Powered By Blogger

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔ​ΩΝ

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Οι σκοπιανοί δεν είναι Έλληνες και πόσο μάλλον σε καμίαπερίπτωση δεν είναι και Μακεδόνες, αυτό μπορεί να το αποδείξει και ένα παιδίδημοτικού σχολείου έχοντας διαβάσει και μόνο τις πρώτες δύο σελίδες τηςΕλληνικής και παγκόσμιας ιστορίας, τι είναι όμως αυτά τα φανατικά και αιμοβόραανθρωποειδή που μέρα και νύκτα τα εκπαιδεύουν από γέννα για να επιθυμούν την ........
πλήρη εξαφάνιση και τον θάνατο μας, η απάντηση είναι απλή, είναι οι βούλγαροικομιτατζήδες, που στην κατοχή της Ελληνικής και μόνο Μακεδονίας έσφαζαν μεμεγάλη χαρά και ευκολία τα γυναικόπαιδα και όχι μόνο ματώνοντας σε καθημερινήβάση τα ιερά χώματα της πατρίδος μας και το ιερό και μοναδικό έθνος των ΕλλήνωνΜακεδόνων, που ζει και υπάρχει στην περιοχή εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Οι τώρα κάτοικοι των Σκοπίων ήταν οι τότε βούλγαροικομιτατζήδες, που σαν άγρια μανιασμένα θηρία έσφαζαν ότι ανθρώπινο Μακεδονικόστοιχείο εύρισκαν μπροστά τους, μόνο και μόνο για να εκκαθαρίσουν την περιοχήαπό τους γνήσιους Έλληνες Μακεδόνες, για να έχουν αργότερα να οικειοποιηθούνποιο εύκολα ότι οικειοποιούνται τώρα, με την ευλογία πάντα των επίσημων και ανεπίσημωνανθελλήνων προδοτών επί γης.

Με την ανακατάληψη της Ελληνικής Μακεδονίας και τονδιωγμό των τούρκων μογγόλων κατακτητών οι τότε δολοφόνοι βούλγαροι κομιτατζήδεςεγκατέλειψαν την Μακεδονία μαζί με τους απογόνους τους και βρήκαν προσωρινόκαταφύγιο στην περιοχή που τώρα ονομάζεται Σκόπια και από εκεί οργάνωναν μαζίμε τους εναπομείναντες τούρκους την κατάληψη και πάλι της πατρίδος μας και τηνσυνέχιση των δολοφονιών επί του έθνους μας.

Όταν οι Ελληνικές δυνάμεις όμως κατατρόπωσαν τουςκατακτητές και η τότε διεθνής κοινότητα απομόνωσε τους τούρκους μογγόλους καιτους βούλγαρους κομιτατζήδες οι δεύτεροι έμειναν στην περιοχή των Σκοπίων,διότι η τότε Βουλγαρία και Σερβία δεν τους ήθελε πίσω, για να μην δημιουργήσει τηνεντύπωση στις δυνάμεις της τότε Ευρώπης ότι υποθάλπει εγκληματίες πολέμου καιγια να μην έχουν στον κόρφο τους οργανωμένες πολεμικές ομάδες, χωρίς τηνπαραμικρή διάθεση από αυτές τις ομάδες για επανένταξη στο βουλγαρικό καισερβικό κοινωνικό σύνολο, στο οποίο ανήκαν γενετικά και εθνικά.

Με το πέρασμα του χρόνου αυτοί οι κομιτατζήδες άρχισαν ναδημιουργούν εθνικιστικούς θύλακες με σκοπό την διάλυση της Βουλγαρίας και Σερβίας,απαιτώντας ανεξάρτητο κράτος, με το όνομα νέα Βουλγαρία, η Σκόπια, η Βαρδάσκα,οι τότε ηγέτες λοιπόν, όπως ο Τίτο, βλέποντας ότι με αυτό υπάρχει σοβαρή αφορμήαυτοί οι νεότεροι κομιτατζήδες να διεκδικήσουν σερβικά και βουλγαρικά εδάφητους ονόμασε και τους βάπτισε Μακεδόνες, με το αιτιολογικό ότι, σαν πρώηνκάτοικοι της Ελληνικής Μακεδονίας είχαν απαιτήσεις επί του ονόματος και επί τηςταυτότητος των Μακεδόνων και με αυτό το ελεεινό εθνικιστικό αστείο άρχισε ημεγαλύτερη παραποίηση της παγκόσμιας ιστορίας, με τους σημερινούς απόγονους τωνβουλγάρων δολοφόνων κομιτατζήδων να παριστάνουν εδώ και εκεί τους ΈλληνεςΜακεδόνες, στην θέση των Ελλήνων Μακεδόνων, εξυπηρετώντας εκτός από τα σλαβικάαιώνια σχέδια και τα σχέδια των σημερινών νεότουρκων και αμερικανοεβραίων γιατον πλήρη έλεγχο των παγκόσμιων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, πουθέλει η Ρωσία να κατεβάσει στο Αιγαίο και στην Αδριατική θάλασσα δια μέσω τηςχώρας μας.

Γιατί όμως αυτά τα εγκληματικά στοιχεία έφτασαν στοσημείο αυτήν την στιγμή να έχουν λεηλατήσει την ταυτότητα, την ονομασία και ταιερά σύμβολα των Ελλήνων Μακεδόνων, για τον απλούστατο λόγο ότι, σε αυτήν τηνλεηλασία βρήκαν συμμάχους και συνεργάτες όλους τους ανθέλληνες και όλους τους προδότες,που για λίγη δοτή εξουσία, λίγα επάργυρα γρόσια και για λίγη εφήμερη κομματικήκαι ιδεολογική δόξα στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν αυτούς τουςεκδικητικούς υπανθρώπους, που έχουν και το θράσος να μολύνουν την λέξηΜακεδονία, απλά και μόνο βάζοντας την στο στόμα τους.

Όταν λοιπόν από εδώ και πέρα ακούτε το όνομα σκοπιανός θαθυμάστε ένα και μόνο πράγμα, ότι αυτός ο σκοπιανός δεν είναι τίποτε άλλο απότον απόγονο του πιο εγκληματικού εχθρού των Ελλήνων, τον βούλγαρο κομιτατζή.

Στην χώρα μας αύριο, η όταν θα έρθει το αύριο, δεν θαέχουν θέση ούτε ανθέλληνες, ούτε προδότες, ούτε εφιάλτες και πόσο μάλλον,υποστηρικτές των τουρκαλβανών των κομιτατζήδων και των τούρκων μογγόλων, δηλαδή,υποστηρικτές των ποιο θανάσιμων εχθρών της πατρίδος και του έθνους, διότι τοδικό μας έθνος όπως και όλα τα έθνη της γης δικαιούται να μην ανέχεταιεσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, αν μη τι άλλο είναι παγκόσμιο δικαίωμα μαςκαι όχι προσωπικό μας μειονέκτημα η υπεράσπιση της χώρας μας, των αρχών μας,της ιστορίας μας, των προγόνων μας και των απογόνων μας.

5 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:09 PM
    ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΧΕΣΤΡΑΣ ΑΠΟ 100 ΤΗΣ 100 ΓΝΗΣΙΟ ΣΚΑΤΟ.
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:24 PM
    Μείγμα Σλάβων, Βουλγάρων,Αβάρων,με ισχυρή αλβανική μειονότητα.
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:53 PM
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙ@ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥ@ΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:56 AM
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ;;; ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1929!!!
    Απάντηση
  5. ΖαφείρηςJan 24, 2012 03:05 AM
    Οι χειρότεροι όμως εχθροί είναι αυτοί οι εσωτερικοί .Οι γενίτσαροι της αριστεράς και της προόδου .Κάντε κλικ στο link του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης να δείτε ότι οι προδέτες της κυβέρνησης έχουν βάλει στην επιλογή γλώσσας και μακεδονικά !! http://www.thessalonikiairport.gr/tickets/
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια