Powered By Blogger

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ….. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ‏

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Ιανουαρίου 17, 2012

2 Votes

 Καλημέρα πατριώτες ψάχνω να βρω μια χώρα που την έλεγαν  χιλιάδες χρόνια χώρα του φωτός, μήπως ξέρετε που είναι;Από συνήθεια λέμε καλημέρα, που τι βλέπεις την καλημέρα μου λένε, άλλοι λένε μην μας μαυρίζεις την ψυχή μας.

Φίλοι μου ακόμα και ο ετοιμοθάνατος στην καινούργια ημέρα λέει καλημέρα, έχει ακόμα την ελπίδα.

O Ελληνικός λαός ξεπέρασε ακόμα και τον ετοιμοθάνατο, δεν έχει αφήσει με τις επιλογές του ούτε και την ελπίδα! Όλοι είμαστε στον ίδιο παρανομαστή με μια πατρίδα
που την έχουμε εγκαταλείψει στον γκρεμό και τσακωνόμαστε, άλλοι το βλέπουν μισό άδειο και άλλοι μισογεμάτο και δεν συμφωνούμε να απλώσουμε το χέρι μας να πιάσουμε την πατρίδα μας από τον γκρεμό.

Πως ένας λαός σαν τους Έλληνες κατάφερε να ανεβοκατεβάζει τους ανίκανους για ικανούς, τους προδότες ως σωτήρες, τους ανώμαλους ως φυσιολογικούς, τους τοκογλύφους ως ειδικούς οικονομολόγους, τους δοσίλογους ως ρεαλιστές, τους αεριτζήδες ως έξυπνους, τους παζαριώτες ως δικαστικούς, τους θυρωρούς ως υπουργούς, τους πραματευτάδες ως διευθυντές; Αυτό είναι μοναδικό φαινόμενο!
Άνθρωποι που δεν μπορούν να επιλέξουν τη ζωή από το θάνατο, την αγάπη από το μίσος, την ειρήνη από τον πόλεμο δεν αξίζουν να υπάρχουν. βλέπουν το θάνατο και μπορούν να διαλέξουν ένα ξεροκόμματο για να ζήσουν και το πετάνε με την δικαιολογία ότι θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να ζήσουν όταν έρθει η ώρα, πως ρε πατριώτες για να έχεις σκατό να το κάνεις παξιμάδι πρέπει να φας και εμείς αρνούμαστε ελάχιστη τροφή. Μας δίνουν καθαρτικό και δεν μας δίνουν τροφή και λέμε ότι το κάνουν για το καλό μας, τέτοια διαστρέβλωση δεν μπορώ να την κατανοήσω; Γύρο μας τα πάντα γκρεμίζονται με πρωτοφανή ταχύτητα, βρήκαμε θησαυρό μέσα στο σπίτι μας και έρχονται οι κλέφτες και μας λένε άστων κάτω θα τον πάρουμε εμείς και για να δικαιολογήσουν την κλοπή τους μας αλλάζουν σπίτι, μας κλείνουν σε ένα μαντρί για σφάξιμο και εμείς βελάζουμε μεταξύ μας ποιος θα είναι πρώτος για την σφαγή! Πως λοιπόν να πεις καλημέρα, σε ποιον και από ποιον θα την ακούσης;

Πατριώτες όταν λέμε η Ελλάδα γεννάτε από την τέφρα της σημαίνει ότι αναθεωρεί τα πάντα από όσα την έφεραν σε αυτό το σημείο, μερικά παραδείγματα για το τι πρέπει να κάνουμε. Πρώτο τελειώνουμε με τα κόμματα, δεύτερο αλλάζουμε ριζικά ταχύτατα τις συμπεριφορές μας απέναντι στον συνάνθρωπο μας, στα αληθινά δικαιώματά μας να είναι σύμφωνα με του διπλανού μας, να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες εδώ και τώρα δεν συγχωράμε κανέναν επίορκο, προδότη, τοκογλύφο, πολιτικό λαμόγιο, διεκδικώντας ομαδικά την παραδειγματική τιμωρία όλων ακόμα και του παιδιού μας, αποκαθιστώντας την ισονομία, ισοπολιτεία. Όχι απόδοση δικαιοσύνης από ανώμαλους ψυχικά δικαστές, αλλά από δικαστές αρίστων. Αποκατάσταση στην κοινωνική του βάση τον διερρηγμένο κοινωνικό ιστό, παιδεία, υγεία, εργασία για όλους με μεροκάματο ίσιο όσο φτάνει για όλους σε πρώτη φάση. Ξέρω το ακούω να ηχεί στα αυτιά μου ωραία τα λόγια πατριώτη αλλά πως;;;

Είναι απλό άμα το θέλουμε. Οι μεμονωμένες διεκδικήσεις, απεργίες και κινήματα στημένα είναι για να ανεβάζουμε καινούργιους εργατοπατέρες ρουφιάνους του εργατικού δικαιώματος για δουλειά σε όλους αξιοπρεπές! Τα πολλά κινήματα είναι διάσπαση της δημοκρατικής αντίδρασης ενός λαού σε μια γροθιά, Με μια φράση πρέπει να κάνουμε μαζική αντίδραση σύσσωμος ο λαός σε μια γροθιά, χωρίς κόμματα και κινήματα ευκαιριακά. Αυτό λέγετε επανάσταση, οτιδήποτε άλλο σήμερα είναι διασπαστικό και οδηγεί μετά βεβαιότητας στον οριστικό θάνατο της πατρίδα μας και του Ελληνισμού. Αυτό μπορεί να γίνει με γενική άρνηση, αρνούμαι να μου κόψεις το ρεύμα γιατί αυτόματα συσπειρώνονται γύρο μου εκατοντάδες, χιλιάδες και θα σας κόψουμε το λαιμό, το νερό, το μεροκάματο, το φάρμακο, τη σύνταξη, την παιδεία, την ελεύθερη διακίνηση χωρίς διόδια, αρνούμαι να πληρώσω κάτι που δεν αγόρασα και δεν έχω υπογράψει για την απόκτησή του.

Ο λαός είναι κυρίαρχος και το ξέρουν τα λαμόγια , για αυτό έχουν ενίσχυση για την δημιουργία τον εκατοντάδων κινημάτων, εξασφαλίζοντας τον αποκλεισμό της λαοθάλασσας, τσουνάμι που θα τους πνίξει. Ποιος θα εμπνεύσει σε μια οργή το λαό με μια λέξη; Όλη η Ελλάδα στην βουλή την τάδε ημέρα; Ένας φίλος μας έστειλε και την δική του πρόταση άμα φτάσουμε στις εκλογές, άμα ρίξουμε αυτό το ψηφοδέλτιο θα γνωρίζουν σίγουρα ότι πρέπει να μπουν ομαδικά σε καράβι και να χαθούν στα βάθη της Ζούγκλας!

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια