Powered By Blogger

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Ρίχνει το γάντι ο Καμμένος με νέες αποκαλύψεις

Στην επίθεση πέρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Παναγιώτης Καμμένος, ο οποίος μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Fecebook, προχωρά σε μία σειρά ερωτημάτων που απευθύνονται στον τέως πρωθυπουργό, αλλά και στον αδελφό του, Αντρίκο Παπανδρέου.

Μάλιστα σε σχόλιό του για τον τελευταίο σημειώνει «Αντρίκο Παπανδρέου ,εργάζεσαι στην εταιρεία UNIGESTION;
Έχεις δηλώσει τις απολαβές σου.......
στην εφορία όπως όλοι οι Έλληνες;
Έχεις άδεια όπως προβλέπεται απο το Πανεπιστήμιο ενώ πληρώνεσαι ως καθηγητής να κάνεις άλλες business;
Ξέρεις ότι η εταιρεία καθοδηγούσε πελάτες της σε ποντάρισμα για χρεωκοπία της χώρας που ο αδελφός σου ήταν πρωθυπουργός;
Συμβουλεύεις για πράσινη ενέργεια που προωθεί ο αδελφός σου δεσμεύοντας κονδύλια της Ε.Ε;».
Χθες, από το ίδιο ψηφιακό μέσο απευθυνόμνεος προς τον τέως πρωθυπουργό και σχολιάζοτνας όλα όσα αυτός ανέφερε στη συνεδρίαση του Πολτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε πως ο ίδιος θα ξεκινήσει την προβολή αποδεικτικών εγγραφών και στοιχείων για όλα όσα υποστηρίζει τους τελευταίους μήνες, διευκολύντονας με τον τρόπο αυτό και τη δικαιοσύνη.
«Αφού βιάζεσαι, όπως λες για να δοθεί ένα τέλος στην διερεύνηση της δικαιοσύνης για τα CDS και τον Unigestion-andricos, εννοώντας προφανώς την αγωγή και όχι την ποινική προκαταρκτική που διενεργεί ο εισαγγελέας Κορέας υπό την σκέπη του εισαγγελέα Πεπόνη ερωτώ:


1.Γιατί ως πρωθυπουργός παράνομα και αντισυνταγματικά απαγόρευσες να απαντηθεί η ερώτηση-κατάθεση εγγράφων για τα CDS και τους κερδοσκόπους των 26 δις$ που χάρισες από το Τ.Τ;

2.Γιατί με εντολή σου ο πρόεδρος της Βουλής Πετσάλνικος σε συνεργασία με το Υπουργείο οικονομικών ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ την διακομματική επερώτηση παράνομα και κατα παράβαση του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής από τον Ιούλιο ;

3.Διέταξες το υπουργείο οικονομικών να ερευνήσει την μή δηλωθείσα στην Ελλάδα εταιρεία του αδελφού σου στην Ελβετία I4CENSE;

4.Διέταξες έρευνα για την μή δηλωθείσα παράνομη μισθοδοσία του αδελφού σου στην εταιρεία Unigestion που ο ίδιος αποδέχτηκε και που πόνταρε επίσημα η εταιρεία στην πτώχευση της χώρας;

5.Ενώ γνωρίζεις την κοινή έδρα και διασύνδεση της άνω εταιρείας με αυτή του φίλου σου που τρώτε σούσι στο Λονδίνο γιατί δεν καταθέτεις στη δικαιοσύνη όπως εγώ;

6.Γιατί δεν ζητάς δημόσια από τον πρωθυπουργό Παπαδήμο να Δώσει από την τράπεζα της Ελλάδος τα στοιχεία στους οικονομικούς εισαγγελείς για τους αγοραστές των CDS;

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...»


dailynews24.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα γραφεία του ΔΟΛ… μετακομίζει η ΝΔ
Από… επιτυχία σε… επιτυχία πάει τελευταία ο πρόεδρος της ΝΔ. Μετά το βόλε-μα του υιού Ψυχάρη στο γραφείο του, δέχτηκε και τον Π. Καψή του ΔΟΛ, ως κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Δεν είναι και λίγο πράγμα, μέσα σε 3 ημέρες να…
καταφέρει κάποιος πολιτικός, τόσο ισχυρό πλήγμα στην λεγόμενη διαπλοκή.

Πάντως, αγαπητέ κύριε Σαμαρά, τόσα λάθη σε τόσο λίγο διάστημα θέλει ταλέντο για να τα πετύχει ένας πολιτικός…

ΥΓ. Τσάμπα μετακόμισε η ΝΔ από τη Ρηγίλλης στη Συγγρού, που παρεμπιπτόντως κόστισε και κοστίζει ένα σκασμό (δανεικά) λεφτά.

Στη Μιχαλακοπούλου έπρεπε να πάει στα γραφεία του ΔΟΛ. Έτσι κι αλλιώς μια οικογένεια γίνανε!!!
Ανώνυμος είπε...

Πάνο απέδειξες στην πράξη και με κίνδυνο της ζωής σου,ότι είσαι παληκάρι και απολαμβάνεις τον θαυμασμό,την εκτίμηση όλων.
Είσαι η φωτεινή εξαίρεση στην μαύρη μαυρίλα που πλάκωσε το ληστότοπο και αντιπροσωπεύεις την μεγάλη μας ελπίδα.
Δώσε το σύνθημα και θα είμαστε εκεί να διεκδικήσουμε την πατρίδα και την χαμένη μας αξιοπρέπεια.
Ανώνυμος είπε...

ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!
ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».


|||||||| Πώς έκλεισαν τη Βουλή.....


Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα(!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων, τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε, ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.

Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αν*******κλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων.

Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό» Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».

Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα, ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας, αγνοήθηκαν. Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε» τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής και εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007.

|||||||| Μαύρο πολιτικό χρήμα

Γνώστης των µυστικών διεργασιών στο εσωτερικό της τότε κυβέρνησης βεβαιώνει ότι η κυβερνητική ηγεσία έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για το σκάνδαλο των «δοµηµένων οµολόγων».


Επρόκειτο για µια κλασική υπόθεση διακίνησης µαύρου πολιτικού χρήµατος µέσα από την εµπλοκή των ασφαλιστικών ταµείων σε αγορές σύνθετων χρηµατοοικονοµικών προϊόντων που κυριάρχησε στην επικαιρότητα το 2006 και το 2007 έπειτα από διαδοχικές αποκαλύψεις του «Βήµατος».

Αν οι οργανωτές της απάτης είχαν αφεθεί ανενόχλητοι να επιβαρύνουν την κοινωνική ασφάλιση µε τα «σύνθετα σκουπίδια» τους, τότε µεγάλα ασφαλιστικά ταµεία θα είχαν χρεοκοπήσει ταυτόχρονα µε το ξέσπασµα της παγκόσµιας χρηµατοοικονοµικής κρίσης.

|||||||| Μηχανισμός παραγραφής σκανδάλων

Τα δοµηµένα οµόλογα δεν ήταν µόνο η αιτία της αιφνιδιαστικής λήξης των εργασιών της Βουλής τον Μάιο του 2009.

Ηταν ταυτόχρονα η αιτία της προκήρυξης πρόωρων εκλογών τον Αύγουστο του 2007.

Το νωπό τότε σκάνδαλο είχε αναλάβει να διερευνήσει ο επικεφαλής της Αρχής κατά του ξεπλύµατος µαύρου χρήµατος κ. Γ. Ζορµπάς.

Ο άλλοτε εκλεκτός των «νεοκαραµανλικών» τοποθετήθηκε το 2004 Γραµµατέας Εξοπλισµών αλλά σύντοµα αποδείχθηκε «απείθαρχος», µε αποτέλεσµα να τον µετακινήσουν στην Αρχή για το ξέπλυµα προκειµένου να τον ξεφορτωθούν.


Η ειρωνεία είναι ότι το σκάνδαλο των οµολόγων «έπεσε» στα χέρια του κ. Ζορµπά αφού ανήκε στην αρµοδιότητα της Αρχής! Αποφάσισε να το διερευνήσει µόνος του αρνούµενος να παράσχει οποιαδήποτε πληροφόρηση.

Στις αρχές Αυγούστου του 2007, και όταν η εξουσία απολάµβανε τα κότερα και τις (κατά κανόνα αυθαίρετες) επαύλεις των ευνοουµένων της,

ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».

Προφανώς δεν εννοούσε τους Οικολόγους Πράσινους...

Στις 13 Αυγούστου 2007 η Εισαγγελία Πρωτοδικών επικαλέστηκε το τυπικό γεγονός ότι το πόρισµα δεν είχε υπογραφεί από όλα τα µέλη της Αρχής (αλλά µόνο από τον κ. Ζορµπά).

Το αποκάλεσε «µη σύννοµο» και το επέστρεψε στην Αρχή αντί να το προωθήσει στη Βουλή.

Άραγε υπάρχει κάποιος πολιτικός που έχει Θάρρος και Φιλότιμο να βγει και να ζητήσει, τουλάχιστον συγγνώμη;
Ανώνυμος είπε...

Εσένα ρε φίλε αν και είσαι καμένος...
πολύ σε πάω
Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΚΥΡΙΕ ...ΚΑΜΜΕΝΕ;
Ανώνυμος είπε...

8.51.Μια ζωή φωνάζει ο Πάνος,σε ώτα μη ακουόντων.Αλλά το μόνο μέρος που μπορούσες να τον ακούσεις ήταν κάποια "περιθωριακά "blogs
Ανώνυμος είπε...

8.51ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;
Posted on November 17, 2011
08:51
Τώρα που ο μεγάλος Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κάθισε στο Υπουργείο του στην Άμυνα (ας είναι και προσωρινά) θα μας πει τι έκανε με εκείνα τα 1.000.000 εμβόλια και μερικά άλλα που έστειλε στην Κύπρο κατά του H1N1 και τα παρέλαβε ο τότε Υπουργός Υγείας κ. Χρήστος Πατσαλίδης!
Τα είχε παραγγείλει ο "πολυλογάς" με τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων και Κυπρίων πολιτών...
Ως γνωστόν, έγιναν 40.000 εμβόλια στην Ελλάδα και 400-450 στην Κύπρο... τα υπόλοιπα που έμειναν; ο Αβραμόπουλος σκοπεύει να τα διαθέσει στο στράτευμα της Ελλάδας και της Κύπρου ώστε να εξαφανιστούν, ή μήπως σκοπεύει ο Εισαγγελέας Ελλάδας και Κύπρου να διατάξει έρευνα για το λόγο που παρήγγειλε ένα τόσο μεγάλο αριθμό πανάκριβων εμβολίων και μάλιστα όχι σε δόσεις αλλά σε μια ολοκληρωμένη παράδοση σε Ελλάδα και Κύπρο;
Μεγάλη ευθύνη φέρει αναμφισβήτητα και ο τότε υπουργός Υγείας του ΔΗΚΟ, Χρήστος Πατσαλίδης.
Ο "ανεμόμυλος" φίλος της οικογένειας Τορναρίτη, είναι καιρός να σταματήσει να το παίζει άνετος και ωραίος...

Για το προσωπικό του συμφέρον δεν δίστασε να κάνει και μυστικές συμφωνίες με τους κρατούντες του ΑΚΕΛ στην Κύπρο!

Αυτά όλα τα γνωρίζει ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β';
Ντροπή σου κ. Αβραμόπουλε!
Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΒΛΕΠΗΣ ΠΑΝΟ..

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ..

ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΠΟΥΛΙΑ;;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ;;

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ;;

ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΟΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ;;

ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 400 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ;;

ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΥΠΟΥΛΙΑ;;

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ..

ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΚΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΘΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ..

ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ..

ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ..

ΚΑΙ Ο ΑΝΤΥΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΜΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ..

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ..
Ανώνυμος είπε...

ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!
ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».

ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ;
Ανώνυμος είπε...

Invisible Empire A New World Order Defined

http://www.youtube.com/watch?v=NO24XmP1c5E
Hi Guys!

I'm Italian, so I live thousands miles away from most of you, but I firmly agree with all of your posts! In the last few monthes, a tecnocratic governament lead by Mario Monti (a Bilderberg member and the head of Trilateral Commission in Europe) has been put into power without any popular decision. THIS IS NOT DEMOCRACY! The same happened in Greece...

The European Parliament is a fucking not-elected bunch of burocrats, bankers and ecomomists. My country and the world must wake up!
Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ .........
ΓΙΑΤΙ ΣΕ 352 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ......
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.....
ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.......Α
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ!!!!

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ...ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» στην ηλεκτρονική της έκδοση,
η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα δηλαδή που θέλει να μας κυβερνήσει και να φέρει διαφάνεια στον τόπο, θεωρεί ότι ο περαιτέρω έλεγχος των λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία,

από την αρμόδια προς τούτο επιτροπή της Βουλής, αποτελεί ταπείνωση για τους βουλευτές. Τόμπολα!!!

Σε επιστολή που απέστειλε ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Τασούλας, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των πόθεν έσχες των βουλευτών και αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Αργύρη,

αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι η ΝΔ απορρίπτει την αποστολή εξουσιοδοτήσεων των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς τις τράπεζες της Ελβετίας για το άνοιγμα τυχόν λογαριασμών τους στα πιστωτικά αυτά ιδρύματα.

Ως έναν από τους λόγους που επικαλείται στην….
επιστολή του ο κ. Τασούλας είναι ότι «Η αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης θα αποτελούσε νέα παγκόσμια είδηση.

Θα καταρράκωνε το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου διεθνώς και θα καθιστούσε την Ελλάδα, για μια ακόμη φορά -μετά τις γνωστές δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου περί ”χώρας διεφθαρμένων”- περίγελο του κόσμου. Χωρίς, ταυτόχρονα, να φωτίζει την αλήθεια για όσους, πράγματι, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα».

Ο ΓΓ της Κ.Ο. της Ν.Δ. σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε μια«τέτοια ταπεινωτική για τη Βουλή παραπλανητική διαδικασία, που ουσιαστικά», όπως διευκρινίζει,

«αποσκοπεί στη ματαίωση της συζήτησης της δικής της πρότασης νόμου για το ”πόθεν έσχες”, όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί των κομμάτων, από το 1974 μέχρι σήμερα».

Αν λοιπόν τα βάλουμε κάτω, θα δούμε ότι το ΚΚΕ δεν θέλει έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, η ΝΔ δεν θέλει έλεγχο των
λογαριασμών των βουλευτών και το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει έλεγχο γενικότερα της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας.


ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ;

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!!!
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…
ΘΗΣΕΥΣ είπε...

-ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ ,φυσάμε καί τό γιαούρτι...

-ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ,ΟΤΙ Ο Καμμένος είναι
η μ ο ν α δ ι κ ή φωτεινή εξαίρεση
όλης τής πολιτικής ληστοσυμμορίας ,
πού κατέστρεψε τήν χώρα!!!!!

-ΑΚΟΜΗ καί κάτι νεοφανή κόμματα,είναι
αμφίβολλα ,γιατί δίνουν βαρύτητα
στίς εκλογές καί ΟΧΙ ΣΤΟΝ
ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
μέ τήν ψήφιση τού μνημονίου μέ 180 ψήφους,
ΟΠΩΣ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α καί επισημαίνει
Μ Ο Ν Ο Ν ..Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...

-ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ..
καί προδόσει τόν αγώνα γιά τήν
ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια