Powered By Blogger

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν τους ενώνει μόνο το όνομα..


Η φιλιά μεταξύ τους και η αλληλοεκτίμηση είναι δεδομένη. Οι θέσεις τους για τα κρίσιμα εθνικά μας θέματα αλλά και για την καταστροφική πολιτική του Μνημονίου, ταυτόσημες. Και οι δυο τους έχουνε χαράξει κόκκινες γραμμές και παραμένουν συνεπείς στα πιστεύω τους. Έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα και έχουν τους δικούς τους, πιστούς ψηφοφόρους, που προέρχονται απ’ όλες τις παρατάξεις και.....
όχι μόνο από τη ΝΔ. Τι εμποδίζει λοιπόν Παναγιώτη Ψωμιάδη και Πάνο Καμμένο να πορευτούν μαζί στην επόμενη ημέρα; Η αγανάκτηση ξεχειλίζει στην ελληνική κοινωνία, με την πολιτική κυρίως της Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της παρούσας –αποκαλούμενης- κυβέρνησης «συνεργασίας». Η απούσια αντιπολιτευτικού λόγου των κομμάτων ξεχωριστά, οι αποσπασματικές και μεμονωμένες δηλώσεις πολιτικών, αποδεικνύουν περίτρανα, δε έχει ακούσει ή δε θέλει κανείς να «ακούσει», την κραυγή απόγνωσης των πολιτών… Των πολιτών που κουράστηκαν πια από την αδιέξοδη πολιτική και αναζητούν νέες φωνές…

16 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 02:49 PM
    Μήπως θαυμάζουν και οι δύο τον Τελεβάντο;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 03:10 PM
      δικιο εχεις,τρεις παναγιωτηδες!!
  2. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 02:50 PM
    ΡΕ πατε να τον καψετε τον Καμενο με το λαμογιο το ζορο
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 03:04 PM
    ΜΟΥ/ΝΟ-ΠΑΝΟ
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 03:15 PM
    Πάνο μην τυχόν... Με σοβαρά άτομα σε θέλουμε. Φτάνει πια το φιακιλίκι σε αυτη τη χώρα.
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 03:16 PM
    ΠΑΝΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΥΤΟ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΑΔΗ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
    ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 03:25 PM
    Σήμερα η εξάρτηση της πολιτικής από την οικονομία, καθώς και το έλλειμμα δημοκρατίας που παρατηρούμε σε όλο τον κόσμο οδηγεί ολοένα και περισσότερο στην καταδυνάστευση της ζωής μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού σε όλο τον πλανήτη. Δυστυχώς αντί η οικονομία να υπηρετεί τη ζωή η ζωή υπηρετεί την οικονομία. Η παγκοσμιοποίηση ως διαδικασία παράγει εκτός από πλούτο για ορισμένες ελίτ και φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση κοινωνικό αποκλεισμό για όσους το σύστημα δεν χρειάζεται. Η κατάλυση του κράτους πρόνοιας, οι κλυδωνισμοί του κράτους έθνους, η αντίληψη της πολιτικής ως διαχείρισης και η κυριαρχία των αγορών σηματοδοτούν την είσοδο μας σε μια νέα φάση του καπιταλιστικού συστήματος που χαρακτηρίζεται από τον έλεγχο της ζωής και των επιθυμιών των ανθρώπων. Άμεση και επιτακτική ανάγκη για την έξοδο από την κρίση είναι η αποδέσμευση της πολιτικής από την οικονομία και η ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών ώστε να υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στις αποφάσεις από μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού. Τέλος, απαιτείται μια αλλαγή του ανθρωπολογικού παραδείγματος και από τον άνθρωπο που καταναλώνει και ζητά να υπερισχύσει έναντι των άλλων καταστρέφοντας τα πάντα γύρω του να οδηγηθούμε σε έναν άνθρωπο που θα λειτουργεί ως πρόσωπο με ελευθερία και σεβασμό για τον εαυτό του, τους άλλους και τη φύση.
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 03:27 PM
    ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.Απλώς μετά να μη λέτε οι πολιτικοί φταίνε για όλα διότι όταν ψηφίζεται ψωμιάδη και καμμένο είστε άξιοι της τύχης σας αλλά δυστυχώς και εμείς μαζί σας.
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 03:45 PM
    Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ να χορτάσετε από τους κάδους
    σκουπιδιών!. Αυτοί είναι οι σημερινοί μας ηγέτες.

    Οι ανεγκέφαλοι ανθέλληνες και καλοβολεμένοι, ό,τι καλό βλέπουντο λασπολογούν
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 04:14 PM
    ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 04:34 PM
    Είδαμε και τους σοβαροφανείς,ψυχρούς και ανέκφραστους και ανθέλληνες πολιτικούς που στηρίζετε.Ο Ψωμιάδης ενοχλεί,γιατί είναι πατριώτης,και δεν είναι προδότης,σαν όλους αυτούς που στηρίζετε.
    Έπειδή είναι ανθρώπινος και δεν χρησιμοποιεί
    ξύλινη γλώσσα,που είστε συνηθισμένοι από τους άλλους πολιτικούς;
    Και αν είναι αυθόρμητος,είναι η Ποντιακή μας
    καταγωγή,που είμαστε όλοι έτσι και επιπλέον και φιλόξενοι,και το οφείλουμε στην αρχαία Ελληνική καταγωγή μας,γιατί έτσι ακριβώς ήταν και εκείνοι!
    Το ότι η Μακεδονία φημίζεται γιά την φιλιξενία της,το οφείλει μόνο στους Ποντίους!
    Καμμία άλλη ράτσα δεν είναι τόσο φιλόξενη,απλώς επωφελούνται και οι άλλοι.
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 05:07 PM
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ..... ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 299....ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ..???
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 08:14 PM
    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 08:53 PM
    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ? ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΠΛΩΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΕΝΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΣ.
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 01:21 AM
    ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ!! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!! ΑΡΑ;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 04:07 AM
      ΟΠΟΥ ΒΡΩΜΑ,
      ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια