Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο αλλήθωρος Πετσάλνικος με τις μαιζονέτες, κάλεσε τον βουλευτή Ελβετίας Ζησιάδη, να δουν τις καταγγελίες από …κοντά.

2 Δεκεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

=== ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΙΩΣΗΦ ΖΗΣΙΑΔΗΣ, καταγγέλλει τους απατεώνες βολευτές του ψευδεπίγραφου «Ελληνικού» κοινοβουλίου, για τις κομπίνες τους και για το βραχυκύκλωμα που προκαλούν στο θέμα ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών πολιτικών μας στις Ελβετικές τράπεζες.

=== ΔΙΑΒΑΣΤΕ με και 22-6-2011 >>>> ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ: Οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν θέλουν τη φορολόγηση των καταθέσεων σε Ελβετικές τράπεζες!!!!

=== Πριν από λίγες μέρες επανέλαβε τη μπόμπα του και ξαναπροκάλεσε ταραχή.

=== Ο παραλίγο πρωθυπουργός Πετσάλνικος…. (άκου Πετσάλνικος…), αντί να κινήσει τις νομικές και εισαγγελικές διαδικασίες, ώστε με δικαστική συνδρομή των Ελβετικών αρχών να ανοίξει το απόστημα, τι κάνει ο πολιτικά αχρείος??? Έβαλε μερικά κοινοβουλευτικά γομάρια να τρελάνουν τον Ζησιάδη στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα και στη συνέχεια ανέλαβε ο ίδιος το φαναριώτικο παιχνίδι των καλένδων.

=== Ναι, η ευφυΐα του αλλήθωρου πολιτικά Πετσάλνικου, τον καθοδήγησε να κάνει τη μαλακία της ταφής: Κάλεσε τον ΕΛΛΗΝΑ βουλευτή Ελβετίας, να έλθει στην Ελλάδα, για να συζητήσει μαζί του (ΝΑΙ, μαζί με τον Πετσάλνικο) τα στοιχεία που έχει για τις καταθέσεις των βουλευτών του «Ελληνικού» κοινοβουλίου στις Ελβετικές τράπεζες….

=== Η Ελβετία από το 2005 μας ….παρακαλάει να υπογράψουμε τη συμφωνία για τη καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, με τη συγκατάθεση των ….Ελβετικών τραπεζών για παροχή στοιχείων, αλλά όλοι οι υπουργοί οικονομικών το ξεχνάνε κι’ αφού το ξεχνάνε, το σωστό είναι να καλέσει ο Πετσάλνικος τον βουλευτή Ελβετίας Ζησιάδη, να τα πούνε με έναν καϊφέ και δυο μπιτσικουτάκια….

=== Ξένοι και ομογενείς (σας το έλεγα και επί ληστή Καραμανλή) δεν αποκαλούν κλέφτες εμάς σαν λαό, αλλά αυτούς που και εμείς αποκαλούμε ΚΛΕΦΤΕΣ… ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια