέα ειδοποιητήρια με τις καθυστερούμενες δόσεις να έχουν επιβαρυνθεί με προσαυξήσεις! Κινδυνεύουν δηλαδή να θεωρηθούν και ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες ποσών που δεν οφείλουν και να απειληθούν από τον κ. Βενιζέλο ακόμη και με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων!

4 Σε αρκετές περιπτώσεις, τα ποσά των επιστροφών φόρου που προκύπτουν από τα πιστωτικά εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους συμψηφίζονται με τα ποσά της «ειδικής εισφοράς», ώστε οι δικαιούχοι των επιστροφών να υποχρεώνονται (μέσω των επιστροφών αυτών) να εξοφλούν -ακόμη και εφάπαξ- τα χαράτσια Βενιζέλου!

Ελεύθερος Τύπος
Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΛΛΗΞΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΜΕ ΘΕΡΜΑΚΡΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΤΟ 99,9Ο ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ ΜΕ ΣΑΛΤΟ ΜΟΡΤΑΛΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ .
ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ... ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΘΑΡΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ *ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗ*******Ο,ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ,21 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΚΟΥΡΕΜΑ*
ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ,ΤΟΥ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.
ΚΑΛΟ ΣΙΓΑΝΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!
Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΕΡΑ.
ΟΙ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΕΜΑΛΙ[ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ] ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ [ΓΑΠ,ΣΑΜΑΡΙ,ΚΑΡΑΧΙΤΛΕΡ,ΝΤΟΡΙΤΣΑ]ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΓΟΥΔΙ,ΚΡΕΜΑΛΕΣ.
ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...ΤΟ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΠΑΖΕΙ...
ΚΑΙ ΤΑ...ΖΩΑ [ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ] ΑΦΗΝΙΑΖΟΥΝ...
ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΑΜΑΤΑ ΙΚΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
michael είπε...

Τα έχουν ανάγκη τα τσογλάνια της βουλής, θέλουν να προλάβουν να τα στείλουν εγκαίρως στην Ελβετία για να έχουν για τα γεράματά τους. Τους εύχομαι να μη σώσουν να γεράσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια