Powered By Blogger

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Σχεδιο 2012:Πληρης εξαθλιωση του λαου

KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!


Καλη χρονια σε ολους μας,θα μας χρειαστει αυτη η ευχη,εστω σαν ευχη γιατι οι κυβερνωντες δεν εχουν σκοπο να μας αφησουν να παρουμε ουτε μια ανασα,φανηκε απο τις παραμονες της Πρωτοχρονιας που μας εκαναν δωρο τα νεα τεκμηρια και την αυξηση στους λογαριασμους της Δεη.

Οι δοτοι κυβερνητες μιλανε για αλληλεγγυη,αν ηξεραν τι σημαινει δεν θα επαιρναν αυτα τα μετρα,αλλα δεν τους νοιαζει τι λεει ο λαος,να ανακοινωνουν ηλιθιοτητες στα καναλια...ειναι το μονο που τους κανει να αισθανονται καλα.

Στοχος για την χρονια που ηρθε ειναι η πληρης εξαθλιωση μας,μην ανησυχειτε την ιδια στιγμη θα μιλανε για προστασια των οικονομικα αδυναμων ομαδων,αλλα απλα θα μιλανε,αυτο κανουν επι δυομυσι χρονια εξ'αλλου.

Σε δυο εβδομαδες ερχονται οι πραγματικοι κυβερνητες και εκει θα αρχισει το παρτυ,και δεν θα τελειωσει εκει,σκοπος τους ειναι η φτωχοποιηση οσων ακομα εχουν τα στοιχειωδη για να επιβιωσουν,οχι....δεν θα καταπολεμησουν την φοροδιαφυγη,αυτη την καλυτπουν ολοι τους,οχι δεν θα μειωσουν τις δικες τους απολαβες,ουτε τα υπερογκα εξοδα για πολυτελειες και ακριβα ταξιδια με σκοπο να μας σωσουν,εμας θα μειωσουν,εναν,εναν.

Ακομα και ο πιο αδαης καταλαβαινει πλεον οτι δεν λειτουργει τιποτα,και δεν θα λειτουργησει,αλλαζουν τις λεξεις για να ακουγονται πιο ευηχες αλλα το γεγονος ειναι οτι εχουμε χρεωκοπησει και ζουμε με χρηματα αλλων τα οποια παιρνουμε υποκυπτωντας στις οποιες εντολες τους.

Η Χρονια αρχιζει με απεργιες και αναστατωση,ολοι ζησαμε λιγες μερες αφασιας κανοντας οτι δεν συμβαινει τιποτα,η συμμορια ομως δεν θα μας αφησει να ησυχασουμε.

Ελπιζω να ξυπνησουμε επιτελους φετος και αντι να μουτζωνουμε την βουλη να απαιτησουμε τα δικαιωματα μας απο αχρηστους και ανικανους ηγετες.

Αν περιμενουμε να τελειωσουν και τα ελαχιστα που μας εχουν απομεινει θα μας αφησουν χωρις ψωμι,εργασια,υγεια,ασφαλεια και κυριως....

Χωρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια