Powered By Blogger

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλες αποφάσεις ενός αληθινού Έλληνα

Αρχίζοντας αυτό το άρθρο, δεν θα μπώ όπως θα ήταν λογικό στην διαδικασία να περιγράψω και να αναλύσω όλα αυτά που μας έχουν φέρει έως εδώ. Οι τόσες άστοχες επιλογές που γίνονται εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν την κρίση, από την αρχή της μεταπολίτευσης, τα πόσα σκάνδαλα κατασπατάλησης δημοσίου πλούτου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και.....
άλλα τόσα που δεν ξέρουμε ακόμα.


Και τώρα βρισκόμαστε ως Ελλάδα αντιμέτωποι με έναν όλεθρο και το παιχνίδι φαίνεται χαμένο. Στην επόμενη σκηνή του ελληνικού δράματος βλέπω την επίσημη πλέον υποθήκευση ολόκληρου του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας και την πλήρη εκμετάλλευση του από ξένους. Την εκποίηση της ίδιας της χώρας, της Ελλάδας μας.

Απο την μία βλέπω μία μή εκλεγμένη απο το λαό κυβέρνηση υπόλογη στο τραπεζικό σύστημα να αποτελείται από μία βουλή που χαροπαλεύει μέσα στην σήψη της διαπλοκής. Απο την άλλη δεν βλέπω δυστυχώς τους Έλληνες στους δρόμους. Όσοι ήταν αγανακτισμένοι τα χώσανε, ξεσπάσανε και πήγανε σπίτια τους. Τώρα που έχουν πέσει οι μάσκες, όλοι παρακολουθούν χωρίς αντίδραση το θρίλλερ που δεν είναι όμως ταινία. Η διαφορά τους με το αρνί που πάει για σφαγή είναι οτι το αρνί αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, νιώθει οτι έρχεται το τέλος του και αντιστέκεται όπως μπορεί.

Μόνο ένας λόγος μπορεί να υπάρχει που να δικαιολογεί αυτή την νεκρική σιγή των Ελλήνων. Το λίπος που ύπαρχει ακόμα στους περισσότερους. Ένα λίπος που διατηρείται και αυξάνεται δεκαετίες τώρα.

Υπάρχεί όμως και ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που σκέφτεται, που έχει ξυπνήσει απο τον λίθαργο αναζητώντας απεγνωσμένα φρέσκους ανθρώπους για να εναποθέσει πάνω τους ότι ελπίδα έχει απομείνει.

Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους υπολογίζω και τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο. Σε αυτές τις πολιτικά ασταθείς μέρες, ενά μεγάλο κομμάτι της αφυπνισμένης κοινωνίας τον πιέζει σε μία πολύ μεγάλη απόφαση που κρύβει τρομερούς κινδύνους για τον ίδιο.

Αξίζει πραγματικά να σημειωθεί η σφοδρή επίθεση που έχει δεχτεί ο Πάνος Καμμένος απο μία ομάδα ανθρώπων που μπορεί να μην γνωρίζονται προσωπικά ή να έχουν την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους, αλλά σίγουρα έχουν ένα κοινό. Με τον ένα η με τον άλλο τρόπο , ζημίωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Αυτή την ώρα που γράφω, ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται αντιμέτωπος με αγωγές που ξεπερνουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ! Μιλάμε για ένα εξωπραγματικό ποσό, ένα ποσό που μπορεί να του στοιχίσει πολύ ακριβά, και όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την οικογένεια του, το μέλλον των παιδιών του.


Ανδρέας Παπανδρέου, Θεόδωρος Τσουκάτος, κυρία Ξαφά, οι ΙJPartners, αποτελούν μερικούς από τους κατήγορους. Πρόκειται για μια προσπάθεια εκφοβισμού και επίδειξη ισχύος του συστήματος που θα έπρεπε λογικά να είχε πετύχει τον στόχο της και να είχε σιωπήσει μια για πάντα τον Καμμένο.

Με δεδομένα λοιπόν τα παραπάνω γεγονότα, ο Πάνος Καμμένος επιλέγει όπως δείχνουν τα πράγματα και όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος, να πάρει οριστικό διαζύγιο με την Ν.Δ. , εγκαταλείποντας την κομματική ομπρέλα που του παρέχει το μεγαλύτερο κόμμα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.
Αν λάβει κανείς υπ’όψην του την υπόθεση των δύο οικονομικών εισαγγελέων και το μεγάλο άδειασμα του κύριου Πεπόνη απο την ίδια την κυβέρνηση, είναι εύκολο να φτάσει στο συμπέρασμα του πόσο σημαντική είναι αυτή του η απόφαση.


Ο Πάνος Καμμένος μπένει all-in ρισκάρoντας ουσιαστικά τα πάντα.


Μόνο ένας αληθινός Έλληνας είναι σε θέση να κάνει ένα τέτοιο βήμα και να τα παίξει όλα για όλα για το καλό της πατρίδας . Αυτό είναι κάτι που οφείλει ο καθένας να του το παραδεχτεί, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και πολιτικών πεποιθήσεων.

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός που φώναζε στο βήμα της βουλής κάθε φορά που είχε την ευκαιρία για τα σκάνδαλα της οικογένειας Παπανδρέου τα όποια τώρα βγαίνουν στη φόρα, ο μόνος που συγκρούστηκε μετωπικά και ουσιαστικά με την Siemens την οποία παρακαλάει τώρα η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τους καινούριους σταθμούς μετρό της Αθήνας. Είναι απο τους λίγους που στάθηκαν εξ’αρχής ενάντια στο μνημόνιο, ένα μνημόνιο που όλοι παραδέχονται σιγά σιγά πως ήταν ένα μοιραίο πολιτικό λάθος για τον τόπο.


Το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδιπλωθεί για να διαφυλάξει όλα αυτά που πολεμά ο Πάνος Καμμένος και η κίνηση του είναι πολύ επίφοβη και μπορεί να εξελιχθεί με πολύ άσχημο τρόπο για τον ίδιο καθώς είναι γνωστό πια σε όλους μας το καθεστώς ατιμωρησίας και μηδενικής διαφάνειας που κυριαρχεί στην ελληνική πολιτική σκήνη.


Επειδή πολλοί που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο αποδείχθησαν στο τέλος πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, ο Έλληνας έχει μάθει πια να είναι επιφυλακτικός και προσεκτικός. Πιστεύω όμως πως όταν του δοθεί η ευκαιρία, ο Πάνος Καμμένος θα αποδείξει περίτρανα και εμπράκτως πως μιλάει την γλώσσα της αλήθειας.

Μακάρι να βγει κάτι θετικό μέσα απο αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει και μακάρι η ειλικρίνεια και ο δυναμισμός που τον διακατέχουν αλλά και η αγάπη του για την Ελλάδα να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όσουν τον πλαισιώσουν αλλά και για όλους μας.

Γιατί απέναντι στην πονήρια και μοχθηρία του καθεστώτος, το μεγαλύτερο όπλο είναι η αγάπη για την πατρίδα μας.


Οδυσσεύς


http://sosto-lathos.blogspot.com/

28 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 09:24 PM
    Σίγουρα μας χρειάζονται ΆΝΘΡΩΠΟΙ σαν τον Πάνο
    Απάντηση
  2. ΜΠΠ ΚαλιφόρνιαJan 23, 2012 09:34 PM
    Δευτερολογώντας απ΄ ό,τι έχω διαβάσει εδώ στο εξωτερικό πού μένω γιά πολλά χρόνια, αποδέχομαι
    θα έλεγα χωρίς καμία επιφύλαξη τα γραφόμενά σου!
    Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση από κανά άλλο μέλος της Βουλής πού δεν έχει γίνει ακόμα Μοσχάρι. Να γίνη καί αυτός μαζί με πολλούς άλλους πού έχουν ΞΥΠΝΗΣΕΙ η αιτία γιά αλλαγή της πνοής τού αέρα πού θα κατευθείνει το καραβάκι της Ελλάδος σε άλλη κατεύθυνση.
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 10:06 PM
    Μαζί σου Πανο!! Αντε να ξεφορτοθούμε τα λαμόγια!!!
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:04 PM
    Καμμένε , φωτιά στα μπατζάκια βάλτους.
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:09 PM
    ...ΤΙ ΚΟΙΛΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΣΤΟ.....NOT FOR SALE
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:15 PM
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΜΑ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:16 PM
    Ο Πάνος έχει αποδείξει ότι είναι θαρραλέος, τίμιος και αληθινός πατριώτης. Εύχομαι η Παναγία, που έχει το όνομά της, να τον ενδυναμώνει, να τον προστατεύει και να τον οδηγεί, στην προσπάθειά του για την αφύπνιση των Ελλήνων και την διάσωση της φιλτάτης πατρίδος.
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:17 PM
    Η ΚΟΙΛΑΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:20 PM
    Πάνο στόχος η ευρύτερη συναίνεση και η συσπείρωση του λαού.
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:24 PM
    ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Επί 37 έτη ΄Ελληνα Πατριώτη, Δεξιέ, Εθνικιστή... δεν είχες φωνή, επειδή είχες εγκλωβισθεί σε ένα κόμμα το οποίο δεν είχε καμμία σχέση με τον πατριωτισμό, με τα δικά σου πιστεύω. Το ψήφιζες μόνο και μόνο γιά να μην βγαίνει στη εξουσία το ΠΑΣΟΚ! Κι άς μήν παραδέχθηκε ποτέ αυτό το κόμμα πώς σε αντιπροσώπευε, πώς ήταν Δεξιό!!
    Μόλις άρχισες να αντιλαμβάνεσαι το ρόλο που παίζει η Ν.Δ., το Κατεστημένο φρόντισε να σου παρουσιάσει ως Πατριώτη έναν ξεδιάντροπο ψεύτη και λαϊκιστή, τον Καρατζαφέρη! Και κατάφερε να σέ μαντρώσει ξανά!!
    Τώρα που και ο ΛΑ.Ο.Σ σε πρόδωσε, το Κατεστημένο τής Μεταπολιτευτικής Φαυλοκρατίας, ανησυχώντας μήπως και βρεθεί κάποιο "ακροδεξιό" κόμμα και σε συσπειρώσει και ακουσθεί έτσι και η δική σου φωνή, εφηύρε το "φαινόμενο" τού Καμμένου!!
    Σού τον παρουσιάζει όπως ακριβώς τον ονειρευόσουνα!! Αντιμνημονιακό! Υπέρμαχο τών εξαθλιωμένων Ελλήνων! Υπέρμαχο τών Εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων!!
    Θα προσπαθήσει, λέει ο ίδιος, ώστε να μην ψηφισθεί η Δανειακή Σύμβαση από 180 Βουλευτές (συναδέλφους του)! Ωραίο ακούγεται! Ωραίο γιά νά'ναι αληθινό....
    ΄Ελληνες Πατριώτες
    Η Δανειακή Σύμβαση ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ, παρά τις "προσπάθειες" τού Καμμένου.. ΄Ομως αυτός, γιά τις "αντιμνημονιακές προσπάθειες του", θα γίνει ήρωας. ΄Οχι όμως δικός σας, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!! Διότι αυτό , μέσω τού Καμμένου, θα κατορθώσει και πάλι να επιβιώσει και μάλιστα έχοντας καταρθώσει και πάλι να σάς "φιμώσει".
    Θα καταφέρει και πάλι να σάς μαντρώσει γύρω από ένα πρόσωπο που το παρουσιάζει ως Πατριώτη, ως αντιμνημονιακό, ως υπέρμαχο τών Λαϊκών συμφερόντων και τών Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!!
    Γνωρίζει, αυτό το Σάπιο και Παρακμιακό Μεταπολιτευτικό Πλουτοδημοκρατικό Κατεστημένο, πώς, ελάχιστοι από εσάς θα αναλογισθείτε:
    " Τόσα χρόνια πού ήταν ο "σωτήρας" Καμμένος;; Δεν ήταν μέσα σ' αυτό το Κατεστημένο;; Δεν το υπηρετούσε;; Δεν ήταν Υπουργός του;; Τόσα χρόνια, βγήκε ποτέ του να θίξει τα κακώς κείμενά του;; ΄Οταν έβλεπε γύρω του τις μίζες, τις κλεψιές, τις απάτες, τις προδοσίες, την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, αυτός πού ήταν;; ΄Εκανε κάτι γιά όλα αυτά;; Είπε κάτι;; Κατηγόρησε κάποιον;;"
    Τον είδαμε όλοι μας χθές (23/1/2011) στον ΑΝΤ1 να δηλώνει πρόθυμος να συνεργασθεί με τον... ΣΥ.ΡΙΖ.Α και το Κ.Κ.Ε.!!! Δηλαδή με τα πλέον αντεθνικά κόμματα. Με τα κόμματα που, αδιαφορώντας γιά την κατάντια τών συμπατριωτών τους, νοιάζονται μόνο γιά όσους ήλθαν στην Ιερή τούτη Χώρα, παραβιάζοντας τα "άγια" σύνορά μας!! Με τα κόμματα που έχουν το θράσος να υποστηρίζουν όλες τις εντός τών συνόρων μας ανενοχλήτως δρώσες Αντεθνικές "μειονότητες"!!!
    ΄Αν όλα αυτά δεν σάς προβληματίζουν, τότε ψηφήστε:
    Είτε ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ..... Είτε ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Κ.Κ.Ε.
    Τ Ο Ι Δ Ι Ο Ε Ι Ν Α Ι...
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:40 PM
      συμφωνω και ευπαξανω σωκρατη ολα ειναι μελετημενα το τι θα σου πασαρουνε
    2. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:41 PM
      ΣΩΚΡΑΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

      ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ;;;;;;;;;;

      ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;

      ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ Α.Π. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ' Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ '.

      ΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΦΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ..........
  11. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:31 PM
    ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ !

    ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΏΝ.
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:48 PM
    ΟΙ "ΣΩΚΡΑΤΗΔΕΣ" ΑΦΘΟΝΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΟΗΤΕΥΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςJan 23, 2012 11:55 PM
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;
    Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;
    Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

    Τι ζητά ;
    Τι επιδιώκει;
    Τι προτείνει;
    Τι πιστεύει;
    ΠΟΙΕΣ είναι οι προσωπικές του απόψεις για όσα συμβαίνουν;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:04 AM
      μέχρι χθές για γλάστρα ήταν καλός ;;;;;;;;

      τώρα που ξύπνησε παρέα με 3 εκ. ¨Ελληνες το σύστημα τον κυνηγά ;;;;;;
  14. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:00 AM
    11:48
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ "ΣΩΚΡΑΤΗΔΕΣ ΑΦΘΟΝΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ.

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ!!

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...ΜΙΖΕΣ, ΑΠΑΤΕΣ, ΚΛΕΨΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;; ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ;; ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!

    ΕΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΕΑΝ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:19 AM
      Το κατεστημένο δεν πρόβαλε ποτέ τη δράση του Καμμένου για ήταν πάντοτε "αιρετικός". Ίσως αν ψάξεις περισσότερο, θα δεις ποιός εξυπηρετεί το κατεστημένο. Ίσως (άν είσαι καλοπροαίρετος)προβληματιστείς.
  15. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:13 AM
    Προφανώς 11,55 δεν έχεις παρακολουθήσει την πολιτική διαδρομή του Καμμένου και μηρυκάζεις αυτά που λένε οι μνημονιακοί εναντίον του. Ή είσαι και σύ όργανο του συστήματος. Ο Καμμένος είναι από τους λίγους που δεν κρύβουν τι πιστεύουν και τι επιδιώκουν. Και μέχρι σήμερα έχει φανεί συνεπής. Μήπως για την τρομοκρατία είχε άδικο; Όργανο του συστήματος (κυρίως του πασοκικού)δεν ήταν κι' αυτή; Αλήθεια, σήμερα, που ο λαός πεινάει, παγώνει και αυτοκτονεί, που είναι οι "τρομοκράτες" να τον ... προστατεύσουν ή έστω να ... "εκδικηθούν"; Ή μήπως τους εξάρθρωσε όλους ο Χρυσοχοϊδης;
    Απάντηση
  16. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:16 AM
    11:41, ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ;;
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ;;
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;; ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;;

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ..

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:33 AM
      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ .

      ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΑ.

      37 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

      ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΘΑΧΑΝ 80% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ.

      Ο ΙΧΩΡ ΜΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΧΩΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ.
  17. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:21 AM
    ΑΓΑΤΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ)
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.....ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.......ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ......

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ..........
    Απάντηση
  18. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:24 AM
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ???ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΔ???ΕΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ...ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ...Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ...ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ...ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΙΝΑΣ!!!
    Απάντηση
  19. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:26 AM
    ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!!!! ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΣΑΝ ΦΥΛΗ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ-ΚΕΝΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΕΑΤΡΙΝΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΟΣ ΘΗΜΙΘΗΤΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!
    Απάντηση
  20. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 12:41 AM
    12,24-12,26 ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ
    Απάντηση
  21. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 01:49 AM
    12.41
    ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΗΛΙΘΙΕ!!!!
    Απάντηση
  22. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 02:28 AM
    Ε, ας την πάρει αυτή την ΜΕΓΑΛΗ απόφαση επιτέλους! Δωδεκαμηνίτικο θα το κάνουμε στο τέλος!!!
    (Άκου...ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! Σίγα ρε παίχτη... ήδη στριμώχνονται οι ..Τούρκοι στην Κόκκινη Μηλιά!!! ...ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! έλα ρε μάγκα μου!! Εμείς δηλαδή που δουλεύουμε και στηρίζουμε αυτή την Πατρίδα τι είμαστε?... "ψεύτικοι" Έλληνες???? Γιατί μας προσβάλεις έτσι?
    Ωχ Παναγιά μου...τι αλλη παπαριά θα άκούσουμε πάλι!!
    Αλλά, σκέφτομαι... τοσο καιρό το βασανίζει, την τυχόν και μας βγει ...τζούφιος κι αυτός! Σαν τους άλλους, του ΠΑΣΟΚ, που χτυπιόνταν ότι θα..και θα.. και θα... και στο τέλος κατέληξαν..."καλτσοδέτες!")
    Λεον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια