Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

"Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή"...

Άμεση δε, δριμύτατη δε, ήταν η απάντηση του βουλευτή, κ. Πάνου Καμμένου, σε όλα όσα έγραψε ο αδελφός του πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου ως απάντηση σε όσα γράφηκαν στο site iefimerida.gr. Ο ανεξάρτητος βουλευτής επέλεξε την προσωπική του σελίδα στο facebook για να δώσει την απάντησή του, μοιράζοντας τις σκέψεις του με τους χιλιάδες των ψηφιακών του φίλων.

Ο κ. Καμμένος, πιστός στις αρχές του ......
και όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν «μάσησε» τα λόγια του, αλλά με εξαιρετικά σκληρές εκφράσεις, επιτίθεται προς τον αδελφό του τέως πρωθυπουργού.

Το κείμενο είναι το εξής:

«Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ?


Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.

Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία .Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?».


dailynews24.gr

29 σχόλια:

last777chance είπε...

Ωραίος ο Καμμένος!!!

Οικογένειες πεθαίνουν από το ΠΑΣΟΚ αλλά όταν αυτός ήταν βουλευτής της κυβέρνησης φρόντιζε τόσο πολύ τον λαό του!!!!

Μπράβο Καμμένε!!!

Δεν μπορεί!!!

Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν οι νέες γενιές και θα καταλάβουν ποιοί ελέγχουν ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις και ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ... και θα επιστρέψουν στην Εκκλησία και στον Θεό!

http://www.youtube.com/watch?v=wY70-8TeeLI&feature=channel

(Πρέπει να πατάτε το pause, γιατί πετάει τις αποδείξεις σαν το πολυβόλο!!!!)
Ανώνυμος είπε...

OUTE MPLE OUTE PRASINO...THELOUME...TA IDIA EINE....KAI OI DIOO STO IDIO KAZANH EINAI..OUTE RE...XEROUME TI EISTE....
Ανώνυμος είπε...

Στην εκκλησία να πάς εσύ που έχεις και συμφέροντα. Μεσάζοντες για την επαφή μας με τον θεό δεν χρειαζόμαστε, ειδικά το παπαδαριό και τις κομπίνες τους. Τρώνε όλοι οι ρασοφόροι με χρυσά κουτάλια και για να παντρευτείς ή να κηδέψεις άνθρωπο, πρέπει να τους σκάς τα πενηντόευρα με ρυθμό πολυβόλου. Πολλές τσέπες και βαθιές κρύβουν τα ράσα και από καρδιά για το ποίμνιο μηδέν. Αλήτες...
last777chance είπε...

http://helping.gr/0087997D.el.aspx

Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον.
Για μπες σε αυτή την σελίδα και πες μου αν δεν υπήρχαν αυτές οι Εκκλησίες, πόσες χιλιάδες άνθρωποι θα λιμοκτονούσαν στους δρόμους;;

Είσαι άδικος, εξαιτίας μερικών ανάξιων "μεγαλοπαπάδων" να κατηγορείς τις εκατοντάδες Παπάδων στις φτωχογειτονιές που δίνουν ψυχή και σώμα για τους ενορίτες τους, και όχι μόνο...

Είσια πολύ άδικος.......
Ανώνυμος είπε...

dhmhtrhs kazakhs....leei alihies
MacGyver © είπε...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ 9 98,9 12,30 ΕΩΣ 2μ.μ radio9.gr και σε επανάληψη στις 18,00
http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346
ΚΑΖΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
http://www.youtube.com/watch?v=3gnhkgIZP0g&list=PL88EAB288B7BD1EE1&index=16&feature=plpp_video
Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ....Ο ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ....ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ;;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ-ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΗ ΔΕ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ.
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ.
επιβεβαιώθηκες στο έπαρκον
και ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ..ΤΗΣ Π ..ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.
---------------------------------------------

Ο …ΝΑΠ, η πολιτική από τα ξενοδοχεία κι ο Καπελέρης (τους)...

Η άσκηση ποινικής δίωξης κατά του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Καπελέρη φέρνει δραματικά στην επικαιρότητα, τις ευθύνες των προσώπων της προηγούμενης κυβέρνησης.

Όταν ο Καπελέρης βρισκόταν καθημερινά στις τηλεοράσεις ως ο τιμωρός της φοροδιαφυγής, αρκετοί που γνώριζαν από τότε πρόσωπα και πράγματα γελούσαν. Ο Καπελέρης του ΣΔΟΕ, όμως, ήταν επιλογή του πρώην υπουργού Οικονομικών Παπακωνσταντίνου o oποίος με την σειρά του ήταν δίπλα στον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Εδώ δεν χωρά η δημοκρατικότητα με την οποία υποτίθεται ότι κυβέρνησε ο Παπανδρέου τους υπουργούς του , όπως υποστηρίζει ο αδελφός του...

Αν ο τέως πρωθυπουργός ήθελε να κυβερνήσει άλλο λαό μέσω του twitter ή με το ipad στο χέρι, ας το έκανε. Κυβέρνησε, όμως, τον ελληνικό λαό και συνδέθηκε με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας καθώς οδήγησε μια χώρα- στο μνημόνιο ενώ μπορούσε αποδεδειγμένα να το αποφύγει. Κι όπως ο προηγούμενος πρωθυπουργός Καραμανλής είχε ευθύνες για το περιβάλλον του, έτσι και ο Παπανδρέου φέρει ακέραια την ευθύνη για το «θίασο» παλιού και νέου ΠΑΣΟΚ.

Το πρόβλημα, όμως, του τέως πρωθυπουργού είναι το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν οι καημένοι ιθαγενείς τι καλό που τους έκανε! Ότι τους είπε “διεφθαρμένους” πάλι για το καλό τους. Και ο ατυχής πρωθυπουργός – που έχασε την δουλειά του κατά την Guardian – χρειάζεται και προστάτες διότι δήθεν τα ΜΜΕ θέλουν να τον διώξουν, όπως μας λέει ο …Ντ’ Αρτανιάν αδελφός του.

Δυστυχώς, για τον Νίκο Παπανδρέου η πολιτική δεν ασκείται στα ξενοδοχεία Creta Palace ή Μεγάλη Βρετανία παρέα με τον Σηφουνάκη. Κι εξ όσων θυμόμαστε ο Νικος Παπανδρέου το καλοκαίρι προτιμά το Creta Palace και τον χειμώνα τη Μεγάλη Βρετανία.

Μεγάλο το εύρος της πολιτικής, πράγματι …

Δημήτρης Παφίλας
protothema
ΣΤΑΛΙΝ είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΆ ΚΕΝΤΡΑ
Ανώνυμος είπε...

Και έλεγε ο ΓΑΠ εξάρχής, δεν με ενδιαφέρει να ξαναβγώ, να σώσω τη χώρα από την χρεοκοπία θέλω......

Το κάθαρμα ο προδότης αδελφός σου κατόπιν εντολών απο αμερική λόγω ευρώ, αφού μας έβαλε δολίως στο ΔΝΤ με πειραγμένες στατιστικές και άλλα κόλπα και μας κατέστρεψε, ήθελε μετά να μας σώσει.

Τι λές ρε γ.α.μ.ι.ό.λ.η π.ο.ύ. στη έχετε το θράσος να βγάζετε και γλώσσα...
Οτι λειτουργείτε οικογενειακώς στην επιχείρηση καταστροφή της Ελλάδας/ευρώ ειναι γνωστό όπως και αντιληπτό οτι θέλετε τώρα να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια.

Δεν θα προλάβετε κοπρόσκυλα, οικογενειακά θα γ-α-μ-η-θ-ε-ί-τ-ε
να το θυμάσαι...

Παλαιοπ.ο.υ.σ.τ.ά.ρ.α "πρίγκιπα" ανεπάγγελτε αλλά κροίσε ΜΚΟ.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ
ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΟΥ 10% ΑΣΤΑΚΟ.
Ο δικός αναγκάστηκε να παραιτηθεί
γιατί πολύ απλά τον ΔΙΩΞΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ
ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Του δήλωσαν τότε που τον είπε μαλάκα
πραγματικό μαλάκα και ο Σαρκοζύ δημόσια
στον Ομπάμπα.
" Ότι δεν σε θεωρούμε πια αξιόπιστο συνομιλητή και εκπρόσωπο κράτους μέλους της Ε.Ε....και ΤΕΛΟΣ.

αυτή είναι η αλήθεια.
Τις κατινιές στην μάνα σου........... καργιόλα.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΕ ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΣ.
Ανώνυμος είπε...

2¨19

Νικο εσυ? μην θιγεσαι ρε μλκ
για το καλο σου το λεει γιατι στην αναμπουμπουλα η θα τρεχεις να σωσεις το κεφαλι σου η το πορτοφολι σου.και τα 2 δεν τα προλαβαινεις .αντε μλκ ,καντε την
Ανώνυμος είπε...

EXEIS XAZESPI 2.19...SIGOURA EISAI TOKOGLUFIKO PROBATO...I PRASINO I MPLE...
Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...
ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΛΩΚΟΤΡΟΝΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΚΟΥΚΙΔΗΣ...
Ανώνυμος είπε...

1:05 είσαι Βλάξ!!
Ανώνυμος είπε...

1.05 EISAI SKEUTILAS...
Ανώνυμος είπε...

1.05 EISAI PROBATO..KAI ROUFIANNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAA
Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΡΕ 3:10 ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΙ.
ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

το σίγουρο είναι ότι Καμμένος και Γκαζάκης ενοχλούν,τους έχοντες και κατέχοντες,τους τραπεζίτες,τα ευρωπέοι,τις θεραπαινίδες τους,τους ευνούχους πολιτικούς ταγούς ,αλλά κυρίως τα κομματόσκυλα αυτούς τους ρουφιάνους που πάντα μιλούν εξ ονόματος της λογικής ,του ορθού λόγου,κορίτσια το ξύλο θα το φάτε εσείς τα αφεντικά σας θα την κοπανήσουν ,εσείς όμως θα φτύσετε το γάλα της σκύλας που σας βύζαξε,ραγιάδες.
Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΑΜΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΙΚΟ. ΕΓΩ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΜΜΕΝΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ. ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ . ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ#$#$%ΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ??? ΑΠΟ ΚΩ
Ανώνυμος είπε...

NA ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ... ΤΕΛΟΣ... ΦΤΩΧΕΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΥΠΟΥΛΩΣΗ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΙΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΠΟ.Υ.Σ.ΤΟ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΣΤΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Κ.Ο.Λ.Ο.ΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ.Τ.Α.Ν.ΑΣ ΓΙΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ

...ΑΟΡΑΤΟΣ-ΜΠΕΣΑΛΗΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΛΑΟΣ
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ-ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΑ
ΚΟΥ*******ΣΤΕΣ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
ΜΑΝΟΣ,ΔΗΜΑΡΑΣ ,ΚΑΖΑΚΗΣ,ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,ΚΛΠ

ΑΦΗΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΑΔΕΡΦΕΣ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝ*******Ο 2 ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ Ν.Δ.


Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΕ ΜΕ ΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ



ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΑ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΤΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ, ΤΙΣ ΜΟΔΑΣ,ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝΗΣ ΚΛΠ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΛΥΠΟΘΗ******* ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΟΣΧΟΛΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΦΥΡΕΡ


ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
Ανώνυμος είπε...

Ο Πάνος μίλησε από καρδιάς και από ιερή αγανάκτηση! Το ίδιο θα έκανε ο καθένας Έλληνας
που θα έβλεπε όλα αυτά τα χάλια που μας δημιούργησε ο ΓΑΠ και το σκυλολόϊ του!
Κάτι λίγες μέρες ... κι έρχεται το ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ!
Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ Η ΕΝΑΣΑΡΚΟΜΕΝΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ 666
ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΡΚΛΑΔΙ ΤΙΣ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ,ΝΕΡΟ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΕ ΚΡΥΦΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΚΤΥΦΑ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ Η ΕΝΣΑΡΚΟΜΕΝΟ ΔΙΟΝΥΣΟ Η ΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΙΣ ΜΟΝΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ 30 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ

ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
Ανώνυμος είπε...

EΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ.
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΝΟΥΗΛ (6:10)

ΣΤΟΝ ΑΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ :
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ.

ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΣ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΑΥΤΑ -ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ- ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ;

ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΚΡΟΝΟΪΚΟΣ, ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 'ΠΑΤΕΡΙΚΑ΄ΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ...

ΜΑ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΑΚΟΜΗ !!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ 5 ΒΛAKEΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!;;

ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΜΑΤΑΡΑ ;
Ανώνυμος είπε...

άντε Νικολάκη......ώρα για πιάτσα
στου μαξίμου τα στενά.

Και μετά την πελατεία ξέρεις..στου Σηφουνάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια