Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Όταν την πολιτική την εκπροσωπούν …κάφροι.

Αναρτήθηκε από τον/την evasouideza στο 02/12/2011

2 Votes

πηγή

Μετά την επίθεση που έκανε η Ντορίτα από τηλεοράσεως δηλώνοντας Είναι «μεγάλο πρόβλημα η συμμετοχή της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση», και όπως τόνισε, στην Ευρώπη έχουν θέμα: «Τεράστιο. Οι δε Φιλελεύθεροι… έφαγα πραγματικά ξύλο! Δεν έφαγα ξύλο δηλαδή, μην παρεξηγηθώ κιόλας, είχα σκληρότατη κριτική. Ακούστε, το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν τους παίρνουμε σοβαρά. Δεν τους παίρνουμε σοβαρά, αυτός είναι ο λόγος. Εάν παίρναμε σοβαρά όλα αυτά τα οποία έλεγαν ή έχουν πει κατά καιρούς και τα μετρούσαμε, τότε θα ήμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Αλλά επειδή δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά…». «Είναι πρόβλημα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι πρόβλημα η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση αναφέροντας μάλιστα ότι αν η ίδια έκανε μία «αντισιωνιστική δήλωση, θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες στην Ελλάδα». «Όταν το έκανε ο κ. Καρατζαφέρης είπαν ‘εντάξει, δεν πειράζει’», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Καρατζαπαίρνεις παρέλαβε την σκυτάλη απευθυνόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη σε πρώτο πρόσωπο, την κάλεσε “να συγκρατεί την πικρία της”.

“Πολλές φορές συμβαίνει οι …. >>>>>

παραγιοί ν΄ αυτονομούνται και να τραβάνε μπροστά,( ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ) ενώ τα φυσικά παιδιά να υστερούν. Κάνε τον πόνο σου φιλότιμο και σκέψου την κατάσταση που βρίσκεσαι. Ακόμα και παραδοσιακοί σου φίλοι, εγχώριοι και υπερατλαντικοί, σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της απαξίας. Κάτι πρέπει να φταίει”, κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης, σε αυτήν την προσωπικού χαρακτήρα αντιπαράθεση.

Στο ενδιάμεσο φρόντισε να υποδηλώσει την προδοτικότητα του επαναφέροντας την πρόταση για δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων, λέγοντας πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση συνεργασίας σε περίπτωση συμφωνίας για το όνομα της FYROM με παράγωγο του όρου «Μακεδονία», «Θα προτείνω δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα», και πρόσθεσε: «Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα ξεφύγω από τις καταστατικές εντολές του κόμματός μου και δε νομίζω ότι βουλευτής της Μακεδονίας μπορεί να ξεφύγει από τα νόμιμα».

Αυτός έχει βαλθεί πάση θυσία να καταγράφουν ως μειονότητα στην Ελλάδα οι συμφωνούντες με την ονομασία Μακεδονία. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια