Powered By Blogger

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η φαιδρότητα του δειλού ηρωισμού μιας πολιτικής κουράδας.

7 Δεκεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Από τη πρώτη μέρα της συντριβής του Καράμ-Ανλή Μπαμπά και των 40 κλεφτών, αδιάκοπα και με μικρά διαλείμματα, ένας συγκεκριμένος «κύκλος» κρατάει ζεστό το θέμα επανόδου της υπό τον Κωστάκη Καραμανλή συμμορίας, εναλλάσσοντας την ίδια εκδοχή, με δύο ανεπιβεβαίωτες πηγές, για να φανούν πιστευτοί, στους δυστυχισμένους που δεν διαβάζουν ανελλιπώς τον Μπαρμπανίκο.

Αναφέρει ο «κύκλος» Καραμανλής, ελαφριά τη καρδία και έναν αριθμό πρωτοκόλλου, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΠ. Περιοδικά, για να ισχυροποιήσουν την ΕΥΠική αρλούμπα για τον ηρωικό κουράδα πολιτικό, μας σερβίρουν και ολίγη από διαρροή …αερίου Πούτιν, χωρίς ποτέ ο Πούτιν να έχει κάνει έστω σχετικό υπαινιγμό, έτσι για να δέσει η ….διασταύρωση της ανύπαρκτης απειλής. Έκανα 3 περίπου σκόρπια σχόλια για τη μπαρούφα της ΕΥΠατζίδικης θεωρίας του ήρωα …λιποτάκτη που πρ΄΄επει να ξαναγυρίσει, γιατί το θέμα στερείται σοβαρότητος. Τελικά την ίδια ακριβώς ανάρτηση που σέρνεται επί πολλούς μήνες, ώστε να εμπεδώσουμε την ανάγκη να ξαναπαιχτεί η μαλακία «Παπανδρέου VS Καραμανλή», τη διάβασα σήμερα, σαν ανάρτηση τρίτου, στο φιλικό μου «ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ», ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ:

«ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: «Η ΦΕΥΓΕΙΣ, Η ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΝΤ Η ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ«……ΝΑ….
1. Κάνει εκλογές και φροντίζει να τις χάσει.
2. Κάνει εκλογές, τις κερδίζει και φέρνει το ΔΝΤ.
3. Τον κατεβάζουν βίαια από την εξουσία με γεγονότα χειρότερα από τα Δεκεμβριανά, ή τον σκοτώνουν……«

Έτσι, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον ανικανότερο χοντρό της ΝουΔού και να υπενθυμίσω τα παρακάτω:
1.—Το «ΕΓΓΡΑΦΟ» της ΕΥΠ, γράφει τίποτα για τους «40 κλέφτες» του Καραμανλή??? Αν δε λέει τίποτα, μαϊμού ανΕΓΓΡΑΦΟ θα είναι.
2.—ΜΗΠΩΣ η πυραμίδα της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων, σταμάτησε να συγκλίνει απότομα στη κορυφή της??? Ξεχνάμε ότι όταν προάγεται στη κορυφή ένας στρατηγός, αποστρατεύονται δέκα??? Ξεχνάμε ότι αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει όλους γλείφτες στους αρχηγούς κομμάτων και με τον κώλο τούρλα στους Αμερικάνους??? Ξεχνάμε, ότι κάθε φορά που αναλαμβάνει η κάθε νέα ηγεσία ενόπλων δυνάμεων, οι παραγκωνισμένοι βγάζουν τ’ άπλυτά τους στη φόρα και εμείς (θεατές) μαθαίνουμε τελευταίοι, ποιοι ανώτατοι αξιωματικοί γλύφανε την εκάστοτε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ποιοι την εκάστοτε ηγεσία της ΝουΔού????
3.—ΞΕΧΝΑΜΕ, ότι όταν ο Καραμανλής πήγαινε σε συνόδους κορυφής, τον αποκαλούσαν οι «συνάδελφοί» του αρχηγό ληστών και διεφθαρμένων????
4.—ΞΕΧΝΑΜΕ, ότι αν προσπαθούσε ο αλήτης Καραμανλής να εξαντλήσει τη τετραετία, το κόμμα του θα κατέρρεε κάτω από το 20%???? Τόσο ηλίθιοι είναι οι Αμερικάνοι, που θα ρισκάριζαν να εκτεθούν άμεσα στην ανατροπή ενός ανίκανου και κλέφτη πρωθυπουργού, όταν το πολύ σε 1,5 χρόνο θα κατέρρεε με τρομακτικό θόρυβο???? Δηλαδή, δεν μπορούσε να προβλέψει το ΔΝΤ και οι Εβραιοαμερικάνοι, αυτό που έβλεπε ο κάθε απλός πολίτης????
5.—Ξεχνάμε, ότι το πρόσκαιρο παιχνίδι του πλαστού αντιαμερικανισμού, είναι προσφιλέστατο στους αποτυχημένους υπηρέτες των Αμερικάνων, όταν επιθυμούν να επανέλθουν????
6.—ΞΕΧΝΑΜΕ, ότι στη Ρωσία, στην Ουκρανία και στη Λευκορωσία, όλες οι μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις (λέγε ελεύθερα πετρέλαια και φυσικά αέρια κλπ)ξεπουλήθηκαν με ΕΝΑ ΡΟΥΒΛΙ η κάθε μία στους λεγόμενους ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, οι περισσότεροι των οποίων ήσαν ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ??? (Λέγε ελεύθερα εβραιοαμερικάνοι). Αυτοί οι ολιγάρχες, στους οποίους συμμετέχει και η πολιτική συμμορία Πούτιν-Νεντβέντεφ, τους είδε ποτέ κανείς, να είναι σε οικονομικό πόλεμο με τους αδελφούς Εβραιοαμερικάνους-ολιγάρχες πετρελαιάδες????
7.—Κι’ αν δεχθούμε την «αλήθεια» του σεναρίου, που δείχνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ του πολιτικού απατεώνα Καραμανλή, και ότι τη κοπάνησε για να γλυτώσει το τομάρι του, ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΟΤΡΥΒΕΤΑΙ με σενάρια πρωταγωνιστικής επανόδου???? Εκπαιδεύει την «γενναιότης» του μέσα στη μούγκα του και ΕΥΠατζίδικα παραμύθια???
8.—Ξεχνάμε, ότι ο κουρασμένος κουράδας, όταν παρέδιδε στον νάνο Σαμαρά, είπε ότι δεν τον πήραν τα χρόνια για να αποχωρήσει της πολιτικής, σε ερώτηση δημοσιογράφων??? Λέτε να εννοούσε, ότι στο μέλλον θα βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ή έστω της …Πρώτης Σερρών???
9.—Ξεχνάμε, ότι ο νάνος Σαμαράς-Μπενάκης έχει ξεβρακωθεί τόσο, που παλεύει για να συγκρατήσει τη ΝουΔού, πάνω από το ….20%????
10.—Έτσι όπως είναι η ΝουΔού, ΠΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟ «ΔΙΑΔΟΧΟ» ΤΟΥ ΝΑΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ??? ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ»????
11.— Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟ «ΣΥΝΘΕΤΟ» ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΓΙΑ ΠΙΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ??? ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ…….
12.—Τι από όσα έκανε ο ΓκαΓκάς Τζέφρι Παπανδρέου, δεν ήθελε να κάνει ο Καραμανλής????? Χαζέψαμε τελείως????
Έεεεε…!!!!Ας θυμηθούμε λίγες (6) από τις 160 ιδιαίτερες αναρτήσεις μου, ειδικά αφιερωμένες στον Κωστάκη Καραμανλή, στο προηγούμενο ιστολόγιο μου «ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ»:
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ …ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ …ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!
ΓΡΙΦΟΣ Ο ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΕΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΚΔΟΧΗ
Η ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΟΥ
ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ TSOUTSOUNEROS, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!
ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜ ΑΝΛΗ ΜΠΑΜΠΑ, ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ. ΟΡΘΙΟΙ ΣΤ’ ΑΛΟΓΑ ΟΙ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ. ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑ Ο GEORGE.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜ ΑΝΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑ, ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια