Powered By Blogger

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Χαρουμενος στα συσιτια

KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!


To ειδαμε και αυτο χθες και ετσι ειμαστε ετοιμοι να αντιμετωπισουμε οτιδηποτε απο εδω και περα.
Ο Δοτος πρωθυπουργος ο οποιος εργαζεται συνεχως για να παραδωσει με την υπογραφη του την χωρα στους δανειστες της....σηκωθηκε απο το πολυτελες σπιτι του και πηγε να φαει μαζι με τους αστεγους της πολης μας.

Και οχι μονο εφαγε....δεν ξερω αν εφαγε το ιδιο,η αν ειχε το δικο του κουταλι μαζι αλλα μλησε και χαιρετισε τους αστεγους που μαλλον δεν ειχε ιδεα πως μοιαζουν και αν εχουν το ιδιο Iq με το δικο του.

Εγω προσωπικα θα ενοιωθα τεραστια ντροπη να ειμαι κυβερνητης μιας χωρας η οποια εχει παρατησει τοσο κοσμο χωρις την οικονομικη δυνατοτητα να εχει χρονιαρες μερες ενα απλο,λιτο γευμα στο σπιτι τους,να μην εχει στον ηλιο μοιρα.
Αυτος δεν ξερω τι φανταστηκε οταν ξεκινησε να παει εκει,ισως οτι φανταζομαστε κι εμεις σαν παιδια οταν οι γονεις μας μας πηγαιναν σε καποιο τσιρκο η στον ζωολογικο κηπο να δουμε αγνωστα σε μας ζωα.

Φτιαχνει το προσωπικο του προφιλ ο ανεκδιηγητος αυτος πλουσιος κυριος,με τετοια που κανει ομως μαλλον το χαλαει,διοτι καλο θα ηταν να εχει ενδιαφερθει για ολους αυτους πριν απο τις γιορτες,αντιθετως με τις αποφασεις του στελνει και αλλους στην ιδια ουρα των συσιτιων.

Για γελια η κλαμματα η χθεσινη επισκεψη μας εδωσε να καταλαβουμε κατι.

Οτι αυτοι που μας κυβερνουν  ειναι απολυτα ικανοποιημενοι απο οσα εχουν πετυχει εως τωρα,αυτος ηταν ο στοχος τους,και να για διαπιστωσουν οτι πραγματικα εχουν πετυχει.το εγκλημα τους....

Κανουν και μια επισκεψη στον τοπο του εγκληματος τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια