Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτo παρασκήνιο πίσω από τη δίωξη Καπελέρη

Τώρα εμάς γιατί μας μοιάζει με ένα ακόμα βεγγαλικό του συστήματος μια ξαναζεσταμένη υπόθεση που σκάει πάλι στη συγκεκριμένη συγκυρία;

Ακόμη και το ενδεχόμενο προφυλάκισης αντιμετωπίζει τόσο ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών για Φορολογικά και Τελωνειακά θέμα, όσο και η επικεφαλής των ......
Τελωνείων μετά τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Στο πόρισμά του ο οικονομικός εισαγγελέας λέει ότι δεδομένων των συνθηκών η ζημιά είναι μεγαλύτερη των 15 εκατομμυρίων.

Τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια τακτικού ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει την έρευνα, αλλά και ως προς το σκέλος των πιθανών πολιτικών ευθυνών στην υπόθεση και στην περίπτωση που υπάρξουν ενδείξεις για εμπλοκή πολιτικών προσώπων τότε η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη Βουλή.

Το παρασκήνιο πίσω απ' την υπόθεση είναι απίστευτο.

Πολλοί είναι εκείνοι που το συνδέουν με την παραίτηση την περασμένη βδομάδα των δύο εισαγγελέων που έκαναν λόγο για παρεμβάσεις στο έργο τους και που μόλις χθες επανήλθαν, αμέσως μετά την δίωξη κατά Καπελέρη.

Όλα ξεκίνησαν μετά την παραίτηση του πρώην Γ.Γ. Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Δ. Σπινέλη που μετά την αποχώρησή του έκανε την καταγγελία για παγωμένα πρόστιμα για λαθρεμπόριο καυσίμων εναντίων βενζινοπωλών.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για “κουκούλωμα” προστίμων.

Πολλοί μίλησαν και για κόντρα μεταξύ των δύο Γενικών Γραμματέων.

Ο κ. Καπελέρης κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος, ανέφερε ότι υπήρχε πρόβλημα στο περιβόητο σύστημα Ήφαιστος όπου οι βενζινοπώλες έπρεπε να καταχωρούν τα στοιχεία (ακούστε εδώ τι είπε στο Newsit ) και πως δεν υπήρχε λαθρεμπόριο.

Επικαλούμενος τη δυσλειτουργία του συστήματος είχε υποστηρίξει ότι προωθείτε νομοθετική ρύθμιση για να λυθεί το ζήτημα και να μην υποστούν λόγο δυσλειτουργίας δυσβάσταχτα πρόστιμα 3.500 βενζινοπώλες.

Το υπουργείο ζήτησε μετά τη χθεσινή εξέλιξη την παραίτηση του κ. Καπελέρη, εμμέσως όμως πλην σαφώς τον κάλυψε λέγοντας πως η νομοθετική ρύθμιση ήταν εν γνώση των οικονομικών εισαγγελέων που παρ' όλα αυτά προχώρησαν στη δίωξή του.

Τώρα πηγές του υπουργείου λένε ότι και η ρύθμιση ενόψει εξελίξεων παγώνει.

Το θέμα ωστόσο είναι ότι μιλάμε για μια υπόθεση για την οποία μήνες πριν τη δίωξη ήταν ενήμερη η ηγεσία του υπουργείου, προωθούνταν ρύθμιση από το καλοκαίρι για πρόστιμα τα οποία δεν είχαν ακόμη “μπει” επρόκειτο να επιβληθούν από φθινόπωρο.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του υπουργείου για τη ρύθμιση ήταν ενήμεροι και οι οικονομικοί εισαγγελείς και τελικά ... καταλήγουμε σε δίωξη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών
Μετά την παραγγελία του κ. Γρ. Πεπόνη να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Γενικού Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του ΥΠΟΙΚ κ. Γιάννη Καπελέρη, γιατί εξέδωσε εγκύκλιο σχετική με τις εγγραφές στο σύστημα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και την επιβολή προστίμων, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Π. Οικονόμου, ζήτησε από τον κ. Καπελέρη να υποβάλει την παραίτηση του προκειμένου να διευκολυνθεί η σχετική δικαστική έρευνα.

Σημειώνεται πάντως ότι, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής κατά της Φοροδιαφυγής, επειδή οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων είχαν προτείνει την νομοθετική ρύθμιση του θέματος αυτού, θεωρώντας ότι δεν σχετίζεται με πράξεις λαθρεμπορίας, ο Υπουργός Οικονομικών είχε ζητήσει από την Γενική Γραμματεία Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων - παρουσία του Οικονομικού Εισαγγέλεα κ. Γ. Πεπόνη – να διασταυρώσουν τα στοιχεία με την Ελληνική Αστυνομία και ιδίως την Υποδιεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος και τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, που ασχολούνται επίσης με θέματα λαθρεμπορίας καυσίμων, προκειμένου να μην αφεθεί κανένα απολύτως περιθώριο διαφυγής σε πρατηριούχους καυσίμων που εντάσσονται στο σύστημα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και εμπλέκονται σε υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων.



diaforetikimatia.blogspot.com

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!
ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».


|||||||| Πώς έκλεισαν τη Βουλή.....


Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα(!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων, τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε, ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.

Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αν*******κλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων.

Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό» Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».

Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα, ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας, αγνοήθηκαν. Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε» τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής και εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007.

|||||||| Μαύρο πολιτικό χρήμα

Γνώστης των µυστικών διεργασιών στο εσωτερικό της τότε κυβέρνησης βεβαιώνει ότι η κυβερνητική ηγεσία έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για το σκάνδαλο των «δοµηµένων οµολόγων».


Επρόκειτο για µια κλασική υπόθεση διακίνησης µαύρου πολιτικού χρήµατος µέσα από την εµπλοκή των ασφαλιστικών ταµείων σε αγορές σύνθετων χρηµατοοικονοµικών προϊόντων που κυριάρχησε στην επικαιρότητα το 2006 και το 2007 έπειτα από διαδοχικές αποκαλύψεις του «Βήµατος».

Αν οι οργανωτές της απάτης είχαν αφεθεί ανενόχλητοι να επιβαρύνουν την κοινωνική ασφάλιση µε τα «σύνθετα σκουπίδια» τους, τότε µεγάλα ασφαλιστικά ταµεία θα είχαν χρεοκοπήσει ταυτόχρονα µε το ξέσπασµα της παγκόσµιας χρηµατοοικονοµικής κρίσης.

|||||||| Μηχανισμός παραγραφής σκανδάλων

Τα δοµηµένα οµόλογα δεν ήταν µόνο η αιτία της αιφνιδιαστικής λήξης των εργασιών της Βουλής τον Μάιο του 2009.

Ηταν ταυτόχρονα η αιτία της προκήρυξης πρόωρων εκλογών τον Αύγουστο του 2007.

Το νωπό τότε σκάνδαλο είχε αναλάβει να διερευνήσει ο επικεφαλής της Αρχής κατά του ξεπλύµατος µαύρου χρήµατος κ. Γ. Ζορµπάς.

Ο άλλοτε εκλεκτός των «νεοκαραµανλικών» τοποθετήθηκε το 2004 Γραµµατέας Εξοπλισµών αλλά σύντοµα αποδείχθηκε «απείθαρχος», µε αποτέλεσµα να τον µετακινήσουν στην Αρχή για το ξέπλυµα προκειµένου να τον ξεφορτωθούν.


Η ειρωνεία είναι ότι το σκάνδαλο των οµολόγων «έπεσε» στα χέρια του κ. Ζορµπά αφού ανήκε στην αρµοδιότητα της Αρχής! Αποφάσισε να το διερευνήσει µόνος του αρνούµενος να παράσχει οποιαδήποτε πληροφόρηση.

Στις αρχές Αυγούστου του 2007, και όταν η εξουσία απολάµβανε τα κότερα και τις (κατά κανόνα αυθαίρετες) επαύλεις των ευνοουµένων της,

ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».

Προφανώς δεν εννοούσε τους Οικολόγους Πράσινους...

Στις 13 Αυγούστου 2007 η Εισαγγελία Πρωτοδικών επικαλέστηκε το τυπικό γεγονός ότι το πόρισµα δεν είχε υπογραφεί από όλα τα µέλη της Αρχής (αλλά µόνο από τον κ. Ζορµπά).

Το αποκάλεσε «µη σύννοµο» και το επέστρεψε στην Αρχή αντί να το προωθήσει στη Βουλή.

Άραγε υπάρχει κάποιος πολιτικός που έχει Θάρρος και Φιλότιμο να βγει και να ζητήσει, τουλάχιστον συγγνώμη;
Ανώνυμος είπε...

Συνολικά ανταλάσσονται με 31 συμβόλαια 260 (!) ακίνητα του ελληνικού δημοσίου με εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας,

εκτάσεις προστατευόμενες, κάποιες αρχαιολογικές, ενίοτε και με το νερό της λίμνης...

Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

Τα ακίνητα που δόθηκαν στη μονή βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:
Καρδιά Θεσσαλονίκης, Ν. Ραιδεστός,

Πανόραμα, Ωραιόκαστρο, Νέοι Επιβάτες,

Τριγλία, Ουρανούπολη, Σωζόπολη, Ν.

Καλλικράτεια, Ν. Αγχίαλος Θεσ/κης,

Τρίλοφος, Γοργορύγι Τρικάλων,

Βλαχάβα Τρικάλων, Μίκρα Θεσσαλονίκης,

Βεγορίτιδα Ν. Πέλλας, Ξηροπόταμος

Χαλκιδικής, Αμουλιανή Χαλκιδικής,

Κάριανη Ουρανούπολης, Ν. Πέραμος Καβάλας,

Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας, Λαύριο, Κάτω Σούλι

Μαραθώνα, Ακροπόταμος Καβάλας, Ολυμπιακό

Χωριό, Τρίγλια Χαλκιδικής, Ν. Πλάγια

Χαλκιδικής και Νέα Κρήνη Καλαμαριάς-πηγή TA NEA.


Με τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, και κάτω από την κατακραυγή του κόσμου και των δημάρχων των περιοχών όπου βρίσκονταν οικόπεδα που πήρε η μονή,ο Εφραίμ επέστρεψε μια σειρά από οικόπεδα (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ο αριθμός ωστόσο των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στη μονή Βατοπεδίου είναι τόσο μεγάλος που το θέμα δεν κλείνει με λίγες επιστροφές.

Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έγινες αυτόματες και ταχύτατες αλλαγές και αντί των προβλεπόμενων οικοπέδων, η μονή πήρε κάποια άλλα, τα οποία δεν είχαν πάνω τους φορτία
Ανώνυμος είπε...

Σανιδάς, Κεδί*******υ, ασπίδα για Ζαγοριανό
Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ Μ*******Υ

«Ασπίδα» για την προστασία του ανακριτή της υπόθεσης Siemens Ν. Ζαγοριανού ύψωσαν ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς και ο επίτιμος πρόεδρος Ρωμύλος Κεδί*******υ.

Οι καταθέσεις των Γ. Σανιδά και Ρ. Κεδί*******υ στον Εισαγγελέα Εφετών Κ. Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού

Και οι δύο λειτουργούν ως «σωματοφύλακες» του ανακριτή και, με τις καταθέσεις τους στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού, δεν αρκούνται στην υπεράσπιση της ακεραιότητάς του.

Ο «εφευρέτης» της φόρμουλας των παραπλανηθέντων υπουργών στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ο κ. Σανιδάς, στην 16σέλιδη κατάθεσή του (16/11/2009) ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Κ. Παρασκευαΐδη,

από μάρτυρας μετατρέπεται σε κατήγορο. Εκπλήσσει η σφοδρότητα των διατυπώσεών του κατά όσων ζήτησαν τον έλεγχο του ανακριτή και κατά όσων εισαγγελικών λειτουργών ενεπλάκησαν στην πειθαρχική και ποινική προκαταρκτική.


Κατά Ματζουράνη
Ο κ. Σανιδάς σπεύδει να προλάβει και τα χειρότερα για τον ίδιον, γι' αυτό υποστηρίζει ότι:

«...Διαπίστωσα περίεργες, ανεξήγητες και ύποπτες προσπάθειες ενοχοποιήσεως του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, αλλά και άλλων δικαστικών λειτουργών, μεταξύ των οποίων του προσώπου μου και του Εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Σακελλάκου».
Με ανοίκειο τρόπο καταφέρει κατά του δικηγόρου Ι. Ματζουράνη (υπερασπιστή του κατηγορούμενου Γ. Σκαρπέλη), χαρακτηρίζοντας ψευδέστατα και συκοφαντικά όσα ο πρώτος κατέθεσε ενώπιον του Ι. Παπανικολάου.

Μάλιστα, ο κ. Σανιδάς δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, εκτιμώντας πως όσα κατατέθηκαν από τον συνήγορο είχαν «σκοπό να πλήξουν τον ανακριτή και εμένα».

Παρά ταύτα ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει επιβεβαιώσει τρεις συναντήσεις με τον ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, που σκοπό είχαν την επιτάχυνση και διευκόλυνση της ανάκρισης.

Δηλαδή, όσες και ο ίδιος ο ανακριτής ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Siemens.

Κατά Παπανικολάου

Ο κ. Σανιδάς αφήνει μπηχτές για τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αν. Κανελλόπουλο, ενώ σχεδόν με απαξιωτικό τρόπο αντιμετωπίζει τον συνάδελφό του Ι. Παπανικολάου, όταν υποστηρίζει: «Δεν γνωρίζω τους λόγους και

τα παραγωγικά αίτια της βουλήσεως των ενεργειών του κ. Ι. Παπανικολάου, θέλω πάντως να πιστεύω ότι αυτά δεν έχουν σχέση με τη μη επιλογή του σε πρόεδρο ή εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως έχει γραφεί στον Τύπο». Και συνεχίζει αντιστρέφοντας «το κατηγορητήριο»: «...Προκύπτει ότι κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος,

και μάλιστα κατ' εξακολούθηση, έχει με τις ενέργειές του τελέσει εκείνος που εστράφη κατά του ανακριτού Ζαγοριανού»!
Κατά τον κ. Σανιδά ο ανακριτής, ό,τι και αν έκανε, ό,τι και αν παρέλειψε, θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως προστατευόμενο είδος. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει ότι «οι υποθέσεις του σκανδάλου Siemens τείνουν να μεταβληθούν σε υπόθεση Ζαγοριανού» με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό...
Ο κ. Σανιδάς καλύπτει πλήρως τον ανακριτή για το γεγονός ότι αυτός δεν εξέδωσε ένταλμα κατά του Μιχ. Χριστοφοράκου για πράξεις δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (2004-2007).

Χαρακτηρίζει δε, τη σε βάρος του κατηγορία για παράβαση καθήκοντος, ως προπετή, αβάσιμη και αόριστη, ενώ περιλούζει τον Ι. Παπανικολάου για το

«ολέθριο ατόπημα σε βάρος του ανακριτού που του αποδίδει παράλειψη ενέργειας», κάτι που επιβεβαιώνει «την έλλειψη αμεροληψίας και αντικειμενικότητας».
Ανώνυμος είπε...

στο τελος θα βγει λαδι,και μετα απο καποια χρονακια θα αμοιφθει πλουσιοπαροχα με καποια ωραια θεσουλα!!!το εχουμε το ξαναδει το εργο,πολλες φορες!!μονο η τιμωρια του λαου θα ειναι πραγματικη και αυτη που τους αρμοζει!!!ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!
Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΤΡΩΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΜ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΧΡΥΣΑΦΙ.
ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ
Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑΝ ΤΗΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΑΙ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΟΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΔΟΕ,ΝΑ ΠΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΗΣ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
Ανώνυμος είπε...

Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΚΤΗΝΩΔΗΣ...

ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...
Ανώνυμος είπε...

5:13 μ.μ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΑΛΙΣΕΙΣ .ΡΧΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΥΝΕΙΣ;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;
ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ;
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΕ;
ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΞΕΙ.
ΟΥΣΤ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ.ΟΥΣΤ!
Ανώνυμος είπε...

6.31 ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣ!
Ανώνυμος είπε...

Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΡΑΜΠΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛ.ΑΚΙΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΕΥΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΗ ΠΑΝΤΟΣ ΦΑΤΣΑ ΖΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ
ΝΕΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

βρε διπλες εκλογες βλεπω για παραγραφη παει το θεμα
Ανώνυμος είπε...

ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια