Powered By Blogger

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...!!! ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ..!!!!‏

KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!


Βόμβα Καμένου για νέο κόμμα. Αιχμές για τα υποβρύχια σε Αβραμόπουλο – Βενιζέλο
Πυρετωδώς εργάζεται στο παρασκήνιο ο Πάνος Καμένος για τις επόμενες εκλογές με την προοπτική ακόμη και να συστήσει ένα νέο κόμμα.
Πιθανοί συνεργάτες του στελέχη όπως ο Θύμιος Λυμπερόπουλος και άλλοι «πικραμένοι» συνδικαλιστές και στελέχη που δεν βρίσκουν χώρο έκφρασης εντός της Ν.Δ και κινούνται σε απόλυτη αντιμνημονιακή γραμμή.

«Όλα μπορεί να γίνουν, αλλά το θέμα δεν είναι να κάνω κόμμα.... εγώ σας λέω, πες ότι κάνω κόμμα, το θέμα είναι ότι αυτοί πάνε να καθαρίσουν την υπόθεση πριν από τις εκλογές,» ανέφερε ο κ. Καμένος, μιλώντας στο Ράδιο 9 .

Με σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση Παπαδήμου και την νέα δανειακή σύμβαση  είπε ότι «η  κομπίνα που γίνεται είναι ότι μια διορισμένη κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση Goldman Sacks του κ. Παπαδήμου που δεν εξελέγη από τον Ελληνικό λαό, την έβαλαν μπροστά για να μην υπογράψουν οι ίδιοι ( τα πολιτικά κόμματα) και πάνε να υπογράψουν το τέλος της χώρας παράνομα, αντισυνταγματικά και ουσιαστικά τελεσίδικα.»

Μέχρι πριν λίγα 24ωρα ο κ. Καμένος δεν απέκλειε και την συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα σε  ένα ευρύτερο αντιμνημονιακό μπλόκ,  αλλά αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει δημιουργηθεί ένα κόμμα – Καμένου και αντιμνημονιακών.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Πάνου Καμένου στον Δημήτρη Αβραμόπουλου αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, αφού άφησε σαφής αιχμές για συγκεκριμένες εξοπλιστικές δαπάνες.

Πιο συγκεκριμένα , ο κ. Καμένος αναφέρθηκε στα γερμανικά υποβρύχια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Παλαβά είναι τα υποβρύχια και πήγε ο κ. Αβραμόπουλος και πληρώνει τα 108 εκατ.; Μου λένε από το υπουργείο Οικονομικών ότι, ναι θα δοθούν τα 108 εκατ. και εκτός από αυτό παραγγέλνει και το 5ο υποβρύχιο, ενώ δεν έχει μπει βίδα στα άλλα 3.»

Είπε ακόμη ότι προσπάθησε και ο ίδιος να μεταβεί στο Πεντάγωνο για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα αλλά του έκλεισαν την πόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια