Powered By Blogger

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

O ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, “ΜΙΧΑΛΗΣ”.

Αναρτήθηκε από τον/την evasouideza στο 06/12/2011

1 Vote

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή είναι η αλήθεια αν κρίνει κανείς από τον τρόπο που άρχισαν να «σκαρίζουν» οι γυμνοσάλιαγκες του επικίνδυνου και λαομίσητου συστήματος ΠΑΣΟΚ.
Και ας επιχειρούν κάποιοι να ερμηνεύσουν με μοναδικό κριτήριο την πολιτική του αφέλεια, τους χειρισμούς Χρυσοχοϊδη.
Βεβαίως είναι δεδομένο πως ούτε πολιτικά ευφυής είναι ο επίδοξος πολιτικός νάρκισσος, ούτε πολιτικό κριτήριο διαθέτει.
Είναι ωστόσο και φανερό, πως μόνο έναν πολιτικά αφελή θα επιχειρούσαν να χρησιμοποιήσουν οι επιτελείς του Παπανδρέου για να ευοδωθούν οι άθλιες στοχεύσεις του με στόχο το ίδιο του το κόμμα.
Τα δεδομένα φυσικά είναι σαφή, και σε αυτή τη .…. >>>>>

1.Ο Παπανδρέου παραμένει μια ψυχοπαθολογικά αδίστακτη προσωπικότητα και όσο συνειδητοποιεί πως αυτό που τον περιβάλλει τόσο από το κόμμα του όσο και από την κοινωνία (για διαφορετικούς λόγους από τον καθένα φυσικά) μίσος και μόνο μίσος, τόσο αυτή η ψυχοπαθολογική του εμμονή θα εκδηλώνεται με τρόπο ακραίο και εκρηκτικό.

2.Ο Παπανδρέου στα πλαίσια αυτής της επικίνδυνης ψυχοπαθολογίας του, δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει, πολύ δε περισσότερο που αντιμετωπίζει το σύστημα ΠΑΣΟΚ ως προικώο περιουσιακό στοιχείο. Ξέρει πως η τιμωρία γι αυτόν θα είναι απόλυτα ατιμωτική και θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να την αποφύγει…
3.Οι βιαστικοί και αψυχολόγητοι χειρισμοί, το μόνο που μπορούν να εξασφαλίσουν είναι πίστωση χρόνου για την κατάλληλη οργανωτική και επικοινωνιακή διαχείριση, και ο μοναδικός που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως «εργαλείο» διευκόλυνσης αυτής της εξέλιξης, είναι μόνο ένας πολιτικά αφελής επιπέδου Χρυσοχοϊδη. Και ως τέτοιος αποδεικνύεται ιδιαίτερα πρόθυμος.
4.Το προηγούμενο χαστούκι στον βιαστικό Βενιζέλο, δείχνει προς το παρόν να έδωσε χρήσιμα μαθήματα στους υπόλοιπους σώγαμπρους της ηγεσίας. Για να οδηγηθούν όμως σε αντιδράσεις αποκαλυπτικές των προθέσεων και κυρίως των σχεδιαζόμενων τακτικών, έπρεπε να εφευρεθεί το τυρί που θα ενεργοποιούσε τη φάκα της αντισυσπείρωσης όλων, για λογαριασμό και προς όφελος μιας ελεγχόμενης συσπείρωσης υπέρ του Παπανδρέου. Κι αυτό το εργαλείο βρέθηκε στο πρόσωπο του αφελή και πολιτικά ανώριμου Χρυσοχοϊδη.
Αυτή άλλωστε είναι η μοίρα των αφελών αν κάποιος τους ενθαρρύνει να νιώσουν σπουδαίοι τονώνοντας την αφέλειά τους.
Καλώς ήρθες Μιχάλη στο λάκκο που σου στήσανε για να σε καταπιεί. Έτσι κι αλλιώς πάντα αναλώσιμος ήσουν.
Από εδώ και πέρα θα έχει γέλιο πολύ και με την κατάντια σου και με τις εξελίξεις στο λαομίσητο σύστημα ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια