Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Έκκληση Ψωμιάδη σε Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση

Έκκληση Ψωμιάδη σε Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση 

Επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ

Έκκληση στον Αντώνη Σαμαρά να αποσύρει τη στήριξη της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου και να σταματήσει να συνεργάζεται «με πολιτικούς που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής», απηύθυνε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Η χώρα καταρρέει. Δεν αντέχει άλλα μέτρα ο λαός. Και η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν κομίζει τίποτε άλλο παρά τις ίδιες εισπρακτικές τακτικές», υπογραμμίζει ο κ. Ψωμιάδης καλώντας τον κ. Σαμαρά να αποσύρει άμεσα τη στήριξη της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου.


«Δεν πρέπει να γίνουμε συνένοχοι στο εθνικό έγκλημα. Συνταχθείτε απόλυτα με το λαό που προσβλέπει στο πρόσωπό σας ως μοναδική ελπίδα αυτή τη στιγμή για αλλαγή πολιτικής και ένα καλύτερο αύριο. Είναι ιστορική ευθύνη να πούμε όλη την αλήθεια στους πολίτες. Μιλήστε για την πραγματικότητα που έρχεται ολοταχώς, κάντε το χωρίς ταμπού και χωρίς φοβικότητα. Γιατί είτε ευρώ είτε δραχμή, είναι καιρός να βάλουμε μπροστά την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ούτε τις τράπεζες ούτε τα διεθνή συμφέροντα και τους υπηρέτες τους», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ζητώντας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να σταματήσει η ΝΔ να συνεργάζεται με πολιτικούς που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, να φύγουμε από το θέατρο του παραλόγου (και) να πάμε σε εκλογές για να μιλήσει ο λαός».

.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια