Powered By Blogger

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

“Τελική λύση” για την πλήρη υποταγή της Ελλάδας προωθεί η Τρόικα

Επειδή πίσω από τις λέξεις τις περισσότερες φορές δεν κρύβεται κανένας… Αλέξης, αν διαβάσει κάποιος το Βήμα της Κυριακής και ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ ίσως καταλάβει ότι κάτι μεγάλο παίζεται.

Όχι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα, βασικό όπλο της διαπλοκής, δεν παίζει τα δικά της παιχνίδια, ωστόσο, είναι πλέον εμφανές ότι κυοφορούνται σενάρια που....
αν επιβεβαιωθούν θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Το ρεπορτάζ λοιπόν της εφημερίδας έχει τίτλο “Η τρόικα φέρνει τελική λύση“. Δεν είναι αυτή που φανταζόμαστε, δηλαδή το νέο Μνημόνιο, η νέα δανειακή σύμβαση μετά από το κλείσιμο του PSI κατά 50%, όπως όριζε η συμφωνία του Οκτωβρίου.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι εκείνη η συμφωνία έχει πεθάνει προ πολλού απλά κάποιοι ξαναζεσταίνουν το φαγητό κατά καιρούς για εσωτερική κατανάλωση.

Αν όμως διαβάσει κανείς τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ που λέει ότι δεν φτάνει το 50% θα αντιληφθεί ότι υπάρχει άλλο σχέδιο.

Η συμφωνία του Οκτωβρίου και το εθελοντικό κούρεμα 50% έχει ξεπεραστεί προ πολλού, κυρίως γιατί η ελληνική οικονομία ψυχορραγεί. Είναι αδύνατο να επιβιώσει μια χώρα με έλλειμμα πάνω από 10%, με μια απίστευτη ύφεση για τέταρτη χρονιά, με κατάρρευση της αγοράς, δραματική υποχώρηση των εσόδων, διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Το πρόβλημα δεν είναι πλέον οι μισθοί και οι συντάξεις (ελάχιστα είναι τα οφέλη από τη μείωσή τους) αλλά η αδυναμία του κράτους να εισπράξει φόρους από τις επιχειρήσεις που κλείνει η μία μετά την άλλη.

Όπως επίσης και η μείωση της βιομηχανικής παραγωγής και το φρενάρισμα των εξαγωγών που μέχρι πρότινος έτρεχαν με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Έχουμε λοιπόν μια οικονομία διαλυμένη που δε μπορεί να αναστηθεί ούτε με κούρεμα 50%, καθώς το πρόβλημα είναι η ανάπτυξη, το έλλειμμα και η ρευστότητα.

Έτσι επανέρχονται τα σενάρια για κούρεμα ακόμη και 80% το οποίο φυσικά θα γίνει υποχρεωτικά, δια νόμου που θα έλθει βέβαια κατ’ εντολήν του Βερολίνου.

Το σενάριο αυτό που αναφέρει και το «Βήμα» μιλά για ενεργοποίηση των CDS τα οποία θα πληρωθούν με τα χρήματα από τα ταμεία σταθερότητας, ωστόσο, το ελληνικό χρέος θα έχει μειωθεί κατά 80%.

Προκειμένου όμως η Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει το σενάριο κάνει λόγο για πακτωλό δισεκατομμυρίων που θα πέσουν στην αγορά και θα της δώσουν την απαραίτητη ώθηση.

Καλά όλα αυτά αλλά πιο είναι το τυράκι; Τι θα δώσει η Ελλάδα σε… γη και ύδωρ. Ακριβώς αυτά θα δώσει. Νερό και γη προκειμένου να πάρει τα παραπάνω.

Εδώ δε μιλάμε για ένα νέο Μνημόνιο σαν αυτά που ξέραμε. Μιλάμε για πλήρη εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για αναζήτηση από τις Βρυξέλλες τρόπων ώστε να ενισχυθεί η task force του κ. Ράιχενμπαχ ώστε να μην έχει μόνο συμβουλευτικό αλλά και εκτελεστικό ρόλο. Να μπορεί να αποφασίζει δηλαδή για όλα στην Ελλάδα, από τις ιδιωτικοποιήσεις μέχρι τις απολύσεις.

Τέλος, το σενάριο κάνει λόγο για μεταφορά ουσιαστικά μεγάλου μέρους του δημόσιου τομέα στον ιδιωτικό. Δηλαδή πώληση βασικών περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού κράτους και μάλιστα με διαδικασίες fast track. Ούτε καν η Βουλή να μην αποφασίζει. Τι θέλει η Γερμανία π.χ. τη ΔΕΗ; Θα πωλείται η ΔΕΗ και οι υπάλληλοί της (όσοι μείνουν) θα γίνουν ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Μ’ αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το δημόσιο και θα αναζωογονηθεί ο ιδιωτικός τομέας, πιστεύουν.

Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά, είπαμε, χρειάζεται και μια επίφαση δημοκρατικής νομιμοποίησης, ήτοι εκλογές. Ο λαός να πιστεύει ότι κυβερνά αλλά τα υπόλοιπα να γίνουν από τα ευρωπαϊκά κέντρα. Θα το δεχθεί αυτό η Ελλάδα και το πολιτικό σύστημα; Θα δούμε.

Να σημειώσουμε τέλος ότι τέτοια δημοσιεύματα ενισχύουν όλους εκείνους που λένε ότι η εποχή της μεγάλης μοιρασιάς είναι μπροστά μας. Ο Παπαδήμος και η κυβέρνησή του είναι απλά η αρχή. Και το «Βήμα» κινείται στη λογική αυτή. Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε ότι αρπάξει ο

http://www.antinews.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΖΥΓΟ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ!ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΛΟΦΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΕΔΩ ΚΟΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Επιτέλους δημιουργήθηκε η εναλλακτική λύση για την διάσωση της πατρίδας μας από έναν πατριωτικό και αγνό φορέα που πραγματικά πονάει για την σημερινή κατάντια που φρόντισαν να μας οδηγήσουν οι σημερινοί πολιτικοί...Μπράβο για την απόφασή σας παιδιά είστε ο μοναδικός φορέας που μπορεί πλέον να εκπροσωπήσει πραγματικά όλους τους Έλληνες που θέλουν να δούνε και πάλι την Ελλάδα όρθια και εκεί που πραγματικά της αξίζει.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

"ΑΤΗΑΝ"
Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ Ή ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΙΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΕΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ..

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ..

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΙ ..

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΗ ΤΟΝ ΜΕΜΕΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗ..

ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΞΙΝΟ ΠΟΝΤΟ..

ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΗΣΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ..

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΟΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ..

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΡΗΜΟΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ..

ΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΑ ..

ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ..

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ 353 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ..

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ..

ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ..

ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ..

Ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ ΛΑΟΣ..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗ..
Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ !
Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ...
Ανώνυμος είπε...

Μωρέ,φέτες θά τούς κάνουμε,εἶναι νά μήν πάρουμε ἀνάποδες!ἀτίθασοι καί ἀπρόβλεπτοι εἴμαστε καί σιγά μή γίνουμε ἐμεῖς ὐποπόδιο τῶν ποδῶν τους.Σάν ἀστραπή θά ξεχυθοῦμε καί δέ θά ξέρουν ἀπό ποῦ τούς ἦρθε!Μιά στιγμή εἶναι ὄλα καί γι'αὐτήν τήν στιγμή ὁ χρόνος δουλεύει μέσα στό μυαλό μας-προετοιμασία κάνουμε,δυνάμεις μαζεύουμε,γι'αὐτήν τήν καίρια στιγμή,ἀμήν!
Ανώνυμος είπε...

Μετά από όλη την προσπάθεια που έβαλε ο Παπανδρέου ώστε να έχουμε ένα 2012 γεμάτο ελπίδα για την Ελλάδα μπορώ να πω με βεβαιότητα Το 2012 θα είναι ένας χρόνος σταθμός στην Παγκόσμια ιστορία θα αναφερόμεθα σε αυτόν ως πριν το 2012 και μετά το 2012.Ο Μπάρακ Obama βρίσκετε στην δεινή θέση ώστε να είναι ο Πρώτος μαύρος? Πρόεδρος της Αμερικής που είναι έτοιμος να χάσει από τον Μορμόνο Romney.Για να αποφθεχθεί αυτό κηρύσσεται πόλεμος που πλέον θα αρχίσει το φαινόμενο του ντόμινο παγκόσμιος. Η Αγγλία θα αρχίσει την πρώτη κίνηση για να αφήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Βασίλισσα κάνει στην πάντα για τον William αλλα κρατάει τα ηνία πίσω από τα παρασκήνια.Η Ρωσία μπαίνει σε σύντομη διαρκειας στρατιωτική επέμβαση που θα εδραίωση πιο πολύ την θέση της. Τραπεζιτική κατάρρευση στην Ευρωζώνη, έξοδος της Ελλάδας και αρχή πληρωμής δανειστών μας με εκποιήσεις της Δημόσιας περιουσιας κάτω από Ευρωπαϊκό έλεγχο.Η συρρίκνωση της Ευρωζώνης είναι πλέον γεγονός.Η Tουρκια αρχίζει υπόγειες συμφωνίες για ανταλλαγή εδαφών.Το Ισραήλ προσαρτεί καινούργια εδάφη, διάσπαση Αραβικών κρατών και απαρχή της Ηεας Ισλαμικής παγκοσμιοποίησης. Όσο για την Ελλάδα ο κατήφορος της είναι μονόδρομος. Παγκόσμιες αλλα και τοπικού χαρακτήρα Kλιματολογικές αλλαγές, παράνομη μετανάστευση σε τεράστιους αριθμούς ,πολιτική αστάθεια, μαζική μετανάστευση του γηγενούς και παραγωγικής ηλικίας Ελληνικού πληθυσμού. Η Κίνα αρχίζει να αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα τα οποια για να αποφυγή θα αρχίσει στρατιωτική και επεκτατική πολιτική σε όλη την Asia και Ωκεανία .Σας φαίνονται απίθανα? Δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να στρέψετε το βλέμμα σας στα 100 χρονια που ήδη πέρασαν. Εάν περιμένετε το μέλλον, να σας φέρει σταθερότητα συνεχίστε να "κοιμασθε" και καλά όνειρα. Τα πάντα ρέει
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΣΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ!! ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΞΕΙ ΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΚΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ!!!
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΟΤΗΤΑ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ.
Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια