Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

το επόμενο βήμα...


Μην το παλεύεις , θα σου πω εγώ τι συμβαίνει και που αποσκοπούν όλα αυτά τα οικονομικά μέτρα με πρόσχημα τα χρέη , τα ελλείμματα και τις μαύρες τρύπες :
Τα πράγματα είναι πιο απλά απ' ότι νομίζεις.
Αν συνδυάσεις όλα όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια (σχετικά με τα οικονομικά) , είναι φανερό πως επιχειρείται η συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους των χρημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά και η απόσυρσή τους.
Από παντού ζητούνται χρήματα (κράτος μέσω νέων εισφορών , τράπεζες μέσω προσέλκυσης καταθέσεων , καταστήματα μέσω αύξησης τιμών των αγαθών , Δ.Ε.Κ.Ο μέσω αύξησης των χρεώσεων κ.τ.λ.) τα οποία δεν διατίθενται ΠΟΥΘΕΝΑ!
Το χρήμα έχει κυριολεκτικά σταματήσει να κινείται κυκλικά και αμφίδρομα , ακολουθώντας έναν μονόδρομο που το οδηγεί στους πολιτικούς (κι όχι στα κρατικά ταμεία όπως πιστεύουν μερικοί...) , στις τράπεζες και στις πολυεθνικές , χωρίς να χρησιμοποιείται πουθενά ως κοινωνική παροχή-δημόσια έργα , επένδυση , χρηματοδότηση και στήριξη μικρομεσαίων και αδύναμων κ.τ.λ.
Όλα δείχνουν πως έχει αποφασιστεί να εξαφανιστούν τα μετρητά από την αγορά (με ότι συνεπάγεται αυτό σε κοινωνικό επίπεδο).
Για ποιο λόγο;

Θα σου παρουσιάσω μερικά πιθανά σενάρια:
α) όταν η αγορά θα έχει στεγνώσει τελείως από μετρητά και θα έχει γυαλίσει το μάτι μας , θα ρίξουν στο τραπέζι ξανά τη διοχέτευση χρήματος στην αγορά , μέσω όμως της ΚΑΡΤΑΣ (oh yeah baby!!!) ή ακόμα χειρότερα του microchip (ουάου!!!) 
β) όταν θα μαζευτούν και τα τελευταία μετρητά , θα βγει στην πιάτσα το παγκόσμιο νόμισμα , το γνωστό μας GLOBO (και γαμώ!)
γ) τίποτα από τα παραπάνω , θα δουλεύεις για ένα πιάτο φαΐ (στην κυριολεξία) και όταν δεν θα μπορείς πια να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο σύστημα , θα σε αφήνουν να πεθάνεις.
δ) απλά θα σε αφήσουν να πεθάνεις ...

Ίσως και να συμβεί κάτι διαφορετικό που να μου διαφεύγει ως πιθανότητα , περίμενε όμως και θα μάθεις ΣΥΝΤΟΜΑ!
Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο απ' το να περιμένεις τη μοίρα που σου έχουν ετοιμάσει , να παρακολουθείς ανήμπορος χωρίς να διεκδικείς ποτέ τα όνειρά σου.
Εσύ έτσι κι αλλιώς είσαι ένας απλός κομπάρσος , άλλοι αποφασίζουν για τη ζωή και το θάνατό σου.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια