Powered By Blogger

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Υποκρισια του δεξιου σωτηρα

Ξεσκεπαστηκε τελικα το σχεδιο του Σαμαρα ο οποιος προσπαθησε κρατωντας υποκριτικα μια αντιμνημονιακη πολιτικη να κερδισει αυτο που παντα ειχε σκοπο.
Την εξουσια.

Ενας ακομα ανεπαγγελτος ηγετης ....σε εισαγωγικα μετα τις τεραστιες αποτυχιες του στο παρελθον σαν υπουργος εξωτερικων και μετα σαν αρχηγος της ξεχασμενης Πολαν επεστρεψε παρα τις διαβεβαιωσεις του οτι δεν θα....
το εκανε ποτε στο παλιο του κομμα και προσεκτικα προσπαθησε να κτισει ενα προφιλ φιλολαικου αρχηγου.

Με την υποτιθεμενη υποχρεωτικη συμμετοχη του στην κατοχικη κυβερνηση Παπαδημου νομιμοποιησε ολα τα μνημονια και μεσοπροθεσμα που ειχε καταδικασει,λεκτικα αντιδρουσε ενω στην κυριολεξια εδινε χειρα βοηθειας στην παραταση και την κατοχυρωση του ξεπουληματος της χωρας.

Το αστειο τελειωσε με την τριημερη κωμωδια των συσκεψεων στο μεγαρο Μαξιμου,ο Σαμαρας δεν ενοχληθηκε απο κανενα αλλο μετρο παρα απο την περικοπη των επικουρικων συνταξεων,ουτε καν οτι το δανειο θα μεταφεροταν στο αγγλικο δικαιο τον πειραξε,κρατησε την χωρα σε αγωνια συζητωντας το ελαχιστο ενω ισχυριζοταν οτι ειναι ο μονος που εκανε διαπραγματευση.

Μετα απο την κωμωδια αυτη μας εκανε και ενα διαγγελμα λεγοντας μας οτι θα μας σωσει με εκλογες την στιγμη που η αποδοχη του νεου μνημονιου απο το κομμα του καταδικαζει την χωρα σε αιωνια φτωχεια.

Καποιος πρεπει να πει στον νεο δεξιο σωτηρα μας οτι δεν χρειαζομαστε τετοιους ηγετες,Ελληνες χρειαζομαστε,ανθρωπους που προτιμουν να πεινασουν αλλα να ειναι αξιοπρεπεις χρειαζομαστε,ηγετες που να λενε οχι και να εννοουν οχι χρειαζομαστε.
Και τελευταια ας μας πει γιατι κοβονται ραδιοφωνικες εκπομπες επειδη τους λενε οτι με οσα κανουν ξεπουλανε την χωρα?

Το πασοκ επεσε στο 8%,ας περιμενει κι εκεινος να δει που θα βρεθει με τα ποσοστα του να θυμιζουν το παλιο αποτυχημενο του κομμα.

Την Πολαν εκει που ανηκει.


 http://harrytsopanos.blogspot.com/

15 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:24 AM
    Μεγάλος προδότης
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:26 AM
    Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών κατά Φλωρίδη
    05/01/2012
    Το Εθνικό Συμβούλιο διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, είναι υποχρεωμένο να επισημάνει όσα αδιανόητα δήλωσε, πρόσφατα, σε μια δισέλιδη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ»,(23-25/12/11),ο πρώην Υπουργός και νυν υποψήφιος αρχηγός νέου κόμματος Γεώργιος Φλωρίδης.

    Έχουμε μείνει κατάπληκτοι και ελπίζουμε να τα διαψεύσει ή να τα διορθώσει, το συντομότερο δυνατό. Παραθέτουμε μερικά ενδεικτικά αποσπάσματα:

    «Εμείς οι Έλληνες με μια πανάρχαια κουτοπονηριά προσπαθούμε να ξεγελάσουμε αυτούς που θέλουμε να είμαστε μαζί, αφού πρώτα έχουμε ξεγελάσει τον ίδιο τον εαυτό μας… Πιστεύουμε ότι οι ξένοι κοιμούνται και ξυπνάνε με το να μην έχουν άλλη δουλειά παρά μονάχα τι ζημιά θα κάνουν στην Ελλάδα… Σαν να μας εξαναγκάσανε δηλαδή να δανειστούμε και τώρα δεν θέλουμε να επιστρέψουμε τα δανεικά… Συζητάμε ακόμη ότι αφού έχουμε τόσο πετρέλαιο και τόσο φωταέριο γιατί δεν τα εκμεταλλευόμαστε για να ξεχρεωθούμε…

    Για να μη θυμηθούμε και τις Γερμανικές αποζημιώσεις που επικαλούμαστε για να ξεχρεωθούμε βέβαια πάλι…

    Πρέπει να στηριχτούμε πλέον στις δικές μας δυνάμεις και με τη βοήθεια των ξένων φυσικά που τώρα μας βοηθούν στέλνοντας εκατοντάδες δισεκατομμυρίων και εισπράττοντας από τη μεριά μας ωραίες βρισιές…»!!!!

    Ασφαλώς θα υπάρξουν καταλυτικές απαντήσεις, σε όλες αυτές τις ακατανόητες θέσεις, από αρμόδιους υπεύθυνους Έλληνες Πολίτες και κάποια ανεξάρτητα Μ.Μ.Ε..Όπως ακριβώς έκανε το πρωτοχρονιάτικο «ΠΑΡΟΝ».

    Εμείς περιοριζόμαστε απλώς να προτείνουμε στον κ. Φλωρίδη, να τον ενημερώσουμε, όποτε θέλει, για τις οφειλές της Γερμανίας, όπως ενημερώσαμε, επιτέλους, πρόσφατα την Ελληνική Βουλή, ύστερα από μια 20χρονη άρνηση να μας δεχτούν όλες οι Κυβερνήσεις. Και γι’ αυτό ασφαλώς και ο ίδιος, μόνιμο κυβερνητικό στέλεχος, έχει πλήρη άγνοια του μέγιστου αυτού Εθνικού θέματος. Ευτυχώς όμως ότι το γνωρίζει, πολύ καλά, όλος ο Ελληνικός Λαός..

    Για το Εθνικό Συμβούλιο
    Ο Πρόεδρος, Μανώλης Γλέζος
    Ο Eιδικός Γραμματέας, Στέφανος Ληναίος-

    www.holocaust.gr, info@holocaust.gr, stefan28@on.gr
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:26 AM
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;
    ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:31 AM
    Γεννήθηκες για την καταστροφή.Οπου πας ρημάζεις.
    Ποτέ σου δεν μπόρεσες να είσαι καθαρός και τίμιος.Σαν το φίδι έρπεις ,για να χτυπάς πισώπλατα.Και θέλεις και εξουσία.Για να κάνεις τί; Για να να αλλάξεις τί;Αφού είσαι μια από τα ίδια και μάλιστα στην χειρότερη τους έκδοση.Την υποκριτική και κεκαλυμένη.
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:36 AM
    θαυμάζω τα άνωθεν ζώωωωωωωωωωωωωωωααααααααααα του κερατά
    που τολμάν και μιλάνε κιόλας οι..κόλοι οι γαμημένοι
    ξεχνόντας τα πουτανάκια
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ "ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΝΤ"..
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ
    ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ....


    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΦΑΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ
    Ο πράσινος ΔοΝηΤήςςςςςςςςςςςςςς
    ΠΟΥ ΣΑΠΙΣΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΑΡΑΣΤΙΚΑ..ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:37 AM
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ
    ΤΗΝ ΛΕΞΗ (ΑΙΩΝΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΠΙΑ) = ΠΑΣΟΚ !
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:38 AM
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    Κοινοβουλευτικός Πρωθυπουργός τής Ελλάδος από 13/4 έως 3-8-1936 και "δικτάτωρ" από τις 4/8/1936 έως την 29-1-1941, οπότε απεβίωσε.

    Παραλαμβάνοντας μία κυριολεκτικά διαλυμένη από τίς πολιτικές έριδες Χώρα, μέσα σε μία τετραετία μόνο, κατόρθωσε να την καταστήση τόσο αξιόμαχη, ώστε να αντιμετωπίση ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΗΣΑΝ ΤΟΤΕ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.

    Τεράστιο ήταν και το Κοινωνικό του ΄Εργο. Αυτός ο Εθνικός Ηγέτης ΘΕΣΠΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ:

    8ΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ κλπ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (Ι.Κ.Α.) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!

    Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ.

    ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΒΕΛΓΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

    ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ.

    ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821.

    Ο Μ Ω Σ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ:

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ "ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"- ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ "ΞΕΔΩΣΗ" ΟΤΑΝ ΕΝΟΙΩΘΕ "ΠΕΣΜΕΝΟΣ" ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ (ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΙ" ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΣΗΜΑΙΑ", ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ, ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ "ΦΙΛΕΥΛΕΥΘΕΡΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!)
    .............................
    Υ.Γ.: ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΚΡΑΙΟΙ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ.

    ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ... ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:40 AM
    ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ - ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ:

    1. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 37 ΕΤΗ, ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ,ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣ. (για να κατανοήση κανείς το μέγεθος τού ανωτέρω κατορθώματος, αρκεί να σκεφθή πώς κάτι τέτοιο δεν το πέτυχε ούτε η επί 400 έτη τουρκοκρατία!!!)

    2. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ..ΣΕΛΗΝΗ, ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ!!

    3. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 30%!!!)

    4. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ, ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

    5. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΠΑΨΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝΤΟΥΙΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ "ΜΠΑΝΑΛ". ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!

    6. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1,15% ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ 40%!!

    7. ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΜΝΗ!!

    8. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!

    9. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!

    10. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!!
    ..........................................

    Υ.Γ.: ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.

    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ "ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ".......

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:43 AM
    ΠΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Απευθύνομαι σε όσους από εσάς νοιώθετε πατριώτες, στους "δεξιούς" τής Ν.Δ., θυμίζοντάς σας "έργα και ημέρες" τού κόμματος που τόσα χρόνια ψηφίζετε:

    1) ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙΣΑ ΑΜΝΗΣΤΙΑ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ , τους οποίους, όπως και τα αμέτρητα έργα τους, στην συντριπτική σας πλειοψηφία ΑΠΟΔΕΧΕΣΘΕ!!

    2) Νομιμοποίησε το Κ.Κ.Ε., κάτι που δεν έπραξε ούτε ο "Γέρος τής Δημοκρατίας" Γ. Παπανδρέου, ο οποίος προφανώς είχε τους λόγους του!

    3) Καθιέρωσε ως "εθνική" εορτή το παραμυθάκι - ασύστολο ψεύδος τού "Πολυτεχνείου", στο οποίο βεβαίως κανείς από εσάς δεν πιστεύει!

    4) Συνεργάσθηκε με τον γ.γ. τού ΚΚΕ (=κόμματος τού εγκλήματος και τής προδοσίας, κατά τον Γ. Παπανδρέου) Χ. Φλωράκη, γνωστό ως "Καπετάν Γιώτη", "σφαγέα τού Καρπενησίου", προκειμένου να αναρριχηθεί στην εξουσία το 1989!

    5) Σε αντάλλαγμα γιά την στήριξη αυτή από το ΚΚΕ:

    α) Αναγνώρισε ως "εθνική αντίσταση" τα γνωστά τοις πάσι ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!

    β) Μετονόμασε σε "εμφύλιο" τον πόλεμο που ο Ο.Η.Ε (Γενεύη, 23-7-1947) είχε χαρακτηρίσει ως ξενοκίνητο (Σοβιετικής εμπνεύσεως) ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ!!

    γ) Με γνώμονα το κομματικό και μόνο συμφέρον χορήγησε συντάξεις "αγωνιστού εθνικής αντίστασης" ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑΣ, απο το Ν.Α.Τ. και το Μ.Τ.Σ. , με αποτέλεσμα την καταστροφή τους!!

    6) Ποτέ δεν παραδέχθηκε πως είναι "δεξιό" κόμμα, άν και η συντριπτική πλειοψηφία τών ψηφοφόρων της ανήκει στον χώρο τής "δεξιάς"!!

    Τώρα λοιπόν που το κόμμα αυτό (μαζί με ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) έφθασε στο σημείο να συνηγορεί στο ξεπούλημα τής πατρίδος μας, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΧΩΡΟ, στον οποίο, κατά επανειλλημένες δηλώσεις του, ανήκει!

    Κανείς άλλος δεν εκφράζει πλέον τα "πιστεύω" σας, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η! Δώστε της την δύναμη να μπεί στην Ελληνική Βουλή, ώστε να ακούγεται μέσα εκεί Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ!!

    ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΕΛΕΚΥΣ
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 08:56 AM
    Μάπα το πεπόνι!!! Δυστυχώς δεν μπορούμε να τούς ανοίξουμε πρίν τούς εκλέξουμε στήν εξουσία όπως τα πεπόνια και τα καρπούζια πού μπορείς να τα αγοράσεις"με το μαχαίρι"!!! Μάπα ο Σαμαρά Μαπα ο ΓΑΠΑΣ μαπα ο Βενιζελοσ Μαπα ο και μεγαλοκωλοτούμπας ο Καρατζαφέρης Ψαρόκόλλα στήν καρέκλα το Πατριοτικό διδυμο Γεωργιάδη- Βοριδη Μαπα και προδότρα η Μπακογιάννη και ο Κουβέλης!!! Απομένει το ΚΚΕ;;;;;;;;; Δεν ξερω η Παπαρίγα ονειρεύεται Σταλιν!!! Ο Τσίπρας; Μπορεί!!! Αλλά υπάρχει και Καζάκης αν κάνει κόμμα, Υπάρχει και Καμμένος, θα δούμε!!!!
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 09:07 AM
    ΜΙΧΕΛΑΚΗ σε ακουσα ρε παιδί μου το πρωϊ στόν Παπαδάκη!!! Η συμπεριφορά σου και το χτυπημα τού τραπεζιού ήταν πολύ αποτυχημένη κίνηση!!! Αφού ...ο άνθρωπος, ο Κομμουνιστής Καζάκης, είχε δίκαιο!!! Πουλάτε τομάρια την Πατρίδα!!Θα το πληρώσετε με την ζωή σας! Θα πάτε όλοι για εσχάτη προδοσια! Ο λαός δεν ξεχνά, αγοράστε σαπούνι αν θέλετε να γλυστράει ο βρογχος, γιατί μόνο για το σχοινί θα ξοδεψει ο Λαός!!!
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 09:09 AM
    καπου διαβασα οτιμ κι αυτος ειναι αποφοιτος γνωστου κολεγιου της Αθηηνας, οπως και παρα μα παρα πολλοι αλλοι που βρισκονται στα πραγματα τα πολιτικα, δημοσιογραφικα κλπ. επισης, αν δεν κανω λαθος συγκατοικος και με το γαπ. βρε δες κατι πραγματα... οταν ψηφιζουμε να μην ξεχασουμε να τους τιμησουμε αναλογα.μην παει τσαμπα τοσο σπουδαγμα..
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 09:28 AM
    άιντε άρχισε το έργο της ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ απο τον αιμορροούντα,
    απο κώλο, ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ του ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.
    ------------------------------------------------------------
    μαζί με το ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ
    ΔΙΠΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟ $$$$$$$$...ΠΡΩΚΤΟΣ
    ---------------------------------------

    ΤΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΆΛΛΟΝ ΚΤΗΝΟΣ... ΤΟ soufrari.
    ΤΟ αποβλακωμένo έμμισθo απο τα κλεμμένα ΠΑΣΟΚ ?
    ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ.
    ======================================

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ πουτανας της ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ
    ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΥΕΙ ΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕ
    ΠΟΥΣΤΗ
    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ.

    άντε πάλι... άλλες 24...ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ !!!!!
    ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ...να ΓΑΜΙΕΣΑΙ..ΣΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΜΜΕΤΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΙΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ ΔΙΑΡΟΙΑ !!!!!!!!

    ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ !! ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΣ ή ΜΑΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ? -
    ή εισαι τόοοσοοοοοοοο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ
    ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ

    ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOMN-DOWN
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΑΤΗΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΤΙΚΑ

    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ?????????????
    ======================================
    άντε ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στο ΕΚΑΒ.
    ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΡΕ
    Α
    Ρ
    Ρ
    Ω
    Σ
    Τ
    Ε...στο τελευταίο στάδιο της ΣΥΦΙΛΗΣ +

    ---------------------------------------------
    πάντως ΔΕΝ σε λυπάμαι καθόλου πούστη ΑΡΡΩΣΤΕ ΠΑΣΟΚΕ

    1 σχόλιο:

    Πως να καλείτε το 166:

    Καλείτε το 166 ατελώς (από θάλαμο με καρτοδέκτη και χωρίς κάρτα).
    Δηλώστε τον Αριθμό Τηλεφώνου (Κινητό ή Σταθερό) από το οποίο καλείτε
    Όταν τηλεφωνείτε από κινητό τηλέφωνο πρέπει να πείτε από ποια περιοχή καλείτε (π.χ. πόλη - χωριό κλπ).
    Δώστε την ακριβή διεύθυνση, την περιοχή και κάποιο χαρακτηριστικό σημείο (π.χ. εκκλησία - σχολείο κ.λ.π.) για να σας βρει πιο εύκολα και πιο γρηγορα το ασθενοφόρο.
    Πριν κλείσετε το τηλέφωνό σας ρωτείστε τον τηλεφωνητή του ΕΚΑΒ, αν χρειάζεται κάποια άλλη πληροφορία, ίσως χρειασθεί περισσότερα στοιχεία από αυτά που δώσατε, και μετά κλείστε το τηλέφωνο.

    Ο εκνευρισμός και η αναστάτωση σας ίσως είναι δικαιολογημένη, παρόλα αυτά προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι, η εριστική συμπεριφορά δεν θα λύσει το πρόβλημά σας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να σας βοηθήσουμε καλύτερα.

    + ΑΝ και για σενα ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    το ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ θα ήταν πιο χρήσιμο

    ή κανένας Παπάς να σου πεί στο αυτί....
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ++++++++++ απόβλητο της ΣΥΦΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    άρρωστε
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 09:47 AM
    ΝΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςFeb 10, 2012 10:28 AM
    09:28,,ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ......
    (ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ...ΑΝΤΡΑΣ)
    ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια