Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Θα πεθαίνουμε από την πείνα !!!

Δύο απίστευτα περιστατικά συνέβησαν σε Σούπερ – Μάρκετ της Μυτιλήνης, που δυστυχώς απεικονίζουν το πραγματικό μέγεθος των αποτελεσμάτων της οικονομικής κρίσης.
Δύο συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν να βάλουν κάτι στο στόμα τους για να φάνε περισσότερο από τρεις μέρες, δεν άντεξαν άλλο στην ............
πείνα τους και για να μην πεθάνουν, αποφάσισαν να «παρανομήσουν».
Πήγαν λοιπόν σε ένα Σούπερ – Μάρκετ της Μυτιλήνης, κατευθύνθηκαν στα ράφια όπου υπήρχε ψωμί, τυρί και διάφορα αλλαντικά, έκαναν σάντουιτς και τα έφαγαν στη μέση των διαδρόμων.
Οι κάμερες ασφαλείας που ελέγχουν το κατάστημα κατέγραψαν τις κινήσεις τους και αμέσως οι υπάλληλοι, ειδοποίησαν την αστυνομία.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο Σούπερ -Μάρκετ και τους συνέλαβαν, τους ρώτησαν γιατί έκαναν αυτή την πράξη.
Οι δύο φτωχοί άνθρωποι, είπαν αυθόρμητα στους αστυνομικούς που έμειναν έμβροντητοι, ότι είχαν να φάνε τρεις ημέρες και επειδή καταλάβαιναν ότι δεν θα άντεχαν άλλο και θα πέθαιναν από την πείνα, αναγκάστηκαν να «παρανομήσουν». Ζήτησαν συγγνώμην από τους υπαλλήλους του καταστήματος και τους είπαν ότι μόλις βρουν χρήματα, θα πάνε να τους πληρώσουν.
Προ αυτής της εξέλιξης, η διεύθυνση του καταστήματος αλλά και η αστυνομία, δείχνοντας την κατανόηση και την ευαιασθησία τους, δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο επεισόδιο και να διωχτούν ποινικά οι δύο «παραβάτες».
Ωστόσο, το γεγονός και αυτό από μόνο του, δείχνει με τον ποιο απλό τρόπο τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας και τα ακόμη χειρότερα που μας έρχονται.

D Kostas

7 σχόλια:

ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ είπε...

d kosta παραμυθατζη χωρατατζη... συγκινηθηκαμε με τα σαλια-ψεμματα σου... σαν αυτους που φωναζουν κριση μεσα απο τις μεζονετες και τα τζιπακια... οι φτωχοι ειναι σε κριση απο παντα... μετα που τους αφησαν ελευθερους ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ 10:29 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕ;
Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Ε, ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ, ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ;;
ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

χουντα εχουμε ρε μαλακα 11.52.. χουντα βοριδη φασιστων κλπ
Ανώνυμος είπε...

Θα έρθει η ώρα κοντά είναι που θα θυμηθούμε το μπακάλη της γειτονιάς που με το τεφτέρι του συνέβαλλε στο κοινωνικό έργο της επιβίωσης οικογενειών που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Όλοι αυτοί που έτρεχαν να ακουμπήσουν και το τελευταίο τους δεκάλεπτο στα σουπερμάρκετ στερώντας την επιβίωση του μπακάλη θα είναι οι πρώτοι που θα κλάψουν και θα χάσουν την αξιοπρέπειά τους αφού η αστυνομία τα μλόγκς και οι περισσότεροι πολίτες θα γνωρίζουν το πρόβλημά τους και πολλοί θα χλευάσουν.
Η σκληρή συμπεριφορά των απρόσωπων μεγαλοκαταστημάτων ίσως την πρώτη φορά δείξουν κάποια ανοχή αλλά μετά;
Ανώνυμος είπε...

to mathate oti ta provata katsikia aloga metanasteoun sta skopia alvania voulgaria giati den exoun na ta taisoun ta afentikatous,kai milate gia anthropous einai logiko na peinane, macedonia greece
michael είπε...

Ρε μαλακέ 10:29...ή πολύ μαλάκας είσαι ή Πασοκοκου******* τεμπέλης που είσαι κατά της ιδιοκτησίας.Δηλαδή εσύ για να καταλάβω... και χορτασμένος είσαι και σε δωρεάν σπίτι μένεις ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια