Powered By Blogger

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

DEAD ZONE.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!


Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανές. Έρχεται μεγάλη καταστροφή και κανένας δεν αντιδρά. Όπως έγραφα και στο a killer in front ofme n02--Το γνωστό σύνθημα « το παιδί της αλλαγής» εξελίσσεται από φόρος τιμής των κοινωνικά απροσάρμοστων κολάκων ενός ψωνισμένου βάρβαρου σε μαγική, σχεδόν θρησκευτική, κραυγή εθνικής εμβέλειας. Κάτι, σαν “θεραπευσέ μας Γιώργο”. Ο παραλογισμός αρκετών Ελλήνων λειτουργεί προς το όφελος του Παπανδρέου. Αυτό φυσικά έχει εξήγηση.
Ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού έβλεπε τους Παπανδρέου σαν σωτήρες εδώ και δεκαετίες. Είναι αδύνατο μέσα σε 2 χρόνια αυτός ο λαός που έστηνε parties για λογαριασμό των “σωτήρων του” να ξυπνήσει από τον λήθαργο. Την εποχή που ο killer, ήταν σε διάφορα υπουργεία αλλά και στην αντιπολίτευση ως αρχηγός κόμματος , αρκετοί από τους Έλληνες τον έλεγαν αμερικανοθρεμμένο και ξενόφερτο. Όμως βαθιά μέσα τους υπήρχε μια γενική προσμονή για κάτι καλύτερο. Υπήρχε προσμονή για κάποιο είδος θεραπευτή-μεσσία-σωτήρα. Αυτή η προσμονή προλείανε τον δρόμο της αποδοχής Παπανδρέου, άσχετα από το πόσο παράξενος και ξενόφερτος φαινόταν στα μάτια ενός λαού. Άρα;; ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. MIA KΛIKA 50.000 KΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ….Η Χώρα διαλύεται και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους από χαρά……    είναι τα ίδια άτομα που κορόιδευαν και στο χρηματιστήριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ BLOGSΚΑΙ SITES.
ΦΕΥΓΟΥΝ: ΤΑ CARREFOUR ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 2 ΜΕ 3. ΕΠΙΣΗΣ TA SUPERMARKET ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ.  ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ GOODYS. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!!! H MΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΒΙΚΗ  ΑΕ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ……ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ………AΦΟΥ ΤΟ 2011 ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.....ΤΟ 2012 ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΝΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΑΡΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ  ΕΙΝΑΙ….ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΤΣΙΠΡΕΣ......ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΟΛΑΣΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ....ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ......

Υ.Γ. 50.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια