Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Έσπασε το Απόστημα…

Υποβάλλουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δύο Εισαγγελείς: Γ. Πεπόνη και Σ. Μουζακίτη! Σεβαστοί Εισαγγελείς: Γράφετε Ιστορία!

Ολόκληρη η Ελλάδα είναι στο πλευρό σας…Ξεσκεπάστε τους Εγκληματίας που κατέστρεψαν την Ελλάδα και έκλεισαν εκατομμύρια νοικοκυριά, αδιαφορώντας τελείως για τα κατορθώματά τους. Αντί να παραιτηθούν όλοι μαζί και ζητάνε την .....
Επιείκεια μας, τολμάνε να επιμένουν να θέλουν να συνεχίζουν να μας Καταδυναστεύουν ως οι χείριστοι Δικτάτορες που πέρασαν ποτέ από την χώρα μας.

Επι τέλους! Βρέθηκαν δύο Εισαγγελείς που ύψωσαν το ανάστημά τους, παραιτήθηκαν με τις πρώτες Κομματικές Παρεμβάσεις και υποχρέωσαν δύο Υπουργούς, τον «πολύ Βενιζέλο και το σύντροφό του Παπαϊωάννου» να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να υποχωρήσουν στην προσπάθειά τους να διαλύσουν την Εξουσία των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων αναθέτοντας τις Έρευνες σε ανώτερους Δικαστικούς!

Οι Εισαγγελέας Γ. Πεπόνης, άσκησε αμέσως μετά την επαναφορά του, Ποινική δίωξη κατά του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γ. Καπελέρη για απιστία. Αμέσως μετά ο πολύς Βενιζέλος έβγαλε φιρμάνι για να καλύψει τα νώτα του λες και τρώμε κουτόχορτο…λέγοντας του μέσω όλων των ΜΜΕ: Παραιτήσου!

Η εισαγγελική παραγγελία βασίζεται στις καταγγελίες του πρώην ειδικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Δ. Σπινέλλη περί ύπαρξης μηχανισμού στο υπουργείο, με σκοπό την παρεμπόδιση είσπραξης των προστίμων από λαθρεμπόριο καυσίμων.

Η εντολή, του εισαγγελέα που απείλησε τις τελευταίες ημέρες με παραίτηση επειδή δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά του, περιλαμβάνει και την πρώην διευθύντρια των τελεωνείων κυρία Ευτυχία Πανταζή.

Ο Καπελέρης, όταν προ ολίγων ημερών είχε γίνει γνωστό το ενδεχόμενο αυτό, είχε υποστηρίξει πως , στον δεύτερο οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπ. Μουζακίτη, τα πρόστιμα που έπρεπε να εισπραχθούν, παραλείφθηκαν εξαιτίας… λαθών καταχώρησης στο σύστημα «Ήφαιστος» και ότι το θέμα επρόκειτο να λυθεί με νομοθετική ρύθμιση που θα προωθούσε το υπουργείο.


siopilipliopsifia.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια θα δώσω όταν δώσετε τα όνοματα και χωσετε μέσα τα αρχιλαμογια-προδότες του ελληνικού κράτους
Επιτέλους η ελληνική δικαιοσύνη να πράξη το καθήκον της και να τιμηση τον όρκο της απέναντι στους έλληνες και στα ιερά ελληνικα χωματα
Ανώνυμος είπε...

Πώς και γιατί , έκλεισαν τη Βουλή …

Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα(!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων, τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε,
ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.
Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αν*******κλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων.
Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό» Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».
Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα, ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας, αγνοήθηκαν.
Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε» τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής

και εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007.

Αυτοί, τι; Δε θα προφυλακιστούν; Μα, φυσικά και δε θα προφυλακιστούν. Έχουν αθωωθεί ή έχει διαγραφεί η «αμαρτία» τους. Κι αντί αυτό να εξοργίσει το «προοδευτικό» κομμάτι της κοινωνίας, κάθεται και ευφραίνεται για την προφυλάκιση του Εφραίμ

. Ω, υπέροχοι γλάροι, καλή χώνεψη, το δόλωμα ήταν προφανώς νοστιμότατο.

Από την άλλη πλευρά, βρίσκεται το «συντηρητικό» κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που έχει αγανακτήσει με την απόφαση προφυλάκισης του Εφραίμ και καταγγέλλει ότι πρόκειται για μία προσπάθεια προσβολής της Ορθοδοξίας.


Καλοί μου άνθρωποι, ως άψογοι χριστιανοί που είστε, θα έπρεπε πρώτοι εσείς και μάλιστα πολύ καιρό πριν, να ζητήσετε την τιμωρία του Εφραίμ από τα όργανα του Αγίου Όρους.


Ο εν λόγω ηγούμενος είχε μετατρέψει μία από τις ιστορικότερες μονές του Αγίου Όρους σε Ανώνυμη Επιχείρηση και ξεχνώντας το «τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ», έγινε ο ίδιος Καίσαρας της οικονομίας, βάζοντας τον Θεό στην άκρη.
Ο ηγούμενος Εφραίμ είχε μετατρέψει τη μονή Βατοπαιδίου σε καταφύγιο ισχυρών προσώπων των δύο κομμάτων εξουσίας, αλλά και της οικονομίας που μπαινοέβγαιναν όποτε ήθελαν, ενώ οι κοινοί πιστοί έπρεπε να περιμένουν σε μια τεράστια σειρά προτεραιότητας.

Εναντίον ποιας Ορθοδοξίας ήταν άραγε χτύπημα η απόφαση προφυλάκισης του Εφραίμ;

Ουδείς απλός χριστιανός σκανδαλίστηκε από αυτή την εξέλιξη, διότι διαθέτοντας τον κοινού νου, γνωρίζει ότι όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Κι ο Εφραίμ έγινε ένα με τα πίτουρα.


Οι μόνοι που δικαιολογούνται να εκδηλώσουν ενόχληση από τη διαπόμπευση Εφραίμ είναι κάποιοι ηγούμενοι και εκκλησιαστικοί ταγοί που ακολούθησαν ίδιες ή παρόμοιες τακτικές με τον εν λόγω ηγούμενο του Αγίου Όρους.


Κι αυτό, επειδή κατάλαβαν ότι οι σχέσεις τους με τους πολιτικούς ήταν σχέσεις που βασίζονται σε όλους τους βρώμικους νόμους της Μαφίας, πλην της Ομερτά.

Βλέπετε, οι πολιτικοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να καρφώσουν τη μάνα τους την ίδια για να σώσουν το τομάρι τους, οπότε σιγά μην έχουν πρόβλημα να καρφώσουν έναν ηγούμενο ή μητροπολίτη για να σώσουν την πολιτική τους καριέρα.
Ανώνυμος είπε...

Συνολικά ανταλάσσονται με 31 συμβόλαια 260 (!) ακίνητα του ελληνικού δημοσίου με εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας,

εκτάσεις προστατευόμενες, κάποιες αρχαιολογικές, ενίοτε και με το νερό της λίμνης...

Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

Τα ακίνητα που δόθηκαν στη μονή βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:
Καρδιά Θεσσαλονίκης, Ν. Ραιδεστός,

Πανόραμα, Ωραιόκαστρο, Νέοι Επιβάτες,

Τριγλία, Ουρανούπολη, Σωζόπολη, Ν.

Καλλικράτεια, Ν. Αγχίαλος Θεσ/κης,

Τρίλοφος, Γοργορύγι Τρικάλων,

Βλαχάβα Τρικάλων, Μίκρα Θεσσαλονίκης,

Βεγορίτιδα Ν. Πέλλας, Ξηροπόταμος

Χαλκιδικής, Αμουλιανή Χαλκιδικής,

Κάριανη Ουρανούπολης, Ν. Πέραμος Καβάλας,

Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας, Λαύριο, Κάτω Σούλι

Μαραθώνα, Ακροπόταμος Καβάλας, Ολυμπιακό

Χωριό, Τρίγλια Χαλκιδικής, Ν. Πλάγια

Χαλκιδικής και Νέα Κρήνη Καλαμαριάς-πηγή TA NEA.


Με τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, και κάτω από την κατακραυγή του κόσμου και των δημάρχων των περιοχών όπου βρίσκονταν οικόπεδα που πήρε η μονή,ο Εφραίμ επέστρεψε μια σειρά από οικόπεδα (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ο αριθμός ωστόσο των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στη μονή Βατοπεδίου είναι τόσο μεγάλος που το θέμα δεν κλείνει με λίγες επιστροφές.

Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έγινες αυτόματες και ταχύτατες αλλαγές και αντί των προβλεπόμενων οικοπέδων, η μονή πήρε κάποια άλλα, τα οποία δεν είχαν πάνω τους φορτία
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΑΡΕ 1.14 ΜΑΣ ΤΑΠΡΙΞΕΣ ΜΑΛΑΚΑ.ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΟΙΣΑΓΓΕΛΗΣ
Ανώνυμος είπε...

Ο …ΝΑΠ, η πολιτική από τα ξενοδοχεία κι ο Καπελέρης (τους).

Η άσκηση ποινικής δίωξης κατά του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Καπελέρη φέρνει δραματικά στην επικαιρότητα, τις ευθύνες των προσώπων της προηγούμενης κυβέρνησης.

Όταν ο Καπελέρης βρισκόταν καθημερινά στις τηλεοράσεις ως ο τιμωρός της φοροδιαφυγής, αρκετοί που γνώριζαν από τότε πρόσωπα και πράγματα γελούσαν.

Ο Καπελέρης του ΣΔΟΕ, όμως, ήταν επιλογή του πρώην υπουργού Οικονομικών Παπακωνσταντίνου o oποίος με την σειρά του ήταν δίπλα στον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Εδώ δεν χωρά η δημοκρατικότητα με την οποία υποτίθεται ότι κυβέρνησε ο Παπανδρέου τους υπουργούς του , όπως υποστηρίζει ο αδελφός του...

Αν ο τέως πρωθυπουργός ήθελε να κυβερνήσει άλλο λαό μέσω του twitter ή με το ipad στο χέρι,
ας το έκανε.
Κυβέρνησε, όμως, τον ελληνικό λαό και συνδέθηκε με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας καθώς οδήγησε μια χώρα- στο μνημόνιο ενώ μπορούσε αποδεδειγμένα να το αποφύγει.
Κι όπως ο προηγούμενος πρωθυπουργός Καραμανλής είχε ευθύνες για το περιβάλλον του, έτσι και ο Παπανδρέου φέρει ακέραια την ευθύνη για το «θίασο» παλιού και νέου ΠΑΣΟΚ.

Το πρόβλημα, όμως, του τέως πρωθυπουργού είναι το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν οι καημένοι ιθαγενείς τι καλό που τους έκανε!
Ότι τους είπε “διεφθαρμένους” πάλι για το καλό τους.
Και ο ατυχής πρωθυπουργός – που έχασε την δουλειά του κατά την Guardian – χρειάζεται και προστάτες διότι δήθεν τα ΜΜΕ θέλουν να τον διώξουν, όπως μας λέει ο …Ντ’ Αρτανιάν αδελφός του.

Δυστυχώς, για τον Νίκο Παπανδρέου η πολιτική δεν ασκείται στα ξενοδοχεία Creta Palace ή Μεγάλη Βρετανία παρέα με τον Σηφουνάκη.

Κι εξ όσων θυμόμαστε ο Νικος Παπανδρέου το καλοκαίρι προτιμά το Creta Palace και τον χειμώνα τη Μεγάλη Βρετανία.

Μεγάλο το εύρος της πολιτικής, πράγματι …

Δημήτρης Παφίλας
protothema
Ανώνυμος είπε...

Oπως και να 'χει η αρχή έγινε.Μέσα στον ασφυκτικό έλεγχο που ασκείται από την κυβέρνηση και τα όργανα της προκειμένου να μην διαρρέουν τα απανωτά σκάνδαλά της (1 εκατομμύριο το μήνα στοιχίζει το γραφείο του μη χ...ω πρωθυπουργού) καθώς και οι προθέσεις της (χωρίς να ξεχνάμε ποτέ την εσκεμμένη και τεχνηέντως διαπλεχθείσα ένταξη μας στο ΔΝΤ)βρέθηκαν 2 άνθρωποι από αυτούς που τόσο έχουμε ανάγκη να υψώσουν ανάστημα,να γίνουν επιτέλους ελεγκτές της δημόσιας σήψης.
Ασφαλώς και από τα όσα είχαν να καταγγείλουν προκειμένου να αποσοβηθεί ο κίνδυνος μεγαλυτέρων και ασφαλώς καυτών αποκαλύψεων θυσίασαν τον πρώτο τυχόντα,τελευταία τρύπα του ζουρνά,τον Καπελέρη, θυσία προς κατευνασμό και για να μην αγγιχτούν οι μεγάλοι μαφιόζοι απατεώνες.
Οπως ακριβώς με τον Μαντέλη.Εξιλαστήρια θύματα επί ολίγον,μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος και μετά πάντα υπάρχει άλλη θέση να αμοιφθεί για την τιμωρία!!!!!του.
το κράτος έγινε μαριονέτα.Η ληστοσυμμορία κατέστη πιό επικίνδυνη παρά ποτέ.εκτελεί συμβόλαια λίγο πριν την κάνει με ελεαφρά πηδηματάκια κι όσα αρπάξει ο κω..λος τους.
Οποιος μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο τους διακινδυνεύει σωματική ακεραιότητα αλλά και την υπόληψη του καθώς έχουν τον τρόπο να διαστρέφουν,τα πάντα ποιώντας το άσπρο -μαύρο.
Γιώργος Δ. είπε...

Μπράβο στους δύο λεβέντες της δικαιοσύνης.
Ας οπλισθείτε με υπομονή, επιμονή και να σκέφτεσθε πάντοτε ότι τα λαμόγια άφησαν πίω τους κατεστραμένα όνειρα,κατεστραμένους ανθρώπους.Μπράβο σας και πάλι, γιατί πως θα δικάσετε κάποιον οικογενειάρχη που λόγω της κρίσης τον έφτασαν σε κάποια ανηλημένη υποχρέωση;Ο νόμος είναι για τους πάντες και κυρίως για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.
Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια