Powered By Blogger

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου βάζει στη θέση του τον Λοβέρδο!

Πανηγυρική δικαίωση του tsantiri.gr μέσα από την επιστολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ρούσσο Παπαδάκη.
Προχθές, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου περί «μακελειού» (δείτε εδώ: «Μακελειό αν πειράξουν τον Παπανδρέου»), γράφαμε: Αυτό όμως που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι το θράσος του, να απειλεί με «μακελειό» το έθνος και τη Δικαιοσύνη! Δεν έχει καταλάβει ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι μακελειό θα γίνει εάν δεν αποδοθεί Δικαιοσύνη, για να....
κάνουμε και εμείς μια… «προφητεία». Και να είναι πιο προσεκτικός στα λόγια του, διότι η βουλευτική του ασυλία δεν θα τον προστατεύει για πάντα.

Σε αναφορά «φωτιά» που έστειλε σήμερα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος Παπαδάκης στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Δικαιοσύνης, της πολιτικής και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αναφέρεται και στη δήλωση περί «μακελειού» του Ανδρέα Λοβέρδου και δικαιώνει πλήρως το προχθεσινό σχόλιό μας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός εγκαλεί τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο για τις πρόσφατες δηλώσεις «περί μακελειού», οι οποίες έγιναν υπό τη κάλυψη της βουλευτικής ασυλίας, όπως αναφέρει και δικαιώνει, όπως ήδη επισημάναμε, πλήρως το σχόλιο μας.
Στη συνέχεια ο Αντεισαγγελέας παροτρύνει τον Υπουργό να ασχοληθεί με τα προβλήματα των νοσοκομείων και «με το μερίδιο από την συλλογική ευθύνη που αναλογεί για την «αποπροστασία» του πολίτη, από την αύξηση της εγκληματικότητας (απότοκο πολιτικής τακτικής)».

Δεν πρέπει να προκαλούν, αλλά και δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας «όσοι διαχρονικά ασκώντας εξουσία, μας έφθασαν σ’ αυτή την κατάσταση, που οδήγησαν εκατοντάδες νέων στην ανεργία στερώντας τους το όνειρο και την ελπίδα στη ζωή», προσθέτει ο Παπαδάκης.

Καλεί παράλληλα τους δικαστές και εισαγγελείς να κάνουν διαρκεί αυτοκριτική, αλλά και ζητάει να σταματήσουν τα «λαϊκά ιεροδικαστήρια», από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που παραπλανούν την κοινή γνώμη και προσπαθούν να ασκήσουν πιέσεις στην Δικαιοσύνη.

Το πλήρες κείμενο της αναφοράς του Παπαδάκη έχει ως εξής:

« Θα ήθελα να επαναλάβω αυτό που επανειλημμένα έχω πει : ν’ αφήσουν την δικαστική εξουσία να επιτελέσει το έργο της και να σταματήσει η όποια πολιτική ή επαγγελματική εκμετάλλευσή της. Τα Ραδιοτηλεοπτικά λαϊκά παραδικαστήρια δεν προάγουν τον νομικό πολιτισμό και το δίκαιο, όταν γίνεται υπέρβαση των ορίων της κριτικής, μάλιστα όταν επιδιώκεται πολιτικό όφελος ή το κέρδος της τηλεθέασης, παραπλανώντας την κοινή γνώμη και προσπαθώντας να ασκήσουν πίεση στην Δικαιοσύνη.

Όσο για τις ατυχείς δηλώσεις του κ. Υπουργού Υγείας «περί μακελειού» που (υπό την κάλυψη της βουλευτικής ασυλίας) άπτεται της πρόκλησης σε τέλεση πλημμελήματος, θα ήθελα να του πω ας ασχοληθεί με το Νοσοκομείο της Ρόδου, που έμεινε χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και αναλώσιμα υλικά για να τα χορηγήσει τελικά η Μ.Κ.Ο., ας ασχοληθεί με το Νοσοκομείο Σύρου, όπου οι συγγενείς ασθενών μεταφέρουν ηλεκτρικές θερμάστρες για να τους ανακουφίζουν. Ακόμη ας ασχοληθεί με το μερίδιο από την συλλογική ευθύνη που αναλογεί για την «αποπροστασία» του πολίτη από την αύξηση της εγκληματικότητας (απότοκο πολιτικής τακτικής).

Όσοι διαχρονικά ασκώντας εξουσία, μας έφθασαν σ’ αυτή την κατάσταση, που οδήγησαν εκατοντάδες νέων στην ανεργία στερώντας τους το όνειρο και την ελπίδα στη ζωή, δεν πρέπει να προκαλούν και δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Αποδόμησαν από την παιδεία τις ανθρώπινες αξίες, το ήθος, την ειλικρίνεια, την καλοσύνη, την αγάπη, καλλιεργώντας τ’αντίθετα, προβάλλοντας και υπερασπίζοντας το εγώ τους αντί το εμείς (την ενότητα), αυξάνοντας την απληστία και όχι το μέτρο (κατά την Αριστότελεια διατύπωση).

Όσον αφορά δικαστές και εισαγγελείς καλό είναι όπου είναι απαιτητικοί με τους άλλους να είναι πρώτα απαιτητικότεροι και αυστηρότεροι με τους εαυτούς τους, το λάθος του άλλου να το συγχωρούν όχι όμως το δικό τους (ώστε να μην το επαναλάβουν), να κάνουν διαρκή αυτοκριτική γιατί όποιος την αφήνει, εγκαταλείπει μια από τις βασικές λειτουργίες της νόησης και στερεί από μια ιδιότυπη με τον εαυτό του διαλεκτική γόνιμη σύνθεσή της. Να γίνονται παρατηρητές αλλά και παρατηρούμενα αντικείμενα συγχρόνως, να εξορθολογίζουν την έρευνα, την ποινική δίωξη, την προσωρινή κράτηση αφού οι υπερβολές αναιρούν το δίκαιο.

Στο δίλημμα των πολιτών «τον νόμο να φοβούμαι ή τον δικαστή» να μην καταλήγουν στο δεύτερο, γιατί αυτό σημαίνει ότι αφήσαμε το δίκαιο να διολισθήσει σε μέσο εκδικήσεως ή αδράνειας και θα μεταβληθούμε έτσι σε Νέρωνες και Ηρόστρατους της Δικαιοσύνης.

Τέλος, οι νομικοί (αλλά και οι συντεταγμένες εξουσίες) να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε την Δικαιοσύνη, σαν ένα όνειρο που διαρκώς προσπαθούμε να πραγματώσουμε».

http://www.tsantiri.gr

17 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:25 PM
    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ...

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!!!!!!!
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:31 PM
    Χρυσοχοϊδης, Λοβέρδος, έθεσαν εαυτούς εκτός κούρσας διαδοχής…
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. microviosJan 25, 2012 09:38 PM
      στενοχωριεσαι πασοκε;
  3. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:33 PM
    ΚΥΡ ΛΟΒΕΡΔΟ.ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ...
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:38 PM
    ο σύντροφος μιλά τη γλώσσα της αλήθειας.
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:47 PM
    τη γλωσσα της μα.λα.κιας μιλαει.
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:48 PM
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΟΡΜΠΑ !

    "Το δέλεαρ του δεκασμού από το αναιδές κεφάλαιο στους ευτελείς..."

    "Υπό το αυτό ιστορικό πρέπει να θεωρηθεί ως προφανής η ύπαρξη ικανών ενδείξεων περί τελέσεως πράξεων δωροδοκίας (άρθρο 236 Π.Κ.), συνισταμένης στην διάθεση σημαντικών χρηματικών ποσών, εκ μέρους των εχόντων εγκληματική συμμετοχή στην επίμεμπτη συναλλαγή, σε τρίτους, ο κύκλος των οποίων εκ μαρτυρικών εκτιμήσεων και υπονοιών μόνον προσδιοριζόμενος, αλλά και αναφερόμενος σε πολιτικούς χώρους συγκεκριμένους, δεν κατέστη δυνατόν να καταλήξει προδικαστικώς, στο παρόν στάδιο της προκείμενης έρευνας και στη βεβαίωση της ταυτότητος συγκεκριμένων προσώπων, ως αποδεκτών προϊόντων του εγκλήματος της δωροδοκίας.

    Εκ τούτου όμως δεν εξέλιπαν οι ενδείξεις περί υπάρξεως δωροληψίας (άρθρο 235 Π.Κ.), περί της οποίας βεβαιότης εκφράζεται εκ σαφών μαρτυρικών εκτιμήσεων και υπονοιών κατευθυνομένων προς συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, οι οποίες δεν αναιρούνται εκ της σιωπής των υπόπτων. Διότι, είναι χαρακτηριστικό, ότι η εν προκειμένω σιωπή των υπόπτων, είτε ερμηνευθεί ως πρόσκαιρη υπερασπιστική τακτική σκοπιμότητος, αρκουμένη προς το παρόν σε υπαινιγμούς και επιφυλάξεις, είτε θεωρηθεί ως ελπίδα αναμονής επιεικούς δικαστικής κρίσεως - άγνωστον εκ ποίων λόγων υπάρξασα - δεν είναι άρνηση των παρανόμων στοιχείων της επίμαχης συναλλαγής. Είναι - και τούτο μαρτυρείται εκ της προσεκτικής εκτιμήσεως των δοθεισών καταθέσεών τους - σιωπή πολυσήμαντη και αναμένουσα τον κατά την κρίση τους κατάλληλο χρόνο της προβολής επιχειρημάτων και αποκαλύψεων (είναι σαφής η περί τούτου δήλωση του Σοφοκλή ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗ στον δημοσιογράφο ΝΤΑΣΚΑ). Ετσι εξηγείται η σιωπή των υπόπτων στο στάδιο αυτό. Διότι, ο κύκλος της ερευνωμένης συμμετοχικής εγκληματικής δράσεως είναι ευρύς, αλλά και η επίμεμπτη περί αυτής γνώση βαρύνει πολλούς. Και είναι γεγονός, ότι η άνομη συναλλαγή του δεκασμού, το δέλεαρ του οποίου προσφέρεται αφειδώς από το αναιδές κεφάλαιο στους ευτελείς, εξηγεί και εκτρέφει τον κύκλο της εγκληματικής δραστηριότητος, της ανοχής των πολλών και της άνομης σιωπής".
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:53 PM
    Εκθέσεις -βόμβες Ζορμπά για τα ομόλογα
    Στο φως τα πορίσματα του πρώην εισαγγελέα που θάφτηκαν επί ΝΔ- Σήμερα καταθέτει στην Εξεταστική της Βουλής
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/07/2010, 06:45

    Τρεις εκθέσεις του πρώην εισαγγελέα και επικεφαλής της Αρχής για το «ξέπλυμα» κ. Γ. Ζορμπά, ο οποίος ερεύνησε την υπόθεση των δομημένων ομολόγων, έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ( Πηγή: ΙCΟΝ/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

    emailεκτύπωση

    Σαφείς αναφορές σε ροή «μαύρου» χρήματος που ως προϊόν δωροδοκίας κατευθύνθηκε σε «συγκεκριμένο πολιτικό χώρο», ο οποίος δεν κατονομάζεται αλλά είναι σαφές από τα συμφραζόμενα ότι αναφέρεται στην τότε κυβερνώσα Νέα Δημοκρατία, γίνεται στα πορίσματα του πρώην εισαγγελέα και επικεφαλής της Αρχής για το «ξέπλυμα» κ. Γ. Ζορμπά ο οποίος ερεύνησε την υπόθεση των δομημένων ομολόγων. Στις τρεις διαφορετικές εκθέσεις που συνέταξε για ισάριθμες συναλλαγές και έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, ο πρώην εισαγγελέας, ο οποίος έχει κληθεί σήμερα το πρωί να καταθέσει ως πρώτος μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο με τα δομημένα, ο κ. Ζορμπάς είναι «καταπέλτης» κατά των εμπλεκομένων στη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων που επιχειρήθηκε να γίνει με τα «τοξικά» ομόλογα τα οποία προμηθεύτηκαν οι διοικήσεις τους.

    Η ρητή αναφορά στη διακίνηση «μαύρου» πολιτικού χρήματος που υπάρχει στο πρώτο από τα πορίσματα τα οποία συντάχθηκαν τον Αύγουστο του 2007 για τις συναλλαγές ύψους 280 εκατ. ευρώ του επικουρικού ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ), επιβεβαιώνει τον πανικό που είχε επικρατήσει τότε στο «γαλάζιο» κυβερνητικό επιτελείο και οδήγησε στην εσπευσμένη απόφαση για προσφυγή στις κάλπες λίγες ημέρες προτού εμφανιστεί ο κ. Ζορμπάς στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

    Είχε προηγηθεί η απόφαση της τότε ηγεσίας της Δικαιοσύνης να επιστρέψουν- ως «μη νόμιμο» - το πόρισμα στον πρόεδρο της Εθνικής Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, αμφισβητώντας το δικαίωμά του να συντάσσει τέτοιες εκθέσεις. Ο κ. Ζορμπάς ωστόσο επέμεινε και τον Μάιο του 2008 απέστειλε στη Δικαιοσύνη άλλες δύο εκθέσεις για δομημένα ομόλογα που είχαν προμηθευτεί τα Ταμεία των δημοσιογράφων (ΤΣΠΕΑΘ) και των φαρμακοϋπαλλήλων (ΤΕΑΥΦΕ) που απετέλεσαν και το «κύκνειο άσμα» του στην Αρχή για το «ξέπλυμα», καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα «καρατομήθηκε» με νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Οικονομίας, το οποίο υποβίβασε την Αρχή σε υπηρεσία του υπουργείου και όρισε ότι επικεφαλής της θα ήταν εν ενεργεία δικαστικός.
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:58 PM
    ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:59 PM
    Το πόρισμα Ζορμπά στον ανακριτή μετά... 26 μήνες
    ΑΦΗΝΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΟ «ΚΡΥΦΟ ΟΜΟΛΟΓΟ»
    Με καθυστέρηση 26 μηνών, κι ενώ η ανάκριση έχει εισέλθει πλέον στο στάδιο των απολογιών των κατηγορουμένων, διαβιβάστηκε στον εφέτη-ειδικό ανακριτή Γ. Λέκκα το πόρισμα του πρώην προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση βρώμικου χρήματος, Γ. Ζορμπά, για την υπόθεση του «κρυφού ομολόγου».
    Ο πρώην πρόεδρος της Αρχής καταπολέμησης βρώμικου χρήματος, Γ. Ζορμπάς Πρόκειται για το πόρισμα με το οποίο ο κ. Ζορμπάς αφήνει σαφείς αιχμές για εμπλοκή πολιτικών παραγόντων στη διαδρομή των «γαλάζιων ομολόγων» και το οποίο παρέμεινε αναξιοποίητο, καθώς η διαβίβασή του μόλις πριν από λίγες ημέρες, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στον αρμόδιο ανακριτή, δεν μπορεί να επιφέρει πλέον καμία αλλαγή στην πορεία των ερευνών.
    Από τον Αύγουστο άλλωστε του 2007, που ο κ. Ζορμπάς ολοκλήρωσε το πόρισμά του, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχε σπεύσει να το αμφισβητήσει με πρόσχημα τη μη τήρηση της νομιμότητας εκ μέρος του προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση βρώμικου χρήματος. Με εγκύλιο δε του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά, η οποία είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, το πόρισμα του κ. Ζορμπά είχε χαρακτηριστεί ως «απλό διαβιβαστικό έγγραφο».
    Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, το πόρισμα διαβιβάστηκε τελικά επειδή το αιτήθηκε ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ, που επιθυμεί να συνεκτιμηθεί στα επόμενα δικαστικά στάδια, καθώς η ανάκριση ολοκληρώνεται οσονούπω με την κλήτευση σε απολογία των χρηματιστών οι οποίοι κατηγορούνται για την επίμαχη συναλλαγή.
    Οι νόμιμοι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών ταμείων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες έχουν ήδη απολογηθεί.
    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζορμπάς ανέφερε στο «διά ταύτα» της πολυσέλιδης πορισματικής του έκθεσης ότι: «Είναι αφελές να υποθέσει κανείς ότι οι κατά το φθινόπωρο 2006 ληφθείσες αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων των τεσσάρων ασφαλιστικών ταμείων ως προς την αγορά του επικειμένου να εκδοθεί σύνθετου ομόλογου, πράξεις διαχειριστικές και ανακοινώσιμες στο αρμόδιο υπουργείο Απασχόλησης, αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδος, δεν ήταν γνωστές και σε παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών μέχρι της εκδόσεως του ομολόγου».
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 01:59 PM
    Glyftiko syndromo: pes posa pairneis ygionomika na sou pw poios eisai skouliki!
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 02:02 PM
    αυτή η κοπέλα στη φωτογραφία που κάνει πιάτσα
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 02:09 PM
    Πέστε του να πάει να δώσει κανένα χαρτί υγείας στα Νοσοκομεία και να αφήσει τα κομματικά
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 02:30 PM
    2:02 ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΓΕΜΑΤΟ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 03:03 PM
      ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ????

      ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ
      ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 1.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ?????


      ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ << ΠΑΣΟΚ >>ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ????


      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!!!

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ VIDEO...

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ Ν Τ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

      ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ

      ΠΑΣΟΚΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ Ε ΠΑΣΟΚΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!!!!

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ?????

      ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!

      ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ VIDEO ΚΑΙ VIDEO !!!!!

      ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

      ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ .
  14. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 03:19 PM
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ-ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ (κος ΛΟΒΕΡΔΟΣ) ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ (ΕΜΑΣ), ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΥ-ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο κος ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ...
    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςJan 25, 2012 03:47 PM
    ΛΟΒΕΡΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...
    ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια