Powered By Blogger

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλυνν: Το "παλικάρι" ο Χρυσοχοΐδης

KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!


  • Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
Mιχάλης Χρυσοχοϊδης: «Η διετής κυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα. Οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά. Οδήγησε σε φτώχεια και αποσύνθεση, εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε σε εθνική αποδιοργάνωση»

Γιασπασάν ρε Μιχάλαρε, ασίκη, μάγκα και καραμπουζουκλή, σε ασπάζομαι χιαστί.

Κάργα σε γουστάρω ανεξίτηλε, καθότι πολύ μετράς ως άντρας και ως πολιτικός και ο λόγος σου βαρίδι που έτσι και πέσει χάμω, ανοίγει κρατήρα χιλιομετρικής διαμέτρου! Όχι σαν μερικοί-μερικοί που τρώνε το μούσμουλο και καταπίνουνε και το κουκούτσι!

Πιτσούλας και βάλε είσαι ρε Μιχαλιό, που πήρες φόρα και σήκωσες την αναστηματατάρα σου την δίμετρη κι έβαλες μπρος τις στηθούκλες σου τις παλαγίσιες για να στείλεις να ράβει νταντέλα τον Γιωργάκη τον μαμάκια, τον άχρηστο, που και μονάχο να τον βάλεις να τρέξει σε αγώνα δρόμου, δεύτερος θα έρθει ο ξεφτίλας!

Εσύ τα 'λεγες, βέβαια, ότι δεν κάνει το μαχούχαλο, αλλά που ν’ ακούσουν τα σκυφτάρια τής κυβέρνησης που τους είχε το αμερικανάκι σήκω-σήκω, κάτσε- κάτσε.

Πάμε ρε, να φύγουμε, τους έλεγες κι εκείνοι αμολάγανε αετό.

Κι εσύ ήσουνα πάλι εκείνος, όταν τα λέσια τής κοινοβουλευτικής ομάδας χειροκροτούσαν όρθιοι τις παπαριές και τις κοτσάνες που αμόλαγε ο μυαλοκλα-ταρισμένος από βήματος Βουλής, που τους έλεγες, τι χειροκροτάτε ρε ξόανα, δε βλέπετε που το ζαβό μας δουλεύει φόρα παρτίδα και πάει να μας ρίξει στον τενεκέ με τη σαλαμούρα;
Δε βλέπετε εμένα που τον μουντζώνω με χέρια και με πόδια;

Εσύ τα ‘λεγες, αλλά ποιος να σ΄ακούσει ο έτσι, ο αλλιώτικος κι ο πασαλιμανιώτικος; Ο ζήτουλας κι ο ορντινάντζας;

Ή θα ξεχάσουμε που τους έλεγες, μην το ψηφίσετε το μνημόνιο ρε παιδιά, παγίδα τού αμερικανοσταλμένου είναι που μας έμπασε στο ΔΝΤ και τώρα με το μνημόνιο πάει να μας πάρει και τα σώβρακα για να τα δώσει, μαζί με την Ελλάδα, ρεγάλο στις αιματορουφήχτρες τού διεθνούς κεφαλαίου.
Δεν παίρνετε παράδειγμα ρε 'σεις από μένανε, που και το κεφάλι να με κόψουν δεν πρόκειται να ψηφήσω κανένα γαμημένο μνημόνιο;

Μόνο η Βασούλα σ’ άκουσε και ήταν έτοιμη να το ρίξει το όχι, αλλά μπροστά στον κίνδυνο να χρεοκοπήσει η Πατρί, κάνατε και τα δυο σας το παγώνι και δώσατε μια τελευταία ευκαιρία στον μυαλοτσαλαπατημένο, που κι αυτήν την πέταξε τελικά στα σκουπίδια… μαζί με 'σας!

Εσύ τα 'λεγες κολοσσιαίε, αλλά τα τσουτσούνια βαράγανε το πουλί τους και με τα δυο τα χέρια!

Εσύ τα 'λεγες ουρανομήκη Μιχάλη… ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ… Γιατί στον ξύπνιο σου κουβάλαγες την πάπια τού ζαβούλιακα.

Δουλικό ήσουνα και δουλικό θα μείνεις ρε Μιχάλη… Και σ’ αυτήν στην ξευτίλα κυβέρνηση τού Παπαδήμιου, πάλι δουλικό είσαι.
Και κόψε τις ταρζανιές και τα εκ τών υστέρων χοντρά λόγια, γιατί όπως λέει κι ο λαός μας, τα λόγια σου με χόρτασαν και το φαί σου φάτο…

Καλή χρονιά να έχουμε κι άλλος τέτοιος Μιχάλης να μην μας βρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια