Powered By Blogger

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Άρχισαν να πηδούν έξω από το ...τρένο, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Προαναγγελία παραίτησης; Ναι το είδαμε και αυτό στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην εκλογική του περιφέρεια και αφού καλεί τους υπόλοιπους βουλευτές να παραιτηθούν, προαναγγέλλει την δική του παραίτηση.

Τονίζει μάλιστα ότι ανάλογα με τη στάση των υπολοίπων συναδέλφων του θα καθορίσει και τη....
δική του και ή θα ανεξαρτητοποιηθεί ή θα παραιτηθεί, ενώ τις αποφάσεις του θα τις ανακοινώσει σε 10 ημέρες.

Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα εσωκομματικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ, όπως διευκρινίζει, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό του.

Όσοι όμως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην περιοχή λένε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Αντωνακόπουλος «απειλεί» με παραίτηση». Κάνουν λόγο μάλιστα για ηρωική έξοδο του βουλευτή, ο οποίος βλέπει ότι οι καταστάσεις δεν τον βοηθούν να επανεκλεγεί και επιχειρεί να στραφεί προς τα τοπικά δρώμενα, φτιάχνοντας φιλολαϊκό προφίλ.

Μάλιστα ως επιχείρημα για την έξοδο του βάζει ακόμη και το ευαίσθητο θέμα των πυρόπληκτων και των κονδυλίων που είχαν συγκεντρωθεί εκείνη την περίοδο και τα οποία έχουν περάσει στις δημόσιες επενδύσεις, αλλά και την οικονομική κατάσταση των κατοίκων της περιοχής, λες και είναι οι μόνοι που αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας, της ανέχειας και της οικονομικής κατάρρευσης.

http://briefingnews.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον αγύριστο να πάνε όλοι τους.

π.Σεραφείμ
Ανώνυμος είπε...

Γιακουμάτος: ποιος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης;

Δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, υποστήριξε σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος! «Ποιον, τον Φλωρινιώτη;»(!), αναρωτήθηκε μάλιστα κάποια στιγμή, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε καλά ο Γ. Γιακουμάτος...

Στην ερώτηση επίσης «δεν τον βλέπετε στην τηλεόραση τον κ. Κρανιδιώτη;», ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε με το γνωστό του ύφος: «Πως δεν βλέπω τηλεόραση; Και τον Ψινάκη τον βλέπω, και τον άλλον τον… Τρύφωνα βλέπω».

Αλλά και σε άλλη ερώτηση, εάν «γνωρίζει τον Φαήλο», απάντησε ότι μόνο τον… Σφαέλλο γνωρίζει (δημοσιογράφο και διευθυντικό στέλεχος του Alter)!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και χθες, προτού καν γίνει γνωστός ο «ελιγμός» Σαμαρά με τη νέα επιστολή του προέδρου της ΝΔ προς Λαγκάρντ-Μπαρόζο- Γιούνκερ- Ντράγκι, ο Γ. Γιακουμάτος είχε καταφερθεί εναντίον όσων του ζητούσαν να μην υπογράψει, δηλώνοντας πως «το τζάμπα μάγκας και ο Ελληναράς πέθαναν»…
Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αντωνακόπουλος δεν έκρυψε σε καμία περίπτωση την απογοήτευσή του με την κατάσταση που επικρατεί....
Ωστόσο στο σκηνικό της συνέντευξης Τύπου, στον τοίχο πίσω του, δεν κρεμόταν η φωτογραφία του να χαιρετά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, αλλά μια δική του και δίπλα μια του Ανδρέα Παπανδρέου…

προς..
ΓΕΛΟΙΟ - ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

Πέθανε 45χρονη στην Ηλεία της "πράσινης ανάπτυξης" από ασιτία!
Παρασκευή, Δεκέμβριος 09, 2011
____________________________________________
Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την επίσκεψη Παπανδρέου, όταν υποσχόταν πως η Ηλεία θα γίνει "Πρότυπος Νομός Πράσινης Ανάπτυξης".....

Νεκρή από ασιτία βρέθηκε χθες στο φτωχικό της, στις παρυφές του χωριού Μακρίσια Ηλείας, η 45χρονη Ελένη Γ.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Πύργου, Κοσμά Αλεξίου, η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου δύο ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή και σε αυτό συντέλεσαν κυρίως η ασιτία και οι κακές συνθήκες διαβίωσης.

Παρατημένη από τους συγγενείς της, ζούσε τα τελευταία χρόνια σε μια τρώγλη με τσιμεντόλιθους σκεπασμένη με ελενίτ χωρίς θέρμανση και τα απαραίτητα για τη διαβίωσή της.

Επειτα από παρέμβαση της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης Ηλείας και του μητροπολίτη στέγασε τους τελευταίους μήνες τα όνειρά της σε ένα φτωχικό σπιτάκι και από τότε ζούσε με τη βοήθεια των συνανθρώπων της. Μέχρι που χθες τη βρήκαν νεκρή οι υπάλληλοι της «Βοήθειας στο Σπίτι» του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων.

«Οι εκατοντάδες φτωχές οικογένειες στην Ηλεία τείνουν να γίνουν χιλιάδες και όσοι πριν από ένα χρόνο ζούσαν στα όρια της φτώχειας, σήμερα δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν.
Η κατάσταση είναι δραματική και δεν υπερβάλλω. Καλούμε τους δήμους της Ηλείας να οργανωθούν έγκαιρα και από τη νέα χρονιά να καθιερώσουν συσσίτια γι' αυτούς τους ανθρώπους. Αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένη κοινωνία, δεν πρέπει να αδιαφορούσε σε αυτό το δράμα που συμβαίνει δίπλα μας» τόνισε στην «Ε» ο Γιώργος Λαγκαδινός, πρόεδρος της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης στην Ηλεία.
Ανώνυμος είπε...

O ΤΑΚΗΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ(ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ)ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.*******ΑΧ ΑΕΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΑΚΟΥΛΗΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΠΑΣΟΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗ*******Ο ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΧΧΑΧΑΑΧ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ.ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΙΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΙΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΡΝΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ?ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΔΙΟΡΙΣΕ 5 ΚΟΜ.ΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ *******ΜΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΤΟΥ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΠΕΙΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑ.ΛΑ.ΚΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΛΕΙΟΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΗΛΕΙΑ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?ΦΥΤΕΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ.ΧΑΑ*******Χ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΧΑΣΙΣΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια