Powered By Blogger

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονιστική έρευνα για τους λαθρομετανάστες! Ξέφραγο αμπέλι ο Έβρος. 10.000 πέρασαν μόνο τον Οκτώβριο. Μύθος η Frontex – ύποπτος ο ρόλος της. Οι εισαγγελείς δεν εφαρμόζουν τον νόμο. Η Ελλάδα χρηματοδοτεί την καταστροφή της!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 6, 2011

O δημοσιογράφος Νίκος Βαφειάδης στο περιοδικό Κάπα της κυριακάτικης Καθημερινής (20/11/2011) παρουσιάζει μια έρευνα που σοκάρει. Διαβάστε την με προσοχή και δείτε πώς μεθοδεύτηκε και εκτελείται από την Τουρκία, την ΕΕ και το ελληνικό κράτος η διάλυση της πατρίδας μας. Κάντε κλικ πάνω στις σκαναρισμένες σελίδες για να διαβάσετε το άρθρο (σε υψηλή ανάλυση).

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ FRONTEX

13 Σχόλια to “Συγκλονιστική έρευνα για τους λαθρομετανάστες! Ξέφραγο αμπέλι ο Έβρος. 10.000 πέρασαν μόνο τον Οκτώβριο. Μύθος η Frontex – ύποπτος ο ρόλος της. Οι εισαγγελείς δεν εφαρμόζουν τον νόμο. Η Ελλάδα χρηματοδοτεί την καταστροφή της!”

  1. [...] μέσω http://olympia.gr/[...]

  2. ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ είπε

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  3. βάλτε ημερομηνία γεννήσεως,χώρα και δείτε τα στατιστικά της Ελλάδας.

    http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515

  4. βάλτε ημερομηνία γεννήσεως,χώρα και δείτε τα στατιστικά της Ελλάδας.

    bbc.co.uk/news/world-15391515

  5. Maria είπε

    Οι αθηναιοι βαζανε φορο στους συνελληνες για να εχουν δικαιωμα να μενουν στην πολη και ξεχωριστο φορο για να εχουν δικαιωμα να εργαζονται σ αυτην. Εμεις σημερα κουβαλαμε τους εγκληματιες και τους πληρωνουμε να μας σκοτωνουν..

  6. Ηφαιστίωνας είπε

    Αγαπητέ συνάδελφε Νίκο. Όταν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 1986 έκανα το ίδιο ρεπορτάζ (βλέπε “σαλόνι”στο ‘Εθνος”) και ξεμπρόστιασα με φωτογραφίες τους Τούρκους δουλέμπορους που περνούσαν ιρανούς (τότε) από τον Έβρο στις Καστανιές και στις Φέρρες, (είχαμε συλλάβει καμιά δεκαριά λαθρομετανάστες τα ξημερώματα με την δική μας στρατιωτική περίπολο κι έφαγα κι εγώ το κρύο της αρκούδας περιμένοντας στην όχθη … 7 μέρες να φανούν οι λαθρομετανάστες με τα φουσκωτά), τότε λοιπόν δεν μίλαγε κανείς, διότι το πρόβλημα δεν ήταν μεγάλο.Σήμερα ποιός φυλάει τα σύνορα; Η αστυνομία από τα γραφεία της; Ποιοί πιτσιρικάδες αλαζόνες) δημοσιογράφοι κάνουν τέτοια ρεπορτάζ για να αναδείξουν το πρόβλημα; Σήμερα κάνουν ρεπορτάζ από το γραφείο τους ή καθισμένοι μπροστά από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου κάνουν διάφορες βλακώδεις “αναλύσεις” αναμεταδίδοντας αυτά που τούς πασάρει ο κάθε υπουργός.
    Ας είναι, Νίκο. Μπράβο όμως, Συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ σου. Τέτοια ρεπορτάζ λείπουν σήμερα που ενημερώνουν πληρέστερα το λαό.

  7. Πελασγός είπε

    Όσοι περίμεναν τον φράχτη στον Έβρο ..ας τον ξεχάσουν,…δεν ..προσφέρει λύση λέει η κ. ἑπίτροπος απο τη Σουηδία
    ….αν όλοι αυτοί εισέβαλαν στην πατρίδα της παράνομα θα τον έφτιαχνε το φράχτη;;

    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=330101

  8. Antigonos είπε

    Για να γλυτωσω αποφάσισα να πάρω τ αεροπλάνο για Πακιστάν η καλλίτερα πιο κοντά κάπου εδω,και να ξαναμπω στην Ελλάδα σαν λαθρο…ούτε αφμ ούτε εφορίες ούτε ΤΕΒΕ μεβε…ούτε στρατιωτικό ούτε τίποτα,αυτα

  9. Ετεός είπε

    Περνάμε καλά ,ακόμα και με την οικονομική κρίση , μπροστά σε αυτά που θα κάνουν όταν αποφασίσουν να βάλουν μπροστά το όπλο που λέγεται λαθρομετανάστες… Η Ελλάδα διαλύεται …

    Θυμάστε τον ΑΓΕΕΘΑ Παραγιουδάκη που τον επανέφερε ο Σημίτης με εντολή να σηκώσει τα ναρκοπέδια για να μην σκοτώνονται οι λαθραίοι ? Η Ελλάδα διαλύεται διότι ο Έλληνας είναι το μεγαλύτερο κορόιδο της Ευρώπης και έτσι τον μεταχειρίζονται διότι μόνο αυτό του αξίζει …δυστυχώς…

    Μάλιστα τότε είχε βάλει κάτι σκατοφοιτητές να μπαίνουν μέσα στα στρατόπεδα για να αξιολογήσουν τους Διοικητές των Στρατιωτικών Μονάδων !!!
    Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε αλλά για μένα το βασικότερο είναι ότι όπως οι νεοΈλληνες(εκτός λίγων άξιων Ελλήνων ) δεν έδωσαν σημασία για τους τρείς Ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού των Ιμίων και ξαναέκαναν τον Σημίτη κυβέρνηση (και σήμερα οι ίδιοι του 1996 είναι στη κυβέρνηση) έτσι σαν αυτούς τους ήρωες θα καταλήξουν οι νεοέλληνες στον πάτο , αυτή είναι η εκδίκηση των θυσιασμένων …
    ΟΙ ιδιοι ,οι ίδιοι οι ίδιοι που ήταν τότε είναι και ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! τι άλλο χρειάζεται κανείς για να καταλάβει ότι οι νεοέλληνες οδηγούνται εκεί που έστειλαν τους Ήρωες !!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα την πληρώσουν και οι καλοί και άξιοι Έλληνες…

    ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη , απλά οι λαθραίοι μας ανέχονται να βρισκόμαστε εδώ ειδικά με το νέο νόμο περί ρατσισμού θα αλλάξουν πολλά πράματα , οι θέσεις της “εφεδρεία” θα καλυφθούν από λαθραίους και ΊΣΩΣ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ σε λαούς που έκαναν τέτοιους ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ξανά και ξανά και ξανά ……………

    Δεν υπάρχει έλεος……….

  10. thanasis είπε

    τα λεφτα τα κανουνε ολλα οταν καταφερουμε να διοξουμε ολους αυτους τις βουλις κατι πορει να γεινει τορα μονο λογια

  11. GEODETIS είπε

    καλά πάρτω αλλιώς ….. όταν βγάζαμε απο το νερό νεκρά μωρά και ζωντανές μάνες όλοι μας έλεγαν ότι είναι στατιστικά δεδομένα ….. άντε να δείτε τον ανθρωπισμό σας …..

  12. GEODETIS είπε

    γιατί είμαι θύμα λογοκρισίας πέστε μου κύριοι απο την διοίκηση του μπλόκ …..

  13. o mohamad είπε

    esis edo oli ratsisti…elada kriazete metanastes, giati elines tempelides de dulevun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια