Powered By Blogger

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Άρχισαν πάλι με το ίδιο παραμύθι... "Τρενάρει" τις επόμενες δόσεις η Κομισιόν.


Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.

Πάλι ξεκίνησε το ίδιο παραμύθι από τους αρμόδιους, τους αναρμόδιους και τα "παπαγαλάκια τους". Πάλι θέλουν να σπείρουν τη φοβία και την ανασφάλεια στους πολίτες, με την απειλή ότι δεν θα μας δώσουν την επόμενη δόση, για να προχωρήσουν και σε άλλα αιμοσταγή μέτρα στην πλάτη τους. Στο "χορό" φυσικά μπαίνουν και τα "παπαγαλάκια " τους, με την αναπαραγωγή της ίδιας καραμέλας.

Η απελπιστική κατάσταση που υφίσταται για την Ελληνική οικογένεια δεν έχει τέλος, και είναι ηλίου φαεινότερο πως θα έρθουν ακόμη πιο δύσκολες ημέρες. Τα προσωρινά μέτρα ανακούφισης που...
παίρνει η εντολοδόχος κυβέρνηση (παράταση τελών κυκλοφορίας, δήθεν σκέψεις για μείωση του ΦΠΑ, μακροχρόνιοι διακονισμοί χρεών στις ΔΟΥ με πολύ μικρές δόσεις, κ.α.), είναι σίγουρα "στάχτη στα μάτια" των πολιτών.

Εμμέσως πλην σαφώς περνάνε τα μηνύματα που θέλουν.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε προχθεσινή ομιλία του στην τηλεόραση χρησιμοποίησε αρκετές φορές την πρόταση "δεν φοβίζω κανέναν", και όλοι οι υπόλοιποι μας μιλούν για μια ανταγωνιστική (όπως τη λένε) Ελλάδα, με μισθούς πείνας, χωρίς εργατικά δικαιώματα, και με εργασιακά καθεστώτα ειλώτων.

Βέβαια αυτό η ιστορία της χρεοκοπίας και του.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια